-
[QUOTE=Alice;1494965][SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
"טוב לדעת" אתה אומר לאחות ג'וי ומודה לה על הטיפול. אתה חובה לעצמך שאתה חייב לבדוק את עצמך לעיתים קרובות יותר. "ליאו, הכל בסדר? איפה טראפינץ וכולם?" אתה שואל שאתה פוגש אותו. ליאו מצביע לשמאלו ואתה רואה את כל השותפים שלך מחכים. "ויולט..." הוא מתחיל לומר-ואתה נזכר שזה השם שהוא אמר גם לפני התעלף. "היא אחותי התאומה, שנינו נחטפנו ביחד והפרידו בינינו... אני לא יודע מה לעשות-רק לחשוב שהיא נמצאת בידיים של הארי...." דמעות זולגות מעיניו.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
אתה מעודד את ראלטס, ונראה שהוא נחוש אפילו יותר לנצח. אתה מנצל את העובדה שליף קרוב אלייך, ותוקף בעל חושי. ליף לא מספיק להתחמק ומועף על הקרקע בחוזקה, ראלטס תוקף בכדור צל שמכניע גם את ליף. זכיתם בקרב!. ליף קם וניגש לאיש בצד המכון שמושיט לו חפץ קטן. הוא ניגש אלייך. "מיילס, זה היה קרב מעולה וזכית בכבוד. כך, זה תג המכון שלך", הוא מושיט לך חפץ קטן. "כל הכבוד מיילס!" מתלהבת ויולט ומחמיאה לך על הניצחון. ריולו לא נראה מופתע שניצחת, העיניים שלו פשוט נוצצות יותר בהערצה שהוא מביט בך. סקיטי וצ'יקוריטה מקפצים מאושר ואפילו ראלטס מקפץ מעט.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/8/8c/Forest_Badge.png/60px-Forest_Badge.png[/IMG]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
"טוב אלקיד, מה דעתך על קרב קטן?" אתה שואל ואלקיד מהנהן בשמחה. אלקיד רץ אל ממוסווין ובועט ברגליים שלו, מומסווין מאבד שיווי משקל ונופל, אלקיד מנצל זאת ותוקףף באגרוף רעם-מומסווין קם מיד, נראה שאגרוף הרעם לא השפיע עליו כלל! (ממוסווין הוא סוג אדמה. לחשמל יש אפקט של 0* עליו). 'קצת חבל לי לנתק את הקשר של לילית עם סוואבק אבל אין מה לעשות, הוא החוליה החלשה בחבורה שלי' אתה חושב לעצמך, מביט על סוואבק ולילית. אתה חוזר להתרכז בקרב, מומוסווין משחרר אבקה לבנה, די דומה לפתיתי שלג אל עבר אלקיד, שנראה קופא מקור.
[SIZE=5]~ג'מי~[/SIZE]
"אממ תראי..אני...לא..לא כל כך.." אתה אומר קצת בהיסוס. אתה מנסה להסביר ללינה שאף פעם לא התעניינת במכונים, וגם לא רצית להשתתף בקרבות כאלו, אבל נכנע להבעת הפנים הנלהבות שלה. "בסדר.." אתה אומר ונאנח, אבל זה לא יהיה מוצלח, כי להזכירך אני סוג חשמל..." אתה אומר. לינה מחייכת, "חוק מספר שתיים בקרבות: הסוג לא משנה! רק הטקטיקה!. זה יהיה בסדר!" נראה שהיא מנסה לעודד אותך. 'טוב, אבל אם לא אתאמן אני לא אתחזק, ולא אוכל להחזיר את שינה' אתה חושב לעצמך בעידוד. אתם מתמקמים לקרב. רורי נעמד מולך בקצה השני של הזירה בזמן שהפוקימון שלו, שנראה שרורי קורא לו בלו נעמד בקצה השני של הזירה מול לינה. "התחל!" צועק הפוקימון שנראה כמו אבן עם ידיים. רורי מזנק לעברך, הראש הכחול שלו זוהר באור תכלכל. מזווית עיינך אתה רואה שבלו יוצא באותה מתקפה אל לינה.[/QUOTE]
אני מהר מנסה להזכר בטבלת הסוגים (מה לעשות זה מה שמלמדים בביהס) ונזכר בפתאומיות
׳אה! חשמל כן עובד על סלע! על אדמה הוא לא עובד.. אבל מה אם...׳
אני מתחיל לרוץ לקראתו וברגע שמגיע אליו אני קופץ באויר ומשתמש בזנב ברזל (אני לא כל כך שאנן, תכתבי לי אם הצלחתי)
-
[QUOTE=Alice;1494965][SIZE=5].
