הגבתי במשחק שלי פעם נוספת
Printable View
הגבתי במשחק שלי פעם נוספת
מנסים להחיות את המתים :)
חזרתי!
מי כבר נרשם לבחירות לחת"ם?.
לא אני
[quote=SportMan;1088562]מזל טוב,
אתה פותח בנוסף או אתה סוגר את המ"ת הראשון שלך?.[/quote]
פותח בנוסף לישן.
אני אֵרשם לבחירות של חת"ם אחרי שאני אפתח את המשחק החדש. מה לעשות שהמשחק הישן שלי לא מרשים במיוחד, ואני מעדיף שיהיה לי גם את המשחק החדש לזכותי.
[quote=LordAbizi;1088588]פותח בנוסף לישן.
אני אֵרשם לבחירות של חת"ם אחרי שאני אפתח את המשחק החדש. מה לעשות שהמשחק הישן שלי לא מרשים במיוחד, ואני מעדיף שיהיה לי גם את המשחק החדש לזכותי.[/quote]
אהה,
דווקא מתאים לך לנהל חת"ם,
היית פעם מנהל אביזי?.
הי עומר
[quote=SportMan;1088592]אהה,
דווקא מתאים לך לנהל חת"ם,
היית פעם מנהל אביזי?.[/quote]
לא.
אבל אם אני אהיה מנהל זה יפגע בפורום חת"ם קשות, כי אני משוגע מדי. אבל מכיוון שאני במילא יום אחד אשתלט על העולם, כדאי שפורום חת"ם יתחיל להתרגל אליי כבר עכשיו.
[quote=LordAbizi;1088597]לא.
אבל אם אני אהיה מנהל זה יפגע בפורום חת"ם קשות, כי אני משוגע מדי. אבל מכיוון שאני במילא יום אחד אשתלט על העולם, כדאי שפורום חת"ם יתחיל להתרגל אליי כבר עכשיו.[/quote]
אני מקווה בשבילך שלא תציין את זה בטופס :).
[QUOTE=LordAbizi;1088588]פותח בנוסף לישן.
אני אֵרשם לבחירות של חת"ם אחרי שאני אפתח את המשחק החדש. מה לעשות שהמשחק הישן שלי לא מרשים במיוחד, ואני מעדיף שיהיה לי גם את המשחק החדש לזכותי.[/QUOTE]
תשאיר את הישן שיעקוף את המשחק הישן שלי
[quote=SportMan;1088602]אני מקווה בשבילך שלא תציין את זה בטופס :).[/quote]
אני אֲציין את זה בניסוח קצת אחר. הם חייבים לדעת מה הם עומדים לעשות, או שהם יעשו טעות. זה לא מהאינטרסים שלי לגרום לפורום לשגות.
[quote=גאנחשנ''ד;1088595]הי עומר[/quote]
היי ליאור
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1088610]היי ליאור[/QUOTE]
מה קורה ?
[quote=LordAbizi;1088606]אני אֲציין את זה בניסוח קצת אחר. הם חייבים לדעת מה הם עומדים לעשות, או שהם יעשו טעות. זה לא מהאינטרסים שלי לגרום לפורום לשגות.[/quote]
לא הבנתי,
אתה אומר שאם אתה תבחר להיות מנהל חת"ם, אז זו שגיאה?.