-
[quote=The Saw;1046028][B][COLOR=darkgreen][U][SIZE=3]DarkTiger[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אני עושה איך שאני חושב [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ומתקפת חול אצלי אין לה כוח אלה היא יכולה לסנוור אבל היא לא עובדת על פוקימוני מים, עשב ומעופף...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ואתה לא רוצה לתפוס את גולדאק?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]---------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה תופס את גולדאק והולך לכיוון האגם, שאתה מגיע אתה מפיל את גולדאק לתוך האגם וככה הוא מתרפא.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]בנתיים אתה מחפש את המאמן שעזר לך אבל אתה לא מוצא אותו שמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"גולדאק..."אומר גולדאק ואז אתה רואה את גולדאק יוצא החוצה מהאגם די מאושר והולך לכיוון שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"אתה רוצה להצטרף אליי?" אשאל את הגולדאק באי הבנה להתנהגות.
-
[B][COLOR="DarkGreen"][SIZE="3"][U]DarkTiger[/U][/SIZE]
"אתה רוצה להצטרף אליי?"אתה שואל את גולדאק ואז גולדאק מרים את ראשו וקופץ משמחה בגלל שהצאת לו את זה.
פתאום גולדאק הולך אליך, לוקח פוקדור מהתיק שלך ומראה לך שהוא רוצה להיות בתוך הפוקדור אבל הוא קודם מבקש את התשובה שלך לגבי זה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=The Saw;1046098][B][COLOR="Red"][U][SIZE="3"]⎈YamiYugi⎈[/SIZE][/U]
טרייניטר משתמש בגלישת סלעים.כול הסלעים בזירה הופכים להיות דרך אחת וטרייניטר מתגלש אליה לעבר מדיטיט.
מדיטיט לא שם לב למתקפה ואז מתנגש בה בחוזקה ואז הוא עף לעבר סברינה.
"אוי לא!מדיטיט תשתמש בריפוי ואז באגרוף קרח!"צועקת סברינה ואז מדיטיט קם, מתרפא אחרי כמה שניות ואז רץ לעבר טרייניטר באגרוף קרח.
מה תעשה? [/COLOR][/B][/QUOTE]
"טירניטר-תמיס את ארגוף הקרח עם להביור ואח"כ תשתמש בנשיכה!" אומר לטיניטר בביטחון.
-
[quote=The Saw;1046108][B][COLOR=darkgreen][SIZE=3][U]DarkTiger[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"אתה רוצה להצטרף אליי?"אתה שואל את גולדאק ואז גולדאק מרים את ראשו וקופץ משמחה בגלל שהצאת לו את זה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]פתאום גולדאק הולך אליך, לוקח פוקדור מהתיק שלך ומראה לך שהוא רוצה להיות בתוך הפוקדור אבל הוא קודם מבקש את התשובה שלך לגבי זה.[/COLOR][/B]
"בסדר" אענה בשמחה, אכניס אותו לפוקדור ואחפש שוב את האישץ
-
[B][COLOR="DarkGreen"][U][SIZE="3"]DarkTiger[/SIZE][/U]
"בסדר"אתה אומר בשמחה לגולדאק והוא נהיה מאושר, פותח את הפוקדור ואז הוא הופך להיות אדום ואז הוא נכנס לתוכו.
הפוקדור נופל על האדמה ומתנדנד כמה נידנודים ואז נעצר.לכדת גולדאק!
אתה לוקח את הפוקדור במהירות ושם אותו בתוך התיק שלך ואז הולך לחפש את הילד שעזר לך בקרב.
אחרי כמה דקות של חיפושים אתה לא מוציא את הילד ובאגי ופוקס מבקשים ממך להפסיק לחפש אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"][U][SIZE="3"]⎈YamiYugi⎈[/SIZE][/U]
טרייניטר שולח להביור עוצמתי לעבר האגרוף הקרח של מדיטיט וממיס אותו במהירות ואז תוקף בנשיכה.
טרייניטר רץ לעבר מדיטיט בנשיכה ופוגע בו אבל לא קשות בגלל שהסוג לחימה עוזרת לו לא להיות מושפע מאופל.
"מדיטיט תחזור!"אומרת סברינה במהירות תוך כדי שהיא מחזירה את מדיטיט.
"צא לקרב קורפיש"אומרת סברינה ואז מוציאה פוקדור שיוצא ממנו קורפיש קטן [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/7e09ba7cb626eccd73c36b9b2ae25e5f.png[/IMG][/URL] .
