[QUOTE=Ilan;1400596]לא יודע..
מגל פעם ראשונה בחיים שלך שיש לך כינוי נורמלי.[/QUOTE]
מה הבעיה בכינוי שהיה לי לפני לשתות?
[QUOTE=LordAbizi;1400599]מה שאני הייתי קורא לו: "כינוי שניתן לכתוב באמצעים סבירים".[/QUOTE]
עוד אחד שמבין אותי.
Printable View
[QUOTE=Ilan;1400596]לא יודע..
מגל פעם ראשונה בחיים שלך שיש לך כינוי נורמלי.[/QUOTE]
מה הבעיה בכינוי שהיה לי לפני לשתות?
[QUOTE=LordAbizi;1400599]מה שאני הייתי קורא לו: "כינוי שניתן לכתוב באמצעים סבירים".[/QUOTE]
עוד אחד שמבין אותי.
סימת לשתות?
♣לשתות♣ דורש Alt 5
הוא רוצה להפוך להיות מנהל בגלל שהוא הכי טוב פה ב-lol,בלי להשקיע וגם הוא רק יום וחצי פה,ב-FXP הוא היה מנהל אז הוא גם פה צריך להיות
אם זה לפי "הכי טוב פה ב-..." אז זה צריך להיות הצוות:
אילן משחקי פוקימון,פלופי מנגה,ליאור אמ''מ,אביב יוגי הו,טל ירוק,ספרות ארווין,ספורט אבי וסטיב ג'ובס בסלולארי
[quote=Protgas D. Ace;1400609]הוא רוצה להפוך להיות מנהל בגלל שהוא הכי טוב פה ב-lol,בלי להשקיע וגם הוא רק יום וחצי פה,ב-FXP הוא היה מנהל אז הוא גם פה צריך להיות
אילן משחקי פוקימון,פלופי מנגה,ליאור אמ''מ,אביב יוגי הו,טל ירוק,ספרות ארווין,ספורט אבי וסטיב ג'ובס בסלולארי[/quote]
ובהעדר מאסטר גלואה, אני בלימודים ובית ספר.
טל ירוק??
מאיפה הבאת את זה?? דניס בשקיע את כל חייו בפורום הזה עם כל הכבוד היא לא ראויה כמו דניס
צודק,טעות שלי
[QUOTE=Ezreal;1400607]סימת לשתות?[/QUOTE]
כן, עכשיו אני מקבל את הנוזלים שלי ע"י עירוי D:
אילן Alt+5 לא עושה לי את זה O:
אני תמיד הייתי עושה העתק הדבקק מאיפושהו ><
עריכה: עומר סטיב ג'ובס לא מת כבר :doubt:
[QUOTE=Protgas D. Ace;1400609]הוא רוצה להפוך להיות מנהל בגלל שהוא הכי טוב פה ב-lol,בלי להשקיע וגם הוא רק יום וחצי פה,ב-FXP הוא היה מנהל אז הוא גם פה צריך להיות
אילן משחקי פוקימון,פלופי מנגה,ליאור אמ''מ,אביב יוגי הו,טל ירוק,ספרות ארווין,ספורט אבי וסטיב ג'ובס בסלולארי[/QUOTE]
אני היתי מתאים לפורום אנימנגה, אבל פיצלו אותו.
אז אין לי כוונה לנהל.
אם היתי מנהל היתי הופך אותו לפורום אצ'י מוחעחעע
[SIZE="4"][B][COLOR="Red"]אני הכי מתאים לנהל את פורום אצ'י[/COLOR][/B][/SIZE]
נחמד שמתעלמים ממני.
[quote=Protgas D. Ace;1400609]הוא רוצה להפוך להיות מנהל בגלל שהוא הכי טוב פה ב-lol,בלי להשקיע וגם הוא רק יום וחצי פה,ב-FXP הוא היה מנהל אז הוא גם פה צריך להיות
אילן משחקי פוקימון,פלופי מנגה,ליאור אמ''מ,אביב יוגי הו,טל ירוק,ספרות ארווין,ספורט אבי וסטיב ג'ובס בסלולארי[/quote]
בת'כלס אני גיבשתי כאן את הקהילונת הזאת :O
כל זה בתיאוריה,אם רותם היה מקבל לניהול רק על פי "הכי טוב ב..."
שחר,אבל איתמר המתלהב "הכי טוב בפורום ב-lol" וכולם לידו נובים או סקאבים או איך שלא קוראים לזה
[quote=Protgas D. Ace;1400617]כל זה בתיאוריה,אם רותם היה מקבל לניהול רק על פי "הכי טוב ב..."
שחר,אבל איתמר המתלהב "הכי טוב בפורום ב-lol" וכולם לידו נובים או סקאבים או איך שלא קוראים לזה[/quote]
אני ידבר איתו על זה , אני ארגיע אותו טיפה
אני והוא באותה רמה הוא סתם מתלהב :P
ייאלללה כולם
שחר לניהול פורום Looool
לא צריך שתרגיע אותו
[quote=SeXy_DeViL;1400619]ייאלללה כולם
שחר לניהול פורום Looool[/quote]
:embarrassed:
דיי דיי תמשיכו