-
[QUOTE=Snivy Boy;1488662][B]מליפאן;[/B]
אוי כמובן. לא הייתי בטוח אם השותפה שלך היא זו שהשיגה את התג או של @The^Charmander
--
"נעים להכיר אותך מליפאן, הבא נתחיל!" אומרת רוקסן, וניגשת לצד אחד של הזירה.
"בהצלחה" מאחלת לך זואי, ומחליקה לך כיף. היא מוציאה את סרביין ומאריל, "זוכרים שנלחמנו? עכשיו הגיע תורו של מאלפיאן.." היא מסבירה להם, והם קוראים לעברכם בשמחה. אתה וסינדקוויל נעמדים בצידה השני של הזירה, על האבן הגבוהה, מחכים שהשופט יקריא את החוקים.
"הקרב בין המאמן מליפאן לבין מנהיגת המכון רוקסן יתחיל מיד. כל צד רשאי להשתמש בשני פוקימונים בלבד, רק למאתגר מותר להחליף פוקימונים בעת הקרב!, כששני הפוקימונים לא יוכלו להילחם, ייקבע המנצח" מסביר מרטין, "ההתקפה הראשונה תהא של המאתגר. הבא נתחיל בקרב!".
רוקסן שולפת פוכדור, ובלחיצת כפתור מהירה פוקימון דמוי אבן, עם ידיים.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/74.gif[/IMG][/QUOTE]
'טוב מותר לי להשתמש בשני פוקימונים סך הכל. אני לא רוצה לפתוח עם סורסקיט מיד. ואני לא יודע, אני לא סומך יותר מדי עדיין על צ'ינג לינג. אז רהיהורן it is!' אבצע ניתוח קצר, "אני אבחר ברהיהורן." אומר, והוציא מהפוכדור את רהיהורן. "רהיהורן, תתחיל להתקרב אל ג'יאודוד בזמן שאתה משתמש במקהלה, וכשאתה קרוב, רקע!"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488662][B]לוקאס;[/B]
אני אתן לך את הFRUSTRATION בסוף
--
סייטר מחל להסתובב סביב עצמו, כשהוא שולח את הרוח לכל עבר, שפוגעת וגורמת לרטטות להתפוצץ אחד אחר השני אל רסיסים בהירים שנעלמים להם. לבסוף הוא פוגע ברטטה המקורי, שנופל על הרצפה מעולף
--
ואינלי מושג מה התכוונת שתעשה עם טורצ'יק. איך הוא תופס ואת מי? פשוט תתייחס אל התגובה הזו כhold מבחינת טורצ'יק, ותמשיך עבורו מהתגובה הקודמת. את סייטר מכאן^
[B]
אייס;[/B]
"נשמע עצוב.. ומעניין" ממלמלת לה אליסון בצער, ואתם מחכים שהטיפול יסתיים.
לאחר כארבעים דקות, בהם אתה, תום ואליסון מחליפים דברים ומידע (לימודים, סיפורים וכד'), פעמון מצלצל.
מהדלת של חדר הטיפולים יוצאת האחות ג'ואי ולצידה אודינו, כשהיא דוחפת מיטה על גלגלים. עליה עומדת סנייבי, בריאה ושלמה לגמרי. "סניי.." היא ממלמלת, ומסיטה קצת את מבטה.
[B]
מליפאן;[/B]
אוי כמובן. לא הייתי בטוח אם השותפה שלך היא זו שהשיגה את התג או של @The^Charmander
--
"נעים להכיר אותך מליפאן, הבא נתחיל!" אומרת רוקסן, וניגשת לצד אחד של הזירה.
"בהצלחה" מאחלת לך זואי, ומחליקה לך כיף. היא מוציאה את סרביין ומאריל, "זוכרים שנלחמנו? עכשיו הגיע תורו של מאלפיאן.." היא מסבירה להם, והם קוראים לעברכם בשמחה. אתה וסינדקוויל נעמדים בצידה השני של הזירה, על האבן הגבוהה, מחכים שהשופט יקריא את החוקים.
"הקרב בין המאמן מליפאן לבין מנהיגת המכון רוקסן יתחיל מיד. כל צד רשאי להשתמש בשני פוקימונים בלבד, רק למאתגר מותר להחליף פוקימונים בעת הקרב!, כששני הפוקימונים לא יוכלו להילחם, ייקבע המנצח" מסביר מרטין, "ההתקפה הראשונה תהא של המאתגר. הבא נתחיל בקרב!".