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
אתה מעודד את ראלטס, ונראה שהוא נחוש אפילו יותר לנצח. אתה מנצל את העובדה שליף קרוב אלייך, ותוקף בעל חושי. ליף לא מספיק להתחמק ומועף על הקרקע בחוזקה, ראלטס תוקף בכדור צל שמכניע גם את ליף. זכיתם בקרב!. ליף קם וניגש לאיש בצד המכון שמושיט לו חפץ קטן. הוא ניגש אלייך. "מיילס, זה היה קרב מעולה וזכית בכבוד. כך, זה תג המכון שלך", הוא מושיט לך חפץ קטן. "כל הכבוד מיילס!" מתלהבת ויולט ומחמיאה לך על הניצחון. ריולו לא נראה מופתע שניצחת, העיניים שלו פשוט נוצצות יותר בהערצה שהוא מביט בך. סקיטי וצ'יקוריטה מקפצים מאושר ואפילו ראלטס מקפץ מעט.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/8/8c/Forest_Badge.png/60px-Forest_Badge.png[/IMG]
.
[[/QUOTE]
אני מודה לליף על הקרב ורץ לחבק את ראלטס.
"כל הכבוד לך, ולכולנו חבר'ה - מדובר במאמץ משותף של כולנו" אני אומר להם תוך כדי. לאחר מכן אנחנו הולכים למרכז הפוקימונים ומשם אני הולך עם השותפים שלי לשוק וקונה לכל אחד חטיף פוקימונים, גם לדרטיני אקנה אחד. לאחר מכן אלך לשבת איתם במקום שקט שבו נוכל לאכול בשקט.
"זה על העבודה הקשה חבר'ה" אני מודה להם ומסביר להם כמה אני שמח שיש לי את ההזדמנות לעבור את החויה הזו איתם.
כשנסיים להירגע אקום ואתכונן להתקדם לכיוון היציאה מין העיר.
-
[QUOTE]~מייקל~
"טוב לדעת" אתה אומר לאחות ג'וי ומודה לה על הטיפול. אתה חובה לעצמך שאתה חייב לבדוק את עצמך לעיתים קרובות יותר. "ליאו, הכל בסדר? איפה טראפינץ וכולם?" אתה שואל שאתה פוגש אותו. ליאו מצביע לשמאלו ואתה רואה את כל השותפים שלך מחכים. "ויולט..." הוא מתחיל לומר-ואתה נזכר שזה השם שהוא אמר גם לפני התעלף. "היא אחותי התאומה, שנינו נחטפנו ביחד והפרידו בינינו... אני לא יודע מה לעשות-רק לחשוב שהיא נמצאת בידיים של הארי...." דמעות זולגות מעיניו.[/QUOTE]
OH SNAP 360noscope t את לא רצינית. גם לטיאס וגם לטיאוס??
----------------------------------------
"אחותך התאומה? זה אומר שהיא מעורבת לטיאס, לא?" אומר לליאו. "ואתה אומר שהיא כלואה אצל הארי... חברים, שינוי קטן בתוכנית!" אקרא לצ'ימצ'אר ולכולם. "ליאו סיפר שאחותו, ויולט, נחטפה ע"י הארי. אז אנחנו הולכים להציל אותה! אנחנו שני מעורבים וארבעה פוקימונים, ביחד זה שישה. כל מה שאנחנו צריכים לעשות זה להתאמן קצת על מנת לפתח את המתקפות שלנו ומתקפות חדשות כמובן ואז בטוח שנהיה מספיק חזקים כדי להציל אותה!" אומר להם בביטחון. "אז מה דעתך? אתה בפנים?"
