-
[quote=ErWiN;610185][COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טרופיוס מרעיד את האדמה ולפיקאצ'ו יורד הרבה חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]קרוקאנו נופל ויורד לו גם חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טרופיוס לא מוותר והוא נעמד על המשמר.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו מתקיף במכת ברק שמוריד לטרופיוס מעט מאוד חיים וגל חשמלי לא פועל עליו כי הוא כבר במצב PAR[/B][/COLOR]
[/quote]
"פיקאצ'ו קדימה השתמש במכת ברק ואחר כך השתמש עליו במכת זנב" אומר לו
-
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו שוב מתקיף במכת ברק חסרת תועלת על טרופיוס[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הרמה שלו כנראה גבוהה מדי ללחימה שלו ,מכת זנב לא משפיעה גם אבל מורידה מעט חיים לטרופיוס.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טרופיוס בורח מהקרב .[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;610185]
[COLOR=darkorange][B]ניב-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]איויזור מנסה להכין קרן סולארית ,אך הוא לא מצליח אחרי כל ההוראות שלך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אולי זה מוקדם מדי בשבילו.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]קורה שם אבל משהו אחר .מוזר ,קווליאבה מנסה להכין להביור אבל במקום זה הוא מכין גחלת וכמות גדולה שלה ומתגלגל סביבה ומצליח לתקוף[/B][/COLOR] [COLOR=red][B][I][U]בגלגל להבה![/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]וורטולטול לא מבין מה אתה רוצה ממנו הוא פשוט מתקיף ויוצא לו אקדח מים[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו מרחף בשמיים ומצליח לרחף במהירות חדשה.[/B][/COLOR][/quote]
"כל הכבוד לשלושתכם, אייויזור, סינדקוויל, ופידג'יוטו, עכשיו חזרו לפוכדור" אני משבח אותם ומחזיר אותם לתוך הפוכדורים שלהם.
"אתה ווטרטרטל, כמו אייויזור, אני חושב שהמתקפה הזו תהיה 'טו מאץ' בשבילך, אבל בוא ננסה" אני אומר לו בחיוך וממשיך, "תנסה להשתמש באקדח מים, אך תוציא אותו בכמות גדולה יותר, בכוח הרבה יותר גדול, במהירות גדולה יותר, ובעיקר בעוצמה אדירה,כלומר, משאבת הידרו. קדימה, נסה זאת" אני מבקש ממנו.
-
[quote=ErWiN;610270][COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו שוב מתקיף במכת ברק חסרת תועלת על טרופיוס[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הרמה שלו כנראה גבוהה מדי ללחימה שלו ,מכת זנב לא משפיעה גם אבל מורידה מעט חיים לטרופיוס.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טרופיוס בורח מהקרב .[/B][/COLOR][/quote]
"טוב ג'קי היה קרב טוב" אומר לו ואפנה לפיקאצ'ו "אתה היית מעולה" אומר לו ואלך אליו כדי שיטפס על כתפי ואומר לג'קי "קדימה בוא נמשיך אני רוצה להגיע מהר לאטרנה,לרפא את הפוקימונים שלי וללמד אותם מתקפות חדשות" אומר לו ואלך איתו לעיר אטרנה ואשאל אותו "נו מה אתה חושב על טדיאורסה ועל הצוות שלי? יש להם פוטנציאל עם הרבה אימונים נכון? ש טדיאורסה יתפתח לאורסרינג אני רוצה ללמד אותו כמה מתקפות,תוכל לעזור לי ללמד אותו?" אשאל אותו
-
[quote=ErWiN;610185]
[COLOR=blue][B][I][U]תמיר-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מחפש אחרי העיר אטרנה אבל אתה לא מוצא אתה רואה שלט שמראה לך לצעוד עוד קצת קדימה[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה צועד ומגיע לעיר אטרנה![/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][IMG]http://i43.tinypic.com/165lpk.png[/IMG][/B][/COLOR][COLOR=darkorange][B].[/B][/COLOR][/quote]
"סוף סוף הגעתי!" אני פולט באושר. אני מתחיל לחפש אחר מרכז הפוקימונים של העיר.
