-
[QUOTE=YveltalBlue;1492508]
[B][U][COLOR=#FFA500]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#FFA500]*מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את בודקת ומגלה שאת יכולה פשוט להשאיר אותו שם. את מכניסה אותו למחסנים, ושמך מופיע על המסך, עם 1+ ליד השם שלך. ליד יש הסבר:'כרגע זכית בנקודת זכות! נקודות זכות נצברות, וניתנות בכל מעשה רשות למען הצוות שתעשי. נקודות הזכות יעזרו לך להתקדם בצוות, ועם מספר נקודות זכות מסוים, את יכולה לעלות בין הדרגות שבצוות, חוץ מאשר בדרך הקידום המסורתי. כרגע יש לך 1 נקודות זכות. רק עוד 49 נקודות זכות עד לדרגת טוראית'. לאחר מכן את חוזרת לחדרך ומניחה את פיופיטאר בתא, מה שמזכיר לך שעוד לא ראית מה הפוקימון החדש שקיבלת. טרה לא נראית בטווח עין.
מה תעשי?[/COLOR]
[/QUOTE]
מתי קיבלתי עוד פוקימון? :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'טוב' אחשוב לעצמי ואשחרר את הפוקימון שלא זכרתי שקיבלתי :ם לראות מה הוא. אחרי הכרות קצרה עם אותו אחד אבצע סיור קליל במתחם לראות ולהכיר את המקום, אחפש לעצמי מה לעשות
-
[B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, האי סינאבאר, קנטו
*זמן - אחה"צ
*עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 8,380 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שמח שתהיה לך הזמנות לחדש את המוניטין שלך. אתה פותח את הדלת ורואה אדם בלונדיני בן כ-20, עם שיער שמזדקר בקצוות, מעיל כתום-לבן מפוספס, צעיף ירוק ותיק צד חום: [IMG]http://vignette4.wikia.nocookie.net/pokemon/images/e/e5/BarryPt.png/revision/latest?cb=20110918003600[/IMG] הוא אומר:"היי, אני ג'וזף. אני מניח שקיבלת את כל הפרטים הדרושים: חורבות, מדבר רזורט, מעוז של צוות רמפא"ג. ניפגש בנימבאסה, ליד פסל הפיצ'ו" הוא אומר ומשתגר משם.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FFA500"]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FFA500"]*בשנייה שנכנסת לבסיס חח
*מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
את מוציאה את הפוקימון. הוא מתגלה להיות מעין צב ירוק קטן עם נבט על ראשו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/387.gif[/IMG]. הוא אומר:" טרט! טרט!". את מחפשת בקלפי הפוקימונים שלך ומוצאת עליו מידע:'פוקימון מס' 387, טרטוויג. מסוג עשב. צב עשב קטן ונדיר מאוד בטבע. פרופסור רוואן מסינו נוהג לחלק אותו למאמנים מתחילים. מתפתח בסופו של דבר לטורטרה, פוקימון חזק מאוד וסימן ההיכר של ברנדון, הבוס של צוות אג'נטרה המרושעים'. את מחפשת מה לעשות (ומוצאת את כל מה שמפורט בדפי הפתיחה, look for it in the 1st page).
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=YveltalBlue;1492648]
[B][U][COLOR=#FFA500]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#FFA500]*בשנייה שנכנסת לבסיס חח
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
את מוציאה את הפוקימון. הוא מתגלה להיות מעין צב ירוק קטן עם נבט על ראשו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/387.gif[/IMG]. הוא אומר:" טרט! טרט!". את מחפשת בקלפי הפוקימונים שלך ומוצאת עליו מידע:'פוקימון מס' 387, טרטוויג. מסוג עשב. צב עשב קטן ונדיר מאוד בטבע. פרופסור רוואן מסינו נוהג לחלק אותו למאמנים מתחילים. מתפתח בסופו של דבר לטורטרה, פוקימון חזק מאוד וסימן ההיכר של ברנדון, הבוס של צוות אג'נטרה המרושעים'. את מחפשת מה לעשות (ומוצאת את כל מה שמפורט בדפי הפתיחה, look for it in the 1st page).
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
אחזיר את הפוקימון לפוקדור שלו ואחפש בעקבות חדר קבלת מטלות, איפה שלא יהיה.
-
[QUOTE] טדי
*don't be a staller
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לספיופה מה לעשות. הוא מזנק על אבן עם קור, ומתקשח, מחכה שהאריאמה יתקיף אותו. ויטו חושש, ואומר:"האריאמה, דחיפת זרוע!" והאריאמה לוחץ עם ידיו בחוזקה על ספיופה 4 פעמים. ספיופה מוקף בכסות אדומה, מזנק על האריאמה וגורם לאגרוף אדום ענקי להופיע, מחזיר לו מתקפת נגד על הנזק שלו ומעלף אותו. *מאזלט! ספיופה למד מתקפת נגד (Counter). ויטו נדהם, ואומר:"האריאמה, חזור! זהו זה, הגעת לי עד כאן! האקסורוס, צא" הוא אומר ומהפוקדור שלו יוצא יצור זהוב ענקי: . "האקסורוס, הגע לגבהים חדשים! תתפתח מגה!" הוא אומר ולוחץ על על אבן בצבעי קשת. האקסורוס משתנה. הוא גדל יותר, וגרזני ענק צומחים על ידיו:
Click here to view the original image of 841x841px.
. האקסורוס התפתח מגה! ויטו אומר:"האקסורוס, קיצוץ כפול!" והאקסורוס משסע את ספיופה פעמיים במהירות, מעלף אותו.
מה תעשה?
[/QUOTE]
לא עפת על עצמך, התפתחות מגה? Im done for it.
-
"ברגמייט, את היחידה שנשאר לי לסמוך עליה, צא ותעסור לי פוקימון התחלתי שלי." אקרא לברגמייט. "זה מה שנעשה, התקשחי ותתקפי במתקפת קרן קרח, ישירות בנקודת התורפה, תכווני על העיניים שלו!"
