-
[QUOTE=Sharpedo;1503001][COLOR=#800080][B]
[/COLOR][COLOR=#006400][B]פטריק-[/B]
[RIGHT]"תודה רבה שלי" אתה מודה לשלי. "העידוד שלך מאוד עזר לי בקרב". שלי [/RIGHT][IMG]http://www.interload.co.il/upload/5334195.png[/IMG](שנראית ככה) מסמיקה בחיוך. "אני באמת נהניתי. אתה מאמן חזק. אני עוד יותר שמחה שאזכה לראות את בוויזל נהנה ממאמן שיגשים בשבילו את המטרות שלו. אני מאוד נהנית מהיפופוטאס" שלי מוסיפה בחיוך. אתה מסיט את מבטך משלי ללוקסיו, אתה מלטף את ראשו הנעים [RIGHT]"בלעדיך - כל הקרב הזה היה אבוד!". "לוקסיו" לוקסיו משיב אליך בחיוב. נראה שהוא נהנה מהקרב. אתה מקשיב להצעתה של שלי. אתה מבין שלוח הזמנים שלך מאפשר לך להתלוות אליה עד לעיר סולסיאון, שם תפגוש את קיי. "כן, אין בעיה. נמשיך לסולאסיון. בזמן שתתאמני לתחרות אני אלך לבקר בחורבות סולאסיון. אני צריך להיפגש עם חבר טוב שלי שעוסק בחקר החורבות באזור. בכל מקרה, שנצא?". "כן!" שלי משיבה לך בהתלהבות ושניכם בחברת לוקסיו יוצאים מן העיר ויוצאים לכיוון דרך 209 (יפה שאתה מסתכל על המפה. תזכיר לי איזו אנדרטה יש בדרך הזו? אני חייב לשחק שוב בפלטינום בהזדמנות). הדרך הנפרסת לפניכם מאוד מלבבת. הדרך עצמה מלאה בצמחייה ובאוויר נהדר, אך היא דיי ארוכה. לאחר שעה של הליכה אתם מבצעים הפסקה קצרה ליד נחל, שם שניכם שוכבים על הדשא. אתה מתרומם מעט ורואה שיש מעט מאמנים סביב. לפתע אתה מבחין ב-[/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/032.gif[/IMG]אשר מדשדש את המים ומביט בעצבות ב-[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/029.gif[/IMG].היא מנסה להגיע אליו אך היא לא מצליחה! מה תעשה?[RIGHT] [/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
זאת לא אנדרטה, אלא הLost Tower. הבית קברות של דור 4.
וכן, אתה באמת חייב לשחק חח
ד"א שלי נראית כמו קרובת משפחה של Mallow הזאת מאלולה חח (הTrial Captain).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לא אחשוב בכלל. "בוויזל, צא! שחה ותוציא את ה...מה שהיא לא תהיה מהמים!" אומר לו בעודי סורק בפוקדקס במהירות את שני המכרסמים. בזמן שבווזיל עט לעברה אחשוב. 'האזור הזה מלא במאמנים. למה אף אחד מהם לא עשה שום דבר? בכל מקרה, אני מקווה שבוויזל לא יצא מאוחר מד' אחשוב ואביט בדאגה בבוויזל מנסה לחלץ את נידורן (כי כבר סרקתי אותה ואני יודע את שמה).
-
[QUOTE]
מאט-
כן הוא זכר. נשנש? נהפוכו. צ'ארמיליון עם ביטחון עצמי גבוה ואופי שחצני, מארשטומפ הוא נעים וטוב, הוא סתם משתעשע איתו.
אתה ניגש לצ'ארמיליון ומלטף את ראשו ואת קרנו הקשה. מעסה את גבו. מארשטומפ נעמד לצידך וטופח על שכמו של צ'ארמיליון ושניהם מצחקקים. אתה מתרחק מעט וצ'ארמיליון מסתובב ומנסה להפיל את מארשטומפ אחורנית בעזרת זנבו אך מארשטומפ מתחמק. משחק בין חברים. אתה מתרשם מאוד ממארשטומפ שמשתפר מפעם לפעם וככה מכל הפוקימונים שלך. כולכם יושבים היכן שנולנד עזב אתכם. אתם מחליף לבגדים הרגילים שלך ומגיש לכולם אוכל פוקימונים ומים, כולם אוכלים ונהנים, צוחקים ומתיידדים האחד עם השני וגם אתה איתם. נראה שתחושת האחדות והמורל של הצוות רק עולה מרגע לרגע. אתם משחקים ונהנים עד שכולכם באמת עייפים. אתה משיב את כל הפוקימונים שלך חזרה לפוכדורים שלהם ויוצא מן מערת צ'מני לכיוון העיר פאלרבור. אתה יוצא מן המערה ומביט גבוה, אתה מזהה הר געש פעיל במרומי ההרים. יש לך תחושה לא טובה בקשר לזה. אתה ניגש להמשך הדרך, עובר במעין סוואנה צחיחה בה פוקימונים מסוימים. אתה מדלג על הפוקימונים וממשיך קדימה וכעבור שעת הליכה אחת אתה מגיע לעיר פלארבור. העיר עצמה נינוחה ומעניינת. בתים קטנים עומדים על אדמת הר יבשה, נחל עובר כאן ובו מספר דייגים שחלקם מוכרים פוקימוני מים בכסף, מעבר לנחל ישנה מדשאה עם מאמנים. ישנו בעיר בניין תחרויות. אתה מקבל הודעה מנולנד, אשר מבקש ממך להתכונן למבצע, שיחול בשעה מוקדמת היום. נולנד מבקש ממך להיות בקרבת הר צ'מני בשעה 7 בבוקר. מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אקח נשימה עמוקה ואברר מה השעה. אם יש לי קצת זמן אלך לבניין התחרויות. מסקרן אותי קצת לראות מה הולך שם משום מה.
-
[COLOR=#006400][B]פטריק-
האמת שלא לא הייתה בתוך המים..פשוט בגדה שממולו. חחח ואני לא מוצא הורדות לכל המשחקים האלה, כולל אדום אש.[/B]
אתה לא חושב בכלל. אתה משחרר את בוויזל מהפוכדור שלו. [RIGHT]"בוויזל, צא! שחה ותוציא את ה...מה שהיא לא תהיה מהמים!" אתה אומר. "נידורן! אוי איזה מצחיק אתה" שלי משיבה לך ומצחקקת. אתה מצחקק גם, בוויזל קופץ לתוך הנחל ומחלץ את נידורן ומשיב אותה לגדה עליה עומד נידורן המבוהל לשלומה של חברתו. "נידו נידו!" הנידורן הסגול אומר לבוויזל בהוקרת תודה, ושני הפוקימונים הקטנים מסתלקים מן המקום לכיוון השיחים. הספקת לסרוק אותם בפוקידע, אכן מדובר בנידורן אשר הסגול הוא זכר ואילו הכחולה היא נקבה, הם פוקימונים מסוג רעל. בוויזל יוצא מן המים ומברך את שלי המאמנת הקודמת שלו בשלום. "היי בוויזל! כל הכבוד לך!" שלי אומרת ומחבקת את בוויזל שמשיב לה בחיבוק. את התוהה למה שאר המאמנים לא עזרו, אתה מבין שהם נמצאים מעט רחוק. אתה מנער את ראשך וקם. אתה ושלי מחליטים להמשיך בדרכיכם. בוויזל מלווה אתכם בהליכה כשהוא נכנס למים ומשפריץ מים סביב, צולל וקופץ. "אני אצרף לו חבר! קדימה סטאריו!" שלי קוראת ומשחררת את [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/120.gif[/IMG]שלה שנכנס למים ומתחיל לחתור במים גם הוא. אתם מבלים זמן נהדר ביחד, הוא אתה ושלי מחזקים את הקשר בינכם, אתה לרגע מבין איזה כיף היה לצאת למסע. פגשת את שלי בסיטואציה הכי לא צפויה, והנה אתם חברים טובים ואפילו שותפים! לאחר חצי שעה הליכה נוספת אתם מבצעים הפסקת אוכל, בה אתם משחררים את כל הפוקימונים שלכם ומגישים להם אוכל טעים. אתה מורח על גרוטל את המשחה שנתנו לך בחנות הפרחים בעיר פלוארומה ונראה שהיא מאוד נעימה לו. לאחר מכן אתם משיבים את כולם אם כי אתה משחרר את סטארביה החוצה. סטארביה מותחת כנפיים וחוצה את השמיים מעליכם. כעבור שעת הליכה נוספת אתם סופסוף מגיעים לפתח העיר סולייסאון! "פטריק הגענו! איזה כיף!" שלי קופצת מהתרגשות. אתה מבחין שליד היציאה מדרך 209 עומד מגדל, אתה מבין שמדובר בבית קברות לפוקימונים. אתם ממש בכניסה. סטארביה עומדת על כתפיך כשלפתע מגיח מבין העצים [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/336.gif[/IMG] מפחיד במיוחד שעוצר אתכם! ללא התראה מוקדמת אייפום [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/190.gif[/IMG]משתחררת החוצה מן הפוכדור, "אייפו!" היא קוראת ברוח קרב. אייפום קופצת מצד לצד ונראית בעלת מרץ בצורה יוצאת דופן. סטארביה מנענעת את הראש שלה בחוסר הבנה. אייפום מסתובבת אליך ומחייכת, רוצה שתגיד לה להילחם. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#800080][B]מאט-[/B]
