[quote=PikaRevolution;1092989]קולולולולו אני פה[/quote]
מה קורה עומר?.
Printable View
[quote=PikaRevolution;1092989]קולולולולו אני פה[/quote]
מה קורה עומר?.
אם לשפוט לפי חוקי הפורום, אם "חרא" ניתנה שם כדוגמא לגסות, סלח לי sexapill, אך אתה עברת בפירוש על חוקי הנו"ד.
לי אישית, זה אינו מפריע, כי אני כבר חורק שיניים במשך אלפיים שנה, אבל אני מעיר הערה זו למען שלמות הדיון.
[QUOTE=SportMan;1092988]לחצתי,
איך אני יודע מה החפץ?.[/QUOTE]
הוצאת את הפוקימון?
כנס לתפריט חנות שם בצד ימין מופעים החפצים שיש לך ותראה מקיבלת. חוץ מזה אחרי שאתה מוציא כתוב לך מה קיבלת
חראגיל אבי,אנ י לא יודע מה עובר עלייכם אבל הפורום הזה לא יחזור להיות מה שהיה.. ותומר,כבודו,אם לא שמת לב אני ילד קטן,יש לך בעיה? שמור אותך,בעיה שלך.
[QUOTE=LordAbizi;1092994]אם לשפוט לפי חוקי הפורום, אם "חרא" ניתנה שם כדוגמא לגסות, סלח לי sexapill, אך אתה עברת בפירוש על חוקי הנו"ד.
לי אישית, זה אינו מפריע, כי אני כבר חורק שיניים במשך אלפיים שנה, אבל אני מעיר הערה זו למען שלמות הדיון.[/QUOTE]
ארכימדס, מספיק להתפלסף. זה התור של קלאדין קבנוס החמישי, זאת אומרת שלי.
[quote=SportMan;1092966]כן,
מישהו יכול לעזור,
קיבלתי הודעה על החפירות למעלה בצד שמאל,
זה אומר שהוטא עשה משהו?,
ומה צריך לעשות כדי לראות מה הוא הביא?.[/quote]
,אתה יכול לבדוק את החפץ ב: [IMG]http://gpxplus.net/files/images/tabs/inventory.png[/IMG]
לא זכיתי באבן מים,
אבל יש לי מהחנות.
מי רוצה קרב?.
[QUOTE=PikaRevolution;1092998]חראגיל אבי,אנ י לא יודע מה עובר עלייכם אבל הפורום הזה לא יחזור להיות מה שהיה.. ותומר,כבודו,אם לא שמת לב אני ילד קטן,יש לך בעיה? שמור אותך,בעיה שלך.[/QUOTE]
אין לי בעיה, פשוט למה היא מתנהגת כמו ילדה בת 5?
היא בת 14 למען השם!
היא יודעת את זה כבר ממזמן ומתנהגת כמו ילדה בת 5!
[quote=cladino;1093000]ארכימדס, מספיק להתפלסף. זה התור של קלאדין קבנוס החמישי, זאת אומרת שלי.[/quote]
לא מתפלסף. פשוט קורא את חוקי הפורום. יכול להיות שזה באמת התור שלך, אבל אין לי מושג איזה מן משחק אנחנו משחקים, אז אין לך זכות להאשים אותי בכלום בעניין הזה.
אין למה בכלל הרי רוב המשתמשים פו יבואו לצידה ולא יקחו בחשבון שהכול בצחוק וזה רק ציניות
וגם אם כן ילדים קטנים באים לפה הם יודעים לקרוא ובאים לפורום של [u][b]המשחקים[/b][/u] שלהם
[QUOTE=SportMan;1093003]לא זכיתי באבן מים,
אבל יש לי מהחנות.
מי רוצה קרב?.[/QUOTE]
במה זכית?אם אתה לא צריך את החפץ נשגת תמכור תרויח נקודות
[QUOTE=LordAbizi;1093006]לא מתפלסף. פשוט קורא את חוקי הפורום. יכול להיות שזה באמת התור שלך, אבל אין לי מושג איזה מן משחק אנחנו משחקים, אז אין לך זכות להאשים אותי בכלום בעניין הזה.[/QUOTE]
לא סתם אומרים שארכימדס לא מבין בדיחות, או אנשים שהשם השני שלהם הוא קבנוס. טוב, אני עפתי. ביי כולם!
אז אל תכליל,דבר אלייה ספציפי (בלי להעליב),כשאתה כולל זה כמו ילד בן 5. תתחשב.
אבי אין לי בעיה,גם אני מתחיל אז נשתווה
[QUOTE=sexapill;1093008]אין למה בכלל הרי רוב המשתמשים פו יבואו לצידה ולא יקחו בחשבון שהכול בצחוק וזה רק ציניות
וגם אם כן ילדים קטנים באים לפה הם יודעים לקרוא ובאים לפורום של [u][b]המשחקים[/b][/u] שלהם[/QUOTE]
אני מציע לך להפסיק, פשוט לעבור אלה.
אני לצידך פשוט אבל תפסיק, פשוט תפסיק עם זה.
[quote=גאנחשנ''ד;1093009]במה זכית?אם אתה לא צריך את החפץ נשגת תמכור תרויח נקודות[/quote]
[B]Fin Fossil[/B]
זה מה שהשגתי.
מה זה עושה?.