-
[QUOTE=KoDaK;1052310][B][B][COLOR=red]
[COLOR=darkred][B]עידן[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]רוק מתאהב בסמוצ'ם אך מספיק להשתמש בפיצוץ אבן ולהעיף אותה אחורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סמוצ'ם משתמשת בעל-חושי ומעיפה אותו מצד לצד ואז מפילה אותו, לאחר מכן היא משתמשת ברסיס קרח ומעיפה אותו אחורה ומעלפת אותו.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]רוז מחזירה אותו ואומרת "אוקיי..צא שאקל זוהר שלי ! ניפוץ סלעים ואז החלקת סלע ! " [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/shuckle.png[/IMG][/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B][/QUOTE]
''טוב מאוד סמוצ'ם אני גאה בך מאוד עכשיו מהר חזרי!'',
אומר לסמוצ'ם תוך כדי שאחזיר אותה לפוקדור,''עכשיו ריולו צא!,
אוקיי ריולו אני זקוק לעזרתך פה תתחמק במהירות מניפוץ הסלעים ואז תקפוץ ותשתמש במתקפה מהירה!'',
אומר לריולו במהירות.
-
[quote=KoDaK;1052369][SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B]נל[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=darkslateblue]"צודקת..רק רגע.." היא אומרת וזורקת פוכדור על סקורפי ותופסת..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]את זורקת גם:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]נדנוד 1..נדנוד 2..ונוספאס יצא מהפוכדור ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]אז זורקת שוב:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]נדנוד 1..נדנוד 2..נדנוד 3..ונתפס ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]את בודקת אותם:[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=darkslateblue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/tepig.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]טפיג[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]פוקימון חזיר האש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]כשתופס אותו מזג אוויר קר הוא משחרר עשן שחור מנחיריו שמחמם אותו,הוא יכול ליצור כדורי אש מחוטמו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/growlithe.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]גרוולייט [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]פוקימון הכלבלב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]הוא פוקימון בעל טבע נאמן, יש לו חוש ריח מעולה והוא יכול לזהות את להקתו או מאמנו ממרחק רב[/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=darkslateblue]~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]מה תעשי?[/COLOR][/B][/RIGHT]
[/quote]
רגע, הגרווליט שייך לשוטרת, נכון?
---
אבדוק גם את נוספאס ואוציא אותו מהפוקדור. "בל, תבדקי גם את סקורפי. היי! צדקתי בזיהוי! ידעתי!" אומר וארקוד ריקוד ניצחון קצר. 'אולי הטאפיג יירצה להצטרף אלי?' אחשוב לי. "טאפיג... חשבתי.. אולי אתה מעוניין להצטרף אלי...? יהיה לנו כיף, אני מבטיחה, חמוד.. בוא, תצטרף אלינו..." אומר לו בעידוד ובקול נחמד. אציג לפניו את הפוקימונים ואציג את עצמי ואת בל. "נו...? אז אתה רוצה?" אשאל אותו בקול מתוק.
-
[QUOTE=KoDaK;1052310][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כן..כן..תוכל לשים בפורום שלך את המתכון לחלב ימסאק ..?..:wink::חח[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דסקול מתעודד ולוקח לך מהתיק משהו..אתה רואה שזה אוכל והוא אוכל מעט..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לפתע אתה רואה מאחורייך את ימסאק ולידו לולה, ימסאק מחייך והולך לכיוון דסקול להתיידד איתו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני השקעתי בתגובה וקיבלתי תגובה הכי פחות מושקעת מכול שפחות השקיע...
נפלא...
------------------------------
"לך מפה יאמסק!"אצעק לעבר יאמסק תוך כדי שאני מושיט את היד כדי להעיף את יאמסק וגם תוך כדי אני מחזיר את דסקול לפוקדור שלו וממשיך ברדכי לעיר הבאה עם לולה.
-
[quote]יוגי
אתה זורק עליו פוכדור בשמחה והתרגשות :
נדנוד 1..נדנוד 2..אך הוא יוצא !
