-
[B][U][COLOR="#FF0000"]אדם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - ערב
*עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מפסיק את הקרב ומחזיר את ברגמייט. אתה רואה מבט מאוכזב מעט על עיניו של האקסורוס. ויטו אומר:" הפעם הזו אני מקבל את הפרישה שלך, אבל רק שתדע: גם אם אתה יודע שאתה עומד להפסיד, אתה [B]לא[/B] עוצר קרב פוקימונים שכבר התחיל. אני מאחל לך הצלחה בהמשך המסע שלך" הוא אומר ומחזיר את האקסורוס. אתה רואה שהשמש כבר שקעה. אתה נזכר פתאום שיש לך שותף, ושאתה צריך להתפייס איתו.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - מכון כושר, העיר סאנישור, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 1,075 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מאצ'וק מעט מתעוות מכאב, אך נראה כי הוא מבין (בנקודה הזאת אני אעבור ל100% פרשנות של המנחה). ***"והקרב מתחיל! מאצ'וק ומיינפו מתקרבים אחד לשני, ומיינפו פותחת בבעיטה מסובבת וטריו אגרופי יסודות קטלני! נראה כי התישה את מאצ'וק, אך בו זמנית חיזקה אותו כי קיררה לו את הכוויה. והנה, באותו משפט, מאצ'וק מתחיל לפגוע במיינפו עם אגרופי קרח. הוא מצליח להקפיא אתאיבריה ולבסוף גם אותה. כשלב ראשון הוא מקרר לעצמו עוד את הכוויה, ואז מתחיל ברצף של אגרופי מאך מהירים שמרסקים את הקרח ותראו! עוד לפני שמיינפו הצליחה להתאפס על עצמה, מאצ'וק תופס אותה ומסיים את הקרב בהטלה סיסמית עוצמתית! כל הכבוד!!! מיינפו לא יכולה להילחם עוד, והמנצח הוא מאצ'ווווקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!"***. כל הקהל מריע למאצ'וק המותש שבא לידך. מספר אנשים מזמינים את שניכם אל הזירה, ואדם אחד אומר:" אני ראש חדר הכושר, ואני גאה להעניק למאצ'וק את חגורת האליפות של הגביע הקטן!" הוא אומר ומגיש לו חגורת אליפות גדולה שמזכירה את האחת שהיא חלק מגופו. אדם אחר אומר:" והנה הזמנה להשתתף בגביע הרשמי, אשר הוא רק למנצחי הגביע הקטן" הוא אומר ומגיש לך כרטיס מתכת מהודר. אדם שלישי מגיש לך פוקדור שחור ואומר:"וזה הפרס שלך, פוקימון זוהר מיוחד מאוד". ברגע שאתה נוגע בפוקדור הוא נעלם ומגיע אל הבסיס. "אנחנו מאחלים לכם בהצלחה!" האנשים אמרו והקהל הריע בזמן שיצאתם מהזירה. בדרככם מחוץ לזירה המזכירה מחאה לכם כפיים. מאצ'וק מותש
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
*[COLOR="#008000"]את מדברת אליו כאילו הוא ילד חח
*מיקום - מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - אחה"צ
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את שמחה עם טרוי ושניכם ניגשים לדבר עם מגנו. הוא אומר לכם:"היי. אל הטקס אני צריך לבוא בכל מקרה. נשארתי כאן כדי להיפרד מכם. הייתי חייב להגיד שאתם הסוכנים הכי מבטיחים שנתקלתי בהם בזמן האחרון. מי יודע, אולי יום אחד אתם תהיו אלו שתביאו עלינו את הישועה. אז להתראות, אליס סיל וטרוי האנטר. מי ייתן וניפגש בהמשך" הוא אומר ומשתגר משם. את חושבת שטרוי מחה דמעה. בקול חצי שבור הוא אומר:"מגנו הוא בן-אדם טוב. טוב, ועכשיו מה את רוצה לעשות? יש עוד המון זמן עד המשימה הבאה. אפשר לתפוס פוקימונים, לאמן פוקימונים קיימים, סתם לטייל או להילחם במנהיגי מכון". את שמה לב שהשעון מורה על 16:00 אחה"צ בשעון סינו (ז"א 13:00 בשעון ג'וטו, הבסיס שלכם. קחי לעצמך בחשבון שערב בסינו קורה כשאחה"צ בג'וטו).
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*מיקום - העיר קופרוויל, סינו
*זמן - צהריים
*עוד פחות מיום אחד להגיע לבסיס
*כסף - 6,985 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מנסה ליצור קשר עם שלי, אך היא לא באנשי הקשר שלך. אתה רואה הודעה ממספר חסוי:'היי, זאת שלי. (שמתי לב רק אחרי שרשמתי לקונטקסט חח). הנה רמז קטן לבסיס' ומתחת יש תמונה של יציאה ממנהרה כחולה. אתה רואה קרקע הררית מהסוג שיש רק במכרות ובהר. רואים אור יום מבחוץ, מה שאומר שהבסיס או על ההר או בכניסה למכרה".
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*אתה לא מעדיף לעבור את זה בשלום, בלי קרבות מול סופר-חיילים? Challenge accepted
*חח בהתחלה חשבתי שאתה מדבר על מיסטרי דנג'ן.