-
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה מוציא את הורסי והיא משתמשת באקדח מים ותותח בוץ ישירות על נוקטאול שנופל לאדמה[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא לא יכול לקום כי הוא כבר עייף מהמתקפות הקודמות .זו ההזדמנות![/B][/COLOR]
[B][COLOR=#696969][/COLOR][/B]
"כל הכבוד הורסי ! השתמשי עכשיו באקדח מים ואז בבועות !" אגיד לה
-
[B][I][U][SIZE=5]סטיב ,יואב ושלומי אתם משתתפים בפסטיבל הריינג'ר ,מי שרוצה פרטים שיבקש ממני בהודעותו הבאה.[/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][SIZE=5][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][COLOR=dimgray]סטיב-[/COLOR][/U][/I][/B]
[B][COLOR=dimgray]הורסי משתמשת באקדח מים חזק מאוד ובבועות שמחסלות את נוקטאול כאשר הוא על הרצפה ולא יכול להילחם יותר .השופט מכריז "נוקטאול לא יכול להילחם " לשני המאמנים נותרו 2 פוקימונים " אומר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]"הרבה זמן לא נלחמתי איתך!" אומר פאניין ומוציא את הפוקימון הבא שלו [IMG]http://i44.tinypic.com/2i6e5tt.jpg[/IMG][/COLOR][/B]
[B][SIZE=5][/SIZE][/B]
[B][I][U][SIZE=3][COLOR=blue]תמיר-[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]אתה מתקדם ממש כמה צעדים בחיפוש אחר מרכז הפוקימונים ואתה נכנס אתה רואה שהמקום שם מפוצץ ולא סתם ,יש בעיר מכון ,פסטיבל ריינג'ר ,ותיירים שמגיעים לראות את היער.האחות ניגשת אליך ושואלת "במה אוכל לעזור לך ?" [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][I][U][SIZE=3][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][SIZE=3][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][SIZE=3][COLOR=purple]שלומי-[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=purple]ג'קי מביט בך ואומר לך "שמע לדעתי טדיאורסה קשה מאוד לפיתוח .. קח בחשבון שהפיתוח שלו יכול לקחת זמן רב " אומר לך [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=purple]"ואני אלמד אותך שיטה להילחם עם הפוקימונים שלך לא כל פעם באותה מתקפה ,נגיד כמו שעשית עם פיקאצ'ו ,זו טעות" אומר לך [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=purple]"אעזור לך " אומר לך ומחייך[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][B]וורטולטול מנסה להשתמש במתקפה ,והוא לא מצליח ,הוא מתקיף באקדח מים כמו ברז דולף ,אך משאבת הידרו אין שם ,הוא ילמד עם הזמן כנראה.[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;610461]
[SIZE=3][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][B]וורטולטול מנסה להשתמש במתקפה ,והוא לא מצליח ,הוא מתקיף באקדח מים כמו ברז דולף ,אך משאבת הידרו אין שם ,הוא ילמד עם הזמן כנראה.[/B][/COLOR][/quote]
אני משתדל שלא להראות את אכזבתי, "לא נורא ווטרטרטל, נראה שיש לנו עוד הרבה אימונים" אני אומר לו במאין חיוך מתנצל ומחזיר אותו לפוכדור, לאחר מכן אני פונה למרכז הפוקימונים, ומשם למכון.