אתה זורק עליו עוד אחד :
נדנוד 1..נדנוד 2..נדנוד 3..ונתפס !
סקורפי יוצא מהפוכדור ומבקש ממך להמשיך איתך ברגל.
מה תעשה?[/quote]
"טוב סקורפי!" אומר לסקורפי ואלך איתו ועם אדם ברגל בדרכנו לעיר הבאה.
-
[QUOTE=KoDaK;1052369][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]
[B][COLOR=teal]נוקו[/COLOR][/SIZE][/B]
]אמולגה משתמש בהנפת זנב ומוריד לפקעת את ההגנה, טוגפי משתמש במטרונום ומשתמש בשריטה שבקושי מזיקה לבאגון. באגון משתמש בזעם דרקון ומעיף את אמולגה וטוגפי אחורה ואז מעיף גם עלייך מעט זעם דרקון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]טוגפי משתמש בהקסמה וגורם לכך שההתקפה של פקעת תרד ואמולגה משתמש בהלם רעם ומשתק אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]פקעת משתמש בעלי-תער ומפיל את טוגפי מאמולגה באגון משתמש בשריטה ומעיף אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][/COLOR][/B]
[COLOR=darkslateblue][B][/COLOR][/B]
[CENTER] [/CENTER][/QUOTE]
"אוקי בוא נעשה ככה! טוגפי מטורנום על באגון עכשיו! אחר כך בהקסמה כדאי לשתק אותו! ואז הנפת זנב אלומגה ומתקפה מהירה אליו! בשיא הכוח! לאחר מכן טוגפי עלה אל אלומגה ותצברו גובהה כך שתוכלו קצת להירפא באוויר ואז הלם רעם על פקעת ומטרנום על פקעת ואז מתקפה מהירה מלמעלה אליו!" אני אומרת אליהם ומתחילה קצת להילחץ ומנסה להישאר רגועה
-
[B][COLOR=olive]אליס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אוקיי..הבנתי..אבל רק רציתי ליידע אותך..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]המצב הוא : (מתוך 100%)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]ארון 2%[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פידג'י 86%[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]סווידל 98%[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]רוגנרולה 3%[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*אני לא איידע אותך כל הזמן מה המצב..תצטרך לזכור לפי מה שפוקימוניך עוברים..(קרבות,אימונים,...)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פידג'י יוצא מהבוץ ושניהם רצים לעבר היפופוטאס ופוגעים בו בבלימה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]סווידל משתמש שוב בעלי-תער ומצליח לפגוע בו אך היפופוטאס מחזיר בסופת חול שפוגעת קשה בהם וגורמת לך לשקוע יותר וגם לארון ורוגנרולה..קשה לך לראות בגלל הסופה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את ארון ורגנרולה לפוכדורים שלהם.
אני אומר לסווידל לעלות על פידג'י ולעוף. איך שהוא תוקף בסופת חול אני אומר לפידג'י לרסס עליו בחוט, כדי שהחוטים עם החוט יפלו לריצפה ושום נזק לא ייגרם.
לאחר מכן אני אומר לפידג'י לטוס מסביב לו בשיא המהירות. ולסווידל שירסס עליו בעלי תער. ואז אני אומר לסווידל לרסס בחוט את האזור שבו נמצאות העיינים שלו ואז ששניהם כבר ייכנסו בו בבלימה משותפת
-
[quote=KoDaK;1052310][B][COLOR=purple]אלמוג[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]"לא אתה מתבלבל..הוא לא של חבר שלי..הוא חבר שלי ! פשוט עכשיו אני לא רוצה להעמיס עליו אז..אני מעדיף שהוא יבלה איתך.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה זורק עליו פוכדור :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]נדנוד 1..נדנוד 2..נדנוד 3.. ותפסת איגליבאף ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה בודק אותו :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][U]שם:[/U] איגליבאף[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][U]סוג:[/U] נורמל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][U]מין:[/U] זכר[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=purple]פוקימון הבלון[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=purple][U]תיאור :[/U] יש לו גוף רך וקופצני, ברגע שהוא מתחיל לקפץ הוא לא יכול להפסיק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][U]יודע: [/U]שירה,חמידות,סלסול הגנה,חבטה[/COLOR][/B]
[/quote]
"תודה לך,מבטיח לשמור על איגליף בצוקרה טובה,תגיד תוכל לחנות ליד שביל 1?"אני שואל אותו ויוצא מהמכונית אל שביל 1.