רוקסן שולפת פוכדור, ובלחיצת כפתור מהירה פוקימון דמוי אבן, עם ידיים.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/74.gif[/IMG][/QUOTE]
"סנייבי, אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב, את רוצה להשאר מחוץ לפוקדור לזמן הקרוב?" אשאל ואודה לאחות ג'וי על הטיפול בה ואז אשאל אותה: "תגידי... ג'וי... את יכולה לנחש במקרה איך זה קרה לה? ולמה היא לא סומכת על אנשים?"
-
[B]מליפאן;[/B]
אתה שולף את הפוכדור של רהיהורן, שיוצא ונוהם בחזקה אל עבר ג'יאודוד, שלא נראה מאוים. עיניה של רוקסן נוצצות למראה הרהיהורן
"וואוו.. רהיהורן מדהים!" היא אומרת בהתלהבות, אך מיד חוזרת לקרב.
רהיהורן רץ אל עבר ג'יאודוד בעודו נוהם בחזקה, גורם לנזק מצטבר. "ג'יאודוד, שיוף אבנים!" מורה רוקסן (Rock Polish), וברק כחלחל עובר בגופו של ג'יודוד, אבל לא נראה כי זה שינה משהו. רהיהורן ממשיך לרוץ, ומתקרב אליו, "תתחמק!" מורה לו רוקסן, וג'יאודוד מתחמק במהירות מרשימה.
-"עכשיו, גלגול!"
ג'יודוד, שהספיק לצאת מטווח הראייה של רהיהורן, מתכדרר אל תוך כדור ומתחיל לשעוט אל רהיהורן וחובט בו מאחורה.
לא נראה כי רהיהורן חטף נזק רציני, אך ג'יאודוד ממשיך להתגלגל ברחבי הזירה במהירות.
[B]
אייס;[/B]
"נראה כי היא התישה את עצמה יותר מידי.. כנראה היא נלחמה הרבה מבלי לנוח, אני לא יודעת כיצד זה קרה" אומרת לך ג'וי, ואז חושבת על תשובה לשאלתך השנייה.
"יכול מאוד להיות שזה קשור לעבר שלה, אני לא יודעת.. אבל אם אתה שואל אותי, כנראה הייתה לה תקרית מאוד לא נעימה עם מאמן, אולי אבד לה הבטחון בבני אדם" משתפת אותך ג'ואי.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488668][B]מליפאן;[/B]
אתה שולף את הפוכדור של רהיהורן, שיוצא ונוהם בחזקה אל עבר ג'יאודוד, שלא נראה מאוים. עיניה של רוקסן נוצצות למראה הרהיהורן
רהיהורן רץ אל עבר ג'יאודוד בעודו נוהם בחזקה, גורם לנזק מצטבר. "ג'יאודוד, שיוף אבנים!" מורה רוקסן (Rock Polish), וברק כחלחל עובר בגופו של ג'יודוד, אבל לא נראה כי זה שינה משהו. רהיהורן ממשיך לרוץ, ומתקרב אליו, "תתחמק!" מורה לו רוקסן, וג'יאודוד מתחמק במהירות מרשימה.
-"עכשיו, גלגול!"
ג'יודוד, שהספיק לצאת מטווח הראייה של רהיהורן, מתכדרר אל תוך כדור ומתחיל לשעוט אל רהיהורן וחובט בו מאחורה.
לא נראה כי רהיהורן חטף נזק רציני, אך ג'יאודוד ממשיך להתגלגל ברחבי הזירה במהירות.
[/QUOTE]
"רהיהורן, תבצר את המיקום שלך! תרקע עם כל אחת מהרגליים שלך כדי להיות לאדמה סביבך להיות לא ישרה, ואז אם ג'יאודוד יתגלגל לכיוון שלך הוא יסטה מהמסלול ותהיה לך הזדמנות לפגוע בו עם מכת קרן. תמהר!"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488668][B]מליפאן;[/B]
-"עכשיו, גלגול!"