*מיקום - מדבר רזורט, יונובה
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 8,380 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס למנהרה שג'וזף אמר לך ללכת אליה, אך לא לפני שאתה מסנן כמה הוא מתנשא. אתה מהלך במנהרה, ונראה כי אין בעיות, עד שאתה שומע קול נפץ. נראה כי הוא לא בא מהשביל שאתה הולך בו. אתה ממשיך להתקדם ובסוף מגיע להתחברות שג'וזף דיבר עליה. ג'וזף לא מגיע. לאחר כמה דקות אתה מתחיל ללכת בשביל של ג'וזף, ואתה רואה שהוא נסתם על ידי ערמת אבנים ענקיות. אתה רואה נוזל אדום נוזל מבין האבנים.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FFA500"]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FFA500"]*מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
*זמן - ערב
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את חושבת לעצמך כמה המקום נטוש. את מחפשת זירות אימונים אך לא מוצאת. לבסוף, את מבקשת מהפקיד של הבסיס מקום להתאמן בו, והוא מציע לך לשכור אחד מחדרי מבחני הקבלה תמורת 5,000 פ"ד.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=YveltalBlue;1493109][B][U][COLOR="#FF0000"]אדם[/COLOR][/U][/B]
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מפסיק את הקרב ומחזיר את ברגמייט. אתה רואה מבט מאוכזב מעט על עיניו של האקסורוס. ויטו אומר:" הפעם הזו אני מקבל את הפרישה שלך, אבל רק שתדע: גם אם אתה יודע שאתה עומד להפסיד, אתה [B]לא[/B] עוצר קרב פוקימונים שכבר התחיל. אני מאחל לך הצלחה בהמשך המסע שלך" הוא אומר ומחזיר את האקסורוס. אתה רואה שהשמש כבר שקעה. אתה נזכר פתאום שיש לך שותף, ושאתה צריך להתפייס איתו.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - צהריים
*כסף - 1,075 פ"ד
מאצ'וק מעט מתעוות מכאב, אך נראה כי הוא מבין (בנקודה הזאת אני אעבור ל100% פרשנות של המנחה). ***"והקרב מתחיל! מאצ'וק ומיינפו מתקרבים אחד לשני, ומיינפו פותחת בבעיטה מסובבת וטריו אגרופי יסודות קטלני! נראה כי התישה את מאצ'וק, אך בו זמנית חיזקה אותו כי קיררה לו את הכוויה. והנה, באותו משפט, מאצ'וק מתחיל לפגוע במיינפו עם אגרופי קרח. הוא מצליח להקפיא אתאיבריה ולבסוף גם אותה. כשלב ראשון הוא מקרר לעצמו עוד את הכוויה, ואז מתחיל ברצף של אגרופי מאך מהירים שמרסקים את הקרח ותראו! עוד לפני שמיינפו הצליחה להתאפס על עצמה, מאצ'וק תופס אותה ומסיים את הקרב בהטלה סיסמית עוצמתית! כל הכבוד!!! מיינפו לא יכולה להילחם עוד, והמנצח הוא מאצ'ווווקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!"***. כל הקהל מריע למאצ'וק המותש שבא לידך. מספר אנשים מזמינים את שניכם אל הזירה, ואדם אחד אומר:" אני ראש חדר הכושר, ואני גאה להעניק למאצ'וק את חגורת האליפות של הגביע הקטן!" הוא אומר ומגיש לו חגורת אליפות גדולה שמזכירה את האחת שהיא חלק מגופו. אדם אחר אומר:" והנה הזמנה להשתתף בגביע הרשמי, אשר הוא רק למנצחי הגביע הקטן" הוא אומר ומגיש לך כרטיס מתכת מהודר. אדם שלישי מגיש לך פוקדור שחור ואומר:"וזה הפרס שלך, פוקימון זוהר מיוחד מאוד". ברגע שאתה נוגע בפוקדור הוא נעלם ומגיע אל הבסיס. "אנחנו מאחלים לכם בהצלחה!" האנשים אמרו והקהל הריע בזמן שיצאתם מהזירה. בדרככם מחוץ לזירה המזכירה מחאה לכם כפיים. מאצ'וק מותש
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - אחה"צ
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את שמחה עם טרוי ושניכם ניגשים לדבר עם מגנו. הוא אומר לכם:"היי. אל הטקס אני צריך לבוא בכל מקרה. נשארתי כאן כדי להיפרד מכם. הייתי חייב להגיד שאתם הסוכנים הכי מבטיחים שנתקלתי בהם בזמן האחרון. מי יודע, אולי יום אחד אתם תהיו אלו שתביאו עלינו את הישועה. אז להתראות, אליס סיל וטרוי האנטר. מי ייתן וניפגש בהמשך" הוא אומר ומשתגר משם. את חושבת שטרוי מחה דמעה. בקול חצי שבור הוא אומר:"מגנו הוא בן-אדם טוב. טוב, ועכשיו מה את רוצה לעשות? יש עוד המון זמן עד המשימה הבאה. אפשר לתפוס פוקימונים, לאמן פוקימונים קיימים, סתם לטייל או להילחם במנהיגי מכון". את שמה לב שהשעון מורה על 16:00 אחה"צ בשעון סינו (ז"א 13:00 בשעון ג'וטו, הבסיס שלכם. קחי לעצמך בחשבון שערב בסינו קורה כשאחה"צ בג'וטו).
מה תעשי?[/COLOR]
*זמן - צהריים
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה מנסה ליצור קשר עם שלי, אך היא לא באנשי הקשר שלך. אתה רואה הודעה ממספר חסוי:'היי, זאת שלי. (שמתי לב רק אחרי שרשמתי לקונטקסט חח). הנה רמז קטן לבסיס' ומתחת יש תמונה של יציאה ממנהרה כחולה. אתה רואה קרקע הררית מהסוג שיש רק במכרות ובהר. רואים אור יום מבחוץ, מה שאומר שהבסיס או על ההר או בכניסה למכרה".
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*אתה לא מעדיף לעבור את זה בשלום, בלי קרבות מול סופר-חיילים? Challenge accepted
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה נכנס למנהרה שג'וזף אמר לך ללכת אליה, אך לא לפני שאתה מסנן כמה הוא מתנשא. אתה מהלך במנהרה, ונראה כי אין בעיות, עד שאתה שומע קול נפץ. נראה כי הוא לא בא מהשביל שאתה הולך בו. אתה ממשיך להתקדם ובסוף מגיע להתחברות שג'וזף דיבר עליה. ג'וזף לא מגיע. לאחר כמה דקות אתה מתחיל ללכת בשביל של ג'וזף, ואתה רואה שהוא נסתם על ידי ערמת אבנים ענקיות. אתה רואה נוזל אדום נוזל מבין האבנים.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FFA500"]*מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
*זמן - ערב
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
את חושבת לעצמך כמה המקום נטוש. את מחפשת זירות אימונים אך לא מוצאת. לבסוף, את מבקשת מהפקיד של הבסיס מקום להתאמן בו, והוא מציע לך לשכור אחד מחדרי מבחני הקבלה תמורת 5,000 פ"ד.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה על הפרסים הנהדרים." אודה למארגן הטורניר. "מאצ'וק, אתה רשאי לבחור איזו חגורה אתה רוצה, זה מגיע לך על העבודה הקשה שלך בקרבות פה." אודה גם למאצ'וק אך עם חשש בנוגע לכוויה שלו. "חזור לפוקדור שלך, תנוח ואני אקח אותך לטיפול במרכז הפוקימונים של העיר. ראש חדר הכושר? תודה רבה על ההזמנה אבל אני מעדיף לא לסכן עוד את מאצ'וק, הוא עבד קשה מאוד ונפגע אז תודה רבה על ההזמנה, אבל אני חושב שמיינפו יכולה לעשות עבודה טובה בדיוק כמו מאצ'וק." אומר ואגיש את ההזמנה למאמן/נת של מיינפו. לאחר שאלך למרכז הפוקימונים אזרוק את הפוקדור שקיבלתי עקב הזכייה כדי לראות מי הפוקימון הנמצא בתוך הפוקדור. עד אז אמתין בציפייה לריפויו של מאצ'וק.