-
[quote=ErWiN;610461][B][SIZE=3][COLOR=blue] [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][I][U][SIZE=3][COLOR=purple]שלומי-[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=purple]ג'קי מביט בך ואומר לך "שמע לדעתי טדיאורסה קשה מאוד לפיתוח .. קח בחשבון שהפיתוח שלו יכול לקחת זמן רב " אומר לך [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=purple]"ואני אלמד אותך שיטה להילחם עם הפוקימונים שלך לא כל פעם באותה מתקפה ,נגיד כמו שעשית עם פיקאצ'ו ,זו טעות" אומר לך [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=purple]"אעזור לך " אומר לך ומחייך[/COLOR][/SIZE][/B]
[/quote]
"למה? למה כולם אומרים לי שטדיאורסה לא פוקימון טוב?!"אומר בעצבנות רבה ואמשיך "אני רוצה לאמן את טדיאורסה מכמה סיבות,הוא פוקימון נהדר שיכול ללמוד הרבה מתקפות שונות והוא מאוד חזק וגם אני רוצה דווקא לאמן טדיאורסה כי קרה עם המפותח שלו משהו נורא בעברי ואני רוצה להתגבר על הפחד בכך שאאמן אחד ולמה כולם אומרים לי את זה?!אז מה! לא אכפת לי אני אאמן אותו כמה שצריך עד שיהיה אורסרינג" אומר לו בעיקשות ובכעס רב "סליחה פשוט אני מאוד אוהב אותו ותודה על האימון אז תעזור לי באימון טדיאורסה גם בעיקר כי כי שאמרת הוא צריך עוד הרבה אימונים" אומר לו ואביט בדרך אם אנחנו קרובים
-
[QUOTE=ErWiN;610461][B][I][U][SIZE=5]סטיב ,יואב ושלומי אתם משתתפים בפסטיבל הריינג'ר ,מי שרוצה פרטים שיבקש ממני בהודעותו הבאה.[/SIZE][/U][/I][/B]
[B][I][U][COLOR=dimgray]סטיב-[/COLOR][/U][/I][/B]
[B][COLOR=dimgray]הורסי משתמשת באקדח מים חזק מאוד ובבועות שמחסלות את נוקטאול כאשר הוא על הרצפה ולא יכול להילחם יותר .השופט מכריז "נוקטאול לא יכול להילחם " לשני המאמנים נותרו 2 פוקימונים " אומר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]"הרבה זמן לא נלחמתי איתך!" אומר פאניין ומוציא את הפוקימון הבא שלו [IMG]http://i44.tinypic.com/2i6e5tt.jpg[/IMG][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"הורסי ! את בשליטה ! עכשיו השתמשי במסך עשן ואז בבועות !"
אגיד לה בעידוד ואשמח על כך שעזרה לי לנצח את נוקטאול .
-
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארון יוצא עם ראשייה שלא פוגעת בנוקטאול כי הוא מעופף ולאחר מכן תופר מתכת שכן פוגע בנוקטאול אבל מוריד לו מעט מאוד חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]נורקטאול יורד אל ארון ומתקיף אותו בניקור ![/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
"מהר תתקשח וישר ראשייה בכל הכוח "
-
[COLOR=darkred][B]נוקטאול יורד אל ארון ותוקף בניקור ואז בדיוק ארון מתקשח ומצליח להשיח את דעתו של נוקטאול כאשר הוא קרוב לרצפה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארון מתקיף במהירות בראשייה בכל הכוח ומתקיף בחוזקה את נוקטאול שעף ממש רחוק ונפצע ממש קשה![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"וואו !" אומר פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הורסי משתמשת במסך עשן שמערפל את הזירה [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"פידג'יוטו השתמש בכנפיים שלך כדי לערפל את העשן!" אומר פאניין ופידג'יוטו מסיר את העשן ,הבועות של הורסי לא פוגעות בפידג'יוטו והוא עף ממש במהירות ומתקיף במתקפת כנף את הורסי.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הורסי עפה אחורנית ונפגעת קשה.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אנחנו ממש קרובים לעיר " אומר לך ג'קי [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתם מגיעים למין בית נטוש כזה[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הוא נראה רדוף רוחות והוא נראה מאוד מסתורי[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מגיע למרכז הפוקימונים ופונה למכון [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]המכון ריק ממאמנים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]האיזור שם מלא מאמנים כדאי שתיכנס לפני שיעקפו אותך[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;610669]
[COLOR=purple][B]"אנחנו ממש קרובים לעיר " אומר לך ג'קי [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתם מגיעים למין בית נטוש כזה[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הוא נראה רדוף רוחות והוא נראה מאוד מסתורי[/B][/COLOR]
[/quote]
"קדימה ג'קי אסור לנו להיעקב אני צריך לרפאות את הפוקימונים שלי ואחר כך נחזור לכאן כדי שאאמן את הפוקימונים שלי ואיווי טוב?" אומר לו ואתקדם לאטרנה בעודי שואל את ג'קי "גם לפול יש אורסרינג נכון? ותראה איזה פוקימון חזק הוא,אני רוצה להגיע לאותן תוצאות עם טדיאורסה" אומר לו
-
[quote=ErWiN;610461]
[B][I][U][SIZE=3][COLOR=blue]תמיר-[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]אתה מתקדם ממש כמה צעדים בחיפוש אחר מרכז הפוקימונים ואתה נכנס אתה רואה שהמקום שם מפוצץ ולא סתם ,יש בעיר מכון ,פסטיבל ריינג'ר ,ותיירים שמגיעים לראות את היער.האחות ניגשת אליך ושואלת "במה אוכל לעזור לך ?" [/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=darkorange][B].[/B][/COLOR][/quote]
"אני רוצה בבקשה לרפא את הפוקימונים שלי, ואם אפשר גם חדר ללילה?" אני מבקש ממנה.