[B]
אייס;[/B]
"נראה כי היא התישה את עצמה יותר מידי.. כנראה היא נלחמה הרבה מבלי לנוח, אני לא יודעת כיצד זה קרה" אומרת לך ג'וי, ואז חושבת על תשובה לשאלתך השנייה.
"יכול מאוד להיות שזה קשור לעבר שלה, אני לא יודעת.. אבל אם אתה שואל אותי, כנראה הייתה לה תקרית מאוד לא נעימה עם מאמן, אולי אבד לה הבטחון בבני אדם" משתפת אותך ג'ואי.[/QUOTE]
"מממ... מעניין אם אחד הפרופסרים ידע יותר, או אולי מגדל פוקימונים בכיר כמו ברוק או סוזי המפורסמים ידעו יותר" אחשוב לעצמי בראש ואצא מחוץ למרכז הפוקימונים ואתחיל להתהלך בפסטיבל "יש לכן המלצות לאן ללכת? אולי אתן מכירות משהו מעניין במקום הזה."
-
מליפאן;
רהיהורן מתחיל לרקוע עם רגליו באדמה היבשה, שתחילה לא בדיוק נסדקת.
הוא נוהם בכעס, ומתחיל לרקוע אפילו מהר וחזק יותר, גורם לאדמה סביבו להיסדק ולאבנים לעוף הצידה.
נראה כי ג'יודוד לא בדיוק מקדיש לזה מחשבה, ושועט במהירות אל עבר אל רהיהורן, כשלפתע הסדק גורם לו למעוד ולגלגול 'להתבטל'.
רהיהורן מנצל את זה ורץ אל עבר ג'יודוד כשהקרן שלו מופנית אליו, תוקע בו אותה ומעיף אותו על אחת האבנים, מרסק אותה לגמרי.
"אוי לא, ג'יודוד!" קוראת רוקסן בלחץ, אבל גי'ודוד מצליח לקום. "ג'יודוד, השתמש בבולדוזר!" קוראת רוקסן.
ג'יודוד מניח את שתי ידיו על האדמה, שמתחילה לרעוד באופן לא טבעי בכלל.
[B]
אייס;[/B]
אה, אם אתה חושב תשתמש ב', טיפה'לה חשוב 3:
--
אתם מודים לאחות ג'ואי (אהמ) ויוצאים ממרכז הפוקימונים, ארבעתם יחדיו. סנייבי והאיווים לצידכם
"יש לכן המלצות לאן ללכת?" אתה שואל את הבנות, ונראה שתמי כבר החליטה לאן. "אני רוצה ללכת לדוכנים, אולי אני אזכה בבובה!" היא אומרת, ומתחילה לרוץ.
"אל תתרחקי יותר מידי!" אומרת לה אליסון, ונותנת לה ללכת. "אפשר ללכת לראות את הקרב ההוא שם" אומרת אליסון, ומצביעה על קרב שמתרחש בכיכר גדולה.
-
[QUOTE]לוקאס;
אני אתן לך את הFRUSTRATION בסוף
--
סייטר מחל להסתובב סביב עצמו, כשהוא שולח את הרוח לכל עבר, שפוגעת וגורמת לרטטות להתפוצץ אחד אחר השני אל רסיסים בהירים שנעלמים להם. לבסוף הוא פוגע ברטטה המקורי, שנופל על הרצפה מעולף
--
ואינלי מושג מה התכוונת שתעשה עם טורצ'יק. איך הוא תופס ואת מי? פשוט תתייחס אל התגובה הזו כhold מבחינת טורצ'יק, ותמשיך עבורו מהתגובה הקודמת. את סייטר מכאן^
[/QUOTE]
"כל הכבוד סייטר תחזור" אומר לו "טורצ'יק תשתמש בגחלת מול סנדשרו כדי ליצור מסך עשן ואז תקפוץ עליו עם טופר צל"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488676]מליפאן;
הוא נוהם בכעס, ומתחיל לרקוע אפילו מהר וחזק יותר, גורם לאדמה סביבו להיסדק ולאבנים לעוף הצידה.
נראה כי ג'יודוד לא בדיוק מקדיש לזה מחשבה, ושועט במהירות אל עבר אל רהיהורן, כשלפתע הסדק גורם לו למעוד ולגלגול 'להתבטל'.
