-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 23 2010, 10:49 PM
[b]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה אומר לו את זה, אך הוא לא עונה ורק מחייך, רוני מושיט את ידיו אל זאנקו וזאנקו צוחק על רוני שהוא מנסה להקפיא אותו, אך רוני מפוצץ אותו ומעיף אותו אל הקיר, אתה זורק על כדור אנרגיה והוא הודף אותו, בזמן שהוא אומר שזה לא ייתכן שרוני שידרג את כוחו, אתה מהבהב אל מאחוריי זאנקו ויורה עליו כדור אנרגיה, אך זאנקו מתחמק בעזרת היבהוב ומגיע מאחורייך, הוא תופס בראש שלך ומעיף אותך אל הקיר, אתה מקבל מכה רצינית בגופך, אתה רואה שזאנקו מתגרה ברוני, ושולח כדור אנרגיה בברנדון שניסה לעזור לכם, ליאו בנתיים מרפא אותו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אצמד לאחד הקירות כדי שלא יוכל להבהב שוב למאחוריי,אצמיד אותו לקיר עם טלקנזיס וארה עליו את הכדור אנרגיה החזק ביותר שאני יכול.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 23 2010, 10:49 PM
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
''אכן, אני בין המכשפים החזקים ביותר בקהילה שלנו, והשדים העלובים לא יצליחו להפיל אותנו.'' אומר המכשף וזורק עליך את הסכין הקדושה, אתה מעיף אותה בעזרת טלקינזיס, ''לעזאזאל.'' אומר המכשף ואתה טוען כדור אנרגיה, ''ניסיון יפה.'' אומר המכשף ויוצר עוד סכין קדושה, הוא יורה עליך קרן לייזר ואתה מהבהב משם, אתה מופיע מאחוריו ומפוצץ אותו בפיצוץ ענק!!!!!!!! אך אתה מרגיש משהו מאוד מוזר בבטן שלך....... המכשף הכניס בך את הסכין הקדושה בבטן!!! אתה זועק מכאב ויורד לך דם.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני מוציא את הסכין מהבטן ובוהה בה, ואז מהבהב למקום שבו אני נפגש עם המקור
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 23 2010, 11:49 AM
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה רואה שרוני התעשט והגיע, ברנדון גם מגיע ונעמד לצידך, לפתע כוח חזק מקיף אותכם והמאיר השחור נבהל ואומר, ''כוח השלוש?!!!!!! זה לא ייתכן! אין לכם את כוח השלוש! אתם לא המכושפות!!!!!!!!!!'' אומר המאיר השחור ויורה ברק שחור אל המעגל שנוצר, הברק חוזר אליו והוא זועק מכאב, אתה בנוסף יורה עליו כדור אש חזק במיוחד, המאיר השחור זועק מכאב בכל מעגל השרפה ואומר, ''אל תדאגו טיפשים, הלורד זאנקו ייחסל אותכם!!!!!'' הוא אומר, ולפתע רוני בהפתעה גמורה מנסה להקפיא אותו ומפוצץ אותו! המאיר השחור מתפוצץ ולא חוזר יותר.
''הצלחתם.'' אומרים ליאו והמאיר הלבן השני.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אני מסתכל בזעם אל האפר שנשאר ואומר "זה מגיע לך מאיר שחור " ממשיך למלמל לעצמי כמה מילים
ואז מודה לשאר חברי על העזרה , משבח אותם על כוחם האדיר ושואל את ליאו "יש עוד אנשים שאפשר כרגע להיפטר מהם ועוד לא נפטרנו מהם ?"
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה אומר לו מה הן כבר עשו, ומודיע לליאו שימשיך לרפא, המאיר הלבן בנתיים מתכונן לרפא אותכם אם תיפגעו.