-
*זמן - אחה"צ
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה תעשי?[/COLOR]
ניינטלס=חלום חיי
~~~
"קודם כל יש דבר אחד שאני ממש רוצה לעשות" אומר לטרוי ואוציא את הפוקדור של וולפיקס ואבן אש מהתיק שלי. אוציא את וולפיקס מהפוקדור שלה. "היי וולפיקס! יש לי מתנה בשבילך" אומר לה ואושיט לה את אבן האש בתקווה שהיא תגרום לוולפיקס להתפתח ולהתחזק. לאחר מכן אומר לטרוי שאני רוצה ללכת לחדר שלנו. אשתגר למחוז ג'וטו יחד עם טרוי ואגש לפוקדורים שלי. אשים את הפוקדור של אנון בחדר. "אני לא מאמינה שסיימנו את המשימה של קקניאה, ודורגנו לטוראים" אומר לטרוי, עדיין מעט בהלם מכל מה שקרה. "אני חושבת שאני רוצה ללכוד פוקימון אופל. אתה יודע איפה אפשר אולי למצא כמה?" אשאל אותו. 'השעה עכשיו 1 פה. יש לנו זמן' אחשוב לעצמי.
-
[quote=yveltalblue;1493109]
[b][u][color=#ffa500]עומר[/color][/u][/b]
[color=#ffa500]*מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
*זמן - ערב
*עוד 2 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 26,600 פ"ד
מה תעשי?[/color][/quote]
יקרנים :x
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אוותר על התענוג, ובמקום זה אלך לחדר בחזרה ואעביר את הזמן עד שצריך ללכת לישון, למחרת בבוקר אתארגן במהירות ואז אלך בחזרה לכיוון החדר של קבלת משימות...
-
[QUOTE=YveltalBlue;1493109]
*זמן - צהריים
*כסף - 6,985 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'אם ככה, אין הרבה אופציות, אתחיל במכרה אני חושב, ואז אלך להר ביירון' אחשוב
'כן, זה מה שאעשה' אחשוב אכניס את הפלאפון לתיק ואסע לכיוון המכרה הנטוש
-
[QUOTE]נועם
*אתה לא מעדיף לעבור את זה בשלום, בלי קרבות מול סופר-חיילים? Challenge accepted
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 8,380 פ"ד
מה תעשה?[/QUOTE]
*אתה כבר אמור להכיר אותי, אני מת על הסופר אתגרים האלה.
**חשבת שאני מדבר על מיסטרי דנג'ן באיזה הקשר?
-------------------------------------------------------
"נו, איזו הפתעה." אומר כתגובה לאי- הופעתו של ג'וזף. "מה כבר חשבתי לעצמי? שמר "סוכן בכיר" ירשה לעצמו לחכות לטירון כמוני? הוא בטח כבר רחוק בהרבה." אומר בכעס ואתקדם בשביל של ג'וזף. "אני אפילו לא מתכוון לקחת פה סיכון- צאו!" אומר ואוציא את סניזל ומאוויל. "חברים, תהיו בהיכון. משימה רשמית ראשונה,יכול להיות שאנשים רעים מאוד מעורבים בזה- אני צריך את שניכם איתי בריכוז מלא. " אומר ואחשוב כיצד להנחות את סניזל ומאוויל לשבור את קיר האבנים. " אוקיי, זה מה שנעשה. סניזל, אני רוצה שתנסה לרכז את אנרגיית הכפור שלך לאזור הפה כך שתוכל לנשוף קרח שיכסה את כל הקיר הזה ויחליש את העמידות שלו. מאוויל ישתמש בשבירת לבנים על הקיר הקפוא ואתה תצטרף אליו עם אגרוף קרח. מוכנים? צאו!"
-
[B][U][CENTER][SIZE=5][COLOR="#000000"][B]הודעה חשובה!!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[SIZE=4][COLOR="#008000"][B]*החל מיום שלישי, ה15.12, יתחיל מיני-איוונט (בלי עלילה, סתם אירוע שקורה) בשם 'סוף השנה'. רקע: כל 15 שנים קורית בעולם הפוקימון תופעה מיוחדת, בה 16 הימים האחרונים של שנה מסוימת הם מה שנקרא 'ימים מושלמים': יש יותר שעות אור, מזג האוויר הוא שמשי והאוויר חמים ונעים. בנוסף, האוויר עשיר באנרגיות מיוחדות שמזרזות תהליכים בטבע. תופעה זו בלתי ניתנת להסברה. אותם ימים מושלמים מתחילים בעוד 4 ימים.
השפעות האיוונט:
*ביצים יבקעו מהר יותר.
*פוקימונים יתפתחו מהר יותר.
*הסיכוי שלכם למצאו אבני מגה לפוקימונים שלכם ואבני מפתח להתחלת התפתחויות מגה גובר.
*תהיה התעוררות של צוות רמפא"ג, מה שיוביל ליותר מקרי פשע.
