אם תמשיך לחלק אזהרות לא ממש יחבבו אותך כמנהל...
Printable View
אם תמשיך לחלק אזהרות לא ממש יחבבו אותך כמנהל...
[quote=peterpan;1438430]אם תמשיך לחלק אזהרות לא ממש יחבבו אותך כמנהל...[/quote]
זו רק אחת וזה רק כשצריך ובהתאם למקרה. לך זה קרה? וד"א אני מנהל של פורום קיים אבל מת שאנשים רק צופים ולא מגיבים בו,אני מנהל בלי משהו לנהל!!!!! למרות שאני מנסה. אולי בימים אחרים זה יהיה יותר טוב
היוווש
[QUOTE=triner;1438434]היוווש[/QUOTE]
היוש גם לך.
אם הפורום שלך מת אז אין בו פעילות ולכן לא ייתכן שנתת אזהרה כי למשגיח מותר לתת אזהרות רק על הודעות בפורום שלו.
[quote=lordabizi;1438436]אם הפורום שלך מת אז אין בו פעילות ולכן לא ייתכן שנתת אזהרה כי למשגיח מותר לתת אזהרות רק על הודעות בפורום שלו.[/quote]
שיט,שכחתי... למחוק לו את האזהרה ולאמר למנהל לתת לו?
תדווח על הטעות שלך בפורום מנהלים ותשאיר את זה לשיקולם של כל שאר בני האדם.
אנשים לא מבינים מה משמעות האזהרה.
ברגע שנותנים למישהו פה אזהרה,הוא חושב כאילו אותו אחד קילל אותו וישר מגדירים את זה שנתן לו אזהרה בתור האוייב מספר אחד שלהם ומגדירים אותם בתוך ישות רעה...ואז הם אומרים את זה לשאר המשתמשים שדבקים בדבריו חח
אסור לך לחלק אזהרות למשתמשים שלא בפורום שלך!
מעניין לכמה זמן ג'ולטיק ישקיע חח
[quote=hellknighti;1438441]מעניין לכמה זמן ג'ולטיק ישקיע חח[/quote]
מה זאת אומרת? ואני ליאון,שיניתי כינוי
זאת אומרת שבסופו של דבר תגיע לשלב שכבר ימאס לך שלא מגיבים לך וששמים עליך זיין על כל מה שאתה עושה ואז יבוא אחד ויגיד שזה ספאם חח
[quote=hellknighti;1438445]זאת אומרת שבסופו של דבר תגיע לשלב שכבר ימאס לך שלא מגיבים לך וששמים עליך זיין על כל מה שאתה עושה ואז יבוא אחד ויגיד שזה ספאם חח[/quote]
כבר עכשיו נמאס לי! אבל יש לי הטבות מנהל בלי לנהל. ד"א אפשר לתת אזהרות למישהו שמספים בפורום בלי מנהל,נכון? אם מישהו מספים במשבו אני יכול לנעול\לתת אזהרה,נכון?
תעשה מה שאתה רוצה אתה במילא לא תרוויח מזה כלום...תשקיע ותקבל כלום.בסוף או שאתה תרד או שיגידו שאתה מספים או שפשוט לא יגידו כלום חח
[QUOTE=HellKnightI;1438447]תעשה מה שאתה רוצה אתה במילא לא תרוויח מזה כלום...תשקיע ותקבל כלום.בסוף או שאתה תרד או שיגידו שאתה מספים או שפשוט לא יגידו כלום חח[/QUOTE]
אופציה שלישית כנראה...