מגניב ביותר
Printable View
מגניב ביותר
למה לא כל יום פורים?
[QUOTE=totodile;1472400]למה לא כל יום פורים?[/QUOTE]
כי ככה העולם
נראה לי שאני שיכור
[QUOTE=Kooki_Pakuki;1472402]נראה לי שאני שיכור[/QUOTE]
אתה חי?
[QUOTE=Lili' Snorlax;1472401]כי ככה העולם[/QUOTE]
העולם אכזר
עדלאידע - אש.
1. האם יעניין את מישהו אם אני אקח פרקים נבחרים שאהבתי מנארוטו ואכתוב אותם כקטעים בפורום ספרות? (קטעים לדוגמא יהיו: הפרק הראשון, המבחן הראשון והאחרון של הצ'ונין, עם המשך ישיר להתקפה על קונוהא, אולי הקרב של אסומה ושיקאמארו נגד הידאן וקאקוזו + הקרב החוזר, ג'ראיה נגד פיין, פיין נגד קונוהא. אני לא חושב שיש עוד הרבה דברים שממש אהבתי מעבר לאלו)
2. איזה מבחן לעזאזל לעבודה שלישית ללוחם אני יכול להמציא למרטין?! אז ג'אוורה סיממה את עצמה כדי שבהזיות שלה היא תילחם בעצמה מהעבר ותוכל להוכיח שהאידיאלים שלה נכונים יותר, ברנז צריך לעקוב אחרי המורה שלו ואז לנצח את מלכת הציפורים כדי לקבל ביצה לזימון הציפור מעבודה שלישית, אנבסיל כנראה יעשה איזשהו קרב הדמיה שכזה, ובערך יש לי רעיון, אבל מה מרטין יעשה???) זה אמור לבחון את הנושאים בהם הוא אומן, כלומר "הבנה נכונה של קרב" וסקילים של עבודה שלישית של white knight pre big bang... כלומר elemental charge וmagic crasher. טוב אני חושב שקיבלתי את התשובה. דראן ייקח אותו למקום שבו הוא יזמן ארבעה יצורים, כל אחד חלש לאיזשהו אלמנט, ואחד שהוא קסם גנרי, ומרטין יצטרך להיחלם בארבעתם ביחד, וזה יבדוק את כל מה שצריך. תודה לכם!
טוב אין לי מה להגיב יותר: ((
טלי טלי משמיים כל היום טיפות המים
שלום
[QUOTE=Kooki_Pakuki;1472411]שלום[/QUOTE]
לא ענית לי :(
[quote=uzumaki naruto;1472412]לא ענית לי :([/quote]
אני חי :d
[QUOTE=Lili' Snorlax;1472410]טלי טלי משמיים כל היום טיפות המים[/QUOTE]
המילים האמיתיות הן 'קול המון טיפות המים'.
GET REKTTTTTTTTTTTTTT @lili'^snorlax