-
[QUOTE=ErWiN;610669][COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]נוקטאול יורד אל ארון ותוקף בניקור ואז בדיוק ארון מתקשח ומצליח להשיח את דעתו של נוקטאול כאשר הוא קרוב לרצפה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארון מתקיף במהירות בראשייה בכל הכוח ומתקיף בחוזקה את נוקטאול שעף ממש רחוק ונפצע ממש קשה![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"וואו !" אומר פאניין[/B][/COLOR]
"קדימה תרוץ אליו בשיא המהירות וגמור אותו עם ראשייה בכל הכוח"
-
[QUOTE=ErWiN;610669][COLOR=darkred][B][I][U][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הורסי משתמשת במסך עשן שמערפל את הזירה [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"פידג'יוטו השתמש בכנפיים שלך כדי לערפל את העשן!" אומר פאניין ופידג'יוטו מסיר את העשן ,הבועות של הורסי לא פוגעות בפידג'יוטו והוא עף ממש במהירות ומתקיף במתקפת כנף את הורסי.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הורסי עפה אחורנית ונפגעת קשה.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"הוורסי !" אצעק כדי שתבין שהיא חשובה לי
"השתמשי באקדח מים ואז בבועות !"
-
[COLOR=dimgray][B]הורסי מתאוששת דיי במהירות היא לא רוצה לאכזב אותה במיוחד שהיא לא נלחמה כבר הרבה זמן היא רוצה להוכיח לך שהיא טובה וראויה![/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]היא מתקיפה בבועות ואקדח מים את פידג'יוטו שנופל ונפצע בכנפו השמאלית[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא לא ימריא גבוה עכשיו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארון רץ במהירות שיא ומתקיף את נוקטאול בראשייה הוא מתכוון להיכנס בו אבל נוקטאול ממריא בהפתעה גמורה וארון נכנס בקיר מרוב המהירות[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]נוקטאול חוזר אל ארון ומתקיף אותו במתקפת כנף .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מבקש חדר ללילה והיא נותנת לך את הפוכדורים שלך וגם איזה מפתח לחדר על המפתח רשום את מספר החדר "23"[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אתה עושה צחוק? אורסרינג של פול הוא אחד המפלצות.. ואני מדבר ואפילו לא נלחמתי מולו כדי שאדע" הוא אומר לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אבל אפשרי " אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אני חושב שאתה צריך לפתח את איווי להתפתחות אחרי לאו דווקא לליפיאון." אומר לך[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;611380]
[COLOR=purple][B]"אתה עושה צחוק? אורסרינג של פול הוא אחד המפלצות.. ואני מדבר ואפילו לא נלחמתי מולו כדי שאדע" הוא אומר לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אבל אפשרי " אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אני חושב שאתה צריך לפתח את איווי להתפתחות אחרי לאו דווקא לליפיאון." אומר לך[/B][/COLOR][/quote]
"לא הבנתי אותך?אחד המפלצות?וגם אתה אומר לי לא לפתח את איווי לליפיאון? אם כן אבל אני צריך פוקימון עשב" אשאל אותו ואתקדם איתו לאטרנה
-
[COLOR=purple][B]"חחח" הוא צוחק[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אחד המפלצות הכוונה שהוא אימתני בצורה לא נורמלית" אומר לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"לדעתי ליפיאון הוא הפוקימון הכי מבוקש בסינו ,ההתפחות של איווי שלהכי הרבה יש. למה שלא תנסה אמבריאון או אספיאון ?" שואל אותך[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;611552][COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"חחח" הוא צוחק[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אחד המפלצות הכוונה שהוא אימתני בצורה לא נורמלית" אומר לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"לדעתי ליפיאון הוא הפוקימון הכי מבוקש בסינו ,ההתפחות של איווי שלהכי הרבה יש. למה שלא תנסה אמבריאון או אספיאון ?" שואל אותך[/B][/COLOR][/quote]
"אם אפתח אותו לאמבריון או לאספיון לא יהיה לי פוקימון עשב ואני צריך אחד" אומר לו
-
"אוקיי תשתמש בתותח בוץ לכיוון העיניים שלו כדי שלא יוכל לראות אותך ומהאויר תשתמש בטופר מתכת"
-
[QUOTE=ErWiN;611380][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הורסי מתאוששת דיי במהירות היא לא רוצה לאכזב אותה במיוחד שהיא לא נלחמה כבר הרבה זמן היא רוצה להוכיח לך שהיא טובה וראויה![/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]היא מתקיפה בבועות ואקדח מים את פידג'יוטו שנופל ונפצע בכנפו השמאלית[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא לא ימריא גבוה עכשיו .[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"מצוין ! את תותחית ! עכשיו השתמשי במתקפת בוץ ישר לפנים שלי ואז שוב בבועות !"