רהיהורן מנצל את זה ורץ אל עבר ג'יודוד כשהקרן שלו מופנית אליו, תוקע בו אותה ומעיף אותו על אחת האבנים, מרסק אותה לגמרי.
"אוי לא, ג'יודוד!" קוראת רוקסן בלחץ, אבל גי'ודוד מצליח לקום. "ג'יודוד, השתמש בבולדוזר!" קוראת רוקסן.
[/QUOTE]
"תנסה להפריע לו עם מקהלה, וכמו קודם תתקרב אליו תוך כדי. כשתהיה קרוב אליו תשתמש בבליסטה!"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488676]מליפאן;
[B]
אייס;[/B]
אה, אם אתה חושב תשתמש ב', טיפה'לה חשוב 3:
--
אתם מודים לאחות ג'ואי (אהמ) ויוצאים ממרכז הפוקימונים, ארבעתם יחדיו. סנייבי והאיווים לצידכם
"יש לכן המלצות לאן ללכת?" אתה שואל את הבנות, ונראה שתמי כבר החליטה לאן. "אני רוצה ללכת לדוכנים, אולי אני אזכה בבובה!" היא אומרת, ומתחילה לרוץ.
"אל תתרחקי יותר מידי!" אומרת לה אליסון, ונותנת לה ללכת. "אפשר ללכת לראות את הקרב ההוא שם" אומרת אליסון, ומצביעה על קרב שמתרחש בכיכר גדולה.[/QUOTE]
הודיתי לה מקודם ודילגת על הקטע הזה...
------------
"אוקיי אז בואו נלך לצפות בקרב." לאחר שנתקרב אשאל את אליסון אם היא מכירה את אחד המתמודדים ואם הוא חזק מספיק.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488550][B]
[B]
רון;[/B]
סנטרט מתכדרר, ומתחיל להתגלגל סביב קורפיש- שעוקב אחרי התזוזה שלו.
לבסוף סנטרט עוצר ומתגלגל במהרה מאחורי קורפיש, שבתגובה גורם לשריונו לבהוק, סנטרט מצליח לפגוע בקורפיש אך לא מסב לו הרבה נזק, נראה אפילו כי סנטרט נפגע מעצמו. שריונו המבריק של קורפיש קשה כאבן, ולכן לא חטף נזק.
פאראס, סיליקון וארון מביטים מהצד, וארון נוהם בכעס.
ארון מתחיל לרוץ, ודוחף את סנטרט הצידה. נחוש להילחם בעצמו בקורפיש. סנטרט מגיב בפחד ומתחיל לרוץ לאורך הגשר[/QUOTE]
"סנטרט, חזור לכאן!" אומר לעברו בדאגה. 'אני חייב לטפל בהיפראקטיביות של ארון' אחשוב. "ארון, תתקוף את קורפיש בזמן שאני הולך להביא את סנטרט. איימי, תדאגי שהוא לא יעשה שטויות!" אומר להם. אומר לסילקון:"ירי חוטים על סנטרט! שיעצור!". בין אם היא פוגעת או לא, לאחר התקפתה ארוץ מהר לעבר סנטרט.
-
[QUOTE] מייק;
צ'ארמנדר משתמש במסך עשן, ועשן סמיך מכסה את הזירה. אתם רואים רק את וניליייט וצ'רמנדר, ואתה מעט משתעל.
צ'רמנדר שולח פרצוף מפחיד, ועיניו בוהקות. הפרצוף של צ'רמנדר כמאין מועתק אל תוך העשן, ואתה שומע את זעקותיהם של הדירלינג. הפרצוף מקבל תדמית מעושנת ומבהילה במיוחד (משהו כזה, רק צ'רמנדר במקום פלריון. דירלינג במקום מאמוסווין. ועשן במקום סופת חול)
צ'רמנדר מתחיל לרוץ אל תוך העשן, כשלפתע כל העשן נעלם, בהופעת אור ירוק וזוהר במקומו.
"זו הייתה ארומתרפיה!" קוראת קורה בפליאה, ונילייט שולח אבקת קרח אך הדירלינג מתחמקים בקלות.
צ'רמנדר ממשיך לרוץ אל הדירלינג הנקבה כשטפריו גודלים וזוהרים באור כתום ובוער.