מקווה שתפיקו את המיטב מהאיוונט.[/B][/COLOR]
[COLOR="#006400"][B]*בין אם שמתם לב ובין אם לא, סיננתי שחקנים לא פעילים מהמ"ת, מה שמותיר אותנו כעת עם 6 שחקנים. ששתכם פחות או יותר באותו קצב (הארבעה של צוות אג'נטרה באותו קצב כמעט והשניים של צוות רמפא"ג גם כמעט באותו קצב). אני מקווה מאוד שהמשחק יזרום בצורה טובה החל מעכשיו.[/B][/COLOR]
[COLOR="#FFA500"][B]*טבלת התקדמות במ"ת לצורכי השוואה (מבחינה כרונולוגית ולא מבחינת עלילה)
אג'נטרה:
נועם: יום 5 בוקר (במהלך משימה שנייה)
טדי: יום 4 ערב (לפני משימה שנייה)
טוטודייל: יום 4 אחה"צ (לפני משימה שנייה)
טל: יום 3 אחה"צ (אחרי משימה ראשונה)
רמפא"ג:
בר: יום 3 צהריים (בדרך לבסיס)
עומר: יום 2 ערב (בבסיס)[/B][/COLOR]
[COLOR="#0000FF"][B]*עשיתי את זה ושמתי לב שהתקדמנו משהו כמו 4 ימים בממוצע ב4 חודשים (יום בחודש). זה אומר שאתם אמורים להגיע לסוף המ"ת תוך חודש בתוך המ"ת (בערך), מה שאומר בממוצע עוד שנתיים וחודשיים שהמ"ת צריך להיות פעיל (עוד וואו). ושלא תבינו אותי לא נכון, אני [B]מסיים[/B] את המ"ת הזה.[/B][/COLOR]
[COLOR="#DAA520"][B]*בהמשך להודעה הקודמת, אני אנסה להגיב יותר תגובות ולעשות יותר מרתונים, כדי שהמ"ת יגיע לסופו לפני פברואר 2018 (שוב, זה פסיכי).[/B][/COLOR]
[COLOR="#FF0000"][B]
*בהצלחה!![/B][/COLOR]
[/SIZE]
*זמן - אחה"צ
*כסף - 1,075 פ"ד
אתה מודה לראש מכון הכושר על הזזמנה ומנסה להביא אותה למאמן השני, אבל הוא אומר:" כנראה לא הבנת אותי: היא לא לטרוניר עכשיו, אלא למתי שתרצה. אנו מודים לך על הרצון הטוב, אך שמור אותה" הוא אומר. אתה יוצא אל מרכז הפוקימונים, אך הפקידה אומרת לך:"כדאי לך ללכת אל מרפאת פציעות הספורט של המכון, היא תעזור יותר". אתה הולך אל מרפאת פציעות הספורט של מכון הכושר ומביא את מאצ'וק לרופאים. הם מסתכלים ואומרים:"אין לך מה לדאוג. היא נראית כוויה פשוטה, ויותר מזה, אם הוא הצליח לנצח שתי קרבות איתה על הגב, היא גם קלה לטיפול. תוך שעה-שעתיים הוא יהיה בריא לחלוטין" הוא אומר. אתה יושב ורוצה לראות את הפוקימון החדש שלך, אך נזכר שהוא נשלח לבסיס כי יש לך כבר 6. אתה הולך במהירות לבסיס ומחליף את שרומיש ודודואו תמורת שני הפוקימונים שקיבלת, האחד מהפקידה והשני על הזכייה. אתה חוזר למרפאה ומוציא את שניהם. מהפוקדור שהפקידה נתנה לך יוצאת ערימה ביצים עם פנים, ומהפוקדור השני ציפור גדולה וזהובה. *מאזלט!!! קיבלת [I]אגזקיוט [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/102.gif[/IMG] ופידג'אוטו זוהר [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/017.gif[/IMG]!!![/I]*. הרופא מחזיר לך את מאצ'וק ואומר:" הנה: בריא ושלם". כשאתה מקבל את מאצ'וק אגזקיוט והפוקדור שלו נשלחים חזרה לבסיס. השעה כבר סביב 16:00.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*יופי שנזכרת חח
*זמן - אחה"צ
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את אומרת שיש לך משהו אחד לעשות דבר ראשון. את מוציאה את וולפיקס ונותנת לו את אבן האש. וולפיקס משחקת עם האבן ומתחילה לזהור באור כחול בוהק. לאחר כמה רגעים של שינוי, את שמה לב למראה החדש שלה: וולפיקס גדולה יותר, כולה בצבע זהוב, עם תשעה זנבות ענקיים המתעקלים לאחור. כולה משדרת עוצמה ומלכותיות: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/038.gif[/IMG]. *מאזלט! וולפיקס התפתחה ל[I]ניינטיילס!!![/I]*. את שואלת את טרוי אם הוא מכיר מקום שבו אפשר לתפוס פוקימוני אופל. הוא אומר:" הממ... יש ליד לאוור, שם גדלתי את דרך 15. יש שם מספר פוקימוני אופל. אבל חכי רגע, אני חושב שראיתי פונקציה של חיפוש לפי דרכים בפוקדקס" הא אומר ומוציא את הפוקדקס שלו. את מסתכלת עליו בעוד הוא מחפש את דרך 15 בקאלוס דרך חיפוש הדרכים, ורואה את מגוון הפוקימונים החי בדרך זו. הוא מסנן אותם לפוקימוני אופל בלבד, ומול עיניך מוקרנות תמונות של ארבעה פוקימונים: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/624.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/262.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/510.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/198.gif[/IMG]. טרוי אומר:" למרות שנזכרתי שיש לך את פרי, הפאווניארד הזה. את בטוחה שאת רוצה עוד פוקימון אופל? בכל מקרה, אני מוכן לצאת ללאוור. יהיה טוב לחזור הביתה" הוא אומר ושולף את המשגר, מבט של חמימות בעיניו.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#FFA500"]*מה אתה רוצה אתה שוכר להם חלל ענק. חוצמזה צוות רע קצת שחיתות לא תזיק
*מיקום - בסיס צוות פלזמה, חורבות אלף, ג'וטו
*זמן - ערב
*כסף - 26,600 פ"ד
את מודה לפקיד וחוזרת לחדרך. את רואה את טרה שם, והיא שואלת אותך:" איפה היית? נעלמת לי אחרי המחסן שלל". את מסבירה לה את מסעותיך, והיא אומרת לך:" אה, גם אני נתקלתי בבעיה הזאת. הרבה יותר קל פשוט לצאת ולהתאמן בחורבות. בכל מקרה ,לילה טוב" היא אומרת, סוגרת בוילון את הצד שלה בחדר והולכת לישון, לא לפני שהיא נועלת את דלת החדר ולוקחת את המפתח איתה.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#006400"]*אה וואלה שכחתי שאתה עם קלנועית חח
*מיקום - העיר קופרוויל, סינו
*זמן - צהריים
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה מתחיל ליסוע לכיוון המכרה. אתה הולך מסביב לכניסה למכרה, מנסה לחפש אחר כניסה סודית ולא מוצא. אתה שומע רטט ורואה עוד הודעה מהמספר החסוי בטלפון שלך, בה רשום לינק. אתה פותח את הלינק ורואה שזו אפליקציה למציאת חללים ריקים. אתה רואה אותה מופיעה על שולחן העבודה שלך. אתה משתמש בה וסורק את כל הסביבה שבכניסה למכרה, בלי שום תגובה. אתה מבין שהכניסה לבסיס לא כאן. אתה מתחיל ליסוע לכיוון הר ביירון, והשביל מתפצל. דרך אחת מובילה אל המנהרות שבתוך ההר, והשנייה לשביל שמקיף את ההר. אתה מסתכל למעלה אל ההר ונדהם מגובהו העצום (3,254 מטר לפי השלט שלידך).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*אמרת שאתה רואה סרטונים של סופר מיסטרי דנג'ן לא?