זאנקו לא עונה לך, הוא נלחם בברנדון ומפייר, ברנדון ומפייר מצמיד אותו אל לקיר בעזרת טלקינזיס, זאנקו ממשיך לחייך ואפילו לצחקק, ברנדון ומפייר טוען את כדור האנרגיה החזק ביותר שלו וזורק אותו אל זאנקו, להפתעתך הכדור פוגע!! הקיר כולו מתפוצץ, אך זאנקו נעלם משם בהילה אדומה בהירה כזאת, זאנקו מופיע ליד ברנדון ומפייר ואומר לו בחיוך שטני, ''הקרנה אסטראלית, כמה חובבני.'' אומר זאנקו ונותן לברנדון ומפייר אגרוף ממש ממש חזק בבטן שלו, לאחר-מכן אתה רואה שכף היד של זאנקו זוהרת ואתה קולט כדור אנרגיה מתפוצץ בביטנו של ברנדון ומפייר, הוא עף אל ליאו ומתנגש בו, ליאו מיד קורא למאיר הלבן לרפא את ברנדון ומפייר, מצבו מאוד קשה.
''בנוגע לשאלה שלך, הם השתמשו בקסם עתיק מאוד כאשר הכנסתי לתוכי את הצל, כמו שאתה יודע...אבל, זה לא יחזור פעם שניה, אני אחסל אותכם ואקח את הצל!!!'' אומר זאנקו ומעיף את סטיב שניסה לעזור לך באמצעות טלקינזיס.[/b][/color][/SIZE]
רוני אומר משהו לזאנקו, זאנקו לא מתייחס אליו ונלחם בך, אתה מצמיד אותו אל לקיר בעזרת טלקינזיס, זאנקו ממשיך לחייך ואפילו לצחקק, אתה טוען את כדור האנרגיה החזק ביותר שלך וזורק אותו אל זאנקו, להפתעתך הכדור פוגע!! הקיר כולו מתפוצץ, אך זאנקו נעלם משם בהילה אדומה בהירה כזאת, זאנקו מופיע לידך ואומר לו בחיוך שטני, ''הקרנה אסטראלית, כמה חובבני.'' אומר זאנקו ונותן לך אגרוף ממש ממש חזק בבטן שלך, אתה מרגיש שאתה רואה כוכבים והבטן שלך מתפוצצת מבפנים, לאחר-מכן אתה מרגיש ורואה מהלומה כחולה נוצרת בכף היד של זאנקו, ואתה קולט כדור אנרגיה מתפוצץ בבטן שלך במלוא העוצמה, אתה שומע את הלחישה של זאנקו, ''בלי רחמים.'' ואז אתה נזרק אל ליאו כאשר רוני מביט בך, המום ולא יודע מה להגיד, אתה לא מרגיש את הגוף שלך ובקושי מסוגל לדבר, ליאו תופס אותך ונותן למאיר הלבן השני לרפא אותך בזמן שהוא ממשיך לרפא את ברנדון, בנתיים זאנקו מעיף גם את סטיב מהזירה ונשאר עומד מול רוני.[/b][/color][/SIZE]
[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה מוציא את הסכין מהבטן שלך ובוהה בה, מכשפים שהיו שם שמים לב אליך ואומרים, ''שד?! בשטח שלנו?!'' הם אומרים ויורים עליך קרני לייזר בשילוב זריקת סכינים קדושים, אתה מהבהב משם ומגיע שוב לחדר שלך, ''לא חשבתי שזה יהיה לך כל כך קשה....'' אומר המקור שיושב כבר שם, אתה אומר שהמשימה הושלמה, יש בידך סכין קדושה אבל אתה פצוע, המקור לוקח את הסכין הקדושה והולך משם, הוא קורא לך לבוא איתו ואתם מגיעים לשד בעל צורה של בן-אדם שנראה ממש מוזנח, עם מין מקל ביד ולידו נמצאים חומרים שבחיים לא ראית, ''טפל בו, הוא שד שלי.'' אומר המקור ונעלם משם באש לוהטת וגדולה, אתה מתקרב אל השד והוא מושיב אותך, הוא מתחיל לטפל בך וממש שורף לך בבטן.[/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
המאיר השחור הושמד, זאנקו השד העליון הגיע ופצע קשות את ברנדון וברנדון ומפייר, הוא מעיף אותך אל ליאו והמאיר הלבן שמרפאים את ברנדון וברנדון ומפייר בנתיים.