אגיד לה ואעודד אותה "בכל מקרה הורסי תדעי שאני גאה בך !" אגיד לה.
-
[COLOR=dimgray][B]מתקפת בוץ עם תותח קטלני משוגרות אל פידג'יוטו ופרצופו לא רואה כלום [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא לא יודע לאן לכוון "פידג'יוטו התקף!" אומר פאניין ברשלנות[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הורסי מתקיפה בבועות ,ופידג'יוטו נופל ומתרסק.הוא לא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פעם הבאה שלא תצטט אני לא מגיב לך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]נוקטאול ישר עם מתקפת כנף מהירה נותן לארון מכה רצינית[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארון מתקיף בתותח בוץ מהיר לפניו של נוקטאול והוא לא רואה כלום[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארון מתקיף בטופר מתכת ופוגע בכנפו השמאלית של נוקטאול.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"נראלי שאתה צודק" אומר לך ואתם ממשיכים קצת ומגיעים לעיר אטרנה![/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]יש שם מרכז פוקימונים ,חנות ,מכון ,הכנה לפסטיבל הריינג'ר[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;611803]
[COLOR=purple][B]"נראלי שאתה צודק" אומר לך ואתם ממשיכים קצת ומגיעים לעיר אטרנה![/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]יש שם מרכז פוקימונים ,חנות ,מכון ,הכנה לפסטיבל הריינג'ר[/B][/COLOR][/quote]
"טוב ג'קי אני צריך לרפאות את הפוקימונים שלי ולעשות להם אימון אחרון אז בוא נלך להכנה לפסטיבל" אומר לו ואלך למרכז הפוקימונים ואחר כך להכנה לפסטיבל הרנג'ר
-
[quote=ErWiN;610669]
[COLOR=darkorange][B]אתה מגיע למרכז הפוקימונים ופונה למכון [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]המכון ריק ממאמנים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]האיזור שם מלא מאמנים כדאי שתיכנס לפני שיעקפו אותך[/B][/COLOR][/quote]
אני נכנס למכון הפוקימונים במהירות.
-
[QUOTE=ErWiN;611803][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מתקפת בוץ עם תותח קטלני משוגרות אל פידג'יוטו ופרצופו לא רואה כלום [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא לא יודע לאן לכוון "פידג'יוטו התקף!" אומר פאניין ברשלנות[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הורסי מתקיפה בבועות ,ופידג'יוטו נופל ומתרסק.הוא לא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"מעולה הורסי ! את פשוט תותחית ! כל הכבוד !" אגיד לה ואשאיר אותה במגרש .
-
[COLOR=darkred][B]פעם הבאה שלא תצטט אני לא מגיב לך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]נוקטאול ישר עם מתקפת כנף מהירה נותן לארון מכה רצינית[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארון מתקיף בתותח בוץ מהיר לפניו של נוקטאול והוא לא רואה כלום[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארון מתקיף בטופר מתכת ופוגע בכנפו השמאלית של נוקטאול.[/B][/COLOR]
"עכשיו גמור אותו עם ראשייה בכל הכוח"
-
[quote=ErWiN;611380]
[COLOR=blue][B]אתה מבקש חדר ללילה והיא נותנת לך את הפוכדורים שלך וגם איזה מפתח לחדר על המפתח רשום את מספר החדר "23"[/B][/COLOR]
[/quote]
אני מודה לאחות גו'י ולאחר מכן אני עולה לחדר שקיבלתי.