אתה נושם נשימה עמוקה. כדאי תישן היום מוקדם כי מחכה לך מחר דבר גדול וחשוב מאוד. אתה מחליט ללכת לבניין התחרויות. אתה נכנס כצופה לאחת מהתחרויות אשר מתרחשות כעת, אך לפני התחרויות יש מופע חימום. הבמה כולה מוארת באור כחול וכהה, כשלפתע אתה מזהה פנים מוכרות [IMG]http://www.interload.co.il/upload/6225365.png[/IMG]זאת קרלין. קרלין אשר לבושה בבגד סגול נקי ומדהים, מתחילה לרקוד לצליל מנגינת פסנתר קלאסית מהפנטת. מהצד השני של הבמה, מתחיל לקפץ ולדלג [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/407.gif[/IMG]עם לבוש בצבע תכלת, רוזרייד מנופף בידי הפרחים שלו והשניים עושים את דרכם האחד לשני. הריקוד כולו הוא כ-10 דקות, בהן [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/301.gif[/IMG]מצטרף גם הוא לריקוד. דלקאטי עטוף בבד קטיפתי בצבע ירוק, והוא רץ מסביב לקרלין ורוזרייד כשהוא שר שיר ערש מרגש. בסיומו של הריקוד הקהל פשוט קם על הרגליים. זה פשוט מתבקש. גם אתה עושה זאת. כולם מוחאים כפיים, שורקים ומריעים לקרלין ולפוקימונים שלה אשר קדים קידה בנימוס ומחייכים לקהל. שלושתם יוצאים והשופטת נכנסת ומבשרת על תחילתה של התחרות. לאחר שעה וחצי בהן מתאם צעיר זוכה בסרט העיר פלארבור, כל הקהל יוצא החוצה. גם אתה. אתה יוצא מן האולם ופוגש את [IMG]http://www.interload.co.il/upload/6225365.png[/IMG] קרלין בשנית. עיניה היפות מזהות אותך והיא מנופפת לך לשלום. "היי! ראיתי אותך אז כשעזרנו לקקניה המסכן ההוא. אתה בקטע של תחרויות? איך אמרת שהשם?" קרלין שואלת אותך בסקרנות, אתה רואה שהיא כבר הספיקה להחליף בגדים. לא עובר שניה ולחיקה רץ [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/301.gif[/IMG]שמיילל אליך בקול מתוק. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1502989][COLOR=#333399][B][U]דרו-[/U]
חחחחחח יואו איך אתה אוהב את זה. אני לא הולך לפרט עכשיו על כל מקום בנרחבות![/B]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#333399]"מעולה... נתראה!" אתה קורא ללוקאס שיוצא מתחנת הרכבת, אתה נושם אוויר עמוק ומחליט לעשות סיור בעיר. אתה יוצא גם אתה מהרכבת ומטייל במוזיאונים, לומד שלל דברים על העיר נימבסה, אתה סוקר חנויות מוזיקה ודיסקים שונות ומגניבות, ולסיום אתה נכנס ללונה פארק הגדול ומבלה עם הפוקימונים שלך שעתיים של כיף! אמנם זה אינו פוטר אותך ממחשבות על ניקולס, היכן הוא? האם הצליח לתפוס את הניסוי? אין לדעת. לאחר כל הבילוי הנהדר אתה יוצא מן הפארק ומשיב את כולם פרט לדרומקה וריולו. אתם מוצאים לכם פינה נעימה באחד מהפארקים של העיר, ליד מספר עמודי תאורה, מעט עצים וסלעים ומתחילים להתאמן. דרומקה מתחיל להתגלגל ופוגע בעצים בעוצמה כשהוא מוסיף נגיחה. על הסלעים הוא מפזר מתקפות אש רבות כגון להביור עוצמתי. ריולו עומד כנגד עץ ומוציא עליו שלל מתקפות לוחם מהירות וחזקות, כשהוא מתרגל קפיצות והתחמקויות. אתה מחייך ורואה את הפוקימונים שלך מתחזקים כשלפתע משהו פוגע בראש שלך, אתה מסתובב במהירות ומגלה פרי קטן על הרצפה, אתה חוזר בחזרה לפוקימונים שלך ורואה שגם דרומקה הפסיק בגלל פרי שנזרק עליו, וכך גם ריולו. אתה מבין שמדובר בתכסיס, אתה מסתכל סביב כדי לראות מאין הוא מגיע כשפתאום אתה מגלה על אחד מעמודי התאורה [/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#333399][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/587.gif[/IMG]אמולגה שובב אשר מתפקע מצחוק כשהוא רואה שאתה מסתכל עליו. אמולגה מביט בך בפרצוף משועשע, מוציא לשון ותוקף במתקפת חשמל את ריולו שמצליח להתחמק. "אמו אמו!" אמולגה פולט ותוקף אותו במתקפת חשמל חלשה יותר, אתה מקלב זעזוע בגופך והפוקימון רק צוחק! דרומקה מתעצבן ויורה עליו להביור חזק בעוד ריולו משתמש בחיקוי על דרומקה ותוקף בלהביור משלו, אמולגה הזריז מתחמק במיומנות מהשניים, פורס את כיסי העור מתחת לידיו, מרחף בזריזות מאחוריהם ותוקף אותם במתקפת חשמל שמחשמלת את שניהם. "אמו אמולגה!" אמולגה מצחקק ומתעופף באוויר, בורח לכיוון העיר. דרומקה וריולו מתעצבנים וחוזרים להתאמן, מעוצבנים יותר. לפתע אתה רואה נערה רצה אליך ושואלת אם ראית טפיג מסתובב בסביבה, נראה שהיא איבדה אותו.[B]
מה תעשה?[/B][/COLOR][COLOR=#0000cd]
[/COLOR][/QUOTE]
אוהב את מה? לא ביקשתי שתפרט שוב חחח... ציינתי שאני מסתובב במה שכבר פירטת שיש, אמרתי לעצמי שאם יהיה בהם משהו מעניין אתה כבר תציין. לא צריך שתפרט לי שוב על כלום.
~~~~~~~~~
"ררר... הפוקימון השטותניק הזה" אתעצבן מאז אך אז אתחיל לצחוק, וארצה מאוד לרוץ אחריו... אך בגלל הנערה אעצור את עצמי. "לא האמת שלא ראיתי... את צריכה עזרה? אני מוכן לעזור לחפש!" אציע בחיוך, אחריי הכל היא עלמה במצוקה P;
"אגב אני דרו, ומי את?" אשאל מתוך נימוס
[COLOR=#ff0033][U][B]מקס-[/B][/U][/COLOR][SPOILER][B][COLOR=#ff0033]א' למה שלא יהיה מתחיל, מי ישמע באיזה נקודה אתה במשחק. כולה 2 מכונים...
מי אמר לך שבאלבזור יכול להרים דברים יותר כבדים מהגוף שלו, ורייצ'ו רגיל שוקל 35 בעוד באלבזור 6.5. ושוב הרייצ'ו שלו כמו בסדרה הוא יותר גדול מהרגילים סתומרת איזה 50 קילו. וגם בסופו של דבר זרמתי איתך והוא הטיח אותו ברצפה. אני פשוט מדבר על זה שאתה מגיב ומנסה לחסום לי כל דבר, כל אפשרות שהתחמק, כל אפשרות שיתקיף כל אפשרות להכל... שחק וזהו. אם לא טוב לך איך שאני מגיב תגיד לי "רון שמע אחי, אתה מגיב זבל. אז לא תודה, אקח מישהו אחר..." אני סה"כ מנסה קצת להיצמד לפרטים וקצת להקשות שיהיה לך יותר מאתגר. למה אתה קשה איתי?[/COLOR][/B][/SPOILER][COLOR=#ff0033]~~~~~~~~~~~~~~~
"באלבזור זאת ההזדמנות שלנו!" אתה קורה ומיד עיניו של באלבזור נפקחות, אנרגיה לא מוסברת פועלת בו. הוא שולח במהירות שיא גפנים לרגליו ושנייה ליפני שרייצ'ו משגר את קרן הטעינה הוא נמשך קדמיה מרגליו ונופל על גבו והקרן נשלחת אל התקרה מנפצת לרסיסי את אחד הפלורסנטי שמאירים וכמעט עושה חור בתקרה.
באלבזור שולח זרע עלוקה אך בפוקדת סירג' "התגלגל הצידה מיד!" רייצ'ו חומק, סופג עוד מטח עלי תער חזק ממך ובאלבזור שלא מוכנים להפסיד. רייצ'ו נלחם בעצמו וסופג עוד ועוד חבטות וכבר קשה לו לעמוד בזה. "רייצ'ו חפירה, בפקודה! קדימה!" והוא חומק על מתחת לאדמה. מזנק מאחורי באלבזור ועם מתקפה מהירה מעיף אותו על פניו והוא מתגלגל פצוע ושרוע על הזירה.
"ב..באל...באללללבסור..." הוא חורק שיניים ומתאמץ לקום כשאתה נפאם מבהלה, דואג לו מאוד "רייצ'ו סיים אתזה, קרן על!"
הוא קורא ואתה ודילן מוכי תדהמה. רייצ'ו צועד ומגיע ליפני באלבזור המרותק לטווח 0... לוקח את זנבו הגרזני ונועץ אותו בקרקע כאשר באלבזור נלכד ברווח שבין לבין ואז מפיו טוען קרן כתומה וזרחנית המתגבשת לעיגול יותר גדול ויותר גדול.