כשלפתע הדירלינג זוהרת באור בהיר- ועורה מתקשה מעט. היא חוטפת מכה ישירה מטפריו של צ'רמנדר. אך נראה כי זה לא היה אפקטיבי מידי, ושניכם מופתעים. אתה שואל את קורה, "אני.. אני חושבת שהדירלינג שינתה את הסוג שלה. אבל איך?"[/QUOTE]
" אוקיי צ׳ארמנדר, אנחנו הולכים להראות לדירלינג שאנחנו הצוות הכי מתאים לו. תקשיב, אני רוצה שתתרכז כמה שאתה יכול במסך העשן ואז פרצוף מפחיד ובכל הכח השתדל לשרוט אותה בפניה בשריטת מגמה!" אדריך אותו בהתלהבות. "ואם היא תשנה את הסוג שלה שוב, כשתתקרב פשוט תירה גחלת מתווח אפס!"
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488550][B]סטיבן;[/B]
הנורה של הפוקידע נדלקת, וקול מתכתי מחל לדבר:
הפוקימון ממשיך להביט בך, ומצחקק, כשלפתע הוא נעלם.
אתה מסתכל סביב, ורואה שהוא מאחוריך, הוא צוחק קצת ונעלם שוב, אתה רואה שהוא מתחיל לרחף אל תוך היער.
אתה מתחיל להתקדם לכיוונו, כשלפתע אתה נופל. אתה רואה שנפלת במלכודת של כמה עשבים, נראה שהם מחוברים זה לזה בצורה 'מכושפת' ולא ריאלית, כשלפתע הם מתנתקים. אתה מבין שזה מעשה ידיו של פאנטאמפ שמצחקק לו
[B]
אייס;[/B]
אתם נכנסים במהרה אל מרכז הפוקימונים, שם מקבלת אתכם האחות ג'ואי בחיוך.
"כיצד אוכל לעזור?" היא שואלת, ואתה מוציא את הפוכדור של סנייבי, "אוי.. היא זקוקה לטיפול!" אומרת ג'ואי בלחץ.
אתה מוציא את סנייבי, ואודינו מושיבה אותה על מיטה קטנה עם גלגלים, מתחילה לקחת אותה במסדרונות המרכז, אל אחד מחדרי הטיפול. אתה, תום, אליסון ותמי בעקבותיה. "ייתכן וזה ייקח קצת זמן.." אומרת ג'ואי בלחץ, ונכנסת עם אודינו לחדר הטיפולים. אתם יושבים לכם בינתיים בספסלים, "מה קרה לסנייבי?" שואלת אליסון בדאגה.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/531.gif[/IMG][IMG]http://upng.co.il/uploads/ca059c3cc6e6ec96ed0e1346e44d074b.png[/IMG]
[B]סהר;[/B]
אתה וטימבור נחושים למצוא את מקור הרעש, ועוקבים אחרי המקום ממנו מגיעה היללה.
לפתע אתה מבחין בשועלה קטנה, קשורה לאחד העצים, עם חבל שכרוך לצווארה.
נראה כי היא מחכה למישהו, ומייללת בעצב.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/653.gif[/IMG]
[B]לוקאס;[/B]
סייטר יוצא מהפוכדור [טורצ'יק כבר לצדך], וסייטר מביט לעבר טורצ'יק, וקורץ לו. שניהם מוכנים לקרב
סייטר ננעל על רטטה שעומד יחסית בצד, וקופץ לעברו בעוד להביו זוהרים בלבן.
סייטר מתחיל להסתובב בעודו צולל אל רטטה, ומטיח אותו אחורה, פוגע בו בחומרה. לעומת זאת.. נראה כי סייטר נפצע מעט גם הוא, וקצת מסוחרר מהמתקפה- עומד בחוסר יציבות. זנבו של רטטה זוהר באור מתכתי, והוא מנצל את חוסר היציבות של סייטר על מנת לחבוט בו בחזקה, ולפצוע אותו.
מהצד השני, טורצ'יק שולח גחלת אל סנדשרוו, שמיד קופץ לבור אליו הוא נכנס ומצליח להתחמק.
[B]
רון;[/B]
סנטרט מתכדרר, ומתחיל להתגלגל סביב קורפיש- שעוקב אחרי התזוזה שלו.
