היי מור, מה קורה?.
Printable View
היי מור, מה קורה?.
חזרתי
[QUOTE=monster;752939]חזרתי[/QUOTE]
היי איזה פרק היה
[quote=monster;752939]חזרתי[/quote]
היי ליאור, מה קורה?.
[quote=יגאל;752940]היי איזה פרק היה[/quote]
אש נגד פול חלק 1
[QUOTE=monster;752942]אש נגד פול חלק 1[/QUOTE]
פול הולך לפרק לאש את הצורע:punch::punch:
אבל אש יחזיר לו בליגה:big_wink:
[quote=monster;752942]אש נגד פול חלק 1[/quote]
אה שיט, אני אהיה חייב לראות את זה. אני צריך ללמוד את ההתנהגות של פול.
באיזה שעה השידור החוזר?
מאמין, אבל טלפתיה זה לא משהו שאני נוהג לעשות ככה על הבוקר 'תה יודע... מעדיף בצהריים ככה :/
[QUOTE=LordAbizi;752937]כן, גיאומרטיה זה אחד הנושאים שאני יותר נהנה לפתור. (כמובן אם מגבילים את עצמנו לתחום של מתמטיקה בית ספרית, במתמטיקה כללית יש נושאים הרבה יותר כיפיים).
אז קדימה, זרוק שאלה![/QUOTE]
עזוב נתקעתי בשאלה באלגברה שאני לא מצליח,אין לי כיוון בכלל.. דקה אני אנסה לצייר אותה בצייר ולשלוח לך את התמונה בפרטי..
[QUOTE=LordAbizi;752944]אה שיט, אני אהיה חייב לראות את זה. אני צריך ללמוד את ההתנהגות של פול.
באיזה שעה השידור החוזר?[/QUOTE]
2 וחצי בצהריים
[QUOTE=יגאל;752943]פול הולך לפרק לאש את הצורע:punch::punch:
אבל אש יחזיר לו בליגה:big_wink:[/QUOTE]
אני יודע
[QUOTE=LordAbizi;752944]אה שיט, אני אהיה חייב לראות את זה. אני צריך ללמוד את ההתנהגות של פול.
באיזה שעה השידור החוזר?[/QUOTE]
שתים וחצי
בוקר..
[quote=the charmander;752945]מאמין, אבל טלפתיה זה לא משהו שאני נוהג לעשות ככה על הבוקר 'תה יודע... מעדיף בצהריים ככה :/[/quote]
אה. אני מבין. אתה קודם צריך לעשות חימום של משוואות דיפרנציאליות לפני שתוכל לגשת למלאכה, כן?
[quote=MoR;752946]עזוב נתקעתי בשאלה באלגברה שאני לא מצליח,אין לי כיוון בכלל.. דקה אני אנסה לצייר אותה בצייר ולשלוח לך את התמונה בפרטי..[/quote]
אוקיי. אני מחכה.
@יגאל ו monster
תודה. עכשיו נותר לי רק לא לשכוח... monster כשאני אמשיך את המשחק שלי בערך ב-1 וחצי, תזכיר לי את זה, טוב?
[QUOTE=monster;752948]2 וחצי בצהריים
אני יודע[/QUOTE]
אני מת כבר שהעונה הזאות תיגמר כדי שהעונה הבא תתחיל (שחור ולבן:doubt:)
מי פה?