-
[quote]נועם
*מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, האי סינאבאר, קנטו
*זמן - אחה"צ
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה שמח שתהיה לך הזמנות לחדש את המוניטין שלך. אתה פותח את הדלת ורואה אדם בלונדיני בן כ-20, עם שיער שמזדקר בקצוות, מעיל כתום-לבן מפוספס, צעיף ירוק ותיק צד חום: הוא אומר:"היי, אני ג'וזף. אני מניח שקיבלת את כל הפרטים הדרושים: חורבות, מדבר רזורט, מעוז של צוות רמפא"ג. ניפגש בנימבאסה, ליד פסל הפיצ'ו" הוא אומר ומשתגר משם.
מה תעשה?
[/quote]
*lol תתפלא אבל בארי היה אחד האהובים עליי באנימה xd
*אם מתאים לך לפתח את זה קצת, אתה יכול להפוך אותו לסוכן כפול או משהו כזה xd
-----------------------------------------------------
"קצר ולעניין, אה? מעניין אם את היהרות הזאת רוכשים עם הזמן או שזה רק עניין של אופי." אחשוב לעצמי בזמן שאארגן את הציוד ואתכונן להשתגר לנימבאסה. "אני לא מסוגל לשים על זה את האצבע. אולי זה רק איך שהוא מתנהג, אבל משהו בבחור הזה לא נראה לי." אחשוב לעצמי ואוודא שכל השישייה והציוד מוכנים. "סוף סוף הזדמנות לבחון את זה." אומר ואטפח בגאווה על משגר הדיסקיות. "אני מקווה שזה יערער לו קצת את הביטחון." אומר ואסדר את המשגר על היד. "לנימבאסה!" אקרא בקול ואשתגר. לאחר שאגיע לנימבאסה, אחפש את הסוכן ואתקדם איתו לעבר חורבות הטירה.
-
[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*מיקום - העיר אטרנה, סינו
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"או שמגנו פשוט ידע שאנחנו ביחד כרגע" הוא אומר בחיוך. אתם מורידים את הזהויות הסמויות ומשתגרים לסאנישור. אתם מגיעים לבסיס, ובפנים מולי מקדמת את פניכם:"אה, טרוי, אליס, הגעתם! ברנדון ומגנו מחכים לכם" היא אומרת ומגישה לכם כרטיס מגנטי ירוק כולו. אתם נכנסים למעלית המנהלה, ולאחר כמה דקות של ירידה במעלית, היא נפתחת למשרד הכי גדול שראית בחיים שלך: חדר שיכול לארח מסיבה של 500 בני אדם, צבוע בצבעי ירוק וחום. סביב החדר ספריות עמוסות בספרים, ארונות תצוגה עמוסים בפרסים, פוקדורים ועוד, אך הדבר המרשים ביותר הוא הרצפה: כל הרצפה של החדר היא רצפת זכוכית עבה, שמתחתיה ממוקמים מאות פוקדורים בצבעים שונים ומשונים. את מניחה שאלו הפוקימונים שבבעלות ברנדון. קול אומר:" הו, אל תדאגי. יש לי עוד הרבה בחדרי אחסון נוספים וגם בגן". את מרימה את מבטך ולא מבינה איך החמצת את שולחן הענק במרכז החדר: נראה כי כל ממשלת הואן יכולה להיפגש לידו. בקצה הקרוב אליכם יושבים ברנדון, מגנו, ועוד אדם שאתם לא מזהים, בעל כובע אדום ווסט אדום כפריטי הלבוש הבולטים ביותר שלו. הכובע מכסה חצי מפניו:[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/187.gif[/IMG] . ברנדון אומר:" בבקשה, שבו". אתם מתיישבים ומגנו שואל:" אז, איך היתה המשימה שלכם?". נראה שאפשר לזהות ניצוץ של גאווה בעיניו. טרוי מספר את הסיפור כולו. כשהוא מסיים, ברנדון אומר:"לקחתם מטלה פשוטה, והגדלתם ראש: מחקר ראשוני, הסתננות לבסיס של צוות רמפא"ג, הסתוות, רמאויות, שקרים, זהויות בדויות, הסתוויות נוספות, והכל בשביל קקניה אחד. אני התרשמתי. מגנו ואני דיברנו, והחלטנו, באופן יוצא דופן, שמשימה זו מספיקה כדי לקדם אתכם. העניקו לי בבקשה את סיכת הסוכן שלכם". את וטרוי מביאים בחשש את הסיכות שלכם. ברנדון מקליד על מקלדת שטוחה על שולחנו, ומכשיר ייחודי מופיע. הוא מכניס את הסיכות שלכם, ולאחר זמן קצר אתם מקבלים סיכות חדשות, במקום בצבע ארד, בצבע כסף. ברנדון מסיט את מעילו ואתם רואים על דש חולצתו סיכה שכזו בצבע ירוק בוהק. על מגנו והאדם הנוסף סיכות שכאלו גם. "כל הסוכנים, מראש הצוות ועד הפשוט שבטירונים, עונדים סיכות סוכן. מה שמשתנה הוא הצבע. ואתם, ידידיי, הרגע זכיתם בסיכות כסופות: סיכות של טוראים בצוות. האדם שיושב מצדי הוא רד, הידוע גם כ'מאסטר הפוקימונים'". עיניו של טרוי נוצצות. "הוא האחראי על הטוראים בצוות, והוא גם מפקד מחוז קנטו. הוא יעניק לכם את סיכות הטוראי. טקס העלאת הדרגה ייערך בחצר שלי" הוא אומר, ושלושתם קמים, והולכים לאחת הדלתות שמסביב לחדר. לאחר רגע טרוי קם, פותח במקרה דלת אחת ואומר:" אליס, תראי!". מעבר לדלת את רואה את האנגר המטוסים שבו נבחנת לצוות. אתם רואים מעברו השני של החדר דלת עליה רשום 'Garden'
מה תעשי?[/COLOR]
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני טוראית
~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב, כתוב על הדלת Garden אז אני משערת שזאת הדרך לגינה" אומר לטרוי ואצחק. אעבור בדלת יחד עם טרוי ואסקור את המקום אליו הגענו. אחפש את רד ואלך אליו. אם לא אמצא אותו אשאל את טרוי אם כדאי שנחזור לחדר הפגישות.