-
[COLOR=blue][B]אתה עולה לחדר שלך ומחדיר את המפתח לחור של המנעול ונכנס [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מדליק את האור ואתה רואה חדר מרווח ,מיטה ,מטבח ,מרפסת וספריה על אימון פוקימונים ,יש שם גם מחשב .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][I][U]יואב-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ארון נוגח בנוקטאול בכל הכוח אך לפני זה נוקטאול מסיים את קרבו בזה שהוא נותן לארון מכה רצינית של הסתערות ציפור וישר מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ארון תשוש מהמתקפה.פאניין מוציא את הפוקימון הבא שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][IMG]http://i44.tinypic.com/r7izja.png[/IMG][/COLOR][/B]
[COLOR=dimgray][B]אתה מתגאה בהורסי ופאניין מוציא את הפוקימון האחרון שלו [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"עכשיו אתה תצטער" אומר פאניין ושולף את הפוכדור הבא[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i44.tinypic.com/r7izja.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ממנו יוצא סטרביה גדול ומרשים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה נכנס למכון ואתה רואה שם את [IMG]http://i44.tinypic.com/wit269.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]מנהיג המכון מתאמן לו ומחכה לקרב.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][I][U]שלומי-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]"אני צריך ללכת ולדבר עם הפרופסור שלי" אומר לך ג'קי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]"תלך וניפגש מאוחר יותר במכון" אומר לך ג'קי והולך ביינתים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא אותם במהירות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ההכנה לפסטיבל היא קישוטים וכו'.[/COLOR][/B]
-
[quote=ErWiN;611995][COLOR=blue][B][I][U]תמיר-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה עולה לחדר שלך ומחדיר את המפתח לחור של המנעול ונכנס [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מדליק את האור ואתה רואה חדר מרווח ,מיטה ,מטבח ,מרפסת וספריה על אימון פוקימונים ,יש שם גם מחשב .[/B][/COLOR]
[/quote]
אני מניח את החפצים שלי ליד המיטה, נועל את הדלת, ולאחר מכן מתיישב ליד המחשב, מברר איזה סוג של פוקימונים יש למכון העיר אטרנה
-
[QUOTE=ErWiN;611995][COL
[B][COLOR=purple][I][U]שלומי-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]"אני צריך ללכת ולדבר עם הפרופסור שלי" אומר לך ג'קי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]"תלך וניפגש מאוחר יותר במכון" אומר לך ג'קי והולך ביינתים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא אותם במהירות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ההכנה לפסטיבל היא קישוטים וכו'.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקי ביי" אומר לו ואלך ליער אטרנה בעודי מתקשר לפרופסור רואן בפוקינב שלי
-
[COLOR=purple][B]"הלו? הלו ?" שואל אותך פרופסור רואן כאשר עונה בפוקינב.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה מתקדם ביינתים ליער אטרנה[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][I][U]תמיר-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה נכנס למחשב ומברר שבעצם באטרנה ,המכון הוא מסוג מעופפים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כל המכונים בסינו השתנו .[/COLOR][/B]
-
[quote=ErWiN;611995]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR][COLOR=darkorange][B]אתה נכנס למכון ואתה רואה שם את [IMG]http://i44.tinypic.com/wit269.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]מנהיג המכון מתאמן לו ומחכה לקרב.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=purple][/COLOR][/B]
[/quote]
"היי אתה!, אני הגעתי כדי לאתגר אותך לקרב מכון!, בוא נקווה והטוב ינצח!" אני צועק לעברו מרחוק ומכין את הפוכדור של ווטרטרטל בידי.
-
[quote=ErWiN;612012][COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"הלו? הלו ?" שואל אותך פרופסור רואן כאשר עונה בפוקינב.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue][I][U]תמיר-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה נכנס למחשב ומברר שבעצם באטרנה ,המכון הוא מסוג מעופפים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כל המכונים בסינו השתנו .[/COLOR][/B]
[/quote]
'מכון מעופפים, מה?' אני חושב לעצמי 'ז"א שקומבאסקן ונידורינו פגיעים יותר נגדם...' אני חושב לעצמי. אני בודק איפה אני יכול לבצע החלפות פוקימונים עם המעבדה.