-
[SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~מוריס~
[/COLOR][/RIGHT][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]"טוב אלקיד, מה דעתך על קרב קטן?" אתה שואל ואלקיד מהנהן בשמחה. אלקיד רץ אל ממוסווין ובועט ברגליים שלו, מומסווין מאבד שיווי משקל ונופל, אלקיד מנצל זאת ותוקףף באגרוף רעם-מומסווין קם מיד, נראה שאגרוף הרעם לא השפיע עליו כלל! (ממוסווין הוא סוג אדמה. לחשמל יש אפקט של 0* עליו). 'קצת חבל לי לנתק את הקשר של לילית עם סוואבק אבל אין מה לעשות, הוא החוליה החלשה בחבורה שלי' אתה חושב לעצמך, מביט על סוואבק ולילית. אתה חוזר להתרכז בקרב, מומוסווין משחרר אבקה לבנה, די דומה לפתיתי שלג אל עבר אלקיד, שנראה קופא מקור.[/COLOR]
[COLOR=#333333]"אלקיד צריך לחשוב על משהו אחר המתקפות חשמל שלך כלל לא יעזרו כאן ! תנסה להסתובב סביבו מהר ואז תשתמש בחיקוי !|" אני מורה לו.[/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=Alice;1494939][size=5]
[size=5]~מייק~
[/size]יאללה בשבילך
~~~
"וואוו, זה...אחרת" אתה אומר, ומופתע לנוכח העובדה ש[b]הקול שלך נשמע שונה[/b]-הוא בוגר יותר, ואולי קצת עמוק יותק. אתה מנסה לנופף בזנב שלך וכמעט נופל-אתה מופתע שהזנב שלך גדול כל כך לפתע, זה מרגיש לך קצת לא טבעי מפני שעד כה היית רגיל לזנב קטן. אתה פותח את קולר-הפאנל שלך וחש שאתה סופג הרבה יותר אנרגיה כעט, אתה מזיז מעט את אוזנייך, מופתע מההרגשה. "אני חושב שאני מוכן לאיזה אימון מחודש. לונה, את רוצה שנערוך אימון קרב? אני והליוליסק מולך ומול שאדוו" אתה שואל. "בשמחה. אבל תתכונן להפסיד" היא אומרת וצוחקת בחיוך רחב. אתם מוצאים אזור ריק יחסית כדי להילחם בו. ביאנקה ושאר השותפים שלכם מתיישבים בצד, מסתכלים בקרב בסקרנות. לונה מתחילה את הקרב, היא משגרת כדור צל אימתני למראה לעברך, בזמן ששאדו רץ עם זנב ברזל להיליסוסק.
[/QUOTE]
אני מתחיל ממש ליהנות
~~~~~~~~~~~~
אפתח את הפאנל ואנסה לאגור בו מספיק חשמל כדי לסנוור את לונה ושאדוו. אחבוט בזנבי הענק בכל הכוח בכדור הצל בניסיון לנטרל אותו, ואורה להליוליסק:"מכת ברק על שאדוו! לאחר מכן נסה לחבוט בו בחוזקה עם זנבך!". אנסה לסנוור את לונה ושאדוו עם כל החשמל שאגרתי בקולר, ובין אם הם מסונוורים או לא, אשתמש בטעינה פרבולית כדי לשאוב מהם עוד חשמל, אהפוך את הקולר שלי לטעון במיוחד.
-
[SIZE=5]~ג'מי~[/SIZE]
אתה מנסה להיזכר במהירות בטבלת הסוגים שלמדת בכיתה ד, ולפתע נזכר בפתאומיות. 'אה! חשמל כן עובד על סלע! על אדמה הוא לא עובד.. אבל מה אם..' אתה חושב לעצמך. אתה רץ לקראת רורי, וברגע שאתה מגיעה אליו קופץ ומשתמש בזנב ברזל. אתה פוגע בחלק הכחול של ראשו-ושתי ההתקפות שלכן מתנגשות. העוצמה שלהן פחות או יותר שווה, למרות שאתה מרגיש שרורי מצליח מעט להדוף אותה. אתם מתנתקים ללא נזק וחוזרים לעמוד במקומכם. לינה קופצת הצידה, מתחמקת מבלו, ופוגעת בגבו בעלים קסומים, שמשאירים לא מעט נזק. רורי מתחיל לחפור , ונעלם במעמקי האדמה.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
אתה מודה לליף על הקרב, ומחבק את ראלטס שמסמיק מעט, אך מחבק אותך חזרה ברצון. "עשינו את זה" הוא אומר בשמחה. אתה מחמיא לכל השותפים שלך וכולכם הולכים למרכז הפוקימונים. לאחר שאתם מתרפאים ומתרעננים אתם הולכים לשוק, ואתה קונה לכל אחד מהפוקימונים שלך חטיף פוקימונים. אתה משלם 10$$ ונותן לכל אחד מהשותפים שלך את החטיף. ריולו אוכל בשקט את החטיף, בזמן שסקיטי וצ'יקוריטה אוכלים ומשחקים אחד עם השני, הפעם-אפילו ראלטס מצטרף אליהם. אתה יושב עם ויולט ואתם מחכים שהם ייסיימו. שהם מסיימים אתם קמים, ומתקדמים אל עבר היציאה מהעיר.
אתה עובר על יד שלט "דרך 31" ורואה את הבתים מתמעטים לאט לאט, עד שאתם מתחילים ללכת בשדה רחב וגדול. אתה שם לב לנחל קטן שהולך וגדל לאורך כל הדרך-עד שהופך לנהר רחב וגדול. לצד הנהר ובתוכו נמצאים כמה פוקימונים
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/158.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/283.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/120.gif[/IMG]
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
WELCOME TO THE GAME
ד"א מעורבים שנחטפו נמצאים בדרך 49 וזה מאודדדד רחוק חחח. תמשיך כרגיל ושתגיע תגיע חח
~~~~
"אחותך התאומה? זה אומר שהיא מעורבת לטיאס, לא?" אתה שואל את ליאו, שמהנהן. אתה נזכר באגדה על לטיאס ולטיאוס-הפוקימונים האגדיים, האחים הבלתי נפרדים, ותופס את גודל ההפרדה של זוג התאומים זה מזה. "ואתה אומר שהיא כלואה אצל הארי... חברים, שינוי קטן בתוכנית!" אתה אומר וקורא לשותפים שלך. אתה מבין שאתם צריכים ולהתאמן במטרה להתחזק לפני שתוכלו לנסות לחלץ את ויולט. כולם מהנהנים בשמחה, נראה שליאו לא בטוח איך להגיב למחווה, אך הוא מחייך חיוך קטן, ומביט בכם דומע מעט.