סירג' מחייך, דילן מפנה מבטו מבועט, ואתה המום וכמעט נשבר. כשאז לפתע קרן לבנה גדולה מתפצת בזירה, באלבזור זורח באור לבן ומסנוור ומעיף לאחור את רייצ'ו שיוצא מריכוז וקרן העל מתמוגגת. כולכם מוכי הלם לראות איך הצב הקטן משתנה...
הנבג הגדול על גבו נפתח מעט לפרח ועלי כותרת טרופיים, גופו ניהיה חסון וגדול יותר לפיו מתווספים ניווים והוא מזדקף עד מאוד[IMG]http://www.interload.co.il/upload/6837032.gif[/IMG]!
[B]~באלבזור התפתח לאיוויזור~[/B] לפתע הפוקימון החדש שלך תוקף במתקפה דמויית עליי תער, העלים נשלפים מגופו מרחפים לשנייה מעליו, זורחים בשלל צבעים ועפים אל רייצ'ו בעצמה רבה מאוד. הם רבים וחזקים יותר מעלי תער. [U](איוויזור למד עלים קסומים)[/U].
הוא שולח אל רייצ'ו גם זרע עלוקה ושלוכד הפעם את המטרה, ושואב ממנו כמו אנרגיה גדולה. לפתע הוא משתמש בעוד מתקפה חדשה, בעוד רייצ'ו הולך ומסתבך בשורשי הזרע ונאבק בהם כשאז איוויזור נוהם ורץ מהר מהר עם ראשו מופנה קדימה מזנק ונוגח [U](איוויזור למד נגיחה)[/U] בעצמה ברייצ'ו, מעיף אותו בכוח רב על קיר המכון שנסדק כהוגן, והוא נתלש ממנו לרצפה, מעולף לחלוטין!
"אייווי..." הוא נוהם בעצבנות. ונראה נינוח ולא נרגש.
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-
עוד משהו, הכרת מלא אנשים, ונגמרו לי הספרייטים האפשריים חח אז תסלח לי אם אני לא שם ספרייט ונכנס לדמות לעומק.[/B]
[RIGHT]"ררר... הפוקימון השטותניק הזה" אתה ממלמל ומרגיש רצון בלתי מוסבר לרוץ אחריו. אך אתה לא יכול להתעלם מן הנערה הבוכה, שנראה שנמצאת במשבר לא קטן בכלל. "לא האמת שלא ראיתי... את צריכה עזרה? אני מוכן לעזור לחפש!" אתה מנסה להרגיע אותה, היא מחייכת אליך, ומודה לך. שניכם בליווי של דרומקה וריולו חוזרים לעיר ומתחילים לחפש, אתה מנסה לדלות מהנערה כל מידע אפשרי, היא מספרת לך שהיא איבדה אותו ליד הפארק שמצאה אותך. אתה שואל לשמה והיא משיבה לך ששמה הוא ליירה. אתם נכנסים לתוך מרכז העיר, כי בפארק הייתם וטפיג לא נמצא שם. דרומקה מתגלגל סביב הדוכנים והמזרקות בעיר כשלפתע הוא קורא לכם להגיע. אתם מבינים שדרומקה מצא משהו ואתם שמחים לראות שטפיג [/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/498.gif[/IMG]בעל קולר כחול זולל לחמנייה זרוקה מהרצפה, הוא מבחין בדרומקה, נבהל ונמלט לכיוון המכון של העיר. "הנה הוא! קדימה!" הנערה קוראת אליך ואתם מתחילים לרוץ בעקבותיו. טפיג המפוחד לא רואה אתכם אלא רק את דרומקה, שמנסה להשיג אותו בעזרת גלגול. אתה מתחיל לאמץ את הריצה שלך, לרוץ במהירות כאשר טפיג נעמד מתחת לשני אנשים שגבם מופנה אליך, אתה בטעות מפיל את שני האנשים האלו על הרצפה, כשטפיג פתאום מבחין במאמנת שלו, מחרחר בשמחה וקופץ לידיה. "תודה לך!!" ליירה מודה לך והיא וטפיג חוזרים אל העיר. אתה נעמד מבויש מול צמד האנשים אשר קמים אליך, ומופתע לגלות שמדובר בג'ונס [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/030.gif[/IMG] וב-[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/094.gif[/IMG]סביב הבחורה נעמדים כעשרה נערים ונערות עם פנקסים ועטים ומסתכלים עליך עצבניים ביותר. "אתה הפלת אותנו דרו?! נו בטח לא התכוונת!" ג'ונס אומר בחיוך ומספר לבחורה שלידו שאתה בסך הכל חבר. אתה משפיל את ראשך כשקול נעים וצלול יוצא מפיה של הבחורה שנמצאת לידו. "איך אומרים..מאמנים פשוט רצים למכון שלי!" היא אומרת ומצליחה להצחיק את כל המעריצים שעומדים לצידה. אשר עדיין מביטים בך בעצבנות. ריולו ודרומקה נעמדים לידך, מעט מבולבלים. מה תעשה?[RIGHT] [/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Jan Luigi;1503009]
[COLOR=#ff0033][U][B]מקס-[/B][/U][/COLOR][SPOILER][B][COLOR=#ff0033]א' למה שלא יהיה מתחיל, מי ישמע באיזה נקודה אתה במשחק. כולה 2 מכונים...
מי אמר לך שבאלבזור יכול להרים דברים יותר כבדים מהגוף שלו, ורייצ'ו רגיל שוקל 35 בעוד באלבזור 6.5. ושוב הרייצ'ו שלו כמו בסדרה הוא יותר גדול מהרגילים סתומרת איזה 50 קילו. וגם בסופו של דבר זרמתי איתך והוא הטיח אותו ברצפה. אני פשוט מדבר על זה שאתה מגיב ומנסה לחסום לי כל דבר, כל אפשרות שהתחמק, כל אפשרות שיתקיף כל אפשרות להכל... שחק וזהו. אם לא טוב לך איך שאני מגיב תגיד לי "רון שמע אחי, אתה מגיב זבל. אז לא תודה, אקח מישהו אחר..." אני סה"כ מנסה קצת להיצמד לפרטים וקצת להקשות שיהיה לך יותר מאתגר. למה אתה קשה איתי?[/COLOR][/B][/SPOILER][COLOR=#ff0033]~~~~~~~~~~~~~~~
"באלבזור זאת ההזדמנות שלנו!" אתה קורה ומיד עיניו של באלבזור נפקחות, אנרגיה לא מוסברת פועלת בו. הוא שולח במהירות שיא גפנים לרגליו ושנייה ליפני שרייצ'ו משגר את קרן הטעינה הוא נמשך קדמיה מרגליו ונופל על גבו והקרן נשלחת אל התקרה מנפצת לרסיסי את אחד הפלורסנטי שמאירים וכמעט עושה חור בתקרה.
באלבזור שולח זרע עלוקה אך בפוקדת סירג' "התגלגל הצידה מיד!" רייצ'ו חומק, סופג עוד מטח עלי תער חזק ממך ובאלבזור שלא מוכנים להפסיד. רייצ'ו נלחם בעצמו וסופג עוד ועוד חבטות וכבר קשה לו לעמוד בזה. "רייצ'ו חפירה, בפקודה! קדימה!" והוא חומק על מתחת לאדמה. מזנק מאחורי באלבזור ועם מתקפה מהירה מעיף אותו על פניו והוא מתגלגל פצוע ושרוע על הזירה.
"ב..באל...באללללבסור..." הוא חורק שיניים ומתאמץ לקום כשאתה נפאם מבהלה, דואג לו מאוד "רייצ'ו סיים אתזה, קרן על!"
הוא קורא ואתה ודילן מוכי תדהמה. רייצ'ו צועד ומגיע ליפני באלבזור המרותק לטווח 0... לוקח את זנבו הגרזני ונועץ אותו בקרקע כאשר באלבזור נלכד ברווח שבין לבין ואז מפיו טוען קרן כתומה וזרחנית המתגבשת לעיגול יותר גדול ויותר גדול.
סירג' מחייך, דילן מפנה מבטו מבועט, ואתה המום וכמעט נשבר. כשאז לפתע קרן לבנה גדולה מתפצת בזירה, באלבזור זורח באור לבן ומסנוור ומעיף לאחור את רייצ'ו שיוצא מריכוז וקרן העל מתמוגגת. כולכם מוכי הלם לראות איך הצב הקטן משתנה...
הנבג הגדול על גבו נפתח מעט לפרח ועלי כותרת טרופיים, גופו ניהיה חסון וגדול יותר לפיו מתווספים ניווים והוא מזדקף עד מאוד[IMG]http://www.interload.co.il/upload/6837032.gif[/IMG]!
[B]~באלבזור התפתח לאיוויזור~[/B] לפתע הפוקימון החדש שלך תוקף במתקפה דמויית עליי תער, העלים נשלפים מגופו מרחפים לשנייה מעליו, זורחים בשלל צבעים ועפים אל רייצ'ו בעצמה רבה מאוד. הם רבים וחזקים יותר מעלי תער. [U](איוויזור למד עלים קסומים)[/U].