-
[QUOTE=KoDaK;1052310]
[COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה תראה..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"אממ..אתה צודק מעט אבל בזמן שהלכת אל נידוקינג ונידוקווין אח שלי נתן לי אותו למקרה שנזדקק..מבין ? "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פתליל משליך אבקת הרדמה לכיוון ומצליח לפזר את זה על ביוטיפליי אך טאנגרות' מגן עליו ועל רוזליה..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נידורן מתחיל למקד את עצמו ולהיות יותר בפוקוס שלפתע עלים קסומים נשלכים אליו מכיוון רוזליה..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"רוזליה אבקת רעל ! טאנגרות' הצלפת גפן ! " אתה שומע מכיוון ליאנה ורוג'ר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]רוזליה קופצת במעגלים ואתה רואה שהיא מעיפה אבקה לכיוון פוקימוניך ואילו טאנגרות' שולף שתי גפנים ושולח אותם לכיוון נידורן ופתליל.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה? [/COLOR][/B][/QUOTE]
"מהר פתליל תשתמש בזרע עלוקה על הגפנים וכך זה גם יפגע בטאנגרוט', מורקרוו, קדימה אתה בוא נראה להם כמה אתה חזק שוב תשתמש בכנפיים שלך תנופף בהם כמה שאתה יכוול הכי חזק שלך ותחזיר אליהם את העלים הקסומים מהרוח שיוצאת לך מהכנפיים קדימה חבר אני מאמין בך!, ואתה נידורן קדימה חברון אני מנסה שתיהיה חזק, תשתמש במיקוד אנרגיה פעם נוספת, אני מנסה להגן עליך שתיהיה חזק ולתקוף בעוצמה אדירה, קדימה חברים אתה יכולים אתם יותר חזקים מהם" אגיד להם בעידוד ובחיזוק
-
[B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"בעיר בלקריי " אומר לך אדם שמח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"תודה לך..." אומר אדם למוכר ואתם זזים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]באגון מסתכל עלייך ומצמץ בעיניו מספר פעמים ונוגח בך עם הראשייה שלו לאות שמחה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"אולי כדיי שתבדוק אותו בפוקדקס וכך תוכל לדעת מי הוא ומה הוא אוהב לעשות..? " אומר אדם..[/COLOR][/B]
[B]עדן[/B]
[B]זאת התגובה שהיית אמורה להיות לך:[/B]
[B][QUOTE][/B]
[B]ערפיח היא מתקפה מסוג רעל שיכולה לפגוע באויב,היא יכולה לגרום לנזק.[/B]
[B]~~~~~~[/B]
[B]אתה הולך איתו ונכנס לתוך יער קטן וחשוך שלפתע נעמד מולכם עכביש קטן וירוק, הוא יורה על מגבי חוט וקושר אותו, אתה מנסה לשחרר אותו אך לא מצליח ואתה רואה שהחרק מתקרב אל מגבי.[/B]
[B]לפתע אתה נזכר בפוקדקס שלך ואולי שתבדוק את הפוקימון..[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[B][/QUOTE][/B]
[B]חבל...מאוד חבל...חבל מאוד..[/B]
[SIZE=4][U][B]ביי מהמ"ת..[/B][/U][/SIZE]
[B][COLOR=red]לי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]כאן אם מוציאים את הפוקימון מהזירה זה לא ניצחון טכני..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]פיגנייט מתחמק ומשתמש בלהביור שפוגע בסמירייג' חזק ומתחיל להעיף אותו לכיוון אחד מהשלוליות שלפתע סמירייג' רץ לכיוון החול ומתחפר שם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]פיגנייט לא יודע איפה הוא וסמירייג' פוגע בו חזק במיוחד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]*תן תגובה יותר מושקעת..זה שעשית מושקעת ממקודם לא הופך את זאת למושקעת..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]*תקשיב בפעם ה-100 ! כשאתה כותב לי משהו אישית ואז אתה מגיב להמשך תעשה את זה ! (--- או את ~~ ) מבין ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]קוצבי משתמשת בריח מתוק ומגרה את ג'ולטיק לחזור וקומבי רואה שאתה משתמש במאנצ'י שוב ולא בה אז היא נעלבת והולכת לכיוון הנחל ונעלמת .