-
[QUOTE=ErWiN;612012][COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
][/QUOTE]
"שלום פרופסור זה אני קני" אומר לו ואוסיף "תראה אני צריך את עזרתך,בינתיים אני תפסתי כבר צוות מלא ויש לי טדיאורסה שאני מעוניין לחזק אותו ולעשות אותו חזק אבל הרבה אנשים אומרים לי שכדאי שאחליף לפוקימון אחר כי האימון שלו והתפתחות לוקחת זמן אבל אני רוצה להישאר אופטימי מה אתה מציע?" אומר לו
-
[B][COLOR=darkred][I][U]יואב-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ארון נוגח בנוקטאול בכל הכוח אך לפני זה נוקטאול מסיים את קרבו בזה שהוא נותן לארון מכה רצינית של הסתערות ציפור וישר מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ארון תשוש מהמתקפה.פאניין מוציא את הפוקימון הבא שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][IMG]http://i44.tinypic.com/r7izja.png[/IMG][/COLOR][/B]
"אוקיי ארון חזור ותנוח קצת היית מעולה"
"קדימה ארקניין צא החוצה תשתמש בנשיכה וישר בגלגל להבה"
-
[QUOTE=ErWiN;611995][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה מתגאה בהורסי ופאניין מוציא את הפוקימון האחרון שלו [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"עכשיו אתה תצטער" אומר פאניין ושולף את הפוכדור הבא[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i44.tinypic.com/r7izja.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ממנו יוצא סטרביה גדול ומרשים .[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
אשתוק , לא אגיב לו כדי לא לצאת מהריכוז
"הורסי השתמשי במסך עשן וברגע שהעשן יהיה הכי עכור שיכול להיות השתמשי במתקפת בוץ
-
[COLOR=dimgray][B]הורסי משתמש במסך עשן סמיך במיוחד לאחר מכן הורסי תוקפת במתקפת בוץ וחושבת שפגעה[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אבל אתה רואה שהעשן מתפזר וסטארביה לא שם ,פתאום הוא מגיח משום מקום עם מהירות עצומה ומתקיף במתקפת כנף עוצמתית ביותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הורסי נופלת ומושמדת ,היא לא יכולה להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין יוצא ומשתמש בנשיכה וסטארביה מתחמק ,ארקניין מכין גלגל להבה,אך באותו זמן פאניין צועק "סטארביה ציפור אמיצה!" אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]וסארביה יוצא כנגד ארקניין .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]שניהם מתנגשים ונוצר פיצוץ קטן.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אם באמת תשקיע ותנסה להיות טוב בשביל טדיאורסה ובשבילך אתה תוכל לשנות את קצב ההתפתחות של טדיאורסה ,הרי ההתפתחות מתקצרת עם הוא ירגיש אהבה" אומר לך[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה בודק היכן תוכל להחליף פוקימונים ואתה רואה שיש בעיר אטרנה בית עם איש שסוחר פוקימונים להחלפה.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא גר ממש ליד המרכז פוקימונים[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"זה קרב 3 על 3" מגיע שופט ואומר לך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פאניין מנהיג המכון מחייך והוא אומר לך "בהצלחה"[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא שולף פוכדור ומוציא את הפוקימון שלו [IMG]http://i42.tinypic.com/11rbvbl.png[/IMG][/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;612315]
[COLOR=purple][B]"אם באמת תשקיע ותנסה להיות טוב בשביל טדיאורסה ובשבילך אתה תוכל לשנות את קצב ההתפתחות של טדיאורסה ,הרי ההתפתחות מתקצרת עם הוא ירגיש אהבה" אומר לך[/B][/COLOR]
[/quote]
"תודה פרופסור אבל ישנה עוד בעיה,אני רוצה ללמד את טדיאורסה עוד מתקפות כי הוא פשוט יודע רק שריטה,דחיפה,ריקוד ירח ומתיקות והוא צריך ללמוד עוד מתקפות בשביל להתחזק אתה מכיר אולי מישהו שיוכל לעזור לי?" אשאל אותו בעודי בודק האם אני קרוב ליער אטרנה
-
[quote=ErWiN;612315]
[COLOR=darkorange][B]"זה קרב 3 על 3" מגיע שופט ואומר לך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פאניין מנהיג המכון מחייך והוא אומר לך "בהצלחה"[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא שולף פוכדור ומוציא את הפוקימון שלו [IMG]http://i42.tinypic.com/11rbvbl.png[/IMG][/B][/COLOR][/quote]
"אוקיי, צא חברי הטוב!" אני קורא ומשחרר את ווטרטרטל מהפוכדור,
"תתחיל עם אקדח מים ולאחר מכן נסיגה לשריון!" אני מדריך אותו,
'קודם אני אתן לפאניין להכתיב את קצב הקרב, אני רוצה להבין מה האסטרטגיה שלו...' אני חושב בעצבנות.