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"אלקיד, צריך לחשוב על משהו אחר. מתקפות החשמל שלך כלל לא יעזרו כאן!" אתה מסביר לו. אלקיד רץ סביב מומסווין ולפתע יוצר אבקת שלג לבנה, בדיוק כמו שממוסווין יצר לפני רגע-נראה שממוסווין קופא מקור. אלקיד נראה מעט מתוסכל מכך שרוב ההתקפות שלו הן חשמליות, הוא קופץ על ממוסווין בתסכול ומכה בממוסוין עם ידו, בדרך למכה אתה קולט שהיד שלו זוהרת באור אדמדמם, ונראה שהמכה עושה נזק! מזלט, אלקיד למד שבירת לבנים! (brick break)
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]זה דבר טוב חח?
~~
אתה פותח את הפנאנל שלך ומתחיל לאגור חשמל, אך לא מצליח לאגור מספיק כדי לסנוור את לונה ושאדו (רק התפתחת, אתה עוד לא שולט ב100% בהכל). אתה חובט עם זנבך בכדור הצל, זה מעט מכאיב לך אל אתה מצליח להדוף ולנטרל אותו. אתה משתמש בטעינה פרבולית, גורם לקולר שלך להיות טעון במיוחד. שאדו מספיק להתחמק מההתקפה, אך לונה נפגעת מעט. "נראה שזה הזמן להיות רציניים" צוחקת לונה, נראה שעכשיו שהתפתחת אתה יותר קרוב לרמה שלה. ברגע שהיא אומרת את זה הטבעות על גופה ועל גופו של שאדוו מתחילות לזהור, הדבר גורם גם לעיניים של לונה להיראות זוהרות, מה שיוצר מראה עוצר נשימה. לפתע, ללא כל אזהרה לונה מתחילה לבכות, ללא סיבה נראת לעין.
-
[SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~מוריס~[/COLOR][/RIGHT][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]"אלקיד, צריך לחשוב על משהו אחר. מתקפות החשמל שלך כלל לא יעזרו כאן!" אתה מסביר לו. אלקיד רץ סביב מומסווין ולפתע יוצר אבקת שלג לבנה, בדיוק כמו שממוסווין יצר לפני רגע-נראה שממוסווין קופא מקור. אלקיד נראה מעט מתוסכל מכך שרוב ההתקפות שלו הן חשמליות, הוא קופץ על ממוסווין בתסכול ומכה בממוסוין עם ידו, בדרך למכה אתה קולט שהיד שלו זוהרת באור אדמדמם, ונראה שהמכה עושה נזק! מזלט, אלקיד למד שבירת לבנים! (brick break)
" בוא ננסה שוב את המהלך הקודם תבעט בו ברגליו כדאי שאפול ולאחר מכן תשתמש בשיברת לבנים באיזור הרגיש שלו (יש לו בכלל ?) "[/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=Alice;1495028][SIZE=5]~ג'מי~[/SIZE]
אתה מנסה להיזכר במהירות בטבלת הסוגים שלמדת בכיתה ד, ולפתע נזכר בפתאומיות. 'אה! חשמל כן עובד על סלע! על אדמה הוא לא עובד.. אבל מה אם..' אתה חושב לעצמך. אתה רץ לקראת רורי, וברגע שאתה מגיעה אליו קופץ ומשתמש בזנב ברזל. אתה פוגע בחלק הכחול של ראשו-ושתי ההתקפות שלכן מתנגשות. העוצמה שלהן פחות או יותר שווה, למרות שאתה מרגיש שרורי מצליח מעט להדוף אותה. אתם מתנתקים ללא נזק וחוזרים לעמוד במקומכם. לינה קופצת הצידה, מתחמקת מבלו, ופוגעת בגבו בעלים קסומים, שמשאירים לא מעט נזק. רורי מתחיל לחפור , ונעלם במעמקי האדמה.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
אתה מודה לליף על הקרב, ומחבק את ראלטס שמסמיק מעט, אך מחבק אותך חזרה ברצון. "עשינו את זה" הוא אומר בשמחה. אתה מחמיא לכל השותפים שלך וכולכם הולכים למרכז הפוקימונים. לאחר שאתם מתרפאים ומתרעננים אתם הולכים לשוק, ואתה קונה לכל אחד מהפוקימונים שלך חטיף פוקימונים. אתה משלם 10$$ ונותן לכל אחד מהשותפים שלך את החטיף. ריולו אוכל בשקט את החטיף, בזמן שסקיטי וצ'יקוריטה אוכלים ומשחקים אחד עם השני, הפעם-אפילו ראלטס מצטרף אליהם. אתה יושב עם ויולט ואתם מחכים שהם ייסיימו. שהם מסיימים אתם קמים, ומתקדמים אל עבר היציאה מהעיר.