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]בינתייים ג'ולטיק רץ אחריה ובכך שניהם נעלמים מהאזור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]עידן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]לפניי שאתה מספיק להחזיר אותה שאקל רץ במהירות לכיוונה, היא מתחמקת מהר מהניפוץ אך לא מתחמקת מהחלקת הסלע ונפגעת קשה מאוד..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מחזיר אותה ומוציא את ריולו, "ריו..." אומר ריולו ושאקל רץ אליו בהחלקת סלע וריולו מתחמק ומשתמש במתקפה מהירה ששאקל בקושי מרגיש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"חנק ! " היא אומרת ושאקל חונק את ריולו, ריולו מנסה במאמצים לצאת מהחנק ולא מצליח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"גמור את זה עם נשיכת חרק!! " ושאקל נושך את ריולו ופוגע בו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ריולו אמור להתעלף אך הוא לא מתעלף הודות לסבל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]נל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]כן..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]השוטרת וגרווליט עוזבים וטפיג מתקרב אלייך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]אתם יוצאים לבחוץ וסופסוף את רואה את טפיג באור ומבינה שהוא לא טפיג רגיל כפי שמראה הפוקדע, אלה ז טפיג זוהר ! "טפי..פיג..." אומר טפיג בקול עצוב מהנהן לפנייך ומתחיל לבכות..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]מה תעשי?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מצטער..פשוט לא יהה לי מה לכתוב..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]נ.ב- למה החזרת את דסקול ? לא אמרת שאתה מזמין אותו שילך איתך ברגל ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]~~~~~~
"חכה.." אומרת לולה.."עכשיו הוא אחד מאיתנו..כן תפסתי אותו ! הבנתי שהוא ודסקול יכולים להיות חברים טובים ! דסקול מבודד בגלל שהוא רוח אבל עכשיו יהיה לו חבר.." היא אומרת ונושמת לרווחה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דסקול מתקרב ליאסמק ובוחן אותו ומאשר שהוא בסדר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתם הולכים כולכם בדרך לכיוון העיר הבאה ואתה רואה שכבר הגעתם לעיר אקט-סיטי ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]יוגי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אתה הולך עם סקורפי ולפתע אתה רואה עוד 3 סקורפי בצבע כחול-סגול צווחים "סקור..קוראפי ! ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]סקורפי מדבר איתם "סקורי..פי ? " והם מגיבים בצווחות "סקור ! סקור ! פי ! פי ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אדם אומר "לא טוב..הסקורפי האלו רוצים קרב ולא הם לא ייתנו לנו לעבור..אני צודק סקורפי ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]וסקורפי מהנהן.."סקורפ ! פי פי ! " אומר לך סקורפי ואתם מבינים שהוא רוצה להילחם נגד שלושתם ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]המתקפות שלו כבר מעודכנות בדף הראשי....