הוא שולח אל רייצ'ו גם זרע עלוקה ושלוכד הפעם את המטרה, ושואב ממנו כמו אנרגיה גדולה. לפתע הוא משתמש בעוד מתקפה חדשה, בעוד רייצ'ו הולך ומסתבך בשורשי הזרע ונאבק בהם כשאז איוויזור נוהם ורץ מהר מהר עם ראשו מופנה קדימה מזנק ונוגח [U](איוויזור למד נגיחה)[/U] בעצמה ברייצ'ו, מעיף אותו בכוח רב על קיר המכון שנסדק כהוגן, והוא נתלש ממנו לרצפה, מעולף לחלוטין!
"אייווי..." הוא נוהם בעצבנות. ונראה נינוח ולא נרגש.
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
חחח קודם כל אל תיקח את זה קשה! הכל בסדר! חחח אני ממש לא רוצה להחליף אותך, רק אומר מספר דברים שלדעתי היו נכונים. כי אני פשוט לא מסתכל על הדברים האלו. אתה עושה את זה מצוין אל תחשוש. תתאר לי איך אני מגיב, שאדע איך לשנות. אני לא מאמין שבלבזור התפתח!! יואוווו! נגיחה? טוב נו הגיוני לאיווזור מתחיל, חשבתי תשפר לחבטת גוף אבל זה הגיוני. עלים קסומים? אין לי בעיה עם זה זה פשוט מוזר לי חח כי בסדרה כל בלבזור והתפתחויותיו היו עם עלים רגילים, טוב נו זה חזק יותר
אבלע רוק. אבהה באיווזור. ולא אאמין. הבלבזור הקטן שבקע מהביצה בחדר שלי..התפתח לאיווזור. כמו המשפחה שהייתה בשבט שלו. אפול על הברכיים ואתחיל לבכות בכי מאושר. מתעלם מהניצחון המדהים שלו על רייצ'ו. אקום, אאסוף את עצמי ואלך ואחבק את איווזור בחוזקה. "איווזור שלי התפתחת! כמה התחזקת! אני לא מאמין. ניצחת אותו ברגע!" אומר לאיווזור בחיוך ואלטף את ראשו, "ללא ספק נהייתה מגניב! מה זה הניבים האלו?!" אומר בהומור ואצחק עם איווזור, ארגיש את עליו החדשים. אתן לסרג' להגיע אליי, אני כעת רוצה להיות עם איווזור.
-
[QUOTE]
מאט-
אתה נושם נשימה עמוקה. כדאי תישן היום מוקדם כי מחכה לך מחר דבר גדול וחשוב מאוד. אתה מחליט ללכת לבניין התחרויות. אתה נכנס כצופה לאחת מהתחרויות אשר מתרחשות כעת, אך לפני התחרויות יש מופע חימום. הבמה כולה מוארת באור כחול וכהה, כשלפתע אתה מזהה פנים מוכרות זאת קרלין. קרלין אשר לבושה בבגד סגול נקי ומדהים, מתחילה לרקוד לצליל מנגינת פסנתר קלאסית מהפנטת. מהצד השני של הבמה, מתחיל לקפץ ולדלג עם לבוש בצבע תכלת, רוזרייד מנופף בידי הפרחים שלו והשניים עושים את דרכם האחד לשני. הריקוד כולו הוא כ-10 דקות, בהן מצטרף גם הוא לריקוד. דלקאטי עטוף בבד קטיפתי בצבע ירוק, והוא רץ מסביב לקרלין ורוזרייד כשהוא שר שיר ערש מרגש. בסיומו של הריקוד הקהל פשוט קם על הרגליים. זה פשוט מתבקש. גם אתה עושה זאת. כולם מוחאים כפיים, שורקים ומריעים לקרלין ולפוקימונים שלה אשר קדים קידה בנימוס ומחייכים לקהל. שלושתם יוצאים והשופטת נכנסת ומבשרת על תחילתה של התחרות. לאחר שעה וחצי בהן מתאם צעיר זוכה בסרט העיר פלארבור, כל הקהל יוצא החוצה. גם אתה. אתה יוצא מן האולם ופוגש את קרלין בשנית. עיניה היפות מזהות אותך והיא מנופפת לך לשלום. "היי! ראיתי אותך אז כשעזרנו לקקניה המסכן ההוא. אתה בקטע של תחרויות? איך אמרת שהשם?" קרלין שואלת אותך בסקרנות, אתה רואה שהיא כבר הספיקה להחליף בגדים. לא עובר שניה ולחיקה רץ שמיילל אליך בקול מתוק. מה תעשה?
[/QUOTE]
אני מרגיש איך הגרון שלי מתייבש והלב רץ בבושה. אני למעשה תוהה מה לעזאזל אני עושה שם ואיך זה שאני לא לבוש בקפידה.
"א.. אני רק באתי להסתכל.. אולי אפילו להתנסות. "באמת זיהית אותי בקהל?"
אני מחליט שאני חייב לתת לזה נסיון. מי יודע?
-
[COLOR=#800080][B]מאט-
נו מה אתה מתבייש ממנה, תתחבר אליה! ברור שהיא גדולה ממך אני מנסה להכיר לך דמויות חברות למה אתה קשה?! חחחח[/B]
אתה מתחיל להילחץ. הגרון שלך מתייבש כשאתה מביט בקרלין שמסתכלת עליך בפניה המושלמות ובחיוך מאוזן לאוזן שמרוח לה על הפנים. [RIGHT]"א.. אני רק באתי להסתכל.. אולי אפילו להתנסות. "באמת זיהית אותי בקהל?" אתה אומר בגמגום קל, אבל אתה מצליח להוציא את המשפט בשלמותו. קרלין מסמיקה ומצחקקת. "אתה באמת מתעניין בתחרויות? בוא איתי לטיול בחוץ. קר לי כאן! אני חייבת לספוג מעט אור" קרלין מסבירה לך ושניכם יוצאים לטיול נחמד ברחבי העיר פלארבור. הטיול הנחמד שלכם לוקח כ-20 דקות, הוא מתחיל ברחבי המבנים בעיר, בו אתה מספר לה עליך, על כך שאתה מאמן, ואתה אפילו מראה לה את התגים שלך. קרלין מתרשמת. "כל הכבוד! אני בטוחה שאתה מאמן חזק" קרלין מחמיאה לך ואתה מסמיק. קרלין מספרת לך על עצמה, שהיא נולדה וחייתה בעיר ליליקוב שנמצאת באחד החופים של מחוז הואן, בהתחלה היא הייתה מתאמת, אך הפסיקה ופנתה לתחום הריקוד, מאז היא נודדת עם הפוקימונים שלה מעיר לעיר ומציעה את עצמה כמופע חימום לפני אירועים שונים. "אני צוברת הצלחה. היום הבטיחו שיתקשרו אליי שוב. אני מאוד אוהבת את זה" קרלין אומרת במתיקות כשהיא קונה לשניכם גלידה. אתם ניגשים לאזור הנחל, מורידים את הנעליים ומשכשכים את הרגליים שלכם בתוך המים הכחולים והנעימים. דלקאטי מניח את ראשו על ברכיה של קרלין. "אז..אתה באמת רוצה להתנסות בתחרויות? זה לא קל אתה אתה יודע. אתה תצטרך גם להשיג 5 סרטים כדי להשתתף בפסטיבל הגדול. זה מאוד קשה להתמקד בשני דברים" קרלין נותנת לך את העצה האישית שלה. "סיפרת לי על הפוקימונים שלך ונראה שהם בעיקר אוהבים להילחם. סוובלו המתוקה נשמעת לי כאפשרות, אולי גם הקירליה שלך אבל אני לא יודעת" קרלין אומרת. "תגיד. יש בצד השני של הגדה מאמנים. מה דעתך שנישאר כאן עוד קצת ואז נלך להילחם שנינו באיזה קרב כפול נחמד?" קרלין מציעה לך בחיוך. מחכה לתשובתך. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1503016][COLOR=#800080][B]מאט-
נו מה אתה מתבייש ממנה, תתחבר אליה! ברור שהיא גדולה ממך אני מנסה להכיר לך דמויות חברות למה אתה קשה?! חחחח[/B]
אתה מתחיל להילחץ. הגרון שלך מתייבש כשאתה מביט בקרלין שמסתכלת עליך בפניה המושלמות ובחיוך מאוזן לאוזן שמרוח לה על הפנים. [RIGHT]"א.. אני רק באתי להסתכל.. אולי אפילו להתנסות. "באמת זיהית אותי בקהל?" אתה אומר בגמגום קל, אבל אתה מצליח להוציא את המשפט בשלמותו. קרלין מסמיקה ומצחקקת. "אתה באמת מתעניין בתחרויות? בוא איתי לטיול בחוץ. קר לי כאן! אני חייבת לספוג מעט אור" קרלין מסבירה לך ושניכם יוצאים לטיול נחמד ברחבי העיר פלארבור. הטיול הנחמד שלכם לוקח כ-20 דקות, הוא מתחיל ברחבי המבנים בעיר, בו אתה מספר לה עליך, על כך שאתה מאמן, ואתה אפילו מראה לה את התגים שלך. קרלין מתרשמת. "כל הכבוד! אני בטוחה שאתה מאמן חזק" קרלין מחמיאה לך ואתה מסמיק. קרלין מספרת לך על עצמה, שהיא נולדה וחייתה בעיר ליליקוב שנמצאת באחד החופים של מחוז הואן, בהתחלה היא הייתה מתאמת, אך הפסיקה ופנתה לתחום הריקוד, מאז היא נודדת עם הפוקימונים שלה מעיר לעיר ומציעה את עצמה כמופע חימום לפני אירועים שונים. "אני צוברת הצלחה. היום הבטיחו שיתקשרו אליי שוב. אני מאוד אוהבת את זה" קרלין אומרת במתיקות כשהיא קונה לשניכם גלידה. אתם ניגשים לאזור הנחל, מורידים את הנעליים ומשכשכים את הרגליים שלכם בתוך המים הכחולים והנעימים. דלקאטי מניח את ראשו על ברכיה של קרלין. "אז..אתה באמת רוצה להתנסות בתחרויות? זה לא קל אתה אתה יודע. אתה תצטרך גם להשיג 5 סרטים כדי להשתתף בפסטיבל הגדול. זה מאוד קשה להתמקד בשני דברים" קרלין נותנת לך את העצה האישית שלה. "סיפרת לי על הפוקימונים שלך ונראה שהם בעיקר אוהבים להילחם. סוובלו המתוקה נשמעת לי כאפשרות, אולי גם הקירליה שלך אבל אני לא יודעת" קרלין אומרת. "תגיד. יש בצד השני של הגדה מאמנים. מה דעתך שנישאר כאן עוד קצת ואז נלך להילחם שנינו באיזה קרב כפול נחמד?" קרלין מציעה לך בחיוך. מחכה לתשובתך. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
אני דובק לאישיות של הדמות...