לבסוף סנטרט עוצר ומתגלגל במהרה מאחורי קורפיש, שבתגובה גורם לשריונו לבהוק, סנטרט מצליח לפגוע בקורפיש אך לא מסב לו הרבה נזק, נראה אפילו כי סנטרט נפגע מעצמו. שריונו המבריק של קורפיש קשה כאבן, ולכן לא חטף נזק.
פאראס, סיליקון וארון מביטים מהצד, וארון נוהם בכעס.
ארון מתחיל לרוץ, ודוחף את סנטרט הצידה. נחוש להילחם בעצמו בקורפיש. סנטרט מגיב בפחד ומתחיל לרוץ לאורך הגשר
[B]
לילי;[/B]
"הא? שילך איתכם?" שואלת אימו במבט חמור.
"ואיך אני אדע שאתם יכולים לשמור עליו? איך אני אדע שאתם חזקים מספיק לשרוד שם בחוץ? איך אני אדע ששון שלי בסדר?!" שואלת אמא שלו. "אמא, אני אהיה בסדר!" שון אומר, ומביט בבאטרפרי בתקווה.
"לא! אני לא מסכימה! אני לא אתן לזוג ילדים להיות אחראיים עליך, ממש לא." היא אומרת בבטחון, "מילא מאמנים חזקים.. הם בסך הכל מתחילים" היא ממלמלת לעצמה.
[B]מליפאן;[/B]
אתה וזואי מתהלכים במשך כרבע שעה, כשלבסוף מגיעים אל קצה העיר, שם מוצב בניין גדול.
[IMG]http://i.imgur.com/iQ4yjpl.png[/IMG]
הבניין עצמו נראה כמו כאילו קבור מתחת לאבנים. 'בהחלט מתאים למנהיגת מכון האבן' אתה חושב לעצמך.
אתה הולך מעט הצידה, ומוציא את ארבעת פוקימוניך.
רהיהורן נוהם בהנאה למראה הבניין, סינדקוויל וסרסקיט מחכים לשמוע ממך. לעומתם, צ'ינגלינג מרחפת לה סביב, בוחנת מעט את זואי ואת שאר הפוקימונים. נראה שהיא עדיין לא מתרגלת להיותכם צוות
"שלום gang" אתה פותח בנאום, מתחיל לדבר ולהסביר על איך הקרב יהיה, ובמי תשתמש.
שלושת הפוקימונים שלך מקשיבים בהבנה, סרסקיט ורהיהורן מהנהנים בראשם למשמע התוכנית שלך, לעומת צ'ינגלינג שאמנם מרחפת במקומה ומקשיבה, אך לא מבינה. "טוב, תושיטו יד או זרוע", אתה מסיים את הנאום.
סרסקיט וסינדקוויל מגישים ידיים, בעוד צ'ינגלינג את אחד מפעמוניה ורהיהורן את הקרן שלו. (לא חושב שהוא יכול לעמוד)
"צוות אביזי דוס סנטוס סילבה y גראופרה!" אתה אומר, והם צוהלים בשמחה. אפילו שלא הבינו
אתה מחזיר את שלושת פוקימוניך לפוכדורים, מתיר את סינדקוויל שמתעקש להישאר בחוץ.
זואי מפסיקה לסקור את הבניין וקוראת לעברך "אל תדאג, הוא יישב איתי, יצפה בקרב", וסינדקוויל מהנהן.
שלושתכם מתחילים ללכת אל דלת המכון, ולבסוף נכנסים אל תוך לובי גדול, ואתם שואלים את אחד האנשים בתוכו היכן ניתן למצוא את רוקסן, "בהמשך המסדרון, החדר האחרון."
אתה מוביל את זואי וסינדקוויל במסדרון הרחב, יש כ3 דלתות במסדרון שחלונות זכוכית גדולים משקיפים עליהם. אתה רואה מאמנים צעירים נלחמים זה בזה, כשלכולם פוקימוני אבן. הזירות קטנות ומכוסות קרקע יבשה ואבנים
לבסוף אתם מגיעים אל החדר האחרון, ונכנסים אליו.
מיד הטמפרטורה צונחת, ומולכם נשקפת זירה גדולה פי שניים מהשאר. האבנים חלקן קטנות, חלקן בגודל אדם, והקרקע יבשה וקשה לגמרי.