-
[QUOTE=YveltalBlue;1492508][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*מיקום - העיר קנאלייב, סינו
*זמן - צהריים
*עוד פחות מיום אחד להגיע לבסיס
*כסף - 6,995 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומוציא את קלאונצ'ר ומאצ'וק., אומר להם מה לעשות. מאצ'וק מתכונן, אך קלאונצ'ר המבוהל עוצר אותו, ובמבט של 'אני מוקף באידיוטים' מצביע על עצמו ואז על פוקדור רגיל. כשאתה לא מבין את רצונו הוא מטפס עליך(תחושה מאוד לא נעימה ד"א) ולוכד את עצמו. אתה מבין שקלאונצ'ר ניסה להגיד לך שאתה יכול פשוט לתפוס פוקימונים גנובים, ושאתה לא חייב להילחם בהם. מאצ'וק הבין גם הוא והוא תופס את דיטו בשבילך. אתה לוקח בחזרה את שני פוקדורי האקווה. אתה רואה את המעבורת לעיר איירון מתנודדת בנהר קנלייב.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FFA500"]*מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
את בודקת ומגלה שאת יכולה פשוט להשאיר אותו שם. את מכניסה אותו למחסנים, ושמך מופיע על המסך, עם 1+ ליד השם שלך. ליד יש הסבר:'כרגע זכית בנקודת זכות! נקודות זכות נצברות, וניתנות בכל מעשה רשות למען הצוות שתעשי. נקודות הזכות יעזרו לך להתקדם בצוות, ועם מספר נקודות זכות מסוים, את יכולה לעלות בין הדרגות שבצוות, חוץ מאשר בדרך הקידום המסורתי. כרגע יש לך 1 נקודות זכות. רק עוד 49 נקודות זכות עד לדרגת טוראית'. לאחר מכן את חוזרת לחדרך ומניחה את פיופיטאר בתא, מה שמזכיר לך שעוד לא ראית מה הפוקימון החדש שקיבלת. טרה לא נראית בטווח עין.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*באלי בייגון תמודד
*מיקום - כספת תת-קרקעית, העיר מוסדיפ, האי מוסדיפ, הואן
*זמן - אחה"צ
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה הולך לאזור אבני המגה ולוקח סלמנסייט ומאווילייט. אתה רואה שיש מכשיר שבודק האם הצורה האחרונה של הפוקימון שלך יכולה להתפתח-מגה. אתה סורק את שאר ארבעת הפוקימונים שלך, ומגלה שארבעתם יוכלו להתפתח. אתה לוקח וויבייליייט, טאלונפליימייט ולודיקולייט (סמוך עליי אלה השלושה הכי עדיפים כרגע). אתה נזכר שאתה יכול לקנו את אבני הפיתוח שאתה צריך בחנויות הצוות, וכסף לא חסר לך. אתה הולך אל סטיבן ומראה לו את מה שבחרת. "המ.. בחירות מעניינות. עכשיו האם תואים להביא לי את טל הנשמה?" הוא אומר. אתה מביא לו את טל הנשמה, ונפרד ממנו לשלום כשהוא מעלה אותך חזרה אל ביתו ומלווה אתוך החוצה. "היה נעים להכיר, קלאן!" הוא אומר. אתה משתגר לבסיס ומניח את הביצה באינקובטור. לאחר מכן אתה יוצא החוצה, במטרה לערוך היכרות בין ששת פוקימוניך. בדרך אתה נתקל במאט. הוא בהלם, אך אתה מסביר לו את מה שקרה. הוא אומר:" וואו. זה היה מרשים. היה נעים להכיר אותך. אני אדאג ששירותי ההובלה יחזירו את כל חפצייך חזרה לסינאבאר. להתראות" הוא אומ כשאתה יוצא החוצה אל הכיכר הפתוחה באמצע מאוויל, ונותן לששת פוקימוניך להכיר ולשחק ביחד למשך שעות. הלילה מתחיל לרדת, ואתה נזכר שעליך לבוא ולסדר הכל בחדר הישן-חדש שלך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*מיקום - העיר אטרנה, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"או שמגנו פשוט ידע שאנחנו ביחד כרגע" הוא אומר בחיוך. אתם מורידים את הזהויות הסמויות ומשתגרים לסאנישור. אתם מגיעים לבסיס, ובפנים מולי מקדמת את פניכם:"אה, טרוי, אליס, הגעתם! ברנדון ומגנו מחכים לכם" היא אומרת ומגישה לכם כרטיס מגנטי ירוק כולו. אתם נכנסים למעלית המנהלה, ולאחר כמה דקות של ירידה במעלית, היא נפתחת למשרד הכי גדול שראית בחיים שלך: חדר שיכול לארח מסיבה של 500 בני אדם, צבוע בצבעי ירוק וחום. סביב החדר ספריות עמוסות בספרים, ארונות תצוגה עמוסים בפרסים, פוקדורים ועוד, אך הדבר המרשים ביותר הוא הרצפה: כל הרצפה של החדר היא רצפת זכוכית עבה, שמתחתיה ממוקמים מאות פוקדורים בצבעים שונים ומשונים. את מניחה שאלו הפוקימונים שבבעלות ברנדון. קול אומר:" הו, אל תדאגי. יש לי עוד הרבה בחדרי אחסון נוספים וגם בגן". את מרימה את מבטך ולא מבינה איך החמצת את שולחן הענק במרכז החדר: נראה כי כל ממשלת הואן יכולה להיפגש לידו. בקצה הקרוב אליכם יושבים ברנדון, מגנו, ועוד אדם שאתם לא מזהים, בעל כובע אדום ווסט אדום כפריטי הלבוש הבולטים ביותר שלו. הכובע מכסה חצי מפניו:[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/187.gif[/IMG] . ברנדון אומר:" בבקשה, שבו". אתם מתיישבים ומגנו שואל:" אז, איך היתה המשימה שלכם?". נראה שאפשר לזהות ניצוץ של גאווה בעיניו. טרוי מספר את הסיפור כולו. כשהוא מסיים, ברנדון אומר:"לקחתם מטלה פשוטה, והגדלתם ראש: מחקר ראשוני, הסתננות לבסיס של