זאנקו עומד מול רוני, ואתה מתלבט אם להיכנס ולעזור לרוני.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 24 2010, 04:27 PM
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה מוציא את הסכין מהבטן שלך ובוהה בה, מכשפים שהיו שם שמים לב אליך ואומרים, ''שד?! בשטח שלנו?!'' הם אומרים ויורים עליך קרני לייזר בשילוב זריקת סכינים קדושים, אתה מהבהב משם ומגיע שוב לחדר שלך, ''לא חשבתי שזה יהיה לך כל כך קשה....'' אומר המקור שיושב כבר שם, אתה אומר שהמשימה הושלמה, יש בידך סכין קדושה אבל אתה פצוע, המקור לוקח את הסכין הקדושה והולך משם, הוא קורא לך לבוא איתו ואתם מגיעים לשד בעל צורה של בן-אדם שנראה ממש מוזנח, עם מין מקל ביד ולידו נמצאים חומרים שבחיים לא ראית, ''טפל בו, הוא שד שלי.'' אומר המקור ונעלם משם באש לוהטת וגדולה, אתה מתקרב אל השד והוא מושיב אותך, הוא מתחיל לטפל בך וממש שורף לך בבטן.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אומר בשקט וכעס "מה זאת הסכין הארורה הזאת? המכשף ההוא הרג שני שדים בקלות רק בעזרת הסכין הזאת, וכמעט הרג אותי."
-
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה אומר לו מה הן כבר עשו, ומודיע לליאו שימשיך לרפא, המאיר הלבן בנתיים מתכונן לרפא אותכם אם תיפגעו.
זאנקו לא עונה לך, הוא נלחם בברנדון ומפייר, ברנדון ומפייר מצמיד אותו אל לקיר בעזרת טלקינזיס, זאנקו ממשיך לחייך ואפילו לצחקק, ברנדון ומפייר טוען את כדור האנרגיה החזק ביותר שלו וזורק אותו אל זאנקו, להפתעתך הכדור פוגע!! הקיר כולו מתפוצץ, אך זאנקו נעלם משם בהילה אדומה בהירה כזאת, זאנקו מופיע ליד ברנדון ומפייר ואומר לו בחיוך שטני, ''הקרנה אסטראלית, כמה חובבני.'' אומר זאנקו ונותן לברנדון ומפייר אגרוף ממש ממש חזק בבטן שלו, לאחר-מכן אתה רואה שכף היד של זאנקו זוהרת ואתה קולט כדור אנרגיה מתפוצץ בביטנו של ברנדון ומפייר, הוא עף אל ליאו ומתנגש בו, ליאו מיד קורא למאיר הלבן לרפא את ברנדון ומפייר, מצבו מאוד קשה.
''בנוגע לשאלה שלך, הם השתמשו בקסם עתיק מאוד כאשר הכנסתי לתוכי את הצל, כמו שאתה יודע...אבל, זה לא יחזור פעם שניה, אני אחסל אותכם ואקח את הצל!!!'' אומר זאנקו ומעיף את סטיב שניסה לעזור לך באמצעות טלקינזיס.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"תנסה" אומר בשחצנות ואפוצץ אותו שוב
-
[b]
רוני אומר משהו לזאנקו, זאנקו לא מתייחס אליו ונלחם בך, אתה מצמיד אותו אל לקיר בעזרת טלקינזיס, זאנקו ממשיך לחייך ואפילו לצחקק, אתה טוען את כדור האנרגיה החזק ביותר שלך וזורק אותו אל זאנקו, להפתעתך הכדור פוגע!! הקיר כולו מתפוצץ, אך זאנקו נעלם משם בהילה אדומה בהירה כזאת, זאנקו מופיע לידך ואומר לו בחיוך שטני, ''הקרנה אסטראלית, כמה חובבני.'' אומר זאנקו ונותן לך אגרוף ממש ממש חזק בבטן שלך, אתה מרגיש שאתה רואה כוכבים והבטן שלך מתפוצצת מבפנים, לאחר-מכן אתה מרגיש ורואה מהלומה כחולה נוצרת בכף היד של זאנקו, ואתה קולט כדור אנרגיה מתפוצץ בבטן שלך במלוא העוצמה, אתה שומע את הלחישה של זאנקו, ''בלי רחמים.'' ואז אתה נזרק אל ליאו כאשר רוני מביט בך, המום ולא יודע מה להגיד, אתה לא מרגיש את הגוף שלך ובקושי מסוגל לדבר, ליאו תופס אותך ונותן למאיר הלבן השני לרפא אותך בזמן שהוא ממשיך לרפא את ברנדון, בנתיים זאנקו מעיף גם את סטיב מהזירה ונשאר עומד מול רוני.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אתן למאייר לרפות אותי ואשאל אותו : "תגיד אתה יודע איך אפשר לחסל אותו?".
