[quote=הארי פוטר;972254]טעית סטיבן[/quote]
לא טעיתי כי רשמתי שהוא סוג של אנימאגוס שאכן כך ג'יי קיי רולינג מלמדת. הוא יכול להפוך לזאב גם לא בירח מלא!!!
Printable View
[quote=הארי פוטר;972254]טעית סטיבן[/quote]
לא טעיתי כי רשמתי שהוא סוג של אנימאגוס שאכן כך ג'יי קיי רולינג מלמדת. הוא יכול להפוך לזאב גם לא בירח מלא!!!
[quote=~גלואה Αυολακγ~;972258]לא טעיתי כי רשמתי שהוא סוג של אנימאגוס שאכן כך ג'יי קיי רולינג מלמדת. הוא יכול להפוך לזאב גם לא בירח מלא!!![/quote]
התבלבלת,נכון אדם הזאב קרייבק נשך את ביל וויזלי לא בירח מלא אבל מה שקרה לביל שהוא צמא לסטייקים נאים ועם דם.
[quote=הארי פוטר;972261]התבלבלת,נכון אדם הזאב קרייבק נשך את ביל וויזלי לא בירח מלא אבל מה שקרה לביל שהוא צמא לסטייקים נאים ועם דם.[/quote]
אני לא מתכוון לביל וויזלי אלא ללופין. הוא יכול להפוך לאדם זאב גם לא בירח מלא אבל הוא פשוט לא רוצה כי הוא לא יהיה בשליטה..
[quote=~גלואה Αυολακγ~;972264]אני לא מתכוון לביל וויזלי אלא ללופין. הוא יכול להפוך לאדם זאב גם לא בירח מלא אבל הוא פשוט לא רוצה כי הוא לא יהיה בשליטה..[/quote]
אתה מדבר על הימים שהוא לא נמצא בבית הספר ומלמד [בספר השלישי]?
[quote=הארי פוטר;972267]אתה מדבר על הימים שהוא לא נמצא בבית הספר ומלמד [בספר השלישי]?[/quote]
אני מדבר בכללי, היא דיברה על זה באחד הראיונות שלה...
אני לא רואה חדשות...
אני לא מאמין איזה ריב יש בין שניכם
[quote=nilasak;972280]אני לא מאמין איזה ריב יש בין שניכם[/quote]
לא קוראים לזה ריב אלא ויכוח...
מי רב,אני סתם מנסה,צודק אנחנו רבים...:-\
[quote=הארי פוטר;972284]מי רב,אני סתם מנסה,צודק אנחנו רבים...:-\[/quote]
אנחנו לא רבים אלא מתווכחים. זה אפילו לא וויכוח כי אני צודק...
[quote=~גלואה Αυολακγ~;972286]אנחנו לא רבים אלא מתווכחים. זה אפילו לא וויכוח כי אני צודק...[/quote]
מה שתגיד...{}{}
_
חזרתי
תאכיל לי את הפוקימונים D:
מאכיל את שלך.
היי איתי
היי עומר