כמה בכלל וולפטים שוקל?
Printable View
כמה בכלל וולפטים שוקל?
ווף מן לא וומן חחח סתם
איזה טורניר?
[quote][i]Originally posted by Wolf Team Kiker[/i]@Mar 27 2010, 12:23 AM
[b] ווף מן לא וומן חחח סתם
איזה טורניר? [/b][/quote]
טורניר של וולף טים, בין החברה בפורום
אם תירשם בשמחה,אבל ניראלי שכולם יהיו סחוטים באותו יום אז לא יודע,אם באותו יום הם לא יהיו סחוטים אני כבר יחכה לכם במשחק P:
נדב זה שוקל הרבה,לא זוכר כמה שעתיים הורדה מקסימום
טוב אני ממשיך את המדריך...עוד חצי שעה קופץ לבקר
[quote][i]Originally posted by Wolf Team Kiker[/i]@Mar 27 2010, 12:26 AM
[b] אם תירשם בשמחה,אבל ניראלי שכולם יהיו סחוטים באותו יום אז לא יודע,אם באותו יום הם לא יהיו סחוטים אני כבר יחכה לכם במשחק P:
נדב זה שוקל הרבה,לא זוכר כמה שעתיים הורדה מקסימום [/b][/quote]
צריך פשוט לארגן את זה
סבבה,אבל יש 6 שישחקו מקסימום ושניים מהם לא בטוח שישחקו.
אם אתה ועוד כמה תורידו ותיפתחו שחקן אז בטח שנשחק.
[quote][i]Originally posted by Wolf Team Kiker[/i]@Mar 27 2010, 12:30 AM
[b] סבבה,אבל יש 6 שישחקו מקסימום ושניים מהם לא בטוח שישחקו.
אם אתה ועוד כמה תורידו ותיפתחו שחקן אז בטח שנשחק. [/b][/quote]
אחרי שתוציא את המדריך הגדול נפרסם אותו ונכריז על הטורניר, ואז מלא אנשים בטח יורידו
נשמע לי משחק מפגר ם:
סבבה אביעד.
נדב כשתיקרא את המדריך שאני כותב אתה תאהב את המשחק,כמו שציינתי חלק מהמשחק עצמו זה SHOOTING וחלק מהמשחק זה אם אנשי זאב. ויש את שניהם ביחד P:
אני לבנתיים היתקדמתי בו אבל המשחק לא מאפשר לי לצלם ממנו ולהדביק בצייר בו זמנית אז אני צריך כל הזמן לצאת מהמשחק ולהדביק בצייר,ואני משתמש במדריך לפחות ב-50 תמונות + מהמשחק אז ייקח לי זמן לסיים אותו.
הלכתי לישון לילה טוב לכולם.
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=22619&view=findpost&p=596948]חדשות הגיימינג של השבוע![/url] והפעם, קונסולה ניידת חדשה של נינטנדו, שני משחקים שעומדים לצאת בעתיד, ומה מריו עושה בGTA?
חתימה חדשה, זה גורז, אולי הקלף האהוב עלי בכל יוגיהו....קומבו טוב הוא לקבל תקיפה ישירה מהיריב מגורז שלו, לזמן את גורזז מהיד בזכות האפקט שלו+טוקן עם 2700, בתור שלך להשתלט עם בריין קונטרול עם הגורז של היריב וOTK
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Mar 27 2010, 03:32 AM
[b] חתימה חדשה, זה גורז, אולי הקלף האהוב עלי בכל יוגיהו....קומבו טוב הוא לקבל תקיפה ישירה מהיריב מגורז שלו, לזמן את גורזז מהיד בזכות האפקט שלו+טוקן עם 2700, בתור שלך להשתלט עם בריין קונטרול עם הגורז של היריב וOTK [/b][/quote]
וואוו.
הרבה הוא יכול לעשות.
יש לי כאב ראש רק מלקרא את זה.אני בכלל לא חושב על לנסות להבין ><
שלום לכולם, בוקר טוב וחג שמח :)
מה נשמע?
בוקר טוב
בוקר טוב ארווין