אתה עובר על יד שלט "דרך 31" ורואה את הבתים מתמעטים לאט לאט, עד שאתם מתחילים ללכת בשדה רחב וגדול. אתה שם לב לנחל קטן שהולך וגדל לאורך כל הדרך-עד שהופך לנהר רחב וגדול. לצד הנהר ובתוכו נמצאים כמה פוקימונים
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/158.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/283.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/120.gif[/IMG]
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
WELCOME TO THE GAME
ד"א מעורבים שנחטפו נמצאים בדרך 49 וזה מאודדדד רחוק חחח. תמשיך כרגיל ושתגיע תגיע חח
~~~~
"אחותך התאומה? זה אומר שהיא מעורבת לטיאס, לא?" אתה שואל את ליאו, שמהנהן. אתה נזכר באגדה על לטיאס ולטיאוס-הפוקימונים האגדיים, האחים הבלתי נפרדים, ותופס את גודל ההפרדה של זוג התאומים זה מזה. "ואתה אומר שהיא כלואה אצל הארי... חברים, שינוי קטן בתוכנית!" אתה אומר וקורא לשותפים שלך. אתה מבין שאתם צריכים ולהתאמן במטרה להתחזק לפני שתוכלו לנסות לחלץ את ויולט. כולם מהנהנים בשמחה, נראה שליאו לא בטוח איך להגיב למחווה, אך הוא מחייך חיוך קטן, ומביט בכם דומע מעט.
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"אלקיד, צריך לחשוב על משהו אחר. מתקפות החשמל שלך כלל לא יעזרו כאן!" אתה מסביר לו. אלקיד רץ סביב מומסווין ולפתע יוצר אבקת שלג לבנה, בדיוק כמו שממוסווין יצר לפני רגע-נראה שממוסווין קופא מקור. אלקיד נראה מעט מתוסכל מכך שרוב ההתקפות שלו הן חשמליות, הוא קופץ על ממוסווין בתסכול ומכה בממוסוין עם ידו, בדרך למכה אתה קולט שהיד שלו זוהרת באור אדמדמם, ונראה שהמכה עושה נזק! מזלט, אלקיד למד שבירת לבנים! (brick break)
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]זה דבר טוב חח?
~~
אתה פותח את הפנאנל שלך ומתחיל לאגור חשמל, אך לא מצליח לאגור מספיק כדי לסנוור את לונה ושאדו (רק התפתחת, אתה עוד לא שולט ב100% בהכל). אתה חובט עם זנבך בכדור הצל, זה מעט מכאיב לך אל אתה מצליח להדוף ולנטרל אותו. אתה משתמש בטעינה פרבולית, גורם לקולר שלך להיות טעון במיוחד. שאדו מספיק להתחמק מההתקפה, אך לונה נפגעת מעט. "נראה שזה הזמן להיות רציניים" צוחקת לונה, נראה שעכשיו שהתפתחת אתה יותר קרוב לרמה שלה. ברגע שהיא אומרת את זה הטבעות על גופה ועל גופו של שאדוו מתחילות לזהור, הדבר גורם גם לעיניים של לונה להיראות זוהרות, מה שיוצר מראה עוצר נשימה. לפתע, ללא כל אזהרה לונה מתחילה לבכות, ללא סיבה נראת לעין.[/QUOTE]
אני נהדף ומתנשם קצת
אני קצת מתחיל להכנס ללחץ, אני מנסה לזוז ממקום כדי לא לתת לרורי ניסיון להתביית עליי
פתאום עולה לי רעיון
אני משתמש בנבג כותנה כדי שיהיה מתחתי, כדי לרכך את הפגיעה, אם תגיע
-
[QUOTE=Alice;1495028][SIZE=5]~ג'מי~[/SIZE]
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
WELCOME TO THE GAME
~~~~
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]זה דבר טוב חח?
