[QUOTE=YoRt3m;1298563]מאסטר ליאון, יש לך מזל שאלון וויתר לך כי על התגובה שרשמת בעמוד 60 אני לא הייתי מוותר.[/QUOTE]
רותם, איפה אני יכול לראות את הרשימה של "עוד כמה זמן אני יכול לשנות כינוי" של כל הדרגות?
Printable View
[QUOTE=YoRt3m;1298563]מאסטר ליאון, יש לך מזל שאלון וויתר לך כי על התגובה שרשמת בעמוד 60 אני לא הייתי מוותר.[/QUOTE]
רותם, איפה אני יכול לראות את הרשימה של "עוד כמה זמן אני יכול לשנות כינוי" של כל הדרגות?
גם אני לא מסכים עם הויתור הזה.. זה ממש לא בסדר..
היי כולם
איזה כיף, אני מרגיש בוגר, מחר אני מקבל תעודת זהות ^^
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1298564]רותם, איפה אני יכול לראות את הרשימה של "עוד כמה זמן אני יכול לשנות כינוי" של כל הדרגות?[/QUOTE]
בנושא שבו הכרזתי על המוד.
יש בעיות עם השינוי כינוי. זה כותב לי בכלל על הסיסמא.
[quote=אין לי;1298595]יש בעיות עם השינוי כינוי. זה כותב לי בכלל על הסיסמא.[/quote]
אתה צריך למעלה בשורה הראשונה לכתוב את הסיסמה שלך ואז למטה למלא את הכינויים..
החלטתי שאני אסיים להכין את המשחק הבלתי-שחיק שלי כדי שיהיה מוכן, כך שאם אני ארגיש שאני פתאום עומד לפרוש או להופרש מניהול, אני אוכל ברגע האחרון לפתוח את המשחק ללא אישור, ואז במידת הצורך להחיות אותו (ובהחייאה אין יותר מדי בדיקה).
חזרתי מבר מצווה של השכן. העיקר כולם רוסים ורק אני טחנתי לבד את כל הוודקה Xd
[QUOTE=LordAbizi;1298599]החלטתי שאני אסיים להכין את המשחק הבלתי-שחיק שלי כדי שיהיה מוכן, כך שאם אני ארגיש שאני פתאום עומד לפרוש או להופרש מניהול, אני אוכל ברגע האחרון לפתוח את המשחק ללא אישור, ואז במידת הצורך להחיות אותו (ובהחייאה אין יותר מדי בדיקה).[/QUOTE]
זה נשמע כאילו אתה באמצע דואל ביוגי הו ואתה חושב על מה לעשות חח..
[quote=Uzumaki Naruto;1298601]זה נשמע כאילו אתה באמצע דואל ביוגי הו ואתה חושב על מה לעשות חח..[/quote]
תכנון אינו נחלתו של משחק יוגיהו בלבד...
אבל כן, כשראיתי את "ואז במידת הצורך להחיות אותו (ובהחייאה אין יותר מדי בדיקה)", הבנתי את הדמיון.
המשחק ה"לא שחיק" שלך, שחיק וחצי :o
שחיק וחצי הכוונה לזה שמשחקים אותו... ועוד חצי?
[quote=ワンピース;1298603]המשחק ה"לא שחיק" שלך, שחיק וחצי :o[/quote]
גימיק שיווקי! תן לו לעשות את שלו!
[QUOTE=LordAbizi;1298605]גימיק שיווקי! תן לו לעשות את שלו![/QUOTE]
חח וואו, זה היה עובד עליי בקלות..