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
(משימה רשמית שנייה ד"א). אתה מוציא את מאוויל וסניזל ואומר להם מה לעשות כדי לשבור את קיר האבן. אתה מכין אותם, וסניזך מקפיא שטח באבן בעוד מאוויל חובט בשבירת לבנים (קלאסי). הם מתחילים לסדוק את הקיר כשפתאום הוא נשבר במכה ומאוויל מועף אחורה מהאבנים שעפו. גם אתה מועף קצת אחורה מגל ההדף. מהצד השני אתה רואה את ג'וזף עם משגר הדיסקיות מוכן מולו. "השתמשתי בדיסקית אש. להמ אתה לא עשית את זה קודם?" הוא אומר לעברך וממשיך ללכת. מאחוריו אתה רואה מין יצור חשמלי ענקי עם פסים שחורים עליו, כמו דבורה, ויצור ברווזי בצבעי הסוואה של אש (אדום, כתום, צהוב) עם תותחים במקום ידיים: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/466.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/467.gif[/IMG]. שניהם הולכים אחריו. ג'וזף אומר:" דרכתי על מלכודת עתיקה. היתה מפולת סלעים ואיזה סנדייל שהיה באזור נמחץ. משם הדם, אם תהית" הוא אומר וממשיך ללכת. אתם ממשיכים להתקדם אל תוך החורבות, שלפתע אתם מגיעים לחדר ענקי ומלא חול. ג'וזף אומר:" הממ. החדר הזה נראה לי מספיק גדול בשביל שגופה תיעלם בו, לא?". אתה מבין שזו היתה בדיחה ומצחקק קלות, בחשש. הדממה מפלחת את האוויר ואתם ממשיכים ללכת מסביב לחדר. ג'וזף אומר:" אני חושב שאני רואה שם מעבר עתיק יותר משאר החורבות. אתה מוכן ללכת לבדוק אותו?" הוא אומר ומורה על מעבר מלבני מאבן חול מעוטר בקישוטים עתיקים.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE] אדם
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מפסיק את הקרב ומחזיר את ברגמייט. אתה רואה מבט מאוכזב מעט על עיניו של האקסורוס. ויטו אומר:" הפעם הזו אני מקבל את הפרישה שלך, אבל רק שתדע: גם אם אתה יודע שאתה עומד להפסיד, אתה לא עוצר קרב פוקימונים שכבר התחיל. אני מאחל לך הצלחה בהמשך המסע שלך" הוא אומר ומחזיר את האקסורוס. אתה רואה שהשמש כבר שקעה. אתה נזכר פתאום שיש לך שותף, ושאתה צריך להתפייס איתו.
מה תעשה? [/QUOTE]
אני אהרהר לעצמי על כך שחשובה לי בריאותה של ברמייט מאתיקה בקרב. האקסרוס הזה היה אכזרי ולשלוח אותה לקרב נגדו זה עוול. אז אוציא את המשגר ואשתגר לדירה. לדבר עם אדם...
-
[B][U][COLOR="#FF0000"]אדם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*בואנה יעצלן אתה 5 מטר מהבסיס
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מהרהר על כך שהבריאות של ברגמייט חשובה לך מאתיקה בקרב ומשתגר לעיר אקווקורד. אתה נכנס למרפאה ומשם לחדר הצידי והסודי שבו המעלית לבסיס. אתה יורד למטה ומגיע אל חדרכם, שם יושב אדם. לידו פוקימונית יפהפייה וגבוהה, חזיר חום, מין פוקימון דמוי חרב עם בד שמחזיק אותה ושור בעל מראה עצבני: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/549.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/221.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/679.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/128.gif[/IMG]. הוא אומר לעברך:" היי טדי. חיזקתי קצת את הצוות שלי. יש לי עוד כמה, למען האמת, אבל אני חושב שכרגע זה זמן טוב לדבר" הוא אומר. "ליליגאנט, פיילוסווין, הונאדג', טאורוס, חזרו!" הוא אומר להם וארבעתם חוזרים לפוקדורים. הוא ממשיך לדבר:"תראה טדי, אני חייב להתחיל לדבר קודם. אני מצטער. אני חושב שקצת הגזמתי בתגובה שלי. אולי הייתי צריך להתייחס אליך בצורה טובה יותר, ולא להציע כל הזמן רעיונות. אומרים לי הרבה שאני נוטה להאפיל קצת על אנשים סביבי, אבל אף פעם לא הבחנתי בזה עד היום. אני ממש מצטער. יש לך משהו להגיד?" הוא שואל אותך, בפנים כאובות ומחכות לתשובה.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]נועם
*אמרת שאתה רואה סרטונים של סופר מיסטרי דנג'ן לא?
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
(משימה רשמית שנייה ד"א). אתה מוציא את מאוויל וסניזל ואומר להם מה לעשות כדי לשבור את קיר האבן. אתה מכין אותם, וסניזך מקפיא שטח באבן בעוד מאוויל חובט בשבירת לבנים (קלאסי). הם מתחילים לסדוק את הקיר כשפתאום הוא נשבר במכה ומאוויל מועף אחורה מהאבנים שעפו. גם אתה מועף קצת אחורה מגל ההדף. מהצד השני אתה רואה את ג'וזף עם משגר הדיסקיות מוכן מולו. "השתמשתי בדיסקית אש. להמ אתה לא עשית את זה קודם?" הוא אומר לעברך וממשיך ללכת. מאחוריו אתה רואה מין יצור חשמלי ענקי עם פסים שחורים עליו, כמו דבורה, ויצור ברווזי בצבעי הסוואה של אש (אדום, כתום, צהוב) עם תותחים במקום ידיים: . שניהם הולכים אחריו. ג'וזף אומר:" דרכתי על מלכודת עתיקה. היתה מפולת סלעים ואיזה סנדייל שהיה באזור נמחץ. משם הדם, אם תהית" הוא אומר וממשיך ללכת. אתם ממשיכים להתקדם אל תוך החורבות, שלפתע אתם מגיעים לחדר ענקי ומלא חול. ג'וזף אומר:" הממ. החדר הזה נראה לי מספיק גדול בשביל שגופה תיעלם בו, לא?". אתה מבין שזו היתה בדיחה ומצחקק קלות, בחשש. הדממה מפלחת את האוויר ואתם ממשיכים ללכת מסביב לחדר. ג'וזף אומר:" אני חושב שאני רואה שם מעבר עתיק יותר משאר החורבות. אתה מוכן ללכת לבדוק אותו?" הוא אומר ומורה על מעבר מלבני מאבן חול מעוטר בקישוטים עתיקים.
