-
אופק-אתתה רואה ברדס ושם אותו ואז מספר ללן על מה ששמעתה,לן מתעצבן מאוד ואומר ששרה לא תצא מהבסיס לא כל עוד זה תלוי בוא!!! ובועט בך
אוהד-ציינתה את כולם ושוב מה עם הרשימה? ואתה לא יכול להשתמש בדיאלגה בקרב אתה מגן עליו זוכר?
יאיר- וואו יש לי בעיות זיכרון חח
אתה ממשיך בדרכך ופתאאום רואה וורמפל קטן
-
את זוכרת ש[b]לכדתי אותו בעצמי[/b] בעזרת [b]פוקדור[/b]? אז אני יכול להשתמש בו בעצם, הם רק עזרו לי להגיע אליו. ואל תדאגי, אני לא ישתמש כל שניה בדיאלגה, אני עדיין רוצה שגיבל יתפתח לגארצ'ומפ ושסקווירטל יתפתח לבלאסטויז, אני ישקיע בהם קצת עכשיו.
בקשר לרשימה אני לא יכול, אני גומר מאוחר ויש לי לוח זמנים עמוס, תמצאי משהו אחר. סליחה.
ומה התגובה של כל הפוקימונים שלי בקשר לטורניר?
-
יופי אאני מוציא עליו את דרטיני (איזה מתקפות יש לו חוץ מזעם דרקון?)
(אמרתי לך ססנדשרו לא יכול (מצידי אני יכול לעשות את זה רק אני לא יודע מאיפ להביא את התמונות.))
-
בייליף תישתמשי בעלים קסומים
בסחרור ואחרי זה שלי תער בכל הכח!
-
[QUOTE=ttrrtte;1221058]אופק-אתתה רואה ברדס ושם אותו ואז מספר ללן על מה ששמעתה,לן מתעצבן מאוד ואומר ששרה לא תצא מהבסיס לא כל עוד זה תלוי בוא!!! ובועט בך
אוהד-ציינתה את כולם ושוב מה עם הרשימה? ואתה לא יכול להשתמש בדיאלגה בקרב אתה מגן עליו זוכר?
יאיר- וואו יש לי בעיות זיכרון חח
אתה ממשיך בדרכך ופתאאום רואה וורמפל קטן[/QUOTE]
אני אבעט בו חזרה וישאל אותו למה הוא עשה את זה
-
אוהד-אסור לך להשתמש בדיאלגה אתה לא מוציא אותו מהפוקדור אסור!
יאיר-מה זאת אומרת? ואתה לא צריך תמונות רק שמות ומתקפות עם תעשה אתזה תגיד לי איזה פוקימון התפתחות ראשונה אתה רוצה ואתן לך ביצה של מי שבחרתה
ייש לו-זעם דרקון,נשיכה,דחיפה קרן על
ג'ק-ביילי משתמשת בעלים קסומים ועלי תער שמפספסים!
אופק- לן יצעק מכאב ויומר שא אחד לא יגיד לו איך לטפל בביתו ואז לוקח שוט ואזיקונים
-
לא נורא תנסי ותיסתובבי באוויר למטה ותנסי להשתמש בסופת עלים
בכל הכח שלך
תעדכני את בייליף בבקשה
-
למה? זה מבאס...
טוב לפחות יש לי עוד דרקון
ואחרי שאני אגמור את המשימה אוכל להשאיר את דיאלגה אצלי?
תרשמי לי מה התגובה של 8 הפוקימונים האחרים שלי בקשר לטורניר
-
[QUOTE=ttrrtte;1221067]אוהד-אסור לך להשתמש בדיאלגה אתה לא מוציא אותו מהפוקדור אסור!
יאיר-מה זאת אומרת? ואתה לא צריך תמונות רק שמות ומתקפות עם תעשה אתזה תגיד לי איזה פוקימון התפתחות ראשונה אתה רוצה ואתן לך ביצה של מי שבחרתה
ייש לו-זעם דרקון,נשיכה,דחיפה קרן על
ג'ק-ביילי משתמשת בעלים קסומים ועלי תער שמפספסים!
אופק- לן יצעק מכאב ויומר שא אחד לא יגיד לו איך לטפל בביתו ואז לוקח שוט ואזיקונים[/QUOTE]
אני יוציא את ביליי ואגיד לה להשתמש בעלי תער על השוט והאזיקונים
-
אין לי בעיה לעשות את זה ואני רוצה ביצה של סמווצום ([url]http://www.serebii.net/pokedex-dp/238.shtml[/url])
-
אוהד- תזכיר לי איזה טורניר?
ג'ק-
ביקשתי מיאיר להכין לי את הרשימה ברגע שהיא תהיה אצלי יעדכן רוב הסיכויים שזה יהיה עוד יומיים-שלושה.
יאיר-סבבה תוך כמה זמן תוכל לעשות את זה?
אופק-לן המופתע שואל למה עשיתה את זה? ואומר שכך הוא מעניש את שרה ועם הייתה רואה את הגב שלה הייתה מבין זאת.
-
-
טוב יופי עכשיו איפה היינו? אה איזה מתקפות יש לדרטיני חוץ מזעם דרקון?
-
אני מוציא את כל ההפוקימונים שלי(חוץ מדיאלגה) ומכריז "אני מכריז על טורניר שיתקיים בניכם! בהתחלה יהיו 4 זוגות של ראש בראש, אחרי שיהיו 4 מנצחי, הם יתחרו בקרב זוגות שניים על שניים, ושני המנצחים יתמודדו אחד מול השני! המנצח יקבל פרס מיוחד!
***למה סקווירטל וגיבל עוד לא מתפתחים??
-
[QUOTE=ttrrtte;1221074]אוהד- תזכיר לי איזה טורניר?
ג'ק-
ביקשתי מיאיר להכין לי את הרשימה ברגע שהיא תהיה אצלי יעדכן רוב הסיכויים שזה יהיה עוד יומיים-שלושה.
יאיר-סבבה תוך כמה זמן תוכל לעשות את זה?
אופק-לן המופתע שואל למה עשיתה את זה? ואומר שכך הוא מעניש את שרה ועם הייתה רואה את הגב שלה הייתה מבין זאת.[/QUOTE]
אני יומר לו שהוא לא צריך להעניש ככה