"קורפיש קרן בועות"מוסיפה סברינה במהירות ואז קורפיש שולח מלא בועות לעבר טרייניטר.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1046136][B][COLOR=darkgreen][U][SIZE=3]DarkTiger[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"בסדר"אתה אומר בשמחה לגולדאק והוא נהיה מאושר, פותח את הפוקדור ואז הוא הופך להיות אדום ואז הוא נכנס לתוכו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הפוקדור נופל על האדמה ומתנדנד כמה נידנודים ואז נעצר.לכדת גולדאק![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה לוקח את הפוקדור במהירות ושם אותו בתוך התיק שלך ואז הולך לחפש את הילד שעזר לך בקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אחרי כמה דקות של חיפושים אתה לא מוציא את הילד ובאגי ופוקס מבקשים ממך להפסיק לחפש אותו.[/COLOR][/B]
"טוב" אגיד להם "הלכנו כבר לאגם, עכשיו נלך ליער" ואלך איתם ליער.
-
[B][COLOR="DarkGreen"][U][SIZE="3"]DarkTiger[/SIZE][/U]
"איווי!"אומר פוקס ואז הולך איתך ועם הרקרוס הפוקימון החרק שלך.
אחרי כמה שניות הליכה אתה מגיע לשלט ענקי שכתוב אליו:"יער אטרנה!פה יש את אבן הדשא שיכולה לפתח את איווי לליפאון!"
אתה נכנס לתוך היער ורואה מלא דבש על הרצפה ופתאום הרקרוס עף לעברו ומלקק את כול הדבש.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE]⎈YamiYugi⎈
טרייניטר שולח להביור עוצמתי לעבר האגרוף הקרח של מדיטיט וממיס אותו במהירות ואז תוקף בנשיכה.
טרייניטר רץ לעבר מדיטיט בנשיכה ופוגע בו אבל לא קשות בגלל שהסוג לחימה עוזרת לו לא להיות מושפע מאופל.
"מדיטיט תחזור!"אומרת סברינה במהירות תוך כדי שהיא מחזירה את מדיטיט.
"צא לקרב קורפיש"אומרת סברינה ואז מוציאה פוקדור שיוצא ממנו קורפיש קטן .
"קורפיש קרן בועות"מוסיפה סברינה במהירות ואז קורפיש שולח מלא בועות לעבר טרייניטר.
מה תעשה?[/QUOTE]
"טירניטר!תמיס את הבועות עם להביור ואחר כך תשתמש באבנים חדות על קורפיש!" אומר לטירניטר בתקווה שזה יצליח.
-
אתה לא יכול להחליף למנטרייק...
אני לא הולך לוותר לך שוב פעם כמו הפעם הקודמת...
תגיב מחדש![/COLOR][/B]
-
[QUOTE=The Saw;1045970]
[B][COLOR="Orange"][U][SIZE="3"]TheMasterBar[/SIZE][/U]
"כן אני מיילין"אומרת הילדה ששמה מיילין ואז זורקת פוקדור ואומרת:"צא מצ'וק!"תוך כדי שאתה מוציא את קומבאסקין החוצה.
מיילין זורקת פוקדור שיוצא ממנו מצ'וק [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/48c146dff93e7d54a66ca7719ae08fc8.png[/IMG][/URL] אכזרי ביותר.
"טוב אני אתחיל!מצ'וק תשתמש באגרוף שאיבה!"צועקת מיילין ואז מצ'וק רץ לעבר קומבאסקין.
מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קומבאסקין, קדימה תרוץ לעברו, אני יודע זה מסוכן אבל אנ יודע מה אני עושה תיהיה קרוב אליו ותקפוץ על כתפיו תקפוץ מהן לגובהה ואחר כך תרד אליו במכה כפולה כואבת, קדימה זה קשה אבל אתה יותר מהיר ואתלטי ממנו, אני מאמין בך אתה יכול" אגיד לקומבאסקין ביעוד
-
[QUOTE=The Saw;1046237][B][COLOR="Red"][U][SIZE="3"]⎈YamiYugi⎈[/SIZE][/U]
אתה לא יכול להחליף למנטרייק...
אני לא הולך לוותר לך שוב פעם כמו הפעם הקודמת...
תגיב מחדש![/COLOR][/B][/QUOTE]
ערכתי.שכחתי שזה פשוט קרב 2 על 2.