צוות רמפא"ג, הסתוות, רמאויות, שקרים, זהויות בדויות, הסתוויות נוספות, והכל בשביל קקניה אחד. אני התרשמתי. מגנו ואני דיברנו, והחלטנו, באופן יוצא דופן, שמשימה זו מספיקה כדי לקדם אתכם. העניקו לי בבקשה את סיכת הסוכן שלכם". את וטרוי מביאים בחשש את הסיכות שלכם. ברנדון מקליד על מקלדת שטוחה על שולחנו, ומכשיר ייחודי מופיע. הוא מכניס את הסיכות שלכם, ולאחר זמן קצר אתם מקבלים סיכות חדשות, במקום בצבע ארד, בצבע כסף. ברנדון מסיט את מעילו ואתם רואים על דש חולצתו סיכה שכזו בצבע ירוק בוהק. על מגנו והאדם הנוסף סיכות שכאלו גם. "כל הסוכנים, מראש הצוות ועד הפשוט שבטירונים, עונדים סיכות סוכן. מה שמשתנה הוא הצבע. ואתם, ידידיי, הרגע זכיתם בסיכות כסופות: סיכות של טוראים בצוות. האדם שיושב מצדי הוא רד, הידוע גם כ'מאסטר הפוקימונים'". עיניו של טרוי נוצצות. "הוא האחראי על הטוראים בצוות, והוא גם מפקד מחוז קנטו. הוא יעניק לכם את סיכות הטוראי. טקס העלאת הדרגה ייערך בחצר שלי" הוא אומר, ושלושתם קמים, והולכים לאחת הדלתות שמסביב לחדר. לאחר רגע טרוי קם, פותח במקרה דלת אחת ואומר:" אליס, תראי!". מעבר לדלת את רואה את האנגר המטוסים שבו נבחנת לצוות. אתם רואים מעברו השני של החדר דלת עליה רשום 'Garden'
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*עדיף ככה תאמין לי
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את אספיון ומוציא את ספיופה. היא יורה קורים על האריאמה ונושכת אותו, לא גורמת לו נזק רב. ויטו מחייך ואומר:"האריאמה, לחיצת זרוע!" והאריאמה לוחץ עם ידיו על ספיופה פעמיים, משאיר אותה חלשה, אך בחיים. ויטו מגחך. "זה אבוד" הוא אומר.
מה תעשה?
ספיופה - 2/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - מכון כושר, העיר סאנישור, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 1,075 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מאצ'ופ מחייך למשמע מה שאתה אומר, ואז מקפיא את זרועו בהסתר, מזכיר לך שיש לו גם אגרוף קרח כנשק סודי. הוא מגחך והולך לזירה. המנחה אומר:"התחילו!" והקרב מתחיל. מאצ'ופ פועל בדיוק איך שביקשת ממנו. נראה כי המצב מאוזנים, כי אמנם סקראגי משתמש רק בבעיטות, אך הן מאוד חזקות, ובעיטותיו של מאצ'ופ חלשות יותר. לקראת הסוף שניהם נראים מותשים, ומאצ'ופ נותן לסקראגי אגרוף עוצמתי, שמרים את הנשל שלו ומגן על עצמו. מאצ'ופ עף אחורה. המנחה אומר:"מהלך מבריק מסקראגי! שימוש בהגנת נשל, מתקפת לחימה, כדי להגן על עצמו!", אך לפני שסקראגי סמפיק להגן על עצמו שוב, מאצ'ופ מתעצבן וחובט בסקראגי עם אגרוף קרח עוצמתי ולא צפוי. כל הקהל נדהם, וגם סיירה. הקהל מריע ואומר:" מא-צ'ופ! מא-צ'ופ! מא-צ'ופ!", כשסקראגי שוכב מעולף על גבו. סיירה אומרת:" סקראגי, חזור! כל הכבוד" ומחזירה אותו. המחנה אומר:"נראה כי יש לנו מנצח! מאצ'ופ מנצח ועולה לשמינית הגמר". במהלך השעה הקרובה מאצ'ופ נח כשהשלב הראשון מסתיים. לאחר מכן המנחה אומר:" ברוכים הבאים לשמינית הגמר! בסיבוב זה, רק ה16 הטובים ביותר יתחרו זה מול זה! והקרב הבא, מאצ'ופ של ריצ'י נגד טיירוג של פלינט!". מאמן צעיר ופוקימון הלוחם הסגלגל שלו מתקרבים לזירה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/236.gif[/IMG]. מקרינים סרטונים מהקרבות הקודמים של מאצ'ופ וטיירוג, ואתה רואה שטיירוג מרבה להשתמש באגרופי דקירה מהירים ובעיטות מסובבות. הוא אמן לחימה משולב שתוקף בכל רמ"ח איבריו. אתה חושב שאתה רואה מבט קל של חשש על פניו של מאצ'ופ. אתם צועדים גם אתם לעבר הזירה ומאצ'ופ מחכה לאסטרטגיה חדשה.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"מעולה איך לא חשבתי על זה" אגיד
"חשיבה טובה חברה, שיט הספינה עומדת לצאת אנחנו צריכים לרוץ" אגיד אחזיר את כולם ואסע לכיוון הספינה
-
[QUOTE=BurstingBlitz;1492579]"משימה חדשה, מעולה! בול בזמן בשביל לייצב את המוניטין שלי!" אקרא בשמחה. "וזה בטח הסוכן שאמור להתלוות אליי. בול בזמן" אומר למשמע הדפיקה ואפתח את הדלת. "היי, אני קלאן" אציג את עצמי בפניו. "ואתה בטח הסוכן שאמור להתלוות אליי למשימה במדבר רזורט. אולי במקרה יש לך קצת יותר פרטים על המשימה?"[/QUOTE]
"הממ... אז היריב הוא בא הוא מקואיטה, אני חושב שאני יודע מה לעשות" אחשוב לעצמי. "אוקיי מאצ'ופ זאת האסטרטגיה לקרב הזה. אני מקווה שיש לך כוח לרוץ, אני רוצה שתעייף אותו בסיבובים מסביב לזירה וכל פעם כשהוא יהיה עם הגב שלך תתן לו אגרופי קרח לכיוון הידיים והרגליים כך שיוקפא לאחד הצדדים ולא יוכל להגיב. לאחר מכן אני רוצה שתלך לצד הנגדי שבו הוא נעצר ותאגרף אותו באגרופי מאך, תן את כולך, אנחנו רוצים להוכיח לכולם שאתה מאצ'ופ מיוחד!"
