-
כן, רעיונות למשחקי תפקידים שאפשר לנהל בצורה נהדרת זה החולשה שלי.
עדיין לעתים עולה בי המחשבה על משחק סוג של Pokֳ©mon Task Force כזה, שילוב של CALL OF DUTY, פוקימון, וGTA, שזה נשמע מדהים, אבל אין סיכוי שבעולם שאני אצליח לגרום לזה לעבוד.
ואני עדיין חושב על משחק בית ספר (גם כן פוקימון), שכנ"ל, הרעיון מדהים אבל אני פשוט יודע שזה לא יעבוד.
-
-
לסייע במה? למרות שעכשיו כשאני חושב על זה, המשחק task force אולי צריך להיות בנוי יותר כמו xcom, אבל שוב, זה הכל רעיונות. אין שום סיכוי שבעולם שמשהו מזה ייצא לפעול אי פעם.
-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=xErLBuTKvzo[/url]
וואי
זה לגמרי לוקח אותי אחורה
[QUOTE=LordAbizi;1497997]כן, רעיונות למשחקי תפקידים שאפשר לנהל בצורה נהדרת זה החולשה שלי.
עדיין לעתים עולה בי המחשבה על משחק סוג של Pokֳ©mon Task Force כזה, שילוב של CALL OF DUTY, פוקימון, וGTA, שזה נשמע מדהים, אבל אין סיכוי שבעולם שאני אצליח לגרום לזה לעבוד.
ואני עדיין חושב על משחק בית ספר (גם כן פוקימון), שכנ"ל, הרעיון מדהים אבל אני פשוט יודע שזה לא יעבוד.[/QUOTE]
אני מסכים עם כל מילה, ואוסיף שאחד הפחדים שלי הוא להכין משחק לאדם אחר
ואז לראות אותו נכשל.
ואז, אם אי פעם בעתיד ארצה לנהל את המשחק הזה - כבר הוא ייזכר בקונטציה שלילית למשחק שכבר נכשל, וגם הרעיון יהיה מוכר ותהיה פחות התרגשות.
-
יכול להיות שזה נשמע כאילו אני לא מסכים איתך או שאני כן מסכים איתך, תלוי איך מסתכלים על זה, אבל מבחינתי הבעיה בלתת לאנשים אחרים לנהל את המשחקים שלי היא לא "איך שהמשחק ייזכר", אלא שפשוט אני ארצה לעקוב אחרי זה, וברור שכל בן אדם אחר לא יעשה את מה שאני רוצה, מה שאומר שאו שאני אשב בצד ואוכל את עצמי, או שאני אטריד אותו בנוגע לזה כל הזמן, שזה גם כן לא הכי נחמד. כמובן שיש סיכוי שאני אופתע לטובה, אבל בהסתברות גבוה לתת למישהו לנהל משחק שאני חשבתי עליו זה אומר שמצד אחד אני ארצה כנראה לחפור לו הרבה על מה בדיוק תכננתי למשחק לפני המשחק, ואחר כך אני גם לא אהיה מרוצה מהתוצאה. כלומר המון מאמץ ללא שום תשואה מבחינתי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1498001]יכול להיות שזה נשמע כאילו אני לא מסכים איתך או שאני כן מסכים איתך, תלוי איך מסתכלים על זה, אבל מבחינתי הבעיה בלתת לאנשים אחרים לנהל את המשחקים שלי היא לא "איך שהמשחק ייזכר", אלא שפשוט אני ארצה לעקוב אחרי זה, וברור שכל בן אדם אחר לא יעשה את מה שאני רוצה, מה שאומר שאו שאני אשב בצד ואוכל את עצמי, או שאני אטריד אותו בנוגע לזה כל הזמן, שזה גם כן לא הכי נחמד. כמובן שיש סיכוי שאני אופתע לטובה, אבל בהסתברות גבוה לתת למישהו לנהל משחק שאני חשבתי עליו זה אומר שמצד אחד אני ארצה כנראה לחפור לו הרבה על מה בדיוק תכננתי למשחק לפני המשחק, ואחר כך אני גם לא אהיה מרוצה מהתוצאה. כלומר המון מאמץ ללא שום תשואה מבחינתי.[/QUOTE]
זה מה שקרה בין אדם לניב
ניב שלח משחק לאימוץ
אדם קיבל את המשחק המאומץ
ניב נרשם למשחק של אדם כי רצה לעקוב
ניב לא בדיוק אהב את זה
לא יוצא איך משם זה התגלגל, אבל אדם פתח משחק אחר לגמרי ונטש את זה
-
אה, להירשם כדי לעקוב זה עוד הבחירה השפויה יחסית. אני פשוט הייתי קורא את כל התגובות מבלי להירשם בעצמי. זה קצת פחות שפוי. וטרחני. ומיותר.
-
הבעיה של אדם זה שהוא לא עקבי...
-
היום לא שתיתי בכלל נוזלים.
-
-
לעזאזל! שונא את הנאחס שלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1497997]כן, רעיונות למשחקי תפקידים שאפשר לנהל בצורה נהדרת זה החולשה שלי.
ואני עדיין חושב על משחק בית ספר (גם כן פוקימון), שכנ"ל, הרעיון מדהים אבל אני פשוט יודע שזה לא יעבוד.[/QUOTE]
ממילא אתה לא תגיב ואף אחד לא ישחק
-
[QUOTE=The Charmander;1498005]הבעיה של אדם זה שהוא לא עקבי...[/QUOTE]
מה אדם לא עשית צבא?
-
[QUOTE=Expired;1498023]ממילא אתה לא תגיב ואף אחד לא ישחק[/QUOTE]
זה חלק מ"אין סיכוי שבעולם שאני אצליח לגרום לזה לעבוד"
-
[QUOTE=LordAbizi;1498026]זה חלק מ"אין סיכוי שבעולם שאני אצליח לגרום לזה לעבוד"[/QUOTE]
יאללה אביזי תשחק סטארדיו וואלי נשתף חוויות