במרכז כל צד של הזירה, מדרגה קטנה עשויה מסלע, עם הכיוון לזירה. אלו העמדות עליהן עומדים המאמנים הנלחמים.
בצד עומדים ספסלים המשקיפים גם כן אל הזירה, על אחד מהם יושבת בחורה בסביבות ה20 לחייה, לבושת תלבושת כחולה-ורדרדה, עם עוד אדם. הבחורה מבחינה בכם. "הנה מרטין, המאתגרים הראשונים של היום!" היא אומרת לאדם לצידה בחיוך, וניגשת לעברכם.
"שלום לכם, אני רוקסן, מנהיגת מכון העיר רסטבורו." היא מציגה את עצמה, גם מרטין מתקרב, "לנעים להכיר, אני מרטין ואני הוא השופט בקרבות המכון של העיר רסטבורו." רוקסן בוחנת את שניכם, "אני מנחשת.. שאתה זה שתאתגר אותי היום לקרב המכון", היא אומרת ומביטה עליך.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/118.gif[/IMG][/QUOTE]
"אה,cool cool,אולי אני אהפוך לפאנטאמפ הבא" אגיד לעצמי בעודי קם מהרצפה "היי מרקרוו אנחנו צריכים לברוח,הפאנטאמפ הזה יכול לעשות לנו בעיות,תשתמש באובך ותתחיל לעוף קדימה!"
-
[B]לוקאס;[/B]
אתה מורה לטורצ'יק לתקוף בגחלת, והוא שולח גחלת זריזה אל עבר הסנדשרו, בעודך מחזיר את סייטר.
סנדשרו מתכדרר ובכך חוטף הרבה פחות נזק, ומשתמש במתקפת חול. טורצ'יק מתחמק בקלות, וקופץ לעברו- בעוד הציפורן שלו מתארכת באור סגול-חשוך, ושורטת את סנדשרו הקטן בחזקה.
סנדשרו מתנשף בכבדות, ואז נופל על בטנו מעולף.
[B]
מליפאן;[/B]
רהיהורן מתחיל לנהום בחזקה, אך האדמה רועדת בחזקה, מפריעה לו לתקוף.
הזירה הרועדת מטיחה את רהיהורן מצד לצד, ופוגעת בו בחזקה.
רהיהורן מתאמץ להתייצב, ומשתמש בבליסטרה שפוגעת בג'יאודוד וגורמת לו לאבד ריכוז, דבר המפסיק את הרעידה.
ג'יאודוד חוזר לרחף מעל האדמה, וקורא בשמו בחזקה, עדיין נחוש להילחם.
"so far so good" אומרת רוקסן לעברך, ומביטה בפוקימונים הלוחמים. "ג'יאודוד, שיוף אבנים, ואז אגרוף חיזוק!"
ג'יודוד מבריק באור כחול, והיד שלו מתחילה לזהור. (Power Up Punch)
רהיהורן ממתין להוראה ממך, הזירה היבשה מתחתיו חזרה להיות כרגיל.
[B]אייס;[/B]
אופס מיסקליק.
--
ארבעתם מתחילים להתקדם אל עבר הכיכר הגדולה, המון אנשים נאספים סביבה.
אתם מצליחים איכשהוא להיכנס בין האנשים, ולהגיע למקום די מרשים, בחזית הקהל, ממש מול הקרב.
שני פוקימונים נלחמים להם זה בזה, בנחישות ובעוצמה אדירה.
"לאקסריי, ניב רעם!" קוראת המאמנת, והפוקימון מדלג ונושך את ידו של הפוקימון השני בחזקה, כשניצוצות חשמליים מועפים לכל עבר, הקהל צועק ומריע למראה ההתקפה המרשימה.
-"פאנגורו, זרוע פטיש!", מורה המאמן השני.
בעוד הפוקימון הקרוי לאקסריי נושך את ידו, הזרוע של פאנגורו זוהרת בלבן והוא 'דופק' אותה ברצפה, גורם לעשן ואפר לעוף לכל עבר, ומפרק מהרצפה מעט. העשן מתפזר, -לאקסריי לא יכול להילחם יותר!- קורא השופט, ואתה מביט לכיוונו.
אתה מזהה אותו כסטיבן, אלוף מחוז הואן.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/139.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/049.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/675.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/048.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/405.gif[/IMG]
[B]
רון;[/B]
אתה צועק אל עבר סנטרט שיחזור, אך הוא בורח בפחד.
