אגב מה קרה לנאזלוקים Xd כולם וויתרו? אני אמשיך אחר כך כי אין כוח אבל מה קרה לשאר?
Printable View
אגב מה קרה לנאזלוקים Xd כולם וויתרו? אני אמשיך אחר כך כי אין כוח אבל מה קרה לשאר?
[QUOTE=Flupy;1341869]זהו שלא דיברתי איתך מעולם ם:
לפורום לא קראו פוקימון אף פעם םם.[/QUOTE]
זה דיי מוזר שאתה אומר ככה שמעולם לא קראו לפורום ככה, אני בעצמי חיפשתי כמעט שעה את הפורום עד שנזכרתי באתר הראשי של הפורום ושנכנסתי לפה ראיתי שהשתנה הרבה הפורום..
פוקימון ?אף פעם, קראו לפורום פוקימונס, פוקימון היה פורום מתחרה.
לפורום קראו פעם פוק'ימונס,הייתי דרגו בתקופת פוק'ימונס,האמת לאמיתה.
[QUOTE=Flupy;1341872]פוקימון ?אף פעם, קראו לפורום פוקימונס, פוקימון היה פורום מתחרה.[/QUOTE]
וואלה? טוב לא הייתי פה 3 וחצי שנים אז אני לא מעודכן לגמרי...
נשארו עוד הרבה מהתקופה של 08'-09'? או שכולם פרשו?
הרוב פרשו כמה נשארו ניצן למשל פרשה
אה... אתה יודע עם מי אני מדבר שיוכל לבטל למשתמש הראשי שלי את הבאן? או שזה בלתי אפשרי אחרי כמה שנים?
ביטלו מלא באנים לאחרונה.. אז יש מצב
עם מי אני צריך לדבר בנוגע לנושא הזה שעליו אני מדבר?
עם עומר נראה לי..
מה השם המשתמש שלו?
Sexstyle
סבבה תודה, שלחתי לו הודעה פרטית אחכה לתשובה ממנו
אוח..... אני מקווה שאחזור לדרגו...
אילן אתה רשום בטורניר אלון אתה רשום וגיא אתה רשום . ( בטורניר הפוקימון אונליין )
אתה לא רוצה את המשתמש מהיכל התהילה שלך? Xd
חחחח
[QUOTE=F!upy;1341887]אתה לא רוצה את המשתמש מהיכל התהילה שלך? Xd[/QUOTE]
עומר,תעזוב את זה!!!! ואני שכחתי פרטים שלו,בדרגו אני מנסה להשתמש בסיסמאות הישנות שלי
וואי אתה לא מוותר הא אייחל? ראש בקיר
לא תהיה ברירה אלא להעיף להב, להעביר ניר אלינו לעשות סוף סוף תסבב הבא בטורניר[למעשה אייל נגד ניר ואז סיבוב הבא אבל בקבוצה השנייה יהיה אפשר לעשות לפנינו]
אילן אני ויתרתי על הנאזלוק בגלל שזה נתקע לי כל הזמן XD ככה גם האתר העלאות
בת'כלס תפסתי הוטהוט בשם אופטיקהלפרין, ולאחר שהוא מת ע"י פידג'י, נקמתי את מותו עם כדור אדום~לבן. וכך תפסתי את השניצל-עף שלי.
[quote=Tobi...;1341891]עומר,תעזוב את זה!!!! ואני שכחתי פרטים שלו,בדרגו אני מנסה להשתמש בסיסמאות הישנות שלי[/quote]
מה היה השם משתמש שלו? P:
אם זה היה בתקופת פוקימונ'ס של פעםםם לא היו הקבוצות כמו היום, היה בכלל היכל התילה אז? ם:
היוש :)
נראה לי היה... אבל זה לא משנה.
הי משה, ואלון אתה יכול לסדר איזה פרס לטורניר Ygo? הטורניר הגדול בתולדות הפורום
איזה פרס הוא יכול להביא כבר... תביא אתה פרס. תעשה לי ילד ♥
או דק... גם טוב...
[QUOTE=X-Drake;1341899]הי משה, ואלון אתה יכול לסדר איזה פרס לטורניר Ygo? הטורניר הגדול בתולדות הפורום[/QUOTE]
היו לפורום הזה שני שרתים בפוקימון אונליין נראלי זה מתעלה על טורניר יוגיהו.
אללה אני יוצא למסיבת סיום, אחרי זה מחר אין בצפר, מחרתיים תעודות ואז זהווווווווו חופשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
[QUOTE=The Charmander;1341901]איזה פרס הוא יכול להביא כבר... תביא אתה פרס. תעשה לי ילד ♥
או [U]דק... גם טוב...[/U][/QUOTE]
+1
דק שינצח את עומר :(
[QUOTE=X-Drake;1341895]לא תהיה ברירה אלא להעיף להב, להעביר ניר אלינו לעשות סוף סוף תסבב הבא בטורניר[למעשה אייל נגד ניר ואז סיבוב הבא אבל בקבוצה השנייה יהיה אפשר לעשות לפנינו][/QUOTE]
מסנכרן מעצבן נגד אוג'מה כנראה
[QUOTE=The Charmander;1341894]וואי אתה לא מוותר הא אייחל? ראש בקיר[/QUOTE]
אייחל לא מוותר אייל אומר אמת
[QUOTE=snivy~;1341896]אילן אני ויתרתי על הנאזלוק בגלל שזה נתקע לי כל הזמן XD ככה גם האתר העלאות
בת'כלס תפסתי הוטהוט בשם אופטיקהלפרין, ולאחר שהוא מת ע"י פידג'י, נקמתי את מותו עם כדור אדום~לבן. וכך תפסתי את השניצל-עף שלי.