-
[COLOR="#FFA500"]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*זמן - ערב
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
את מחזירה את טרטוויג והולכת לחדר קבלת מטלות מסוים. את מגיעה ורואה שהחדר נעול, ורשום לידו:'מטלות מתקבלות רק בשעות הבוקר. כעת ערב. אנא חכו למחר'. חיילים מהלכים הלוך ושוב בבסיס, ורק את נשארת במקום מול החדר הנעול.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*זה הצוות שבניתי לו חח
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ד"א: מי אמר שנקודת התורפה היא בין העיניים חח). אתה מוציא את ברגמייט ואומר לה מה לעשות. ברגמייט מתקשחת, ולאחר מכן מחזקת את הקרח על הקרן שלה ותוקעת אותה במצחו של מגה האקסורוס. ויטו עושה עם ידו כאילו הוא תופס זבוב, וגם האקסורוס תופס את ברגמייט. לאחר מכן ויטו עושה בידו כאילו הוא מעיף משהו מהיד שלו רחוק, ומגה האקסורוס זורק את ברגמייט רחוק, פוגע בה קשה. ויטו מחייך:"תכיר את האקסורוס. אנחנו ביחד כל כך הרבה זמן, שהקשר המיוחד של התפתחות המגה ממש חיבר בינינו, ומה שאני עושה ומורה לו, הוא יעשה באופן טבעי כמעט". ויטו עושה כאילו הוא מרים משהו מהרצפה ואז מחליק בו את גב כף ידו. האקסורוס עושה כך, והגרזן על גב כף ידו משסע את ברגמייט בחוזקה, גורם לה עוד הרבה נזק. ברגמייט נראית מותשת וויטו מצחקק:" אין לך סיכוי, בחור".
מה תעשה?
ברגמייט - 2/10[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*כרגע אתה עוד טירון. אולי בהמשך.
*זאת לא יהירות הוא פשוט לא שם עליך, אתה כמו ג'וק בשבילו.
*זמן - בוקר
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מארגן את הציוד ומניח את משגר הדיסקיות על היד בשביל הרתעה. אתה משתגר לנימבאסה ומגיע לפסל של הפיצ'ו. הוא מסתכל על כף ידך וצוחק:" הגעת מוכן ילד, הא?". לאחר מכן הוא מפשיל את שרוול מעילו ומראה את משגר הדיסקיות שלו, צבוע בצבע פלטינה בוהק ולא בצבע חום בהיר כמו שלך. אתם מתחילים ללכת דרומה מהעיר נימבאסה, ובמהרה מגיעים לדרך 4 ביונובה. אתם הולכים קצת ואז פונים מערבה, לכיוון מדבר רזורט. לאחר כשעתיים, בשיא סופת החול, אתם מגיעים למין חורבות של טירה. יש לה שתי כניסות: אחת חשופה ואחת מוסתרת יותר. ג'וזף אומר:" תינכס בכניסה המוסתרת ואני בגלויה. שתי הכניסות אמורות להתחבר אחרי קילומטר בערך. אם לא נגיע לשם תוך שעה, נדע שיש פה מישהו והשני ילך למנהרה השנייה" הוא אומר ונכנס בכניסה הגבוהה והמפוארת.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*יאא איזה כיף
*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*מיקום - מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את יוצאת עם טרוי לכיוון הדלת עליה רשום 'גן' באנגלית. אתם מגיעים למשהו שנדמה לא מהעולם הזה: עשרות קילומטרים מתחת לפני האדמה, השמש זורחת ואתם מוקפים בעצים, שיחים ושרכים מכל עבר. גן עצום ומלא בפוקימוני עשב מכל הסוגים והגדלים מתפרש סביבכם, ורחוק באופק אתם רואים את אמצע הגן, בו עומדים מספר אנשים. אתם הולכים לשם ורואים מעין פרגולה לבנה עם פיתולי מתכת דקה כעיטורים, ושורות של כיסאות מתקפלים בצורת חצי-אמפיתאטרון מול הבימה. מגנו לוחש לך:"כאן ברנדון התחתן. זוהי הפינה האהובה עליו בגן והוא עורך כאן טקסי מעבר דרגה רק לאנשים שהוא צופה להם פוטנציאל אדיר בצוות. ראו עצמכם כמוחמאים". אתם ניגשים אל הפרגולה, מולה יושבים מגנו, ברנדון ועוד כמה אנשי צוות. רד עומד מול הפרגולה עם שתי הסיכות שלכם. אתם נעמדים זה ליד זו בתוך הפרגולה, ורד מתחיל לדבר, משפטים קצרים ומהירים. את חושבת ששמעת את אחד האנשים בקהל אומר:" טקסי מעבר לטוראים הכי מעצבנים בגלל המלמולים שלו". נראה כי רד שמע ובחר להתעלם. הוא מתחיל:"אני, רד קרימסון מהעיירה פאלט שבקנטו, מפקד מחוז קנטו של צוות אג'נטרה והאחראי על הטוראים, מעניק בזאת לטירונים אליס סיל וטרוי האנטר, את סיכות הטוראי שלהם, ואת מעמדם כטוראים. כטוראים, חדרכם ישודרג, תקבלו גישה לטרקלין הטוראים בבסיסים השונים וכרטיס ביקור חופשי לראש הבסיס שלכם כרטיס כולו בצבע ירוק עמוק עליו רשום באותיות כסופות 'גולדנרוד'. רד ממשיך:"בנוסף, אתם רשאים להיכנס למפקדה הראשית בסאנישור בלי צורך באישור מיוחד מדריה. ובזאת, אני הופך אתכם, אליס סיל וטרוי האנטר, לטוראים!" הוא אומר ועונד עליכם את הסיכות. הקהל מוחא כפיים. אנשים מתחילים לעזוב, וביניהם גם ברנדון עם חיוך על פניו. נראה שמגנו לא ממהר לעזוב.