אתה מבקש מאיימי להישאר ולשמור על הפוקימונים שלך, והיא מהנהנת. בעוד סילקון לא בדיוק מצליח לתפוס את סנטרט המהיר, ונותר במקום. אתה רץ אחרי סנטרט, שמתחיל לרוץ אל תוך העיר, ואתה בעקבותיו.
הוא מביט אחורה, ואז מתחיל לקפוץ על הזנב שלו, מטפס על אחד הבניינים.
[B]מייק;[/B]
אתה מורה לצ'רמנדר להשתמש במסך עשן, והוא פולט עשן רב אל עבר דירלינג, שמשתמשת שוב בארומתרפיה.
הארומתרפיה סופגת את העשן אל תוך הפרח הקטן על ראשה, ומתפזר בניצוצות וריחות ירוקים סביבה.
צ'רמנדר כועס ומשתמש בפרצוף מפחיד, ודירלינג מעט נלחצת, והוא משתמש בכך כדי לרוץ לכיוונה.
בינתיים אתה רואה שוניליש של קורה הצליח לגרום לדירלינג להתעלף, והיא זורקת פוכדור עליו. הפוכדור מתנדנד מצד לצד.. אך נשבר! והקרב בינהם ממשיך.
צ'רמנדר רץ אל עבר דירלינג, שמתחילה לברוח למראה הטפרים המרשימים של צ'רמנדר.
היא מדלגת לה, ונראה כי צ'רמנדר לא יכול להגיע אליה.
[B]
סטיבן;[/B]
אתה שואל את עצמך שאלות רטוריות, שכמובן שהתשובה עליהן היא- כן. אתה תהפוך לפאנטאמפ הבא.
אתה מתחיל לרוץ, וקורא למרקרוו לבוא אחריך, אבל הוא מרחף לו במקום, כעוס על הפאנטאמפ.
"מארק מארקרוו!" הוא קורא לעברך, ומצביע על הפאנטאמפ שמצחקק לו.
הוא מתחיל לשעוט אל עבר פאנטאמפ, פוגע בו עם מתקפת כנף עוצמתית ומעיף אותו אחורה.
-
[QUOTE=Snivy Boy;1488760][B]
[B]
רון;[/B]
אתה צועק אל עבר סנטרט שיחזור, אך הוא בורח בפחד.
אתה מבקש מאיימי להישאר ולשמור על הפוקימונים שלך, והיא מהנהנת. בעוד סילקון לא בדיוק מצליח לתפוס את סנטרט המהיר, ונותר במקום. אתה רץ אחרי סנטרט, שמתחיל לרוץ אל תוך העיר, ואתה בעקבותיו.
הוא מביט אחורה, ואז מתחיל לקפוץ על הזנב שלו, מטפס על אחד הבניינים.
[/QUOTE]
אקלל בשקט. אבדוק אם יש לי גישה לגג של הבניין דרך הבניין. אם כן, אעלה לבניין ואנסה לתפוס אותו. אם לא, אכנס למרכז הפוקימונים ואשאל את האנשים במרכז:" יש מישהו עם פוקימון מעופף מהיר שיכול לבוא לעזור לי? הסנטרט שלי טיפס על בניין".
-
[QUOTE]לוקאס;
אתה מורה לטורצ'יק לתקוף בגחלת, והוא שולח גחלת זריזה אל עבר הסנדשרו, בעודך מחזיר את סייטר.
סנדשרו מתכדרר ובכך חוטף הרבה פחות נזק, ומשתמש במתקפת חול. טורצ'יק מתחמק בקלות, וקופץ לעברו- בעוד הציפורן שלו מתארכת באור סגול-חשוך, ושורטת את סנדשרו הקטן בחזקה.
סנדשרו מתנשף בכבדות, ואז נופל על בטנו מעולף.[/QUOTE]
"לא יודע אם זה יספיק לנו" אומר להם "אתם חושבים שאתם מספיק חזקים נגד פוקימוני אבן? לשניכם יש חולשה אליהם... במיוחד לך סייטר אתה גם חרק וגם מעופף, זה יהיה קרב קשה. אבל אם אתם מוכנים אני מוכן לנסות" אשאל אותם