מה היה השם משתמש שלו? P:
אם זה היה בתקופת פוקימונ'ס של פעםםם לא היו הקבוצות כמו היום, היה בכלל היכל התילה אז? ם:[/QUOTE]
אני חושב שהוא בהיכל תהילה כרגע ואני לא זוכר!! פתחתי אותו מזמן!! ומצטער שאני כועס עליך. אני רוצה להפוך לדרגו כדי שאני אוכל לפתוח דף חדש.
סוף סוף עוד יומיים חופש!!!!!!!!!!!!!!!!
[quote=X-Drake;1341899]הי משה, ואלון אתה יכול לסדר איזה פרס לטורניר Ygo? הטורניר הגדול בתולדות הפורום[/quote]
נמ נחשוב על זה, אולי:
מקום 3) ווינר ליום
מקום 2) ווינר ליומיים
מקום 1) באן לשבוע D:
סתם.. אני אדבר איתך בסקייפ על פרסים.. למרות שאולי עומר מבין את זה יותר ממני ><
[quote=F|upy;1341902]היו לפורום הזה שני שרתים בפוקימון אונליין נראלי זה מתעלה על טורניר יוגיהו.
אללה אני יוצא למסיבת סיום, אחרי זה מחר אין בצפר, מחרתיים תעודות ואז זהווווווווו חופשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש[/quote]
חח..
מחר כל היום נשחק בטח בחדר מחשבים קונטר, הרבה מורות לא מגיעות.
הא, כל הכיתה שלנו מכורה לCS ><
אתה זוכר ת'שרתים? אתה ניהלת אחד, לא? ותהנה..
עוד יומיים חופש.
זה מה שיש לי להגיד: :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
(רמז: אני די שמח)
לדעתי לא, למרות שכל הכבוד שהיו שרתים. אישית הייתי מת שיהיה שרת Cs לפורום עם מלא משתמשים ותחרויות וקבוצות אפילו שלא יודע כמה טוב בזה
אלון סבבה אין מקום 3 אלא אם יתעקשו
והדק שלי ניצח את עומר Xd
[QUOTE=X-Drake;1341912]
והדק שלי ניצח את עומר Xd[/QUOTE]
ברור~ אתה עזרת לי לבנות את שלי~ אז אתה הכי יודע את החולשה שלו XP
[quote=X-Drake;1341912]לדעתי לא, למרות שכל הכבוד שהיו שרתים. אישית הייתי מת שיהיה שרת Cs לפורום עם מלא משתמשים ותחרויות וקבוצות אפילו שלא יודע כמה טוב בזה
אלון סבבה אין מקום 3 אלא אם יתעקשו
והדק שלי ניצח את עומר Xd[/quote]
דיברתי על שרתים לPO ><
אבל כן, היה יכול להיות מגניב.
מי הפאקינג פותח הבא של הנו"ד???? O:
טרינר-לא מגיב-צ'אמפיון-עד מחר-ואז אשאווט
[quote=מלך השטיחים;1341917]מי הפאקינג פותח הבא של הנו"ד???? O:[/quote]
בזכותך אגשים חלום.
---
אלון CS יכול להיות ענקקקקקקקקק
[quote=F!upy;1341914]ברור~ אתה עזרת לי לבנות את שלי~ אז אתה הכי יודע את החולשה שלו XP[/quote]
חחחחחחחחחח רק אמרתי להם שידעו שהכל אפשרי באמת ם:
[QUOTE=snivy~;1341921]טרינר-לא מגיב-צ'אמפיון-עד מחר-ואז אשאווט[/QUOTE]
מה עד מחר? אנחנו כבר שבוע מעל 100 עמודים O:
[QUOTE=X-Drake;1341922]בזכותך אגשים חלום.
---
אלון CS יכול להיות ענקקקקקקקקק
חחחחחחחחחח רק אמרתי להם שידעו שהכל אפשרי באמת ם:[/QUOTE]
אני נרגש לדעת :embarrassed:
[QUOTE=X-Drake;1341922]
חחחחחחחחחח רק אמרתי להם שידעו שהכל אפשרי באמת ם:[/QUOTE]
עם דק כמו שלך~ אפשר לנצח כל אחד XD
[quote=מלך השטיחים;1341924]מה עד מחר? אנחנו כבר שבוע מעל 100 עמודים O:
אני נרגש לדעת :embarrassed:[/quote]
זה לא שזה מישהו אחד קיבל את כל הארכה...
זה שניים..