[quote=canaan;1458745]נראה לי שזאת הדרך של אלכס להגיד כן
כי באלי. למה זה מעניין אותך?[/quote]
גם אם זו הדרך שלו, אני לא אתכופף לדרכים שלו. אם הוא רוצה לאמר כן הוא יגיד כן בדרכים שבה כל בני האדם וחייזר יכולים להבין.
Printable View
[quote=canaan;1458745]נראה לי שזאת הדרך של אלכס להגיד כן
כי באלי. למה זה מעניין אותך?[/quote]
גם אם זו הדרך שלו, אני לא אתכופף לדרכים שלו. אם הוא רוצה לאמר כן הוא יגיד כן בדרכים שבה כל בני האדם וחייזר יכולים להבין.
אלכס אתה כ"כ איטי, אני כבר ציפיתי שהחידון יעיר אותי מהשיעמום...
[quote=lordabizi;1458743]שאלתי דבר ספיציפי ואתה מתחמק מתשובה. "אל תדאג אתה בסדר!" זה לא תשובה כי אתה לא מחדש לי שום דבר בזה. אני שואל משהו מאוד קונקרטי:
1. רשות להגיב על שאלות אחרי שהן כבר נפתרו עם הסבר נוסף לפי ראות עיניי. ב"רשות" הכוונה שהתגובות האלו לא ייתפסו כספאם או כתגובות לא רצויות בנושא התחרות.
2. ההבנה שאני עושה את זה מתוך אהבת המתמטיקה ומתוך רצון טוב, בלי קשר לתחרות עצמה, וכל ניסיון לתגמל אותי על כך יישא תוצאות חמורות בהחלטה.
אלו שני הסעיפים של הדבר הקונקרטי מאוד שאני שואל אותך. אני מחפש תשובה ברורה מאוד: "כן" או "לא".[/quote]
1. יש לך רשות.
2. אין לי התנגדות. כל תרומה שלך באה בברכה.
התשובה : כן
מצויין תודה רבה.
חחח ניסיתי למצוא שאלה מאתגרת חח
[quote=kittym;1458755]חחח ניסיתי למצוא שאלה מאתגרת חח[/quote]
והיא הייתה כל כך מאתגרת עבורך שאפילו לא הצלחת לכתוב אותה כראוי.
תחליט אם אתה רוצה חומר של כיתה ח' או של כיתה י"א (אני לא בטוח איזו כיתה זו)
זה מהתרגשות חחח
מכירים את הרגע שהמורה דרך שלכם,המנטור והחבר הכי טוב מראה לכם שהוא וותרן מסריח שאי אפשר לסמוך עליו? אם לא,אז החיים שלכם מאושרים
[quote=odin borson;1458761]מכירים את הרגע שהמורה דרך שלכם,המנטור והחבר הכי טוב מראה לכם שהוא וותרן מסריח שאי אפשר לסמוך עליו? אם לא,אז החיים שלכם מאושרים[/quote]
אני לא מספיק גיי כדי שייה לי אחד כזה.
[quote=cho'gath;1458763]אני לא מספיק גיי כדי שייה לי אחד כזה.[/quote]
אבל אתה מספיק גיי כדי להתחתן איתי ):
[quote=cho'gath;1458763]אני לא מספיק גיי כדי שייה לי אחד כזה.[/quote]
ראית סקראבס אה? סתם,פשוט תמיד סמכתי על אלעד והוא עזר לי,ועכשיו הוא הראה שהוא וותרן מסריח. אני צריך רגע,חחח.. סתם,אני באמת מאוכזב ממנו.
[quote=odin borson;1458765]ראית סקראבס אה? סתם,פשוט תמיד סמכתי על אלעד והוא עזר לי,ועכשיו הוא הראה שהוא וותרן מסריח. אני צריך רגע,חחח.. סתם,אני באמת מאוכזב ממנו.[/quote]
ראיתי ראיתי. מה פוזון עשה?
[quote=amitlv;1458764]אבל אתה מספיק גיי כדי להתחתן איתי ):[/quote]
לא, אתה מספיק op כדי שהוא יתחתן איתך
[QUOTE=Cho'gath;1458766]ראיתי ראיתי. מה פוזון עשה?[/QUOTE]
וויתר על אנימציה,ציור,אומנות,הסדרה של פוקימון ישראל,הפרויקט של פוקימון ישראל ובקיצור כל מה שגרם לאנשים לזכור אותו ולהעריך אותו.
נדב מה קרה לימים שכל יום שני וחמישי היית מקבל באן?