~
"אשמח. אני בהחלט מאמן בנשמה, אבל יש הרבה מעבר לכך." אומר לה בחיוך ואתרכז בפניה היפות. "אני לא יודע לגבי התחרויות עדיין אבל אני בהחלט אתן לפוקימונים שלי הזדמנות. אני יכול לצרף לצוות שלי פוקימונים מתאימים. בכל אופן, אני אשמח לקרב כפול לצידך. אולי נתחרה לצד השני של הגדה?"
-
[QUOTE=Sharpedo;1502989][COLOR=#0000cd][B]גרייס-
חחח הגבת על ההמשך הלא נכון!! וגלגול קרח זה בעצם שהוא מתגלגל ותוך כדי מייצר רסיסי קרח שהוא משגר תוך כדי הגלגול שלו [/B]
[RIGHT]"קווליבה, כל הכבוד. עכשיו תנוח קצת. פנאפי-תורך" את מודה לקווילבה על הקרבות הטובים שסיפק, "פאנפי!" פאנפי כורז בחדקו הקטן ומתגלגל במהירות לצידו של גלסיאון. "פנאפי, הגנת כדור ואז גלגול קרח!. אם פריימאפ מנסה לתקוף אותך, תתחמק" את פוקדת במהירות על פאנפי. גלסיאון נוהם לעבר היריבים שלו כשמיי מצחקקת "גלסיאון קדימה! כדור צל על פלאפי! ואז מיד כוח נסתר ורסיסי קרח על פראיימפ!". בשניה אחת פאנפי מתכדרר ומשפר את ההגנה שלו, גורם לגופו להיות יותר חסין למתקפות. פאנפי מתחיל להתגלגל סביב שני היריבים שלו כשרסיסי קרח נוצרים ממולו, הוא משגר אותם לעבר פלאפי ופראיימפ שנפגעים, פלאפי מעט ויתר, פראיימפ מצליח לשבור מספר רסיסים בעזרת ידיו. גלסיאון מזהה את ההזדמנות ומנתר למעלה, משגר כדור צל על פלאפי שמשתמש במכת ברק ומפוצץ את כדור הצל ויוצר שובל של נצנצים ברחבי הזירה הזוכה לתשואות מן הקהל. גלסיאון נעמד מול פראיימפ ומשגר לכיוונו כדורים ירוקים אך לצערה של מיי פראיימפ מפוצץ אותם באגרוף רעם חזק במיוחד. גלסיאון מועף אחורנית מאגרוף הרעם של פראיימפ. דיו של פראיימפ נצבעות בסגול כשהוא מנסה לתקוף בנעיצת רעל את פאנפי שמרבה להתחמק ממנו בצורה מושלמת. את מחייכת בביטחון, האימונים שם וונסה מאוד מועילים לך. "וואו הפאנפי שלך חזק! אנחנו ננצח אותם!" מיי אומרת כשלפתע פאנפי מועף אחורנית כשפלאפי פוגע בו בקרן ממיינת (signal beam) ופראיימפ מגיח מהאוויר ותוקף את פאנפי במכת קרטה חזקה שמטיחה אותו בקרקע, אם כי פאנפי ממהר לעמוד, פראיימיפ מורחק מפאנפי לאחר שגלסיאון מתנפל על פראיימפ עם זנב ברזל. המאמנים היריבים פוקדת על פלאפי להשתמש בהגנת כותנה ובמכת ברק על גלסיאון, בעוד שפראיימפ טוען אגרוף קרח ונראה מוכן למרדף ממושך אחריי פאנפי. מה תעשי?
[/RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#a52a2a][RIGHT][B]
"פנאפי-תקפוץ מול גלסיאון ותספוג את מכת הברק! מיי-בואי נחליף יריבים. פאנאפי-גלגול רסיסי קרח על פלאפי!" הורה לו. "מכות הברק של פלאפי לא ישפיעו על פנאפי, וגלסיאון יוכל לספוג טוב יותר את מכות הקרח של פריימאייפ מפנאפי שרגיש אליהם" אסביר את עצמי למיי בזמן שאבחן את מצב הקרב החדש.
-
[COLOR=#0000cd][B]גרייס-
[/B][/COLOR]http://www.joychiangling.com/page.php?id=pkmntrainercreator [B][COLOR=#0000cd]אשמח אם תוכלי להכין ספרייט משלך של הדמות שלך :)[/COLOR][/B][COLOR=#0000cd]
[RIGHT]"פנאפי-תקפוץ מול גלסיאון ותספוג את מכת הברק! מיי-בואי נחליף יריבים. פאנאפי-גלגול רסיסי קרח על פלאפי!" את פוקדת מיד. צמר הגוף של פלאפי מתנפח לכמה רגעים ואז חוזר לצורתו הרגילה. פלאפי מחזק את ההגנה הפיזית שלו. במהלך מתוחכם ומחושב, פאנפי קופץ ומגן על גלסיאון בגופו, החשמל נספג בגופו של פאנפי אך לא גורם לו נזק כלל וכלל, כיאה לסוגי אדמה. "וואוו! מה יש לנו כאן?! אנחנו עדים לשיתוף פעולה טוב של גלסיאון ופאנפי!" השופט קורא בכרזה ורעש הקהל נשמע בקולי קולות. מיי מבקשת מגליסאון להגן על פאנפי בעזרת כוח סודי, אך מהירותו של פריימאפ מאפשרת לו להתחמק בפראיות מגלסיאון, תוך כדי שהוא פוגע בו ודוחק אותו לפינה. פראיימפ פוגש את פאנפי ופוגע בפרצופו באגרוף קרח חזק ומקפיא אשר מגלגל את פאנפי אחורנית. "פאננ..פי" פאנפי ממלמל ומתרומם בחזרה. "פלאפי גל הלם!" המאמנת של פלאפי קוראת ופלאפי משגר גל חשמלי אשר מקיף את גלסיאון אשר חורק שיניים ומתחיל לרעוד. "אוי לא!" מיי קוראת בפחד. המצב אינו נראה טוב. מה תעשי?[/RIGHT]
[/COLOR]
[COLOR=#800080][B]מאט-
ממה שהבנתי הדמות שלך היא לא ביישנית או משהו אז אני לא רואה כאן בעיה.