-
[B][COLOR="Orange"][U][SIZE="3"]TheMasterBar[/SIZE][/U]
קומבאסקין רץ לעבר מצ'וק לפי מה שביקשת ממנו ובדיוק שמצ'וק מושיט את היד קומבאסקין קופץ וכך מתחמק מהמתקפה של מצ'וק.
קומבאסקין נופל על הכתפיים של מצ'וק וקופץ בעזרתם שוב ואזתוקף במכה כפולה לעבר מצ'וק אבל פתאום מצ'וק מחכה לו
ואז שקומבאסקין קרוב אליו הוא נותן את האגרוף השאיבה לתוך הפרצוף שלו.
קומבאסקין נפגע מהמתקפה קשות ובגלל זה הוא עף לעבר העץ ונפגע קשות גם בגלל העץ.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
טרייניטר שולח להביור לעבר הבועות, המתקפות מתנגשות ואז נוצר מלא אדים בגלל זה.
לאחר מכן טרייניטר שולח אבנים חדות שפוגעים בקורפיש אבל לא קשות בכלל בגלל שהוא מים והמקתפה היא סוג אבן.
"קורפיש אקדח מים ואז תקפוץ עם אגרוף שאיבה לעבר טרייניטר!"צועקת סברינה ואז קורפיש שולח אקדח מים ורץ תוך כדי קפיצה עם אגרוף שאיבה לעבר טרייניטר.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE]⎈YamiYugi⎈
טרייניטר שולח להביור לעבר הבועות, המתקפות מתנגשות ואז נוצר מלא אדים בגלל זה.
לאחר מכן טרייניטר שולח אבנים חדות שפוגעים בקורפיש אבל לא קשות בכלל בגלל שהוא מים והמקתפה היא סוג אבן.
"קורפיש אקדח מים ואז תקפוץ עם אגרוף שאיבה לעבר טרייניטר!"צועקת סברינה ואז קורפיש שולח אקדח מים ורץ תוך כדי קפיצה עם אגרוף שאיבה לעבר טרייניטר.
מה תעשה?[/QUOTE]
"תשתמש בנשיכה כשהוא מגיע אליך טירניטר." אומר בביטחון לטירניטר.
-
האקדח המים של קורפיש פוגע בישר בטרייניטר ואז קורפיש עדיין רץ באגרוף שאיבה.
טרייניטר תוקף בנשיכה את קורפיש ואז שקורפיש קרוב לטרייניטר טרינייטר תוקף בנשיכה אבל קורפיש זז במהירות ופוגע ישר בפרצוף של טרייניטר את האגרוף שאיבה.
קורפיש שואב המון אנרגיה ואז שקורפיש חוזר לסברינה טרייניטר מתעלף ישר.
"אתה עושה טעות כול הזמן!קורפיש שלח אקדח מים ואתה משאיר פשוט את טרייניטר?אתה פשוט מאמן עלוב ולא יודע להילחם"אומרת סברינה תוך כדי שהיא מחזירה את קורפיש לפוקדור שלו.
"אני עוזבת את הקרב הזה בגלל שאתה צריך קצת לדעת להילחם נגד מאמנים!"צועקת סברינה ואז רצה משם.
מה תעשה? [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=The Saw;1046278][B][COLOR="Red"][U][SIZE="3"]⎈YamiYugi⎈[/SIZE][/U]
האקדח המים של קורפיש פוגע בישר בטרייניטר ואז קורפיש עדיין רץ באגרוף שאיבה.
טרייניטר תוקף בנשיכה את קורפיש ואז שקורפיש קרוב לטרייניטר טרינייטר תוקף בנשיכה אבל קורפיש זז במהירות ופוגע ישר בפרצוף של טרייניטר את האגרוף שאיבה.
קורפיש שואב המון אנרגיה ואז שקורפיש חוזר לסברינה טרייניטר מתעלף ישר.
"אתה עושה טעות כול הזמן!קורפיש שלח אקדח מים ואתה משאיר פשוט את טרייניטר?אתה פשוט מאמן עלוב ולא יודע להילחם"אומרת סברינה תוך כדי שהיא מחזירה את קורפיש לפוקדור שלו.
"אני עוזבת את הקרב הזה בגלל שאתה צריך קצת לדעת להילחם נגד מאמנים!"צועקת סברינה ואז רצה משם.
מה תעשה? [/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב," אומר "אני אלך למרכז הפוקימונים הקרוב.." אחזיר את טירניטר ואלך לעיר הבאה.