-
[QUOTE=SeXy_DeViL;1398026]טל סתם חרשה שירשורים בשביל להקדיש
האמת שזה משהו אחר כאן, יותר נוח לעשות שירשורים בנחוץ
טוב אבל זה בטח מהסיבה שבנחוץ היה אפשר לעשות r+ והיה אפשר לעשות מה שרוצים[/QUOTE]
אולי אם היה מנהל/מישהו שיגע בחוקים היה ניתן לעשות דבר כזה...
יואו אני לא מאמין שאני עוד פעם נכנס לקטע הזה, כי זה תמיד נגמר בזה שאני מנסה להיבחר לניהול
בעיה שבפורם עם חוקים אפילו פחות ברורים מהפורום עצמו, אין ממש דרכים להשקעה.
-
[quote=♣לשתות♣;1398028]אולי אם היה מנהל/מישהו שיגע בחוקים היה ניתן לעשות דבר כזה...
יואו אני לא מאמין שאני עוד פעם נכנס לקטע הזה, כי זה תמיד נגמר בזה שאני מנסה להיבחר לניהול
בעיה שבפורם עם חוקים אפילו פחות ברורים מהפורום עצמו, אין ממש דרכים להשקעה.[/quote]
סליחה? החוקים מאוד ברורים. ואני עקרונית יכול לגעת בחוקים...
-
לא צריך מנהל לשרשורים בשביל למנוע ספאם, צריך לסגור את הדבר המפגר הזה שנקרא פורום שרשורים בשביל למנוע ספאם, אפשר לספור על יד אחת את כל השרשורים שעברו 3-4 עמודים...
סליחה, אפשר לספור על אצבע אחת את כל השרשורים שעברו את ה4 עמודים....
-
[QUOTE=The Stranger;1398029]סליחה? החוקים מאוד ברורים. ואני עקרונית יכול לגעת בחוקים...[/QUOTE]
אתה לא יכול. כשאתה נוגע בחוקים, אתה יכול לקבל אפילו באן כי עשית משהו כזה. אם כבר אתה יכול לקבל אישור מהפקחים. אני יכול להגיד הרבה דברים שלא ברורים. "מה ההגדרה של תוכן פורנוגרפי?"
"האם יש מקרים מיוחדים שבהם ניתן לשנות את סדר התגובה?" "מותר לפתוח דיונים?"
-
[quote=♣לשתות♣;1398031]אתה לא יכול. כשאתה נוגע בחוקים, אתה יכול לקבל אפילו באן כי עשית משהו כזה. אם כבר אתה יכול לקבל אישור מהפקחים. אני יכול להגיד הרבה דברים שלא ברורים. "מה ההגדרה של תוכן פורנוגרפי?"
"האם יש מקרים מיוחדים שבהם ניתן לשנות את סדר התגובה?" "מותר לפתוח דיונים?"[/quote]
ההגדרה של תוכן פורנוגרפי ברורה מאוד-כל תוכן שמכיל סקס.
והמקרה המיוחד היחיד מצוין בחוקים-אם אחד מהמשתמשים לא מגיב.
ובקשר לדיונים-יש לך על מה לפתוח דיון?
-
[QUOTE=The Stranger;1398032]ההגדרה של תוכן פורנוגרפי ברורה מאוד-כל תוכן שמכיל סקס.
והמקרה המיוחד היחיד מצוין בחוקים-אם אחד מהמשתמשים לא מגיב.
ובקשר לדיונים-יש לך על מה לפתוח דיון?[/QUOTE]
לפי דעתך, על איזה נושא יכול לצאת השרשור הכי טוב ולמה?
מה מספר המשרשרים הכי טוב שאתה חושב?
הדרך שבה אתה משרשר היא?
יש עטד הברה...
-
[quote=♣לשתות♣;1398033]לפי דעתך, על איזה נושא יכול לצאת השרשור הכי טוב ולמה?
מה מספר המשרשרים הכי טוב שאתה חושב?
הדרך שבה אתה משרשר היא?
יש עטד הברה...[/quote]
בסדר, אבל מי יגיב בזה?
-
[QUOTE=The Stranger;1398034]בסדר, אבל מי יגיב בזה?[/QUOTE]
בינתיים- אני אתה עומר דור ואולי טל
יואו עכשיו אני מסתכל על "המדריך למשרשר המתחיל" שכצבתי, ובתכל'ס לא היו עליו תגובות רעות, הוא גם לא היה כל כך נורא... באותה תקופה ההנהלה הייתה רותם ארווין ואלון. אלון שונא שרשורים, וארווין ורותם לא היו פעילים. אם באמת היתה התייחסות מההנהלה לפורום זה אז המדריך היה ננעץ ואולי היייתי מקבל ווינר
-
[quote=♣לשתות♣;1398035]בינתיים- אני אתה עומר דור ואולי טל
יואו עכשיו אני מסתכל על "המדריך למשרשר המתחיל" שכצבתי, ובתכל'ס לא היו עליו תגובות רעות, הוא גם לא היה כל כך נורא... באותה תקופה ההנהלה הייתה רותם ארווין ואלון. אלון שונא שרשורים, וארווין ורותם לא היו פעילים. אם באמת היתה התייחסות מההנהלה לפורום זה אז המדריך היה ננעץ ואולי היייתי מקבל ווינר[/quote]
מצטער לבאס אותך אבל שה"מ זה לא משרשר והסגנון כתיבה לא דומה...
-
[QUOTE=Flupy;1398037]מצטער לבאס אותך אבל שה"מ זה לא משרשר והסגנון כתיבה לא דומה...[/QUOTE]
... אתה לא בא מנקודת מבט אובייקטבית, אני אפילו לא מחשיב את ההערה שלך.
-
-
[quote=♣לשתות♣;1398038]... אתה לא בא מנקודת מבט אובייקטבית, אני אפילו לא מחשיב את ההערה שלך.[/quote]
בלי קשר לזה ששרשור זה ספאם...-.-
לשה"מ אסור להפעיל את השחקן, ובתגובה שלו הוא רושם רק מה שבטווח הראייה(או השמיעה וכו') של המשתמש, ובשרשור זה אחרת.
שרשור זה סיפור בהמשכים Deal With It.
-
כמה זמן אתם נותנים לדניס לחזור?
-
-
[quote=Flupy;1398041]בלי קשר לזה ששרשור זה ספאם...-.-
לשה"מ אסור להפעיל את השחקן, ובתגובה שלו הוא רושם רק מה שבטווח הראייה(או השמיעה וכו') של המשתמש, ובשרשור זה אחרת.
שרשור זה סיפור בהמשכים Deal With It.[/quote]
שרשור זה יותר גרוע מסיפור בהמשכים: שרשור הוא [B]פרצה בחוק [/B]המאפשרת סיפור בהמשכים. כי זה לא משחק תפקידים כי אין לך "יוצר יחיד", אלא כולם יוצרים, ולכן זה סוג של סיפור בהמשכים, אבל בפורום ספרות סיפור בהמשכים אסור! אז זה למעשה דרך לעקוף חוק בפורום ספרות כדי לפתוח משהו שפורום ספרות אוסר עליו בפורום אחר.
GG.
טוב בוא ננסה להתחיל לכתוב סיקור על Civilization 5 ונראה מה יקרה...
אוקיי, כתבתי בינתיים שני עמודים, ואני עדיין די רחוק מסיום... נמשיך בעתיד. כדאי לי אם כך לשנות את ההגדרה של זה מסיקור ל"מדריך"..