[quote=Ilan;1027519]עוד שעתיים היום הזה מגיע אל סופו (מבחן גמר)[/quote]
באשנב למתמטיקה?
Printable View
[quote=Ilan;1027519]עוד שעתיים היום הזה מגיע אל סופו (מבחן גמר)[/quote]
באשנב למתמטיקה?
כן
[quote=Ilan;1027525]כן[/quote]
הבחינה הראשונה שלך באוניברסיטה הפתוחה? אתה רוצה שאספק לך הסבר קצר אודות התהליך המורכב של היבחנות באוניברסיטה הפתוחה? (אני מאמין שהוא יותר קשה לאלה שמארגנים את זה מאשר לאלה שנבחנים..)
לא, כאילו יש הבדל בין זה לבגרות...
צריך להביא דפים? כלי כתיבה?
[quote=Ilan;1027527]לא, כאילו יש הבדל בין זה לבגרות...
צריך להביא דפים? כלי כתיבה?[/quote]
יש הבדל די גדול בין זה לבגרות.
אתה נכנס למקום הבחינה, ואז בשולחן ממש ליד הכניסה יהיו אנשים עם מדבקות. אתה מראה להם תעודת סטודנט והזמנה לבחינה והם שמים לך מדבקה לאיזה חדר ללכת. בערך ב-20 ל-4 תוכל להכנס לחדר, ואז יגידו לך באיזה שולחן לשבת (הם מסדרים את השולחנות לפי קורסים).
קצת לפני 4 הם יביאו את מחברת הבחינה, כדי שתוכל למלא את הפרטים (זה למלא אותו דבר טריליארד פעם).
ב-4 הם נותנים את השאלון.
אתה צריך להביא כלי כתיבה משל עצמך.
אתה יכול להפנות שאלות בכתב לכותב הבחינה אם תבקש מהמשגיח טופס כזה.
בהצלחה!
טוב לא נראה מסובך אז תגיד מה ישאלו במבחן האם לדעת את כל ההגדרות ואיך להישתמש בהם מספיק?
פרסמתי את פרק חמש להגיב בבקשה =] [URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=36592[/URL]
[quote=Ilan;1027530]טוב לא נראה מסובך אז תגיד מה ישאלו במבחן האם לדעת את כל ההגדרות ואיך להישתמש בהם מספיק?[/quote]
לזכור הגדרות, משפטים מרכזיים, ותחבולות נפוצות שהשתמשת בהן בממ"נים / מבחנים משנים קודמות.
וקודם עשה את השאלות בנושאים שאתה חזק בהם, ואז תשאיר את מה שאתה לא כל כך בקיא בו לבחירה בסוף (כי צריך כידוע לענות על 4 שאלות מ-5)
וואי 4 מתוך 5!! מגניב אז איזומטריה והרכבת פונקציות קודם , אחר כך תורת הקבוצות, אקסיומות ובסוף אריתמטיקה
[quote=Ilan;1027536]וואי 4 מתוך 5!! מגניב אז איזומטריה והרכבת פונקציות קודם , אחר כך תורת הקבוצות, אקסיומות ובסוף אריתמטיקה[/quote]
מה, לא פתרת בכלל מבחנים משנים קודמות כהכנה למבחן?
לא...
אבל כמה זה כבר יכול ללהיות קשה קיבלתי 81 בממן האחרון שעשיתי לבד
[quote=Ilan;1027540]לא...[/quote]
חבל, היה יכול לעזור מעט.
למה נרשמת בסמסטר 2011ב?
לא נרשמתי... אני ארשם לסמסטר 2011ג אם אני אעבור את המבחן
[quote=Ilan;1027542]לא נרשמתי... אני ארשם לסמסטר 2011ג אם אני אעבור את המבחן[/quote]
למה..?
בכל אופן, איזה מסלול בכלל אתה לומד? מתמטיקה טהורה, או מתמטיקה ומדעי המחשב?
מתמטיקה ומדעי המחשב