-
[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
''זאת סכין מיוחדת של מכשפים ומכשפות, היא מאוד חזקה נגד שדים, בגלל זה קוראים לה סכין קדושה, היא מאוד טובה נגד הרוע. אבל... הבעיה היא, שגם המכשפים הרעים מחזיקים בטכניקה ליצור אותה.'' אומר השד וממשיך לרפות אותך, לאחר המון זמן הפצע נעלם כמעט ואז השד אומר לך, ''תנוח, אתה תצטרך את זה.'' אומר השד ונעלם משם יחד עם הכלים שלו.[/b][/color][/SIZE]
אתה אומר לו את זה והוא מתעצבן, אתה מפוצץ אותו והוא שוב עף אל הקיר, ''לעזאזאל, הכוח החזק ביותר בתולדות הדור של המכושפות חוץ מכוח השלוש, הפיצוץ המעצבן הזה הרג המון שדים ומכשפים.'' אומר זאנקו בעצבים ושולח עליך כדור אנרגיה, אתה נפגע קצת ואתם ממשיכים בקרב שלכם.
ברנדון, שהתאושש מעט וליאו סיים לרפאות אותו, תוקף במפתיע את זאנקו ומעיף אותו לקיר בעזרת טלקינזיס, זאנקו מעיף עליו כדור אנרגיה וברנדון מעיף את הכדור בעזרת טלקינזיס חזרה אליו, הוא נפגע ואז אומר, ''לעזאזאל, אני לא יכול בלי עוד כוח!!!!!!'' אומר זאנקו ונעלם משם.
ברנדון מתעלף, כנראה שהוא השתמש בכל האנרגיה שלו, ליאו מיד מרפא אותו.[/b][/color][/SIZE]
''אממ..אפילו המכושפות לא ידעו כיצד להרוג אותו, אבל בסוף הצל נכנס לתוכו והם אמרו את הלחש להשמדת הנקסוס, כלומר השמדת החיבור והשמדת הצל, וככה זאנקו הושמד.'' אומר המאיר הלבן, אתה רואה שרוני וזאנקו נלחמים, רוני מפוצץ את זאנקו וזאנקו זורק עליו כדור אנרגיה. לפתע, ברנדון מתאושש ומעיף את זאנקו במפתיע עם טלקינזיס לקיר, זאנקו מעיף עליו כדור אנרגיה וברנדון מחזיר אליו את הכדור עם טלקינזיס, זאנקו נפגע וצועק בקול רם, ''לעזאזאל! אני לא יכול בלי עוד כוח!!!!!!'' ואז נעלם משם.
ברנדון מיד נופל על האדמה ומתעלף, כנראה שהוא השתמש בכל האנרגיה שלו, ליאו מיד מרפא אותו.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 24 2010, 08:30 PM
[b]
אתה אומר לו את זה והוא מתעצבן, אתה מפוצץ אותו והוא שוב עף אל הקיר, ''לעזאזאל, הכוח החזק ביותר בתולדות הדור של המכושפות חוץ מכוח השלוש, הפיצוץ המעצבן הזה הרג המון שדים ומכשפים.'' אומר זאנקו בעצבים ושולח עליך כדור אנרגיה, אתה נפגע קצת ואתם ממשיכים בקרב שלכם.
ברנדון, שהתאושש מעט וליאו סיים לרפאות אותו, תוקף במפתיע את זאנקו ומעיף אותו לקיר בעזרת טלקינזיס, זאנקו מעיף עליו כדור אנרגיה וברנדון מעיף את הכדור בעזרת טלקינזיס חזרה אליו, הוא נפגע ואז אומר, ''לעזאזאל, אני לא יכול בלי עוד כוח!!!!!!'' אומר זאנקו ונעלם משם.
