[QUOTE=Aichi Sendou;1273189]שקד,בשביל לקבל את המכשיר הזה צריך להביס דיג'ימון מגה שהופך להיות אולטימטיבי שהוא סקול משהו?[/QUOTE]
כן, אמרתי לך כבר 3:
Printable View
[QUOTE=Aichi Sendou;1273189]שקד,בשביל לקבל את המכשיר הזה צריך להביס דיג'ימון מגה שהופך להיות אולטימטיבי שהוא סקול משהו?[/QUOTE]
כן, אמרתי לך כבר 3:
ביי סלמי!
מי שרוצה להתמכר לסיפור ההצלחה של הרוטב המוכר ביותר ששמים על פנקייק, תלחצו [URL="http://maplestory.nexon.net"]כאן[/URL]
[size=2][color=#545454][size=2][color=#545454]אלון דרש שאערוך את ההודעה עם הציטוט המצחיק שלו ='([/color][/size][/color][/size]
[QUOTE=PizzaBlaster;1273203]ביי סלמי!
מי שרוצה להתמכר לסיפור ההצלחה של הרוטב המוכר ביותר ששמים על פנקייק, תלחצו [URL="http://maplestory.nexon.net"]כאן[/URL][/QUOTE]
משחק טיפשי O:
[quote=Sakurai Tomoki;1273205]משחק טיפשי O:[/quote]
טיפשי זה אחד הדברים היותר טובעים ששמעתי שאומרים על המשחק הזה. בדרך כלל רוב האנשים קופצים על כיסא, מתחילים להצביע על המשתמש ולקרוא "ילד מייפל!" ולהתחיל לגדף על ימין ועל שמאל.
אז טיפשי זו תגובה מאוד מתונה.
[QUOTE=LordAbizi;1273206]טיפשי זה אחד הדברים היותר טובעים ששמעתי שאומרים על המשחק הזה. בדרך כלל רוב האנשים קופצים על כיסא, מתחילים להצביע על המשתמש ולקרוא "ילד מייפל!" ולהתחיל לגדף על ימין ועל שמאל.
אז טיפשי זו תגובה מאוד מתונה.[/QUOTE]
אני לא אוהב את המשחק הזה, הוא ילדותי כזה ודי משעמם, אבל אני אתחיל לקרוא לכל מי שמשחק בו ילד מייפל ולקלל אותו, מי שנהנה מזה שיהיה לו בכיף..
אתם יודעים מה טיפשי?לא לשמוע תשיר ששמתי בעמוד 63!
[QUOTE=LordAbizi;1273206]טיפשי זה אחד הדברים היותר טובעים ששמעתי שאומרים על המשחק הזה. בדרך כלל רוב האנשים קופצים על כיסא, מתחילים להצביע על המשתמש ולקרוא "ילד מייפל!" ולהתחיל לגדף על ימין ועל שמאל.
אז טיפשי זו תגובה מאוד מתונה.[/QUOTE]
מסכים עם כל מילה שלך!
שיואו אני דני דין אשכרה...זזתי לגנוב גלידה וסיגריות בלי שיראו אותי :/
[quote=Sakurai Tomoki;1273209]אני לא אוהב את המשחק הזה, הוא ילדותי כזה ודי משעמם, אבל אני אתחיל לקרוא לכל מי שמשחק בו ילד מייפל ולקלל אותו, מי שנהנה מזה שיהיה לו בכיף..[/quote]
לדעתי שכחת איפשהו במשפט שלך "לא".
פשוט התפלאתי, דווקא ציפיתי שתהיה לך תגובה חריפה למשחק הזה. מאידך, מעולם לא הצטיינתי בהערכת בני אדם.
@Reshiram
כתבתי דעה מפורטת על שירים באופן כללי איפשהו קודם. אם אין לך כוח לחפש, אז בקצרה אמרתי ששירים זה גרוע, כי הכל האנושי הרס את ההרמוניה שיש במוזיקה.
[QUOTE=Reshiram;1273208]אתם יודעים מה טיפשי?לא לשמוע תשיר ששמתי בעמוד 63![/QUOTE]
מה ההבדל בין ההארדסטייל הזה (נראה לי זה נקרא ככה) לבין דאבסטפ לבין טרנס?
דאבסטפ וטרנס לדעתי זה אותו חרטא ושניהם סתם גועל נפש, לא ידעתי שיש עוד קטגוריה, הסבר נא
[quote=DareDevil;1273204][SIZE=2][COLOR=#545454][SIZE=2][COLOR=#545454]אלון דרש שאערוך את ההודעה עם הציטוט המצחיק שלו ='([/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote]
טוב לך?
[QUOTE=LordAbizi;1273212]לדעתי שכחת איפשהו במשפט שלך "לא".
פשוט התפלאתי, דווקא ציפיתי שתהיה לך תגובה חריפה למשחק הזה. מאידך, מעולם לא הצטיינתי בהערכת בני אדם.
@Reshiram
כתבתי דעה מפורטת על שירים באופן כללי איפשהו קודם. אם אין לך כוח לחפש, אז בקצרה אמרתי ששירים זה גרוע, כי הכל האנושי הרס את ההרמוניה שיש במוזיקה.[/QUOTE]
כן, בטעות לא כתבתי "לא" כשכתבתי מה אני לא אעשה להם.
שירים בכללי? O.o
חחח אלון זה היה מצחיק, לשים את הציטוט?