~~
אתה פותח את הפנאנל שלך ומתחיל לאגור חשמל, אך לא מצליח לאגור מספיק כדי לסנוור את לונה ושאדו (רק התפתחת, אתה עוד לא שולט ב100% בהכל). אתה חובט עם זנבך בכדור הצל, זה מעט מכאיב לך אל אתה מצליח להדוף ולנטרל אותו. אתה משתמש בטעינה פרבולית, גורם לקולר שלך להיות טעון במיוחד. שאדו מספיק להתחמק מההתקפה, אך לונה נפגעת מעט. "נראה שזה הזמן להיות רציניים" צוחקת לונה, נראה שעכשיו שהתפתחת אתה יותר קרוב לרמה שלה. ברגע שהיא אומרת את זה הטבעות על גופה ועל גופו של שאדוו מתחילות לזהור, הדבר גורם גם לעיניים של לונה להיראות זוהרות, מה שיוצר מראה עוצר נשימה. לפתע, ללא כל אזהרה לונה מתחילה לבכות, ללא סיבה נראת לעין.[/QUOTE]
"מגניב, זה סטאריו!" אני אומר בחיוך,
"ריולו, מוכן לקרב הראשון שלך?" אני שואל אותו, מדרבן אותו לקראת הקרב הראשון שלו בתור שותף שלי.
"קדימה! תקוף את סטאריו עם בעיטה נמוכה ולאחר מכן תעבור לכף כח, אני מאמין בך".
-
[quote]~מייקל~
welcome to the game
~~~~
[/quote]
*lol כל מה שאני צריך זה לפתח את טיילו לסוואלו ואני עף לשם
*נזכרת לוולאקם אותי רק עכשיו?
-----------------------------------
"אני יודע טוב מאוד מה ההשלכות של התעללות שכזאת מצדו של הארי," אומר לליאו ואעזור לו להתייצב על מנת לוודא שהוא התרפא מה"מפגש" שלנו עם חיילו של הארי. "ואם האגדה על לטיאוס ולטיאס באמת נכונה... זה כנראה מאוד קשה עבורך. הבטחתי לעצמי שהארי יישלם על הפשעים שלו- על כל אחד ואחד מהם." אומר ואתחיל לצאת ממרכז הפוקימונים. "הפעם היה לנו מזל, אבל אם אנחנו רוצים להציל את ויולט, אנחנו צריכים להתחזק- והמון. " אומר ואסרוק את הסביבה במטרה למצוא מקום אימון טוב
-
[SIZE=4]היי אנשים. אשמח למשובים\הצעות לשיפור למ"ת[/SIZE]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]"
אהבתי את המתקפה המתוכמת. ואני משערת שכן, אחרת איך הוא מתרבה ושטויות:embarrassed:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד בועט ברגליו של ממוסווין, שלמד את הלקח ומתחמק הפעם בריצה הצידה. הוא בחיים לא היה מצליח לצפות את המהלך הבא של אלקיד, אלקיד מרים את כף ידו, שהופכת להיות אדומה בהשפעת התקפת שבירת הלבנים, והוא משתמש במכה באזור ה'רגיש' של ממוסווין. ממוסווין צועק מכאב ומתחיל לקפץ במקום. "זה לא היה הוגן!" הוא מתלונן. "אף אחד לא אמר שמכה מתחת לחגורה אסורה" אומר אלקיד ומתחיל לצחקק מהבדיחה (הכושלת) של עצמו. ממוסווין המרוכז משלח קרן קרח ענקית, שאף אחד לא היה יכול לצפות אל עבר אלקיד!
[SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]
אתה מתנשם מעט, נכנס ללחץ. אתה זז ממקום למקום, כדי לא לתת לרורי להתביית עלייך שלפתע עולה לך רעיון. אתה משתמש בנבג כותנה שיהיה מתחתייך כדי שתוכל לרכך את הפגיעה במקרה הצורך. לינה רואה את המצב, נראה שבלו מתעונן לשלח מתקפה חשמלית, שאתה מיד מזהה כמכת ברק לעברה. "בוא נתחלף! תעצור את ההתקפה שלו במתקפת נגד, אני אטפל בחפירה של רורי!" היא צועקת לעברך, אתה רץ למקום שבו לינה עמדה בזמן שלינה רצה למקום בו אתה עמדת. בלו מוכן, ומשגר את ההתקפה אלייך. לינה עומדת בעיניים עצומות, היא לפתע מזנקת שמאלה, שרורי מופיע מימין למקום בו עמדה לפני רגע. היא תוקפת אותו מייד בכדור אנרגיה, רורי המופתע מועף לאחור.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
"מגניב, זה סטאריו!" אתה אומר בחיוך. "ריולו, מוכן לקרב הראשון שלך?" אתה שואל את ריולו, מדרבן אותו לקראת הקרב. "ברור שכן!" מתלהבת ריולו. ריולו תוקף את סטאריו בבעיטה נמוכה, סטאריו המופתע מועף לאחור. "זה לא היה פייר!" מתלונן סטאריו. ריולו לא מתעכב, כף ידו מתחילה לזהור באדום והוא רץ אל עב סטאריו עם כף כוח, סטאריו בתגובה משתמש בבועות, ריולו מפגין זריזות גדולה ומקפץ ורץ בין הבועות הנעות באוויר, הוא פוגע בסטאריו בכף הכוח וסטאריו נהדף מעט. סטאריו נראה די כועס, הוא משגר אקדח מים עוצמתי לעבר ריולו!