מה תעשה?[/QUOTE]
*אני כן רואה, רק לא הבנתי מה זה קשור למה שאתה אמרת.
*אתה קולט שאתה עושה אותו בנאדם פשוט רע, כן? אם זה ימשיך ככה אני אאלץ לרצוח אותו.
------------------------------------------------------------------------
"יא חתיכת..." אתחיל לצעוד לעברו במהירות כתגובה לפיצוץ שהעיף אותי ואת סניזל אחורה ומיד אתעשת כשאזכר שג'וזף הוא סוכן יותר בכיר ממני. "אני מתכוון... כן, אתה צודק. אני אשתמש בדיסקיות בפעם הבאה." אומר ואצעד ממנו, אסמן לסניזל ולמאוויל להתקרב אליי רק כדי להיות בטוח. "אין לי מושג למה," אלחש לשניהם בתקווה שג'וזף לא ישמע. "אבל הוא ממש לא נראה לי. להרוג פוקימון תמים? זה נשמע יותר כמו מעשה של סוכן מראמפ"ג, לא אג'נטרה. תהיו מוכנים להתחפף מפה בסימן שלי. אני לא מסכן את שניכם בשביל אף משימה רשמית. "כן... אני אבדוק את המעבר ההוא... ואתה... תשאר פה." אומר, אנסה להסוות את החשש בקולי ואכין את משגר הדיסקיות לכל מקרה. "וגם שניכם, תשארו צמודים אליי." אומר למאוויל וסניזל ואתקדם לעבר המעבר."
-
[QUOTE]
שם: דור
#939 היום, 08:54 PM
אדם
*בואנה יעצלן אתה 5 מטר מהבסיס
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מהרהר על כך שהבריאות של ברגמייט חשובה לך מאתיקה בקרב ומשתגר לעיר אקווקורד. אתה נכנס למרפאה ומשם לחדר הצידי והסודי שבו המעלית לבסיס. אתה יורד למטה ומגיע אל חדרכם, שם יושב אדם. לידו פוקימונית יפהפייה וגבוהה, חזיר חום, מין פוקימון דמוי חרב עם בד שמחזיק אותה ושור בעל מראה עצבני: . הוא אומר לעברך:" היי טדי. חיזקתי קצת את הצוות שלי. יש לי עוד כמה, למען האמת, אבל אני חושב שכרגע זה זמן טוב לדבר" הוא אומר. "ליליגאנט, פיילוסווין, הונאדג', טאורוס, חזרו!" הוא אומר להם וארבעתם חוזרים לפוקדורים. הוא ממשיך לדבר:"תראה טדי, אני חייב להתחיל לדבר קודם. אני מצטער. אני חושב שקצת הגזמתי בתגובה שלי. אולי הייתי צריך להתייחס אליך בצורה טובה יותר, ולא להציע כל הזמן רעיונות. אומרים לי הרבה שאני נוטה להאפיל קצת על אנשים סביבי, אבל אף פעם לא הבחנתי בזה עד היום. אני ממש מצטער. יש לך משהו להגיד?" הוא שואל אותך, בפנים כאובות ומחכות לתשובה.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני מתיישב לידו ולוקח נשימה עמוקה.
"האמת שאני העסקתי את עצמי כל היום על מנת להבין את הטעויות שלי. בסופו של דבר, טעיתי והגזמתי. כל חיי לא היה לי חבר אחד אמיתי ולכן מעולם לא חשבתי שאי פעם יכול להיות לי אחד כזה. תמיד אומרים עלי שיש לי ביטחון עצמי נמוך ולכן אני גם קצת מלא, לכן חשבתי שעשית ממני בדיחה עם התחרות של האוכל ואז העניין ההוא ל ההרזיה. אבל האמת שאני היום מבין שזה סתם היה בראש שלי, אני למדתי כל כך הרבה ואנחנו במסע הזה יחד רק יום אחד למרות שזה מרגיש כמו חודשים [מעניין למה... חחח].
אני מבטיח לא לתת לרגשות שלי להתפרץ ככה ולגרום לך להרגיש לא בנוח. אני הרבה יותר בטוח בעצמי וגם אני חיזקתי את הצוות שלי מעט." אחרי שאתן לו לדבר כמובן, אוציא את הפוקימונים שלי על מנת להראות לו ואבקש ממנו להראות לי את שאר הפוקימונים שתפס. אחרי הכל מחר ישנה משימה רשמית ואני רוצה לנתח את המשימות.