[/B][/COLOR]http://www.joychiangling.com/page.php?id=pkmntrainercreator [B][COLOR=#800080]אשמח אם תוכל להכין ספרייט של איך הדמות שלך נראית :)[/COLOR][/B][COLOR=#800080]
[RIGHT]"אשמח. אני בהחלט מאמן בנשמה, אבל יש הרבה מעבר לכך." אתה אומר לה בחיוך ומביט בפניה. אתה מסמיק מעט. אתה לרגע שוקל את העניין. מה נולנד יגיד? האם יהיה לך זמן להתעסק בתחרויות למרות התפקיד הסודי שלך בלרגל אחרי צוות מגמה? "אני לא יודע לגבי התחרויות עדיין אבל אני בהחלט אתן לפוקימונים שלי הזדמנות. אני יכול לצרף לצוות שלי פוקימונים מתאימים. בכל אופן, אני אשמח לקרב כפול לצידך. אולי נתחרה לצד השני של הגדה?" אתה שואל את קרלין שמחייכת אליך ומאשרת. "בטח! ואל תכפה על הפוקימונים שלך כלום. חשוב מאוד שהם ירצו את זה בדיוק כמו שאתה רוצה, ייתכן שחלק ירצו, אך אני בהחלט לא יודעת" קרלין אומרת בחיוך. אתם מדברים עוד כרבע שעה עד שאתם מחליטים לקום. אתה וקרלין חוצים את גשר הדייגים ומגיעים לאזור רווי מאמנים. אתם מצליחים להשיג קרב כפול מזוג מאמנים אשר משחררים את הפוקימונים שלהם [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/288.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/325.gif[/IMG]"דלקאטי! קדימה" קרלין מכריזה ברוך כשדלקאטי קופץ לזירה מחויך. "קדימה מאט! במי תבחר?" קרלין שואלת אותך בציפיה. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1503078][COLOR=#0000cd][B]גרייס-
[/B][/COLOR]http://www.joychiangling.com/page.php?id=pkmntrainercreator [B][COLOR=#0000cd]אשמח אם תוכלי להכין ספרייט משלך של הדמות שלך :)[/COLOR][/B][COLOR=#0000cd]
[RIGHT]"פנאפי-תקפוץ מול גלסיאון ותספוג את מכת הברק! מיי-בואי נחליף יריבים. פאנאפי-גלגול רסיסי קרח על פלאפי!" את פוקדת מיד. צמר הגוף של פלאפי מתנפח לכמה רגעים ואז חוזר לצורתו הרגילה. פלאפי מחזק את ההגנה הפיזית שלו. במהלך מתוחכם ומחושב, פאנפי קופץ ומגן על גלסיאון בגופו, החשמל נספג בגופו של פאנפי אך לא גורם לו נזק כלל וכלל, כיאה לסוגי אדמה. "וואוו! מה יש לנו כאן?! אנחנו עדים לשיתוף פעולה טוב של גלסיאון ופאנפי!" השופט קורא בכרזה ורעש הקהל נשמע בקולי קולות. מיי מבקשת מגליסאון להגן על פאנפי בעזרת כוח סודי, אך מהירותו של פריימאפ מאפשרת לו להתחמק בפראיות מגלסיאון, תוך כדי שהוא פוגע בו ודוחק אותו לפינה. פראיימפ פוגש את פאנפי ופוגע בפרצופו באגרוף קרח חזק ומקפיא אשר מגלגל את פאנפי אחורנית. "פאננ..פי" פאנפי ממלמל ומתרומם בחזרה. "פלאפי גל הלם!" המאמנת של פלאפי קוראת ופלאפי משגר גל חשמלי אשר מקיף את גלסיאון אשר חורק שיניים ומתחיל לרעוד. "אוי לא!" מיי קוראת בפחד. המצב אינו נראה טוב. מה תעשי?[/RIGHT]
[/COLOR]
[IMG]http://www.interload.co.il/upload/9084935.png[/IMG]
~~~~~~~~~~~~~~~~
"דחפור ואז גלגול רסיסי קרח! אל תיתן לשום מתקפת חשמל להגיע לגלסיאון!. מיי, אל תילחצי-הקרב עוד לא נגמר!" הורה לפנאפי ואעודד את מיי.
'המצב באמת רע. אבל אנחנו יכולים לעשות את זה. כל עוד פריימאייפ יתרחק מפנאפי וחשמל לא יפגע בגלסיאון...' אחשוב במוחי בלחץ. "פנאפי, מיקוד אנרגיה ברגע שתסיים" אוסיף.
-
[QUOTE=Sharpedo;1503010][COLOR=#0000cd][B][U]דרו-[/U]
עוד משהו, הכרת מלא אנשים, ונגמרו לי הספרייטים האפשריים חח אז תסלח לי אם אני לא שם ספרייט ונכנס לדמות לעומק.[/B]
[RIGHT]"ררר... הפוקימון השטותניק הזה" אתה ממלמל ומרגיש רצון בלתי מוסבר לרוץ אחריו. אך אתה לא יכול להתעלם מן הנערה הבוכה, שנראה שנמצאת במשבר לא קטן בכלל. "לא האמת שלא ראיתי... את צריכה עזרה? אני מוכן לעזור לחפש!" אתה מנסה להרגיע אותה, היא מחייכת אליך, ומודה לך. שניכם בליווי של דרומקה וריולו חוזרים לעיר ומתחילים לחפש, אתה מנסה לדלות מהנערה כל מידע אפשרי, היא מספרת לך שהיא איבדה אותו ליד הפארק שמצאה אותך. אתה שואל לשמה והיא משיבה לך ששמה הוא ליירה. אתם נכנסים לתוך מרכז העיר, כי בפארק הייתם וטפיג לא נמצא שם. דרומקה מתגלגל סביב הדוכנים והמזרקות בעיר כשלפתע הוא קורא לכם להגיע. אתם מבינים שדרומקה מצא משהו ואתם שמחים לראות שטפיג
[/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/498.gif[/IMG]בעל קולר כחול זולל לחמנייה זרוקה מהרצפה, הוא מבחין בדרומקה, נבהל ונמלט לכיוון המכון של העיר. "הנה הוא! קדימה!" הנערה קוראת אליך ואתם מתחילים לרוץ בעקבותיו. טפיג המפוחד לא רואה אתכם אלא רק את דרומקה, שמנסה להשיג אותו בעזרת גלגול. אתה מתחיל לאמץ את הריצה שלך, לרוץ במהירות כאשר טפיג נעמד מתחת לשני אנשים שגבם מופנה אליך, אתה בטעות מפיל את שני האנשים האלו על הרצפה, כשטפיג פתאום מבחין במאמנת שלו, מחרחר בשמחה וקופץ לידיה. "תודה לך!!" ליירה מודה לך והיא וטפיג חוזרים אל העיר. אתה נעמד מבויש מול צמד האנשים אשר קמים אליך, ומופתע לגלות שמדובר בג'ונס [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/030.gif[/IMG] וב-[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/094.gif[/IMG]סביב הבחורה נעמדים כעשרה נערים ונערות עם פנקסים ועטים ומסתכלים עליך עצבניים ביותר. "אתה הפלת אותנו דרו?! נו בטח לא התכוונת!" ג'ונס אומר בחיוך ומספר לבחורה שלידו שאתה בסך הכל חבר. אתה משפיל את ראשך כשקול נעים וצלול יוצא מפיה של הבחורה שנמצאת לידו. "איך אומרים..מאמנים פשוט רצים למכון שלי!" היא אומרת ומצליחה להצחיק את כל המעריצים שעומדים לצידה. אשר עדיין מביטים בך בעצבנות. ריולו ודרומקה נעמדים לידך, מעט מבולבלים. [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אפשר שניקולס יחזור בעוד טיפה יותר זמן מהמתוכנן? נראה קצת איך אני מסתדר ובחסרונו עם דברים?
~~~~~~~
"ה..הייי.. את אל...אל-אל-אנה לא?" אגמגם מעט מבוך מכל מה שקרה. אביט בכולם במבט נבוך ומנצל ואנסה להרגיע אותם שזה לא היה בכוונה, אסמן לג'ונס בעיניי שיגיד משהו להגנתי. 'רק שלא יפלוט משהו מטופש המסטול הזה...' אחשוש.
אסביר את המקרה עם הטפיג והנערה, ושהוא היה ממש בין רגליהם. "מצטער, הייתי בדיוק בעיצומו של אימון..." ואוסיף מיד "לקראת המכון שלך למען האמת! צפי לקרב מרשים!" ואקרוץ לה בביטחון ולהט.
לאחר מכן נחזור עם הפוקימונים שלי להתאמן אוציא החוצה גם ווירליפד ואת אושאווט ואסביר את עצמי לכולם "אוקיי כשנלחמתי היום בבוקר עם אושאווט ופיגנייט של לוקאס חשבתי על רעיון מעניין. בקרב ההוא הסיבוך היה שהם לא נתנו לנו הרבה מרווח להגיב ותקפו מרחוק ושמתי לב שהאלקטריק ההוא השתמש במתקפות החשמל שלו באופן מעגלי המתקיף לכל עבר, וכך הגן עליו ועל השותפה שלו לקרב..."
ואז אוסיף "זה העלה רעיון מעניין, מה אתם אומרים שנעבוד על אסטרטגיית תקיפה שנקרת 'מגן תוקפני'? זה יהיה מילת קוד שלנו לצורת התקפה שתפנה עצמה היקפית אליכם ותשמור עליכם מוגנים בזמן שאתם תוקפים את היריב. אני יודע שניקולס לא כאן כדי לכוון ולהקל על האימון. אבל אנו נסתדר בלעדיו כרגע עד שישוב אלינו" ואהרהר בדאגה 'אם בכלל ישוב'.
תחילה אראה לווירליפד, דיוואט ודרומקה סרטון של בחור עושה קפוארה ומסתובב על גבו. אבקש מדרומקה לדיוואט להתאמן עלזה מבלי לתקוף כרגע בכלל, אלא רק על התנועה.
אל ווירליפד "אתה תפעל אחרת, התגלגל סביב במעגל מאוד מאוד מצומצם, כמו חתול שרודף אחריי זנבו. ופזר לאוויר שלל טילי סיקות..." ואראה איך זה יוצא.
בנתיים אבקש מריולו לעבוד על הזריקה המסובבת שלו. שימצא לעצמו איזה בול עץ וינסה עליו את המתקפה שוב ושוב. ולאחר מכן שיחפש עץ גדול ובכול פעם פשוט יתרכז, ירוץ אליו ויכה באגרוף קליע בשביל לחזק את כוח וישירות האגרוף שלו.
[COLOR=#ff0033][FONT=tahoma][U][B]מקס-
[/B][/U]אתה בולע רוק וכמעט משתנק ונחנק, מוכה תדהמה ממש. הבאלבזור הקטן שלך, הביצה הקטנטונת שבקטע אז בחדרך, היא איוויזור גדול וחזק עכשיו. את כורע ברך כי מרוב התרגשות קשה לך לעמוד. התמעוד זולגות ואתה מנגד אותם עם ידך שוב ושוב. איוויזור מביט בך נרגש גם ורץ אלייך ואתה אליו (אווו.... מרגש) ואתה מחבק אותו חזק. מברך אותו על הניצחון ולא מפסיק להחמיא והוא מתחכך בך בחום. אתה מרגיש את עליו עם הפרח הגדול שעל גבו, מביט בגופו ואף נוגע טיפין-טיפין בניביו החדים והחדשים וצוחק עליו שהוא דמוי ערפד והוא מתבדח איתך. סירג' בנתיים ניגש אלייך, מחזיר את רייצ'ו באומרו "עבודה טובה חייל, שוב למנוחה!" ומושית לך את ידו החסונה עם תג קטן במרכזה ואומר "עמוד ונגב את הדמעות, לוחם טוב לא מתרגש!" וצוחק איתך "הינה, זה בהחלט מגיע לך. קרב נהדר טירון!" וטופך לך על הגב מכה שאתה לפחות בהחלט הרגשת.