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*מיקום - העיר קנאלייב, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה אומר לקלאונצ'ר שזה רעיון חכם ומחזיר את כולם, רץ למעבורת (שלא נאמר עליה שהיא מתכננת לעזוב חח). אתה מגיע ורוכש כרטיס למעבורת ב10 פ"ד. לאחר כ-10 דקות המעבורת יוצאת, ותוך שעתיים אתה בעיר קופרוויל שבאי איירון. באותו רגע אתה מגלה משהו שלא שמת לב אליו קודם: אתה לא יודע איפה באי הבסיס! באי יש מכרה נטוש, את הר ביירון הגדול ואת העיר קופרוויל, העמוסה בבני אדם ורכבים.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*מיקום - מכון כושר, העיר סאנישור, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 1,075 פ"ד
מאצ'ופ נראה קצת מבולבל מההסבר שלך. אתה מסביר לו שוב, ונראה שהוא מבין את העיקרון הכללי. הקרב מתחיל. מאצ'ופ מריץ את מאקוהיטה, שאגרופיו נראים מהירים מאוד. היתרון של מאצ'ופ הוא שמאקוהיטה לא בועט. לאחר כמה סבבי התשה שלא השפיעו על מאקוהיטה, מאצ'ופ מתעצבן ומנסה לתפוס את מאקוהיטה ולהרים אותו. זה מתגלה כטעות ומאקוהיטה נותן למאצ'ופ בגב אגרוף אש. חלק מגבו נצרב קשה מאוד ועדיין פועם מחום. הקהל בלחץ, אך מאצ'ופ ממשיך להילחם. כשהוא מנסה להרים אותו שוב אך מתחמק מהאגרוף, מאצ'ופ עובר שינוי: הוא גדל, גובה, שריריו גדלים והוא הופך לגודל של אדם בוגר. המנחה אומר:" איזו הפתעה כאן בטורניר! מאצ'ופ של ריצ'י התפתח במהלך הקרב למאצ'וק!". *מאזלט! מאצ'ופ התפתח ל[I]מאצ'וק!!![/I] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/067.gif[/IMG]*. מאצ'וק לופת את מאקוהיטה, מרים אותו ומזנק איתו כלפי מעלה, ובעוד מאקוהיטה מפרפר בגפיו, מאצ'וק נוחת עם מאקוהיטה כלפי מטה, נוחת עליו ויוצר עננת עשן. כשהיא מתפזרת אפשר לראות שמאקוהיטה התעלף. המנחה אומר:"מאקוהיטה לא יכול להילחם עוד, והמנצח הוא ריצ'צ'צ'צ'צ'צ'צ'צ'ציייייייייייייייייי!!!!!!!!!". הקהל מריע. בראוולי ניגש אליך ואומר:" כל הכבוד ריצ'י. אני מצפה לפגוש אותך במכון שלי בקרוב" והולך. מאצ'וק מקפץ מטה מהזירה ואז מתעוות מכאב. נראה שהכוויה מתחילה להתגלד על גבו ולהשאיר צלקת. אח של מכון הכושר מנסה לטפל בו קצת, ומרגיע את הפעימות של הפצע. הוא אומר לך:"נראה כי המכה היתה כואבת מדי. יכול להיות שלמאצ'וק תישאר צלקת לנצח. תן לו לנצח את הקרב הבא, כי האו ינצח, ואז גשו לקחת כרטיס למרפאת כושר של המכון דרך הדלפק הראשי". המנחה אומר" ועכשיו... הגמר הגדול. מהצד השמאלי: הא חזק, הוא גדול, הוא מהיר, הוא שרירי, מאצ'וק של ריצ'יייייייי!!!!!!". הקהל מריע למאצ'וק בהיסטריה כשהוא עולה אל הזירה. "ומנגד, קטנה, מהירה וקטלנית כמו צרעה, מיינפו של ג'וזפיןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!". הקהל מריע בעוצמה גם לג'וזפין ולמיינפו שלה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/619.gif[/IMG]. הסרטונים מראים שמיינפו מהירה מאוד ומשלבת בין אגרופי דקירה מהירים לבין בעיטות עוצמתיות מכל הכיוונים. נראה שבעיטותיה עוצמתיות אפילו יותר מאלו של טיירוג או סקראגי.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE] טדי
*זה הצוות שבניתי לו חח
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ד"א: מי אמר שנקודת התורפה היא בין העיניים חח). אתה מוציא את ברגמייט ואומר לה מה לעשות. ברגמייט מתקשחת, ולאחר מכן מחזקת את הקרח על הקרן שלה ותוקעת אותה במצחו של מגה האקסורוס. ויטו עושה עם ידו כאילו הוא תופס זבוב, וגם האקסורוס תופס את ברגמייט. לאחר מכן ויטו עושה בידו כאילו הוא מעיף משהו מהיד שלו רחוק, ומגה האקסורוס זורק את ברגמייט רחוק, פוגע בה קשה. ויטו מחייך:"תכיר את האקסורוס. אנחנו ביחד כל כך הרבה זמן, שהקשר המיוחד של התפתחות המגה ממש חיבר בינינו, ומה שאני עושה ומורה לו, הוא יעשה באופן טבעי כמעט". ויטו עושה כאילו הוא מרים משהו מהרצפה ואז מחליק בו את גב כף ידו. האקסורוס עושה כך, והגרזן על גב כף ידו משסע את ברגמייט בחוזקה, גורם לה עוד הרבה נזק. ברגמייט נראית מותשת וויטו מצחקק:" אין לך סיכוי, בחור".
מה תעשה?
ברגמייט - 2/10
[/QUOTE]
"טוב זו אכזריות לשמה להמשיך את הקרב הזה, ברגמייט עשית עבודה מעולה אבל אני רוצה שתחזירי." אני מפסיק הכל. יש גבול למה שאני עושה למען ההצלחה וההתגברות שלי. אני לא יכול לעשות את זה לברגמייט. "תודה ויטו על קרב שגרם לי להבין המון דברים, אבל יש לי כברת דרך לפני שאוכל לנצח את האקסרוס המדהים שלך."