-
[COLOR="#DAA520"]*תגובה לפני דיברת על אמפרוס
*אלא אם כן הוא יצטרך לפני.. מוחעחעחע
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מקרב אליך את מאוויל וסניזל וחושד בכך שהוא אולי סוכן כפול. אתה הולך בזהירות אל תוך הפתח עם משגר דיסקיות טעון בדיסקית אש (כי למה לא). ג'וזף הולך מאחוריך, גם הוא עם דיסקית שלופה. לאחר קצת הליכה אתם נתקלים בשלושה חיילים בברדסים אדומים אשר מדברים האחד עם השני: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/f/f5/Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Team_Magma_Grunts.png/230px-Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Team_Magma_Grunts.png[/IMG]. ג'וזף זועם, ואומר לך:" נו כבר!". הוא יורה על שניים מהם דיסקיות דרקון והם מתחילים לבעור באש סגולה-כתומה, מסתובבים סביב בבהלה. החייל השלישי אומר:"מה? מה זה מי אתם? ת'רו, סווק צאו! תעזרו לי!"? הוא ואמרו מהפוקדורים יוצאים ג'ודוקא קטן ומככוץ אודם וקראטיסט גבוה ורזה כחול: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/538.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/539.gif[/IMG]. ג'וזף אומר:" מגמורטר, טפל בחייל! אלקטיוויר, טפל בסווק! אני אטפל בת'רו" הוא אומר וטוען עוד דיסקית דרקון, יורה אותה על ת'רו שמתחיל לבעור. החייל צופה בבעתה, אך לזמן קצר, רק עד שמגמורטר יורה עליו קליע אש עוצמתי ומפייח אותו. אלקטיוויר מעביר זרם חשמלי עוצמתי בסווק, ואז תופס סכין קטנה שג'וזף זורק לו, תוקע אותה בראשו של סווק והורג אותו. ת'רו והחיילים סיימו לבעור והפכו לערימות פחם. מאוויל מבועת קלות, אך סניזל לא נראה מוטרד. מולכם פנייה שמאלה והמשך ישר. ג'וזף אומר:" אני אפנה שמאלה, אתה תמשיך ישר. אם נשרוד, ניפגש בסוף הבסיס שלהם. מוכן?" הוא אומר לך וזורק לעברך 3 דיסקיות אש נוספות.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*תראה מה הבעיה: אני לא בבית עכשיו ואין לי את הרישומים, אז אני לא זוכר את מי עוד הוא תפס :nose_pick:. בינתיים נגיד כאילו לא שאלת אותו את זה ואני אשלים את השניים הנוספים מחר כשאני אגיע הביתה. סורי :nose_pick:
*יום רביעי שלכם ביחד ד"א לא ראשון
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסביר לו מה עשית היום ואת המסקנות שלך מכך. אתה אומר לו שטעית, ומסביר שהיית בטוח שהוא יורד עליך, כי לא נתקלת בחברים אמיתיים אף פעם. אתה רואה מבט מאפיל על פניו של אדם (רק שתדע שבמציאות חברים אמיתיים דווקא נוטים לעשות משהו בסגנון של השיחת הרזיה הזאת שאדם עשה לטדי). אתה ממשיך לספר לו מה עשית, ומראה לו את אספיון, קלפיירי וספיופה, מבקש לראות את שאר החדשים שלו. הוא אומר:" וואו ,טדי, לא ידעתי. והפוקימונים החדשים שלך נראים מדהים. והנה השניים הנוספים שתפסתי" הוא אומר בגאווה ומראה לך עוד שני פוקימונים (שוב, פשלה שלי ששכחתי אני אציג אותם בפניך מחר). הוא אומר לך:" אני אשמח אם אוכל ללכת לישון עכשיו, אני תשוש מכל האימונים הללו. זה יפריע לך אם אני אלך עכשיו?" הוא אומר ומחזיר את שני הפוקימונים הנוספים.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=YveltalBlue;1493175][B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*תגובה לפני דיברת על אמפרוס
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מקרב אליך את מאוויל וסניזל וחושד בכך שהוא אולי סוכן כפול. אתה הולך בזהירות אל תוך הפתח עם משגר דיסקיות טעון בדיסקית אש (כי למה לא). ג'וזף הולך מאחוריך, גם הוא עם דיסקית שלופה. לאחר קצת הליכה אתם נתקלים בשלושה חיילים בברדסים אדומים אשר מדברים האחד עם השני: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/f/f5/Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Team_Magma_Grunts.png/230px-Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Team_Magma_Grunts.png[/IMG]. ג'וזף זועם, ואומר לך:" נו כבר!". הוא יורה על שניים מהם דיסקיות דרקון והם מתחילים לבעור באש סגולה-כתומה, מסתובבים סביב בבהלה. החייל השלישי אומר:"מה? מה זה מי אתם? ת'רו, סווק צאו! תעזרו לי!"? הוא ואמרו מהפוקדורים יוצאים ג'ודוקא קטן ומככוץ אודם וקראטיסט גבוה ורזה כחול: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/538.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/539.gif[/IMG]. ג'וזף אומר:" מגמורטר, טפל בחייל! אלקטיוויר, טפל בסווק! אני אטפל בת'רו" הוא אומר וטוען עוד דיסקית דרקון, יורה אותה על ת'רו שמתחיל לבעור. החייל צופה בבעתה, אך לזמן קצר, רק עד שמגמורטר יורה עליו קליע אש עוצמתי ומפייח אותו. אלקטיוויר מעביר זרם חשמלי עוצמתי בסווק, ואז תופס סכין קטנה שג'וזף זורק לו, תוקע אותה בראשו של סווק והורג אותו. ת'רו והחיילים סיימו לבעור והפכו לערימות פחם. מאוויל מבועת קלות, אך סניזל לא נראה מוטרד. מולכם פנייה שמאלה והמשך ישר. ג'וזף אומר:" אני אפנה שמאלה, אתה תמשיך ישר. אם נשרוד, ניפגש בסוף הבסיס שלהם. מוכן?" הוא אומר לך וזורק לעברך 3 דיסקיות אש נוספות.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*תראה מה הבעיה: אני לא בבית עכשיו ואין לי את הרישומים, אז אני לא זוכר את מי עוד הוא תפס :nose_pick:. בינתיים נגיד כאילו לא שאלת אותו את זה ואני אשלים את השניים הנוספים מחר כשאני אגיע הביתה. סורי :nose_pick:
*יום רביעי שלכם ביחד ד"א לא ראשון
*מיקום - דרך 23, קאלוס
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסביר לו מה עשית היום ואת המסקנות שלך מכך. אתה אומר לו שטעית, ומסביר שהיית בטוח שהוא יורד עליך, כי לא נתקלת בחברים אמיתיים אף פעם. אתה רואה מבט מאפיל על פניו של אדם (רק שתדע שבמציאות חברים אמיתיים דווקא נוטים לעשות משהו בסגנון של השיחת הרזיה הזאת שאדם עשה לטדי). אתה ממשיך לספר לו מה עשית, ומראה לו את אספיון, קלפיירי וספיופה, מבקש לראות את שאר החדשים שלו. הוא אומר:" וואו ,טדי, לא ידעתי. והפוקימונים החדשים שלך נראים מדהים. והנה השניים הנוספים שתפסתי" הוא אומר בגאווה ומראה לך עוד שני פוקימונים (שוב, פשלה שלי ששכחתי אני אציג אותם בפניך מחר). הוא אומר לך:" אני אשמח אם אוכל ללכת לישון עכשיו, אני תשוש מכל האימונים הללו. זה יפריע לך אם אני אלך עכשיו?" הוא אומר ומחזיר את שני הפוקימונים הנוספים.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני מחייך. "אני מסכים ללכת ללכת לישון. תרגיש בנוח אחי." אני מבין עד כמה לא בנוח גרמתי לו להרגיש וקמתי מחייך, אני נכנס לחדר שלי, מחבק את כל הפוקימונים שלי ולוחש להם המחר הולך להיות יום חשוב, אני מציע לכם ללכת לישון."