אתה ואיוויזור מתייחדים עוד רגע לעצמכם ודילן נרגש לברך אותו, מביט באיוויזור ואומר "וואוו... באלבזור התפתחת מה? הלוואי שגם הצ'ארמנדר שלי כבר התפתח!" הוא קורא במין אנחה מיואשת-הומוריסטית.
אתם יוצאים החוצה מן המכון. ולא נותר לכם אלא לפנות או בחזרה לסרוליין או לשטח הפראי במערב העיר שם גם ישנה מערת הדיגלטים, שגם היא איזור מצויין לאימון. לפתע אתה שם לב שבצילו של איזה בית מביטה בך ובאיוויזור גברת זקנה, וכשאתה מבחין בה היא נבהלת ונעלמת למאחורי הבית.
[B]מה תעשה?[/B][/FONT][/COLOR]
-
[COLOR=#0000cd][B]גרייס-
בשביל מה מיקוד אנרגיה בסוף אם את לא עושה איתו כלום?[/B]
[RIGHT]"דחפור ואז גלגול רסיסי קרח! אל תיתן לשום מתקפת חשמל להגיע לגלסיאון!. מיי, אל תילחצי-הקרב עוד לא נגמר!" את מדברת במהירות, ולסיום מנסה לעודד את מיי שנראית מעט אובדת עצות. פאנפי מתכדרר בתוך כדור. ומקפיץ את עצמו גבוה לאוויר, פאנפי נוחת כמטאור על הקרקע וקורע אותה לחתיכות, גורם לפלאפי לחטוף נזק רב, גם לפראיימפ שמצליח מעט לקפץ לצדדים ומוריד לעצמו את רמת הנזק שצבר. פאפי אינו מבזבז זנב ואוזניו הרחבות והפיליות מתגלגלות ביחד עם גופו כשגוש של קרח נוצר ממולו והוא מתחיל לשגר אותו על שני הפוקימונים היריבים. לבקשת היריבים שלך פלאפי מסתתר מאחורי פראיימפ אשר שובר את רסיסי הקרח בעזרת אגרופים מהירים וממוקדים, אשר פעם אחר פעם מצליחים לפגוע במטרתם, אם כי בגלל פיצוץ רסיס הקרח רסיסים של קרח מתחילים להתפזר. מיי מבחינה ברעיון, ומחייכת. "גרייס! יש לי כאן רעיון למשהו שיכול להיות מאוד מוצלח!" מיי אומרת בחיוך. תבקשי מפאנפי לעמוד ולעתקרב בצעדים איטיים לפראיימפ כשהוא לא מפסיק לשגר רסיסי קרח, גלסיאון. אתה יודע מה לעשות! תרגיל הקור שלנו!" מיי קוראת בחיוך לגלסיאון אשר מהנהן למיי בהתלהבות. פאנפי לבקשתך נעמד, ממקד את האנרגיה שלו ומשגר רסיסי קרח במהירות גבוהה אחר אחרי השני. פראיימפ בצורה נהדרת מצליח לפק את כל כדורי הקרח. המאמן שלו מתחיל לאבד את הסבלנות. "פראיימפ! קדימה הגיע הזמן לנצח את הקרב! אגרוף קרח על פאנפי!" המאמן מצביע על פאנפי שנראה מעט חושש, פראיימפ בצעדי ענק מתחיל לנתר והוא נמצא ממש מעל פאנפי עם אגרוף קפוא ובהיר כאשר מעל פאנפי קופץ בקפיצה מרשימה ביותר גלסיאון, "סופה! (blizzard)" מיי קוראת וגלסיאון משגר רוח מקפיאה ביותר וחזקה לכיוון פראיימפ שמועף אחורנית ומתגלגל על הקרקע. את מזהה כאן הזדמנות, ומוסיפה למהלך שפאנפי יקפוץ על גבו של גלסיאון ויתקוף בגלגול מהיר. פאנפי מהנהן ומנתר על גבו של גלסיאון ומתחיל להתגלגל באוויר, מעיף את פראיימפ מטרים רבים אחורה. מעלף אותו! פלאפי המפוחד נעמד ללא ניע בלי יכולת להתחמק, פאנפי מהיר. פלאפי מועף מיד אחרי פראיימפ במתקפת גלגול חזקה ומתעלף גם! "פלאפי ופראיימיפ לא מסוגלים להילחם! המנצחים הם פאנפי וגלסיאון!" השופט קורא בקולי קולות והקהל שואג בתשואות. לרגע את מרגישה ככוכבת רוק לקול הקהל, את ומיי מחזיקות ידיים וקדות קידה. הפוקימונים שלך מאחורה מריעים ורוקדים כשמכריזים עלייך כמנצחת. פאנפי חוזר אלייך ומחייך, את מחבקת אותו ומצטרפת לשאר הפוקימונים שלך. פיצ'ו נראה שמח יותר מכולם. כשאת מתקרבת הוא קופץ אלייך ומתנפל עלייך. "פי צ'ו!" הוא צוחק. את מביטה בעיניו, ונראה שהוא מצא אצלך בית. את מניחה אותו על הקרקע, פיצ'ו מביט בחבריו לצוות, ואז בך. בחיוך מתוק. "פיצ'ו" הוא אומר כשלפתע גופו מתחיל לזהור בלבן!! את שמה את ידייך על פיך. את לא מאמינה למה שקורה. הפוקימונים שלך מביטים פעורי פה במתרחש. גופו של פיצ'ו גדל, זנב בצורת ברק וארוך מופיע, ושתי אוזניו הופכות למחודדות וישרות! [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/025.gif[/IMG] "פיקאצ'ו!" האור נעלם מפיצ'ו ואת מגלה שהוא ש[B]פיצ'ו התפתח! פיקאצ'ו למד גל ניצוץ! (shock wave) פיקאצ'ו למד מתקפה מהירה! פיקאצ'ו למד צוות כפול! [/B]"וואו!! גרייס הפיצ'ו שלך התפתח!" מיי אומרת בהתרגשות עצומה, את מחבקת את פיקאצ'ו שעומד על הכתף שלך בחיוך (סגנון אש קאטצ'אם חח). את הולכת עם מיי לשופט, שמסביר לכן שקרב הגמר יתנהל מחר. אין לך מושג מי יהיו היריבים שלך מחר, אך את מבינה שזה יהיה קרב אפילו קשה יותר מזה. את ומיי הולכות ומתפנקות לכן כל היום. יוצאות לבילוי משותף בבריכה ציבורית של העיר אקרוטיק, משפריצות מים אחת על השניה עם הפוקימונים שלכן, אוכלות ארוחת צהריים (את אוכלת אוכל בריא ומגוון יותר, כפי שוונסה מבקשת ממך כדי לשמור על הכושר). לפתע הפוקידע שלך רוטטת, באמצע ביס מסנוויץ' מלא בדברים ירוקים את מבחינה בהודעה של וונסה. שמסבירה לך שהיציאה למבצע תהיה היום בערב. את בולעת את הביס במעט הלם. אם כי את מבינה שאין ברירה. זאת המחויבות שלך. את ממציאה למיי תירוץ אמין לכך שלא תוכלי להגיע מחר. "אין בעיה! מקסימום ניפגש מחר לקרב הגמר שלנו" מיי אומרת בחיוך, את לא בטוחה אם תספיקי. הכל יכול לקרות.. לאחר שעתיים של כיף השעה הופכת לארבע, ואת יוצאת מהבריכה עם הפוקימונים שלך אשר שבעו, חוזרת לחדר שלך במרכז הפוקימונים וישנה שם שנת צהריים טובה. לאחר שעתיים, בהן השעה שש. את מתארגנת במהירות, לוקחת את הציוד, נועלת את החדר ויוצאת ממרכז הפוקימונים. האור מתחיל להיכבות בשמיים, ואת מבינה שמיי מתכוננת להצגה שתכננה ללכת. את מגיעה לנקודת הציון שנשלחה אלייך מוונסה, בתוך יער עבות שנמצ מזרחית לעיר אקרוטיק. את מפלסת את דרכיך בין שורשים ושיחים עד אשר את מגיעה לקרחת יער, בו עומד הליקופטר!! [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/042.gif[/IMG]וונסה בבגדים גוף, מסמנת לך לעלות. את נכנסת למצב מוכן לכל מצב ורצה וקופצת כמיומנת לתוך ההליקופטר שמתחיל לעוף. "גרייס. אנחנו מתחילים" וונסה אומרת לך ומתחילה להסביר לך על המבצע. את מבינה שאתן טסות לאזור בג'וטו שנקרא "אזור הקרח" שהיא בעצם מערה קפואה בתוך ההר הכי קר במחוז ג'וטו. סביבה חסרת רחמים שם צוות ניאו רוקט הקים בסיס סודי במיוחד, לשם תצטרכי להסתנן. "זה מאוד מסוכן. אסור לך להתגלות. אבל אני בטוחה שתצליחי" וונסה אומרת בחיוך. הטיסה ארוכה. את מרשה לעצמיך לשחרר את פיקאצ'ו שיושב לידך ונראה מאוד רציני ודרוך. הטיסה עצמה לוקחת שעתיים ארוכות. את משקיפה על מחוז ג'וטו היפה. בסוף השעתיים רוח קרה מקררת את זכוכית החלונות. וונסה מגישה לך בגדים של חיילת בצוות ניאו רוקט. את לובשת אותם במהירות, בנוסף את שמה על המדים מעיל גדול ומחמם, אשר מכסה את כל גופך. וונסה מדברת עם הטייס אשר משחרר חבל למחוץ להליקופטר. וונסה מביטה בך, את מבינה מעיניה שזה מתחיל. "גרייס אנחנו נהיה בקשר. כאן תוכלי לשמוע אותי בכל עת, אדריך אותך" וונסה מתחילה לדבר ומכניסה לאוזנך מכשיר קטן ושחור, כנראה מכשיר קשר. "בחרתי נקודת כניסה מיוחדת לבסיס. אני מורידה אותך באחת מהמערות הצדדיות שנכנסות למרכז ההר. בהמשך המערה תמצאי אבן קריסטלית יפה. זאת האבן שאיווי צריך לגעת בה. את תפגשי אותה. לאחר שאיווי יתפתח תשאירי אותו בחוץ. אני אדריך אותך איך הוא יעזור לך להתגנב לבסיס. בהצלחה" וונסה מסיימת ומחבקת אותך. דלת ההליקופטר נפתחת ופיקאצ'ו עולה עלייך. את יורדת בחבל. הקור מקפיא. אך את מחוממת בתוך המעיל. נעלי החורף שלך נוחתות על השלג הרך, ואת נכנסת למערה. את נושמת מספר רגעים. פיקצאו' מתנשף ומצביע לך להמשיך בדרך, האבן המיוחדת לא רחוקה מהנקודה שלך. מה תעשי?
