[COLOR=SeaGreen][B]סטיב-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=SeaGreen][B] נראה שהאיש מתחיל לאבד עניין. "תגיד סטיב, מה אתה עושה?"[/B][/COLOR][/spoiler]
Printable View
[COLOR=SeaGreen][B]סטיב-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=SeaGreen][B] נראה שהאיש מתחיל לאבד עניין. "תגיד סטיב, מה אתה עושה?"[/B][/COLOR][/spoiler]
[QUOTE=הראשון מהסוף;603665][B][COLOR=Purple]אדרו-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple] ג'יימס נראה משועשע. "אולי כדאי שאני אהרוג אותו עכשיו." הוא מוציא סכין ומצמיד אותה לגרון של דני.[/COLOR][/B][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"ג'יימס לא! אני צריך אותו בשביל לדעת מי הרג את ההורים שלי!" אצרח עליו.[/SPOILER]
[COLOR=Purple][B]אנדרו-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=Purple][B]"אבל אני מאוד כועס עליו. הוא יוצא עם האקסית שלי." אומר ג'יימס[/B][/COLOR][/spoiler]
[QUOTE=הראשון מהסוף;603689][COLOR=Purple][B]אנדרו-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=Purple][B]"אבל אני מאוד כועס עליו. הוא יוצא עם האקסית שלי." אומר ג'יימס[/B][/COLOR][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"הרגתי את הבן של חבר שלו כי הוא יצא עם חברה שלי,ודני סיפר לי שהחבר שלו הרג את ההורים שלי,אני חייב לדעת מיהו!"[/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;603669][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]הוא צוחק צחוק מריר. "אם זה היה כסף זה היה הרבה יותר קל." הוא מוציא סיגריה ומתחיל לעשן. "מה הבנת ממה שהולך בפנים?"[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"שהיא אוהבת לראות אנשים נלחמים ?"אומר .
"צריך להביא אנשים הא ?"אשאל.
[/SPOILER]
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=Purple][B]ג'יימס נראה משועשע עוד יותר. "אני יודע." הוא אומר. "ולכן אני הולך להרוג אותו עכשיו. מאותה סיבה שאתה הרגת את ברוס."[/B][/COLOR][/spoiler]
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray][B]"כן ולא." הוא אומר. "היא מאמינה שבן אדם יכול ללמוד על עצמו באמת רק דרך קרב. לכן אין חשיבות להפסד או לניצחון, או מול מי. החשיבות היחידה היא הקרב. אני לא לגמרי מסכים, אבל יש בזה משהו."[/B][/COLOR][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;603698][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=Purple][B]ג'יימס נראה משועשע עוד יותר. "אני יודע." הוא אומר. "ולכן אני הולך להרוג אותו עכשיו. מאותה סיבה שאתה הרגת את ברוס."[/B][/COLOR][/spoiler]
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray][B]"כן ולא." הוא אומר. "היא מאמינה שבן אדם יכול ללמוד על עצמו באמת רק דרך קרב. לכן אין חשיבות להפסד או לניצחון, או מול מי. החשיבות היחידה היא הקרב. אני לא לגמרי מסכים, אבל יש בזה משהו."[/B][/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"איך לעזאזל אתה יודע איך קראו לו? אל תיגע בו אמרתי לך,לא עכשיו לפחות. ומי זאת האקסית שלך? היא אקסית הרי,אם היא הייתה חברה שלך אז מילא,אבל אתה נפרדת ממנה אז למה יש לך בעיה עם זה?" אשאל.[/SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;603630]]
[B][COLOR=royalblue]אריאל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=royalblue][B]שלום כבודו, מה קורה XD[/B][/COLOR]
[B][COLOR=royalblue]------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]היא נראית מאוכזבת, אבל היא לא עוצרת בעדך. אתה נכנס לאוטו ההרוס שלך ומתחיל ליסוע לסטט איילנד. הנסיעה ארוכה, ובשלב מסויים האוטו מתחיל לעשות רעשים חזקים, ושובק חיים.[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"לא טוב.." אמלמל לעצמי.
אמשיך לנסוע עד למובך הקרוב באזור שם אוכל לתקן את המכונית או את מה שנשאר ממנה.
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;603698]
[COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray][B]"כן ולא." הוא אומר. "היא מאמינה שבן אדם יכול ללמוד על עצמו באמת רק דרך קרב. לכן אין חשיבות להפסד או לניצחון, או מול מי. החשיבות היחידה היא הקרב. אני לא לגמרי מסכים, אבל יש בזה משהו."[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
"אז יש לך רעיונות ?"אשאל
[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]ג'יימס מחייך חיוך לא נעים. "היא לא בדיוק אקסית. היא עזבה, ואז פגשתי אותה במקרה ברחוב איתו" הוא מצביע על דני.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue]אתה מנסה להתניע את האוטו אבל האוטו לא נדלק. עשן יוצא מאחורה ברעש גדול.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל - [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Gray]"בקשר למה?" שואל אנג'ל.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;603719]
[B][COLOR=royalblue]אריאל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=royalblue]אתה מנסה להתניע את האוטו אבל האוטו לא נדלק. עשן יוצא מאחורה ברעש גדול.[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=gray]מייקל - [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=gray]"בקשר למה?" שואל אנג'ל.[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
[SPOILER]'מזלי שיש לי כנפיים' אחשוב לעצמי ואפרוש כנפיים, אעלה אל השמיים בעודי טס על סטט איילנד.[/SPOILER]
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue]נייס לא חשבתי על זה.
--------------------
אתה מתחיל לעוף לכיוון האי. הגעת אליו ואתה מהלך ברחובות. נראה כאילו אתה האדם היחיד בכל האי.[/COLOR][/B][/SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue][/COLOR][/B]
[QUOTE=הראשון מהסוף;603719][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]ג'יימס מחייך חיוך לא נעים. "היא לא בדיוק אקסית. היא עזבה, ואז פגשתי אותה במקרה ברחוב איתו" הוא מצביע על דני.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=RoyalBlue]אריאל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=RoyalBlue]אתה מנסה להתניע את האוטו אבל האוטו לא נדלק. עשן יוצא מאחורה ברעש גדול.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל - [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Gray]"בקשר למה?" שואל אנג'ל.[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"תגיד לי אתה תאום שלי או מה?" אגיד בגיחוך. "טוב שיגיד מי הרג את ההורים שלו ותהרוג אותו,מצידי גם תשתין עליו רק שיענה לי."[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]"לא בדיוק." הוא אומר. "זה היה מבחן. ברכותיי. נכשלת." הוא תופס בשיער של דני, ומשסף לו את הגרון. דם ניתז מגרונו המשוסף, בזמן שהוא מפרפר חסר אונים.[/COLOR][/B][/spoiler]
[QUOTE=הראשון מהסוף;603724][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]"לא בדיוק." הוא אומר. "זה היה מבחן. ברכותיי. נכשלת." הוא תופס בשיער של דני, ומשסף לו את הגרון. דם ניתז מגרונו המשוסף, בזמן שהוא מפרפר חסר אונים.[/COLOR][/B][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"חתיכת דביל מה אתה עשית?! איך אני אמור עכשיו לדעת מי הרג את ההורים שלי? ולמה בדיוק אתה בוחן אותי בדברים האלה?" אגיד בעצבנות ואסתכל עליו במבט של "לא היית צריך לעשות את זה."[/SPOILER]