[SIZE=5]~מייקל~[/SIZE]
לא נראה לי סוולו יוכל לסחוב גם אותך, וגם את כל הפוקמונים שיש לך ושעוד תלכוד מוחעחע
ווילקמתי אותך על ה"OH SNAP 360noscope t את לא רצינית. גם לטיאס וגם לטיאוס??"
~~~~~~~~~~~~~~~;
"אני יודע טוב מאוד מה ההשלכות של התעללות שכזאת מצד הארי" אתה אומר לליאו ועוזר לו להתייצב, נראה שמבחינה פיזית לפחות הוא התאושש מהמפגש שלכם עם הארי. "ואם האגדה על לטיאס ולטיאוס באמת נכונה... זה כנראה מאוד קשה עבורך. הבטחתי לעצמי שהארי יישלם על הפשעים שלו-על כל אחד ואחד מהם" אתה אומר ויוצא ממרכז הפוקימונים יחד עם כולם. אתה מבין שהפעם היה לכם מזל, אך אם אתם רוצים לחלץ את ויולט, אתם צריכים להתחזק. אתה סורק את הסביבה ורואה שלט פנוי ומתאים לקרב קצת מאחורי מרכז הפוקימונים. אתם הולכים אליו-זה שדה דשא גדול ופתוח.
-
[QUOTE=Alice;1495047][SIZE=4]היי אנשים. אשמח למשובים\הצעות לשיפור למ"ת[/SIZE]
!
.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
"מגניב, זה סטאריו!" אתה אומר בחיוך. "ריולו, מוכן לקרב הראשון שלך?" אתה שואל את ריולו, מדרבן אותו לקראת הקרב. "ברור שכן!" מתלהבת ריולו. ריולו תוקף את סטאריו בבעיטה נמוכה, סטאריו המופתע מועף לאחור. "זה לא היה פייר!" מתלונן סטאריו. ריולו לא מתעכב, כף ידו מתחילה לזהור באדום והוא רץ אל עב סטאריו עם כף כוח, סטאריו בתגובה משתמש בבועות, ריולו מפגין זריזות גדולה ומקפץ ורץ בין הבועות הנעות באוויר, הוא פוגע בסטאריו בכף הכוח וסטאריו נהדף מעט. סטאריו נראה די כועס, הוא משגר אקדח מים עוצמתי לעבר ריולו!
.[/QUOTE]
"יופי של עבודה ריולו!" אני מחמיא לו.
"תתחמק מאקדח המים של סטאריו ותגיב מיד עם שבירת לבנים ובלי לחכות תעבור לעוד בעיטה נמוכה בעוצמה חזקה!" מורה לו לפעול.
-
[SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~מוריס~
[/COLOR][/RIGHT][/SIZE][RIGHT][COLOR=#333333]"[/COLOR]
[COLOR=#333333]אהבתי את המתקפה המתוכמת. ואני משערת שכן, אחרת איך הוא מתרבה ושטויות[/COLOR][/RIGHT]:embarrassed:
[RIGHT][COLOR=#333333]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#333333]אלקיד בועט ברגליו של ממוסווין, שלמד את הלקח ומתחמק הפעם בריצה הצידה. הוא בחיים לא היה מצליח לצפות את המהלך הבא של אלקיד, אלקיד מרים את כף ידו, שהופכת להיות אדומה בהשפעת התקפת שבירת הלבנים, והוא משתמש במכה באזור ה'רגיש' של ממוסווין. ממוסווין צועק מכאב ומתחיל לקפץ במקום. "זה לא היה הוגן!" הוא מתלונן. "אף אחד לא אמר שמכה מתחת לחגורה אסורה" אומר אלקיד ומתחיל לצחקק מהבדיחה (הכושלת) של עצמו. ממוסווין המרוכז משלח קרן קרח ענקית, שאף אחד לא היה יכול לצפות אל עבר אלקיד!