[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]נוקו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]טוגפי משתמש במטרונום ושולח זעם דרקון עוצמתי שמעיף את באגון אחורה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הוא משתמש בהקסמה ומוריד לו את אחוזי ההתקפה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]לפניי שאמולגה זז בלבאזור תופס אותו עם הפנים ומעיף אותו ואת טוגפי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]באגון מתעצבן ושולח מטאור ענק לשמיים שמתפוצץ ומעלף את בלבאזור טוגפי אמולגה ווורמפל שהיה בחוץ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]לפתע הפוקטץ' של רם שולח הודעה[I] [U]באגון למד מטאור דרקון ! [/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]באגון שמח וצוהל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אליס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]איך פידג'י מרסס חוט ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פידג'י וסווידל מצליחים להביס ולעלף אותו אך במהלך הקרב פידג'י נפגע קשה וגם סווידל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]היפופוטאס מתחיל לבכות אך משתמש בסופת חול ואז חפירה ונעלם משם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אה מבין שהוא עוד ייפגש איתכם בעתיד..[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=olive] יש לך יריב חדש ! היפופוטאס ! [/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR=purple][B]אלמוג[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה ממשיך ללכת ורואה נחל גדול ויפה, מהצד השני יש את ההמשך לעיר הבאה , העיר ליונלי..[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]איגליבאף רוצה להמשיך בדרך ואילו אלג'יים רוצה לעשות הפסקה קצרה ולנוח..[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]לבסוף איגליבאף מסכים ושניהם מבקשים לעשות הפסקה.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]בר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]העלים הקסומים פוגעים במורקרוו והוא נופל לאדמה ופתליל מצליח לשלוח זרע עלוקה אך הגפנים פוגעים בו בנוסף..נידורן ממקד את עצמו ורוצה כבר להילחם אז הוא מדבר איתם ואתה רואה שהם יוצרים תוכנית.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]פתליל עולה על מורקרוו ומורקרוו מחזיק את נידורן ברגליו, הם עפים מעליהם ופתליל מרסס אבקה שפוגעת בכולם חוץ מבאטרפרי שמתחמק ומרסס אבקה לכיוון החבורה ומשתק את מורקרוו,מרעיל את פתליל ומרדים את נידורן..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה? [/COLOR][/B]
-
זה בסדר זה מ"ת מעפאן בגלל זה ביקשתי לצאת
-
[QUOTE=KoDaK;1053493][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מצטער..פשוט לא יהה לי מה לכתוב..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]נ.ב- למה החזרת את דסקול ? לא אמרת שאתה מזמין אותו שילך איתך ברגל ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]~~~~~~
"חכה.." אומרת לולה.."עכשיו הוא אחד מאיתנו..כן תפסתי אותו ! הבנתי שהוא ודסקול יכולים להיות חברים טובים ! דסקול מבודד בגלל שהוא רוח אבל עכשיו יהיה לו חבר.." היא אומרת ונושמת לרווחה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דסקול מתקרב ליאסמק ובוחן אותו ומאשר שהוא בסדר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתם הולכים כולכם בדרך לכיוון העיר הבאה ואתה רואה שכבר הגעתם לעיר אקט-סיטי ! [/COLOR][/B]
[/QUOTE]
כן אבל התעצבנתי בגלל שאני השקעתי בתגובה ואתה לא השקעת בשבילי בתגובה.
-------------------------------------
"סוף סוף הגענו לעיר הזאת, העיר המופלאה הזאת, העיר אקס - סיטי!"אגיד ללולה בשמחה, אנשום עמוק ואז אלך במהירות לעבר המרכז הפוקימונים עם לולה במהירות.
שאני הגיע למרכז הפוקימונים, אלך לרפא אותם, ואחרי שהם יהיו מרופאים אלך למכון העיר.
