-
[QUOTE=monster;656745][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם רואים 3 מאמנים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]יגאל מלטרוס תוקף את כל השלגון בלהביור וחוזר ואז ספיל מקפיא את כולם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק טרטוי גומר את סוינב בדחיפה ניצחת בקרב[/COLOR][/B]
9:38[/QUOTE]
אני בודק בפוקדע מי הכי חזק וזורק עליו פוכדור
-
[B][COLOR="DarkRed"]יגאל מלטרוס תוקף את כל השלגון בלהביור וחוזר ואז ספיל מקפיא את כולם[/COLOR][/B]
היי רוצים לערוך איתנו קרב?
-
"יש השגתי את התג הראשון שלי" אני אומר ומחכה לקבל אותו
" עכשיו חברים אני רוצה ללכת לעיר קלארק אתם באים איתי?" אני אומר אחרי שאני מקל את התג
-
[B][COLOR="Red"]יגאל הפוקידע אומר לך כולם שוים בכוחם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס המאמנים עונים "לא"[/COLOR][/B]
ר[B][COLOR="DarkRed"]ורק מילין אומרת לך" כל הכבוז זכית בתג הקרח" העיר קלרק נמצאת במחוז העשב ואתה באש[/COLOR][/B]
10:08
-
[QUOTE=monster;656775][B][COLOR="Red"]יגאל הפוקידע אומר לך כולם שוים בכוחם[/COLOR][/B]
ר[B][COLOR="DarkRed"]ורק מילין אומרת לך" כל הכבוז זכית בתג הקרח" העיר קלרק נמצאת במחוז העשב ואתה באש[/COLOR][/B]
10:08[/QUOTE]
"טוב בוא נמשיך רקס"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם ממשיכים ואתצם רואים הרבה אנשים במקום אחד[/COLOR][/B]
10:13
-
[QUOTE=monster;656786][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם ממשיכים ואתצם רואים הרבה אנשים במקום אחד[/COLOR][/B]
10:13[/QUOTE]
אני שואל אחד מהם "מה קורה פה"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס איש אחד אומר לך" יש פה תחרורת הנמצח זוכה במשהו אם תרצו אתם יכולים להירשם"[/COLOR][/B]
10:19
-
[QUOTE=monster;656800][B][COLOR="Blue"]לוקאס איש אחד אומר לך" יש פה תחרורת הנמצח זוכה במשהו אם תרצו אתם יכולים להירשם"[/COLOR][/B]
10:19[/QUOTE]
"אני ארשם אתה רוצה רקס?"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס רקס אומר" לא בא לי אני יעודד אתך"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;656804][B][COLOR="Blue"]לוקאס רקס אומר" לא בא לי אני יעודד אתך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה אחי אני הולך להרשם"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתה הולך להירשם לאחכמה דקות אתה רואה את הטופס כתוב בו
שם
לאחר הסיום סימו בתיבה והתחרו תתחיל בקרוב[/COLOR][/B]
10:36
-
[QUOTE=monster;656775][B][COLOR="Red"]יגאל הפוקידע אומר לך כולם שוים בכוחם[/COLOR][/B]
10:08[/QUOTE]
עם כולם שווים אני תופס את שני זורק עליו ועל עוד אחד פוקדורים ואז מפשיר בלהביור של מולטרס את כל השאר ואז אני ממשיך בדרכי למכון השנ
-
[B][COLOR="Red"]יגאל שני פוכדורים נזרקים והם נתפסים מלטרס מפשיר ואתם משיכים בדרך3[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;656811][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתה הולך להירשם לאחכמה דקות אתה רואה את הטופס כתוב בו
שם
לאחר הסיום סימו בתיבה והתחרו תתחיל בקרוב[/COLOR][/B]
10:36[/QUOTE]
אני ממלא את התופס
שם לוקאס
גיל 13
פוקימונים: טוטודייל, פאנפי, פינסיר, צ'ימצ'אר, גלאיגר ובאגון
ושם בתיבה