[quote=Stranger in a Strange Land;734716]איזה מפגר זה לתת אזהרה על המילה טמבל :s
אבל יותר מפגר זה שיש לי אזהרה על המילה בולבול[/quote]
טמבל.
-------------
לגלות?
Printable View
[quote=Stranger in a Strange Land;734716]איזה מפגר זה לתת אזהרה על המילה טמבל :s
טמבל.
-------------
לגלות?
[QUOTE=pokedex;734721]טמבל.
-------------
לגלות?[/QUOTE]
אל תצחק, איזה [B]טמבל[/B] דיווח על זה שקראתי לו טמבל וכתב "אני נורא רגיש והוא כל הזמן מעליב אותי" כשזה לא נכון בשיט, קראתי לו טמבל פעם אחת אבל לפני זה אפילו לא דיברתי אליו ממש, ועל זה קיבלתי אזהרה :/
[quote=Stranger in a Strange Land;734723]אל תצחק, איזה [B]טמבל[/B] דיווח על זה שקראתי לו טמבל וכתב "אני נורא רגיש והוא כל הזמן מעליב אותי" כשזה לא נכון בשיט, קראתי לו טמבל פעם אחת אבל לפני זה אפילו לא דיברתי אליו ממש, ועל זה קיבלתי אזהרה :/[/quote]
טחחחחחחחח
יצאת טמבל!
תעלב :sunglasses:
בוו
מישהו מוכן לספר לי מה ההיה בשבת
[QUOTE=pokedex;734724]טחחחחחחחח
יצאת טמבל!
תעלב :sunglasses:[/QUOTE]
אני אדווח כי אני נורא רגיש ואתה מעליב אותי כל הזמן :(
לא הייתי פה..
[quote=Stranger in a Strange Land;734727]אני אדווח כי אני נורא רגיש ואתה מעליב אותי כל הזמן :([/quote]
חחחחחחחחחח
כמה אזהרות יש לך? ומה זה בכלל עושה?
[QUOTE=pokedex;734730]חחחחחחחחחח
כמה אזהרות יש לך? ומה זה בכלל עושה?[/QUOTE]
יש לי אזהרה על טמבל, אזהרה על בולבול, על פגיעה במשתמש אחר, הייתה לי גם אזהרה על זה שקראתי למיכאל זבל אבל הורידו לי, הייתי היום בבאן על "העלבת" מנהל וכמעט קיבלתי אזהרה על "גניבת" חתימה היום
באן לצמתות..
אבל מה באמת משנה אזהרה? זה כמו פאול בכדורגל, כאשר אפשר לעשות כמה שרוצים אבל זה לא ממש יפגע בך. למרות שכרטיס צהוב (באן זמני) ואדום (באן לתמיד) כן...
ככל שיש יותר אזהרות אני מתקרב יותר לבאן
טוב...
אם תהית, אגב, מש"ה זה [b]מ[/b]ופע [b]ש[/b]נות [b]ה[/b]שבעים P:
[QUOTE=pokedex;734738]טוב...
אם תהית, אגב, מש"ה זה [b]מ[/b]ופע [b]ש[/b]נות [b]ה[/b]שבעים P:[/QUOTE]
אהההה XD
אתה יכול להעלות לכאן את התמונה של גראודון ורגיגיאס?
אני רוצה לשים את זה כאווטר Xd
מי כאן??