-
[QUOTE=YveltalBlue;1492800][B][U][COLOR="#FFA500"]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FFA500"]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*זמן - ערב
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
את מחזירה את טרטוויג והולכת לחדר קבלת מטלות מסוים. את מגיעה ורואה שהחדר נעול, ורשום לידו:'מטלות מתקבלות רק בשעות הבוקר. כעת ערב. אנא חכו למחר'. חיילים מהלכים הלוך ושוב בבסיס, ורק את נשארת במקום מול החדר הנעול.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*זה הצוות שבניתי לו חח
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - אחה"צ מוקדם
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה תעשה?
ברגמייט - 2/10[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*זמן - בוקר
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מארגן את הציוד ומניח את משגר הדיסקיות על היד בשביל הרתעה. אתה משתגר לנימבאסה ומגיע לפסל של הפיצ'ו. הוא מסתכל על כף ידך וצוחק:" הגעת מוכן ילד, הא?". לאחר מכן הוא מפשיל את שרוול מעילו ומראה את משגר הדיסקיות שלו, צבוע בצבע פלטינה בוהק ולא בצבע חום בהיר כמו שלך. אתם מתחילים ללכת דרומה מהעיר נימבאסה, ובמהרה מגיעים לדרך 4 ביונובה. אתם הולכים קצת ואז פונים מערבה, לכיוון מדבר רזורט. לאחר כשעתיים, בשיא סופת החול, אתם מגיעים למין חורבות של טירה. יש לה שתי כניסות: אחת חשופה ואחת מוסתרת יותר. ג'וזף אומר:" תינכס בכניסה המוסתרת ואני בגלויה. שתי הכניסות אמורות להתחבר אחרי קילומטר בערך. אם לא נגיע לשם תוך שעה, נדע שיש פה מישהו והשני ילך למנהרה השנייה" הוא אומר ונכנס בכניסה הגבוהה והמפוארת.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - צהריים
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את יוצאת עם טרוי לכיוון הדלת עליה רשום 'גן' באנגלית. אתם מגיעים למשהו שנדמה לא מהעולם הזה: עשרות קילומטרים מתחת לפני האדמה, השמש זורחת ואתם מוקפים בעצים, שיחים ושרכים מכל עבר. גן עצום ומלא בפוקימוני עשב מכל הסוגים והגדלים מתפרש סביבכם, ורחוק באופק אתם רואים את אמצע הגן, בו עומדים מספר אנשים. אתם הולכים לשם ורואים מעין פרגולה לבנה עם פיתולי מתכת דקה כעיטורים, ושורות של כיסאות מתקפלים בצורת חצי-אמפיתאטרון מול הבימה. מגנו לוחש לך:"כאן ברנדון התחתן. זוהי הפינה האהובה עליו בגן והוא עורך כאן טקסי מעבר דרגה רק לאנשים שהוא צופה להם פוטנציאל אדיר בצוות. ראו עצמכם כמוחמאים". אתם ניגשים אל הפרגולה, מולה יושבים מגנו, ברנדון ועוד כמה אנשי צוות. רד עומד מול הפרגולה עם שתי הסיכות שלכם. אתם נעמדים זה ליד זו בתוך הפרגולה, ורד מתחיל לדבר, משפטים קצרים ומהירים. את חושבת ששמעת את אחד האנשים בקהל אומר:" טקסי מעבר לטוראים הכי מעצבנים בגלל המלמולים שלו". נראה כי רד שמע ובחר להתעלם. הוא מתחיל:"אני, רד קרימסון מהעיירה פאלט שבקנטו, מפקד מחוז קנטו של צוות אג'נטרה והאחראי על הטוראים, מעניק בזאת לטירונים אליס סיל וטרוי האנטר, את סיכות הטוראי שלהם, ואת מעמדם כטוראים. כטוראים, חדרכם ישודרג, תקבלו גישה לטרקלין הטוראים בבסיסים השונים וכרטיס ביקור חופשי לראש הבסיס שלכם כרטיס כולו בצבע ירוק עמוק עליו רשום באותיות כסופות 'גולדנרוד'. רד ממשיך:"בנוסף, אתם רשאים להיכנס למפקדה הראשית בסאנישור בלי צורך באישור מיוחד מדריה. ובזאת, אני הופך אתכם, אליס סיל וטרוי האנטר, לטוראים!" הוא אומר ועונד עליכם את הסיכות. הקהל מוחא כפיים. אנשים מתחילים לעזוב, וביניהם גם ברנדון עם חיוך על פניו. נראה שמגנו לא ממהר לעזוב.
