אני יהפוך לסקיטי בשביל להיות נמוך יותר ואז אוציא את צאריזרד ואומר לו להשתמש בלהביור עליהם ואז אומר למיי "קצת עזרה פה אפשר?"
Printable View
אני יהפוך לסקיטי בשביל להיות נמוך יותר ואז אוציא את צאריזרד ואומר לו להשתמש בלהביור עליהם ואז אומר למיי "קצת עזרה פה אפשר?"
אופק-מיי תחייך ותשגר כמה [b]כדורי צל[/b] אל הקוצים וכמה מהם נופלים,צ'אריזארד חוסם עוד כמה ואת העבודה מסיים ארכאוס ,הוא מתקרב מעט צולע ואומר לכם לסתום אוזניים ואז משתמש במתקפה צבעונית ומוזרה וכל החיילים נופלים
"זה היה קל יותר מתמיד ומיי כל הכבוד כדוריצל תלמדי אותי אחר כך טוב"
אופק-מיי תחייך אלייך ותאמר ''הכל בזכות לילי'' ארכאוס ייתקרב אלייך ואז יתמוטט
"מיי תעזרי לי לקחת אותו למרכז הפוקימונים"
אופק-מיי תאמר לך ''אני לא יודעת לילי דיי כבדה לא?''
"היא לא יותר כבדה ממנו וחוץ מזה שתלך לבד"
אופק-מיי תנעץ בך מבט ותאמר 'היא פה מעולפת איך היא תלך?! חוץ מזה היא הרגע הצילה אותך מקוצי רעל ככה תה גומל לה?
נ.ב מ''ת שלך :)''
[QUOTE=ttrrtte;1231113]
ג'ון- אתה לא מצליח וריק מגחך ואומר ''הצמידים האלה עשויים [i]ארד שמיימי[/i] כלומר הוא חוסם את ההתקפות שלך אפשר לומר שזה ''רעל'' לחיבירים'' ואז החיילים ימשיכו לדחוף אותך קדימה[/QUOTE]
כן אבל מה קורה אם החיביר הוא גם חצוי אומר ואהפוך לאיווי.
"טוב קחי אותה" אומר לה ואז התקשה לסחוב את הארקרוס
אופק- מיי מתקרבת ומרימה את לילי ואומרת ''אתה לא היחיד שמרים אותה למה אתה גונח?''
נ.ב תקרא בבקה את כל ההודעות כבר שעה אני מנסה לרמוז לך משהו...... צקרא מאחריי שארכאוס חוסם את קוצי הרעל...
ג'ון-אתה מנסה אבל לא מצליח וריק אומר ''כמעט שחכתי גם חצויים''
"את מרימה ילדה בת 3 שנים או משהו כזה אני מרים פוקימון ענק שחי מאז שהיקום נוצר" ואחשוב מה היה האור הסגול שהארקרוס השתמש בו
נ.ב זה טל לא לילי
אופק-
מיי תסתכל עלייך ותאמר ''קודם כל לילי היא בת שנתיים,חוץ מזה היא הופררדה מההורים שלה אין פלא שהיא כזאת עייפה היא הייתה צריכה להסתדר לבד! חוץ מזה גם אני מרימה אותה!''
נ.ב תמשיך לחשוב מה אני מנסה לרמוז לך בכוונה אמרתי לילי
[QUOTE=ttrrtte;1231159]אופק- מיי מתקרבת ומרימה את לילי ואומרת ''אתה לא היחיד שמרים אותה למה אתה גונח?''
נ.ב תקרא בבקה את כל ההודעות כבר שעה אני מנסה לרמוז לך משהו...... צקרא מאחריי שארכאוס חוסם את קוצי הרעל...
ג'ון-אתה מנסה אבל לא מצליח וריק אומר ''כמעט שחכתי גם חצויים''[/QUOTE]
הוא לקח לי את הפוקימונים?
אתה מרושע אומר לו.
ג'ון-כה הוא לקח
''תודה'' יומאר ריק ואז ישתחווה ויאמר ''אני כאן עד שלישי''