טוב,אם מתי שהו תרצה אני תמיד יכול להביא לך,וראול תודה שהגבת,רוצים לראות את החתימה השנייה שלי ושיפור שלה? (לדעתי יצאה יותר טוב חלק אומרים שכן חלק אומרים שלא)
Printable View
טוב,אם מתי שהו תרצה אני תמיד יכול להביא לך,וראול תודה שהגבת,רוצים לראות את החתימה השנייה שלי ושיפור שלה? (לדעתי יצאה יותר טוב חלק אומרים שכן חלק אומרים שלא)
מי שבמ"ת שלי שיגיב! נו!
בהצלחה עומר (הזה עם המאן).
[quote=PikaRevolution;1095454]תודה ראול,וחברים הבאתם לי מוטיבציה ^^,אני נשאר לפחות עד סוף החופש הגדול. אני חוזר גם לנ"ד,ואבי רק שתדע השם של הפורום הוא:
[COLOR=slategray]פוקימון-כללי[/COLOR][/quote]
כבר השקעת שם הרבה,אני אומר,תחזיר את מגזין פוקימונס ואחרי עוד 2 מגזינים,בטח כבר תעלה לניהול.
אבל אל תפרוש באמצע :wink:
כן אתה צודק,אבל צריך להחזיר את הצוות ולעשות צוות יותר רציני. אתה נשאר,אני חושב להוסיף את ראול כי הוא מעצב טוב כמוני,יותר אפילו ולכן יוכל לעזור לי עם הארגון. קודאק רוצה להיות מנהל משני במקום ארוין?.. כי בלי להעליב אבל הוא לא ממש נתרם לעזרה חח
אגב עומר (פיקה), יש לך את המשחק של Gpx,
אתה יכול לעשות טורניר כזה בין כל מי ששם.
יודעים מה,אולי תקראו לי עומר איש הדרקון אם בנו"ד שתיים פעילים באותו זמן...
עומר (יוגיהו) קרא לי ככה בהקדשה שלו וככה חשבתי על זה....
אבל אני מעפן,אולי מישהו רוצה קרב נגדי עם פוקימונים חלשים? ^^"
[quote=PikaRevolution;1095498]אבל אני מעפן,אולי מישהו רוצה קרב נגדי עם פוקימונים חלשים? ^^"[/quote]
יש הרבה אנשים בפורום שיש להם שם משתמש.
אני, ליאור, קודק, עומר, סטיבן ועוד.
אבי רוצה נגדי קרב? אבל עם פוקימונים רמה 15-,ואבי פעם הייתי ממש מתקדם (טוב לא ממש,אבל יותר ממך ועוד כמה) עם בערך 6 אגדיים וזה,שכחתי את הסיסמא והכל,נהרס D:
[quote=PikaRevolution;1095493]כן אתה צודק,אבל צריך להחזיר את הצוות ולעשות צוות יותר רציני. אתה נשאר,אני חושב להוסיף את ראול כי הוא מעצב טוב כמוני,יותר אפילו ולכן יוכל לעזור לי עם הארגון. קודאק רוצה להיות מנהל משני במקום ארוין?.. כי בלי להעליב אבל הוא לא ממש נתרם לעזרה חח[/quote]
:)
אתה יודע מה אני חושב.
בטח!
[quote=SportMan;1095494]אגב עומר (פיקה), יש לך את המשחק של Gpx,
אתה יכול לעשות טורניר כזה בין כל מי ששם.[/quote]
כן..ז יהיה טוב..
[quote=PikaRevolution;1095498]אבל אני מעפן,אולי מישהו רוצה קרב נגדי עם פוקימונים חלשים? ^^"[/quote]
:)
חח..אני.
אבל קודאק איך לך מתחת לרמה 15 נכון? ^^"
[quote=PikaRevolution;1095501]אבי רוצה נגדי קרב? אבל עם פוקימונים רמה 15-,ואבי פעם הייתי ממש מתקדם (טוב לא ממש,אבל יותר ממך ועוד כמה) עם בערך 6 אגדיים וזה,שכחתי את הסיסמא והכל,נהרס D:[/quote]
יש לי פוקימונים ברמה 1-25,
תרצה?.
אם כן תזמין.
קודק,מתי תגיב במ"ת?
אבי אין לי מושג איך,ואני מתחיל עוד מעט לתרגם חדשות (בערך ב4:30) כמו פעם,אז בבקשה תגיבו!