ואז אני בעצמי לובש פיג׳מה ונוסק למיטה אחרי קרב שהרגיש כאילו הוא לקח חודשים.
-
[QUOTE]נועם
*תגובה לפני דיברת על אמפרוס
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מקרב אליך את מאוויל וסניזל וחושד בכך שהוא אולי סוכן כפול. אתה הולך בזהירות אל תוך הפתח עם משגר דיסקיות טעון בדיסקית אש (כי למה לא). ג'וזף הולך מאחוריך, גם הוא עם דיסקית שלופה. לאחר קצת הליכה אתם נתקלים בשלושה חיילים בברדסים אדומים אשר מדברים האחד עם השני: . ג'וזף זועם, ואומר לך:" נו כבר!". הוא יורה על שניים מהם דיסקיות דרקון והם מתחילים לבעור באש סגולה-כתומה, מסתובבים סביב בבהלה. החייל השלישי אומר:"מה? מה זה מי אתם? ת'רו, סווק צאו! תעזרו לי!"? הוא ואמרו מהפוקדורים יוצאים ג'ודוקא קטן ומככוץ אודם וקראטיסט גבוה ורזה כחול: . ג'וזף אומר:" מגמורטר, טפל בחייל! אלקטיוויר, טפל בסווק! אני אטפל בת'רו" הוא אומר וטוען עוד דיסקית דרקון, יורה אותה על ת'רו שמתחיל לבעור. החייל צופה בבעתה, אך לזמן קצר, רק עד שמגמורטר יורה עליו קליע אש עוצמתי ומפייח אותו. אלקטיוויר מעביר זרם חשמלי עוצמתי בסווק, ואז תופס סכין קטנה שג'וזף זורק לו, תוקע אותה בראשו של סווק והורג אותו. ת'רו והחיילים סיימו לבעור והפכו לערימות פחם. מאוויל מבועת קלות, אך סניזל לא נראה מוטרד. מולכם פנייה שמאלה והמשך ישר. ג'וזף אומר:" אני אפנה שמאלה, אתה תמשיך ישר. אם נשרוד, ניפגש בסוף הבסיס שלהם. מוכן?" הוא אומר לך וזורק לעברך 3 דיסקיות אש נוספות.[/QUOTE]
"הוא... הוא פשוט הרג אותם. ככה. כמו כלום. נחמד. " אומר ואתפוס את שלושת הדיסקיות שג'וזף זרק לעברי. "אבל אני טיפה יותר הומאני." אומר ואחליף את דיסקיות האש שטענתי בדיסקיות חשמל. "וחוץ מזה, אם אני תופס חייל של ראמפ"ג אין סיכוי שאני נותן לו למות בלי עונש. קודם כל הוא צריך להירקב בתא כלא לזמן מה." אומר ואתקדם ישר. "אל תדאגו, שניכם תהיו חזקים בדיוק כמו המגמורטר ואלקטיוויר האלה. אתה סניזל, אתה תהיה וויבייל מצוין. ואתה מאוויל, אני כבר לא יכול לחכות לקרב בו תתפתח מגה בפעם הראשונה." אומר בניסיון לעודד אותם. "עכשיו תזכרו, אנחנו במשימה, וחיילים מסוכנים כמו אלה ממקודם יכולים לצוץ בכל רגע."
-
*זמן - ערב
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מבין שגרמת לו להרגיש לא בנוח ושניכם הולכים לחדרי השינה שלכם. אתה מציע לכל פוקימוניך ללכת לישון ושישתם ישנים על הרצפה, רק מיסדרבוס מרחפת. אתה מחליף לפיג'מה והולך לישון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעורר בבוקר למשמע הצפצוף שלמדת להכיר. אתה מחליף לביגוד רגיל ונפגש עם אדם בסלון, שם אתה מקריא לשניכם את ההודעה:
'טדי ואדם שלום,
הנה המשימה השנייה שלכם:
משימה #2: אבטחת אישים
תיאור: במשימה הקודמת יצא לכם להכיר את מורגן, המדען הראשי של הואן. כמה דרגות מתחתיו נמצא לואיס, מדען זוטר במעבדה הראשית בראסטבורו. לואיס אמור להגיע אל העיר מאוויל עם משלוח של טכנולוגיה חדישה של הצוות. יצא כי עליו לבצע את המסע ברגל. שמתי לב ששניכם התחזקתם לאחרונה, לכן הרגשתי מספיק בטוח כדי לתת לכם משימה כזו. המשימה שלכם היא ללוות את לואיס והטכנולוגיה שעליו להעביר מראסטבורו אל מאוויל. את המשימה תעשו על לבוש אזרחי. פרטים נוספים יינתנו לכם בראסטבורו.
אל תאכזבו אותי!
-מגנו-'
אדם אומר:" וואו. מגנו כנראה ממש התרשם ממך אתמול, כי הוא נתן לנו משימה ממש גדולה!" תארגן לך את כל מה שאתה צריך ונצא" הוא אומר והולך מיד להתארגן, מכיוון שהוא היה עדיין בפיג'מה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*מיקום - מדבר רזורט, יונובה
*זמן - בוקר מאוחר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
גם האתה קצת בהלם ממה שג'וזף עשה. אתה טוען את משגר הדיסקיות בדיסקית חשמל ומכניס את דיסקיות האש לתיק. אתה מכין את מאוויל וסניזל ואתם מתחילים להתקדם קדימה בשביל. לאחר כמה רגעים ארבעה חיילים מדברים ביניהם בהמשך השביל. אחד מהם נבהל ממדי צוות אג'נטרה שלך ומפעיל את האזעקה. הסיכויים שלכם לחדריה שקטה הלכו. אותו אחד בורח, והשלושה האחרים מתכוננים לקרב. הם אומרים (כל אחד אחד):"קאמראפט, דרמניטאן, קקטורן, צאו!" ומהפוקדורים שלהם יוצאים מין גמל-פרה ענקי עם הרי געש על גבו, יצור קופי שכזה גם גבות אש ודחליל אפל ירוק: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/323.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/555.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/332.gif[/IMG]. שניים מהם אומרים:"קאמראפט, להביור על מאוויל! דרמניטאן, בליץ אבוקה (Flare Blitz) על סניזל!". קאמראפט שולח להביור אש אל מאוויל ודרמניטאן עוטף עצמו בלהבות ומתנגש בסניזל, שניהם נפגעים קשה.
מה תעשה?
מאוויל - 4/10
סניזל - 4/10[/COLOR]