-
[QUOTE=KoDaK;1053493][B][COLOR=darkgreen]
[B][COLOR=red]לי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]כאן אם מוציאים את הפוקימון מהזירה זה לא ניצחון טכני..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]פיגנייט מתחמק ומשתמש בלהביור שפוגע בסמירייג' חזק ומתחיל להעיף אותו לכיוון אחד מהשלוליות שלפתע סמירייג' רץ לכיוון החול ומתחפר שם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]פיגנייט לא יודע איפה הוא וסמירייג' פוגע בו חזק במיוחד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפיגנייט"לא נורא שנפגעת מן סמירייג' הזה.עכשיו תתאווש מן הפגיעה שספגת ותהיה מוכן להמשיך להילחם.אחרי זה תשלח להביור עוצמתי לעבר סמירייג' הזה.תרוץ אליו במהירות רבה וכשאתה תהיה קרוב אלחיו תשתמש עליו בדחיפת זרוע תנסה לדחוף ארותו לשלולית הבוץ"
-
[quote=KoDaK;1053493][B][COLOR=darkslateblue]נל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]כן..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]השוטרת וגרווליט עוזבים וטפיג מתקרב אלייך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]אתם יוצאים לבחוץ וסופסוף את רואה את טפיג באור ומבינה שהוא לא טפיג רגיל כפי שמראה הפוקדע, אלה ז טפיג זוהר ! "טפי..פיג..." אומר טפיג בקול עצוב מהנהן לפנייך ומתחיל לבכות..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]מה תעשי?[/COLOR][/B][/quote]
"אוי, טאפיג מסכן! אולי תצטרף אלי?" אשאל אותו ואוציא פוקדור. "יהיה לך כיף ולא יעזבו אותך וגם לא יפגעו בך, אתה תהיה המאסטר שלי!" אומר לו בעידוד ואחבק אותו באהדה. "מה שעליך לעשות זה רק להכנס לפוקדור הזה שכאן ואז תהפוך לחזק ושולט, חמוד שלי!" אומר לו ואראה לו את הפוקדור מבחוץ ומביפנים. "אלו הפוקימונים שלנו." אומר לו ואציג את כולם וארמוז להם להיות ידידותיים ולהרגיע אותו, לחבק וכ'ו.
-
[B][COLOR=teal]נוקו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]טוגפי משתמש במטרונום ושולח זעם דרקון עוצמתי שמעיף את באגון אחורה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הוא משתמש בהקסמה ומוריד לו את אחוזי ההתקפה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]לפניי שאמולגה זז בלבאזור תופס אותו עם הפנים ומעיף אותו ואת טוגפי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]באגון מתעצבן ושולח מטאור ענק לשמיים שמתפוצץ ומעלף את בלבאזור טוגפי אמולגה ווורמפל שהיה בחוץ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]לפתע הפוקטץ' של רם שולח הודעה[I] [U]באגון למד מטאור דרקון ! [/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]באגון שמח וצוהל.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"וואו מתקפה חזקה!" אני אומרת ומחזירה את הפוקימונים "אני יצטרך למצוא דרך שהפוקימונים לא יפגעו ממנה. טוב בוא נלך למרכז הפוקימונים!" אני אומרת ומתחילה ללכת "אתה יודע איפה מרכז הפוקימונים?" אני שואלת את רם
-
[B][COLOR=darkred]עידן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]לפניי שאתה מספיק להחזיר אותה שאקל רץ במהירות לכיוונה, היא מתחמקת מהר מהניפוץ אך לא מתחמקת מהחלקת הסלע ונפגעת קשה מאוד..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מחזיר אותה ומוציא את ריולו, "ריו..." אומר ריולו ושאקל רץ אליו בהחלקת סלע וריולו מתחמק ומשתמש במתקפה מהירה ששאקל בקושי מרגיש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"חנק ! " היא אומרת ושאקל חונק את ריולו, ריולו מנסה במאמצים לצאת מהחנק ולא מצליח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"גמור את זה עם נשיכת חרק!! " ושאקל נושך את ריולו ופוגע בו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ריולו אמור להתעלף אך הוא לא מתעלף הודות לסבל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[ [/COLOR][/B][/QUOTE]
''ריולו אני מאוד גאה בך עשית עבודה טובה עכשיו אסור לבזבז זמן תשתמש שוב פעם בסבל!,
אחרי שתשתמש בסבל זה לא יעזור להרבה זמן אך יעזור לך לסבול כמה מכות ולכן אין לנו זמן לבזבז,
אחרי הסבל תשתמש בראיית מראה ואז אני רוצה שתשתמש במתקפת מהירות ותשתמש במהירות של המתקפה כדי לזוז מהר מצד לצד, וכך יהיה לו קשה לפגוע בך,ואז תשתמש במתקפה כדי לפגוע בו חזק!'',
אומר לריולו דואג אך נחוש לנצח.