" אלקיד תנסה להתחמק ולאחר מכן תשתשמש בחיקוי אני סומך עליך שתלחם כמו שצריך " אני מורה לאלקיד[/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=Alice;1495047][SIZE=4]היי אנשים. אשמח למשובים\הצעות לשיפור למ"ת[/SIZE]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]"
אהבתי את המתקפה המתוכמת. ואני משערת שכן, אחרת איך הוא מתרבה ושטויות:embarrassed:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד בועט ברגליו של ממוסווין, שלמד את הלקח ומתחמק הפעם בריצה הצידה. הוא בחיים לא היה מצליח לצפות את המהלך הבא של אלקיד, אלקיד מרים את כף ידו, שהופכת להיות אדומה בהשפעת התקפת שבירת הלבנים, והוא משתמש במכה באזור ה'רגיש' של ממוסווין. ממוסווין צועק מכאב ומתחיל לקפץ במקום. "זה לא היה הוגן!" הוא מתלונן. "אף אחד לא אמר שמכה מתחת לחגורה אסורה" אומר אלקיד ומתחיל לצחקק מהבדיחה (הכושלת) של עצמו. ממוסווין המרוכז משלח קרן קרח ענקית, שאף אחד לא היה יכול לצפות אל עבר אלקיד!
[SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]
אתה מתנשם מעט, נכנס ללחץ. אתה זז ממקום למקום, כדי לא לתת לרורי להתביית עלייך שלפתע עולה לך רעיון. אתה משתמש בנבג כותנה שיהיה מתחתייך כדי שתוכל לרכך את הפגיעה במקרה הצורך. לינה רואה את המצב, נראה שבלו מתעונן לשלח מתקפה חשמלית, שאתה מיד מזהה כמכת ברק לעברה. "בוא נתחלף! תעצור את ההתקפה שלו במתקפת נגד, אני אטפל בחפירה של רורי!" היא צועקת לעברך, אתה רץ למקום שבו לינה עמדה בזמן שלינה רצה למקום בו אתה עמדת. בלו מוכן, ומשגר את ההתקפה אלייך. לינה עומדת בעיניים עצומות, היא לפתע מזנקת שמאלה, שרורי מופיע מימין למקום בו עמדה לפני רגע. היא תוקפת אותו מייד בכדור אנרגיה, רורי המופתע מועף לאחור.
[SIZE=5]~מיילס~
[/SIZE]
[SIZE=5]~מייקל~[/SIZE]
לא נראה לי סוולו יוכל לסחוב גם אותך, וגם את כל הפוקמונים שיש לך ושעוד תלכוד מוחעחע
ווילקמתי אותך על ה"OH SNAP 360noscope t את לא רצינית. גם לטיאס וגם לטיאוס??"
~~~~~~~~~~~~~~~;
"אני יודע טוב מאוד מה ההשלכות של התעללות שכזאת מצד הארי" אתה אומר לליאו ועוזר לו להתייצב, נראה שמבחינה פיזית לפחות הוא התאושש מהמפגש שלכם עם הארי. "ואם האגדה על לטיאס ולטיאוס באמת נכונה... זה כנראה מאוד קשה עבורך. הבטחתי לעצמי שהארי יישלם על הפשעים שלו-על כל אחד ואחד מהם" אתה אומר ויוצא ממרכז הפוקימונים יחד עם כולם. אתה מבין שהפעם היה לכם מזל, אך אם אתם רוצים לחלץ את ויולט, אתם צריכים להתחזק. אתה סורק את הסביבה ורואה שלט פנוי ומתאים לקרב קצת מאחורי מרכז הפוקימונים. אתם הולכים אליו-זה שדה דשא גדול ופתוח.[/QUOTE]
שיפור המת?
תגרמי לי להתפתח:sunglasses:
סתם אני צוחק יש לי עוד זמן בקושי התרגלתי למאריפ
את עושה עבודה מצויינת
~~~~~~~
אני נענה לבקשה שלה ומהר מחליף את מקומה, אני מנסה לשלוח אליו מכת ברק בחזרה, בתקווה שהיא תספיק לנטרל את המתקפה שלו
לאחר מכן אני שולח ועוטף אותו בנבג כותנה, ואז משלח אליו מכת ברק (מה שיגדיל את העוצמה, הצמר של מאריפ הוא מוליך חשמל ומייצר חשמל, עשיתי את שיעורי הבית שלי :sunglasses: )
-
[QUOTE=Alice;1495028][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]זה דבר טוב חח?
~~
מצוין
יותר כיף לי :nose_pick:
~~~~~~~~~~~~~~~~
'זה בטוח תרגיל' אחשוב. "הליוליסק, הישאר מפוקס". ''עם כמה שזה קשה לי, אני חייב להתכונן למתקפת נגד' אומר ואטען ככל חשמל שאני יכול בפאנל שלי. אניף את זנבי בהיכון ואסמן להליוליסק לעשות כמוני ולהעיף מבט על שאדוו. אעיף מבט מפוקס ועמוק על לונה, אך בלי להתמקד בפניה. אם היא ממשיכה לבכות, תוך כדי טעינה, אשלח אליה זרם חלש של חשמל כדי שתגיב.