ברנדון מתעלף, כנראה שהוא השתמש בכל האנרגיה שלו, ליאו מיד מרפא אותו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"ליאו מהר אנחנו חייבים לחזור לבית!" "תרפא אותם בדרך!" אוסיף ואאיץ בו
-
המאיר השחור הושמד, זאנקו השד העליון הגיע ופצע קשות את ברנדון וברנדון ומפייר, הוא מעיף אותך אל ליאו והמאיר הלבן שמרפאים את ברנדון וברנדון ומפייר בנתיים.
זאנקו עומד מול רוני, ואתה מתלבט אם להיכנס ולעזור לרוני.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"גם אתההה עכשיו ?" אני צועק במלוא הסבל וזורק עליו כדורי אש בכל הכוח .
-
''אתה בטוח?'' אומר ליאו ולא מבין למה צריך לחזור כל כך מהר.
סטיב בנתיים מתחיל לכעוס ויורה כדור אש לקיר, ברנדון וברנדון ומפייר מתרפאים על ידיי המאיר הלבן וליאו.
''שניה רוני, צריך לרפא אותם.'' מוסיף ליאו.[/b][/color][/SIZE]
אתה מתעצבן ויורה כדור אש, אך זאנקו כבר לא שם.
הכדור פוגע בקיר ומפוצץ אותו, רוני מציע שתחזרו לאחוזה, אך ליאו משיב בשלילה ואומר שצריך לרפאות את ברנדון וברנדון ומפייר מהקרב הגדול שהיה כאן.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 24 2010, 08:30 PM
[b]
''אממ..אפילו המכושפות לא ידעו כיצד להרוג אותו, אבל בסוף הצל נכנס לתוכו והם אמרו את הלחש להשמדת הנקסוס, כלומר השמדת החיבור והשמדת הצל, וככה זאנקו הושמד.'' אומר המאיר הלבן, אתה רואה שרוני וזאנקו נלחמים, רוני מפוצץ את זאנקו וזאנקו זורק עליו כדור אנרגיה. לפתע, ברנדון מתאושש ומעיף את זאנקו במפתיע עם טלקינזיס לקיר, זאנקו מעיף עליו כדור אנרגיה וברנדון מחזיר אליו את הכדור עם טלקינזיס, זאנקו נפגע וצועק בקול רם, ''לעזאזאל! אני לא יכול בלי עוד כוח!!!!!!'' ואז נעלם משם.
ברנדון מיד נופל על האדמה ומתעלף, כנראה שהוא השתמש בכל האנרגיה שלו, ליאו מיד מרפא אותו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"שיט הוא ברח" אומר.
"אז חוזרים לאחוזה?"אשאל.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 25 2010, 07:50 AM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני-
''אתה בטוח?'' אומר ליאו ולא מבין למה צריך לחזור כל כך מהר.
סטיב בנתיים מתחיל לכעוס ויורה כדור אש לקיר, ברנדון וברנדון ומפייר מתרפאים על ידיי המאיר הלבן וליאו.
''שניה רוני, צריך לרפא אותם.'' מוסיף ליאו.[/b][/color][/SIZE]
הכדור פוגע בקיר ומפוצץ אותו, רוני מציע שתחזרו לאחוזה, אך ליאו משיב בשלילה ואומר שצריך לרפאות את ברנדון וברנדון ומפייר מהקרב הגדול שהיה כאן.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"לא שנייה עכשיו תרפא אותם מקסימום בבית!"
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 25 2010, 07:50 AM
הכדור פוגע בקיר ומפוצץ אותו, רוני מציע שתחזרו לאחוזה, אך ליאו משיב בשלילה ואומר שצריך לרפאות את ברנדון וברנדון ומפייר מהקרב הגדול שהיה כאן.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אין שום בעיה , נחכה שתרפא אותם ואם תצטרך עזרה , תגיד לי " אגיד בזמן שאחכה לו .
-
אני מצטער אבל אני פורש מהמשחק.