מה תעשי?[/COLOR]
*זמן - צהריים
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה אומר לקלאונצ'ר שזה רעיון חכם ומחזיר את כולם, רץ למעבורת (שלא נאמר עליה שהיא מתכננת לעזוב חח). אתה מגיע ורוכש כרטיס למעבורת ב10 פ"ד. לאחר כ-10 דקות המעבורת יוצאת, ותוך שעתיים אתה בעיר קופרוויל שבאי איירון. באותו רגע אתה מגלה משהו שלא שמת לב אליו קודם: אתה לא יודע איפה באי הבסיס! באי יש מכרה נטוש, את הר ביירון הגדול ואת העיר קופרוויל, העמוסה בבני אדם ורכבים.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*מיקום - מכון כושר, העיר סאנישור, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 1,075 פ"ד
מאצ'ופ נראה קצת מבולבל מההסבר שלך. אתה מסביר לו שוב, ונראה שהוא מבין את העיקרון הכללי. הקרב מתחיל. מאצ'ופ מריץ את מאקוהיטה, שאגרופיו נראים מהירים מאוד. היתרון של מאצ'ופ הוא שמאקוהיטה לא בועט. לאחר כמה סבבי התשה שלא השפיעו על מאקוהיטה, מאצ'ופ מתעצבן ומנסה לתפוס את מאקוהיטה ולהרים אותו. זה מתגלה כטעות ומאקוהיטה נותן למאצ'ופ בגב אגרוף אש. חלק מגבו נצרב קשה מאוד ועדיין פועם מחום. הקהל בלחץ, אך מאצ'ופ ממשיך להילחם. כשהוא מנסה להרים אותו שוב אך מתחמק מהאגרוף, מאצ'ופ עובר שינוי: הוא גדל, גובה, שריריו גדלים והוא הופך לגודל של אדם בוגר. המנחה אומר:" איזו הפתעה כאן בטורניר! מאצ'ופ של ריצ'י התפתח במהלך הקרב למאצ'וק!". *מאזלט! מאצ'ופ התפתח ל[I]מאצ'וק!!![/I] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/067.gif[/IMG]*. מאצ'וק לופת את מאקוהיטה, מרים אותו ומזנק איתו כלפי מעלה, ובעוד מאקוהיטה מפרפר בגפיו, מאצ'וק נוחת עם מאקוהיטה כלפי מטה, נוחת עליו ויוצר עננת עשן. כשהיא מתפזרת אפשר לראות שמאקוהיטה התעלף. המנחה אומר:"מאקוהיטה לא יכול להילחם עוד, והמנצח הוא ריצ'צ'צ'צ'צ'צ'צ'צ'ציייייייייייייייייי!!!!!!!!!". הקהל מריע. בראוולי ניגש אליך ואומר:" כל הכבוד ריצ'י. אני מצפה לפגוש אותך במכון שלי בקרוב" והולך. מאצ'וק מקפץ מטה מהזירה ואז מתעוות מכאב. נראה שהכוויה מתחילה להתגלד על גבו ולהשאיר צלקת. אח של מכון הכושר מנסה לטפל בו קצת, ומרגיע את הפעימות של הפצע. הוא אומר לך:"נראה כי המכה היתה כואבת מדי. יכול להיות שלמאצ'וק תישאר צלקת לנצח. תן לו לנצח את הקרב הבא, כי האו ינצח, ואז גשו לקחת כרטיס למרפאת כושר של המכון דרך הדלפק הראשי". המנחה אומר" ועכשיו... הגמר הגדול. מהצד השמאלי: הא חזק, הוא גדול, הוא מהיר, הוא שרירי, מאצ'וק של ריצ'יייייייי!!!!!!". הקהל מריע למאצ'וק בהיסטריה כשהוא עולה אל הזירה. "ומנגד, קטנה, מהירה וקטלנית כמו צרעה, מיינפו של ג'וזפיןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!". הקהל מריע בעוצמה גם לג'וזפין ולמיינפו שלה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/619.gif[/IMG]. הסרטונים מראים שמיינפו מהירה מאוד ומשלבת בין אגרופי דקירה מהירים לבין בעיטות עוצמתיות מכל הכיוונים. נראה שבעיטותיה עוצמתיות אפילו יותר מאלו של טיירוג או סקראגי.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"היי מאצ'ופ... סליחה, אתה כבר לא מאצ'ופ אתה מאצ'וק. עשית את זה, התפתחת, התחזקת ועלית לגמר! אני מבין את ההרגשה של הכאב בגב, אבל אתה יותר חזק מזה, אתה רוצה לנצח גם את הגמר הזה, אני יודע את זה אז תתן את כולך!" אגיד לו ואנסה להחדיר בו מוטיבציה. "לא נראה שלמיינפו הזו יש חסרונות. יש לה בעיטות חזקות ואגרופים מהירים מה שמותיר אותנו עם מהלך אחד וזה אגרופי הקרח, כשמיינפו ניגשת אלייך באגרוף, תתקוף את האגרוף שלה באגרוף קרח כך תקפיא לה את היד וזה יצור יתרון משמעותי בשבילנו, תמשיך ככה ולאחר שתקפיא את הידיים שלה תעבור לרגליים, תשתמש בבעיטה נמוכה על מנת להפיל אותה ואז באגרופי קרח על רגליה ומשם אגרופי מאך כך שלא יהיה לה איך להתגונן. למרות כל הכאב שיש בך ברגעים אלה, אני יודע שאתה מסוגל לנצח מאצ'וק!"
-
*זמן - צהריים
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה תעשי?[/COLOR]
אקרא לטרוי "אני לא מאמינה שאנחנו טוראים! אני לא יכולה לחכות לצאת למשימות עם כל הגישות החדשות שיש לנו" אומר לו בהתרגשות. לאחר מכן, אני אגש בזהירות למגנו יחד עם טרוי "אממ היי, רק רציתי לומר תודה. זה ממש חשוב לי שבאת לטקס" אומר למאגנו ואחייך.
-
[QUOTE=YveltalBlue;1492800]
*זמן - צהריים
*כסף - 6,985 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'מה לעשות, איך אמצא עכשיו את הבסיס, יש לי פחות מיום, הזמן לא לטובתי' אחשוב
'אולי, אנסה ליצור קשר עם שלי בעזרת הפלאפון שלי' אחשוב ואלך למקום צידי ושקט ואנסה ליצור עם שלי קשר.
-
[quote]נועם
*זמן - בוקר
*כסף - 8,380 פ"ד
מה תעשה?[/quote]
*חולה על אמפרוס xd
*לא סובל אותו.
--------------------------------------------
"חתיכת שחצן" אסנן לעברו בזמן שאחל להתקדם לעבר הכניסה הסמויה. "יום אחד הוא עוד יאכל אצלי בוץ. ועד אז... עדיף לי לסתום ולהתקדם." אומר בשקט ואמשיך לעבר המסלול בניסיון למצוא משהו מעניין.
-
[QUOTE=YveltalBlue;1492800][B][U][COLOR=#FFA500]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#FFA500]*פרס החנוכה שלך יישלח בה"פ בהקדם
*זמן - ערב
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
מה תעשי?[/COLOR]
[/QUOTE]
'פפפ איזה מקום נטוש' אחשוב לעצמי בזעף ואחפש איזה חדר אימונים להתאמן קצת עם הפוקימונים שלי. במידה ואמצא אחד אשחרר את זובאט ואת סקרגי ואתחיל לעבוד עם זובאט על התחמקות ממתקפות, במטרה שילמד צוות כפול.
מהצד השני אשלח את פרסיאן ואת אורסרינג ואראה את יכולות הקרב שלו מול אורסרינג שלי. ובנוסף אנסה את מזלי עם ארידוס ואת סלקינג ואנסה להבין איך עובד ההתפתחות מגה.