[B]דרו-
אל תדאג כפרה. נו אז זה כן מה שאש השתמש בו בסינו למה לא אמרת לי? כי שם נגיד בוויזל היה על הרצפה אבל צ'ימ'צאר נגיד היה באוויר כשהוא עשה את זה [/B]
[RIGHT]"ה..הייי.. את אל...אל-אל-אנה לא?" אתה מתחיל לגמגם וחלק מהמעריצים מתחילים לצחוק עליך בסתר. אתה מביט בג'ונס, מתחנן בעיניך שיגיד משהו הגיוני שיחלץ אותך מהמצב. "ובכן. דרו הוא מאמן! אני מניח שהוא חיפש את המכון שלך. לא ככה אחשלי?" ג'ונס אומר בחיוך ושם את ידו על צווארה של אלאסה, שנראה שהיא בסדר עם זה, אחרי הכל הם חברי ילדות. אתה מסביר לאלאסה שהיית באמצע אימון. "לקראת המכון שלך למען האמת! צפי לקרב מרשים!" אתה אומר בקריצה ואלאסה מחייכת חיוך אסרטיבי. "אתה ממש בטוח בעצמיך אה? רק שתדע. כבר שבוע שלם שאף אחד לא ניצח אותי. ותאמין לי שהם התאמנו, אני מקווה שאתה טוב כמו שאתה חושב שאתה" אלאסה אומרת לך בקולה הצלול והנעים, כשלחישות המעריצים נשמעות מסביב ומצדדות אותה. אתה מודה לאלאסה על ההיכרות ונפרד ממנה, אתה חוזר לאותה הפינה שהיית בה אך הפעם משחרר את כל הפוקימונים שלך, כולל את וולבי, דיווט ווירליפד. אתה מספר לצוות על הקרב של דיווט ופיגנייט היום. דיווט לוקח צעד קדימה ומחייך בחיוך גאה כאשר אתה מספר על הניצחון. "זה העלה רעיון מעניין, מה אתם אומרים שנעבוד על אסטרטגיית תקיפה שנקרת 'מגן תוקפני'? זה יהיה מילת קוד שלנו לצורת התקפה שתפנה עצמה היקפית אליכם ותשמור עליכם מוגנים בזמן שאתם תוקפים את היריב. אני יודע שניקולס לא כאן כדי לכוון ולהקל על האימון. אבל אנו נסתדר בלעדיו כרגע עד שישוב אלינו". החברה מהנהנים וניגשים לעבודה. דיווט ודרומקה מנסים לחקות את אותו בחור, ויורים תוך כדי להביור ואקדח מים. בהתחלה יש בעיקר נפילות. ונראה שזה מאוד קשה להם. אך הם לא מוותרים בקלות כזאת. ווירליפד מקשיב לך ופועל אחרת, הוא מתחיל להסתובב בעיגול ולירות אקדח סיכות. אתה מבחין שכשהוא מסתובב במהירות אקדח הסיכות בכל פעם נבלע בקרקע ולא יוצר מעין מגן עליון שאליו ייחלת, אך אתה מבחין שכשווירליפד מתגלגל במהירות ומשתמש באקדח סיכות בהתאמה, הדבר מקפיץ אותו לגובה, ומכך עולים לך מספר רעיונות להתחמקות ממתקפות חזיתיות וגם רעיונות להתקפה (הבנת? נגיד אם הוא מתגלגל מהר ואז יורה אקדח סיכות בדיוק כשהמחושים שלו נמצאים בקרקע זה ישגר אותו לאוויר, הוא לא ינחת באותה נקודה כי מהכוח שהוא התגלגל הוא יעוף קדימה). ריולו מוצא חתיכת עץ לא קלה ומתחיל להעיף אותה מצד לצד. לאחר מכן הוא מתחיל להכות במהירות גזע עץ גדול וחזק באגרופי קליע מהירים וזוהרים אשר משאירים חתכים על העץ. הצוות שלך כשעה. וולבי מביטה ולומדת מחבריה לצוות. נראה שהיא מאוד נהנית. לאחר שעת אימון נוספת דרומקה ודיווט מצליחים ברמה בינונית את המהלך, כאשר שהם מצליחים להתגלגל נוצרים קווים של אש ומים באוויר אשר יכולים להגן ולתקוף יריבים, ווירליפד מחזק את אקדח הסיכות שלו כדי שיוכל לשגר אותו גבוה באוויר וריולו נראה תשוש לאחר שהיכה את גזע העץ פעמים רבות מאוד. וולבי נעמדת ליד ריולו ומשגרת מספר כדורי צל על אותו גזע עץ עליו התאמן. לפתע ליד וולבי נוחת [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/587.gif[/IMG]אותו אמולגה שהציק לכם. וולבי המבוהלת קופצת אחורה ומיד לאחר מכן מקרקרת על אמולגה בעצבים. אמולגה מצחקק ומתעופף באוויר. מתחיל להסתובב ולהתשמש במתקפת חשמל, אשר יוצרת תגובה הזהה לאקדח המים וללהביור של דרומקה. כנראה שצפה בהם זמן ממושך. והצליח ללמוד את המהלך מהר מאוד לפניהם. "אמולגה!" אמולגה אומר בצחקוק ומנסה להסביר לדיווט ודרומקה איפה הם טועים, השניים נראים די מעוצבנים עליו. אמולגה מעט נסוג אחורנית, נבהל ומעופף לאזור אחר של העיר. "די ווט!" דיווט פולט ומסובב את ראשו. "אתה מתאמן לקרב המכון עם אלאסה אה?" אתה שומע את קולו של ג'ונס מאחורייך [/COLOR][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/030.gif[/IMG][COLOR=#0000cd] אצבעותיו פורטות מנגינה נעימה במיומנות, והוא מביט בך במבט פיקח, לא משהו שבשגרה אצלו. הוא מחייך אליך ומביט בפוקימונים שלך בהנאה. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Jan Luigi;1503113]
[COLOR=#ff0033][FONT=tahoma][U][B]מקס-
[/B][/U]אתה בולע רוק וכמעט משתנק ונחנק, מוכה תדהמה ממש. הבאלבזור הקטן שלך, הביצה הקטנטונת שבקטע אז בחדרך, היא איוויזור גדול וחזק עכשיו. את כורע ברך כי מרוב התרגשות קשה לך לעמוד. התמעוד זולגות ואתה מנגד אותם עם ידך שוב ושוב. איוויזור מביט בך נרגש גם ורץ אלייך ואתה אליו (אווו.... מרגש) ואתה מחבק אותו חזק. מברך אותו על הניצחון ולא מפסיק להחמיא והוא מתחכך בך בחום. אתה מרגיש את עליו עם הפרח הגדול שעל גבו, מביט בגופו ואף נוגע טיפין-טיפין בניביו החדים והחדשים וצוחק עליו שהוא דמוי ערפד והוא מתבדח איתך. סירג' בנתיים ניגש אלייך, מחזיר את רייצ'ו באומרו "עבודה טובה חייל, שוב למנוחה!" ומושית לך את ידו החסונה עם תג קטן במרכזה ואומר "עמוד ונגב את הדמעות, לוחם טוב לא מתרגש!" וצוחק איתך "הינה, זה בהחלט מגיע לך. קרב נהדר טירון!" וטופך לך על הגב מכה שאתה לפחות בהחלט הרגשת.
אתה ואיוויזור מתייחדים עוד רגע לעצמכם ודילן נרגש לברך אותו, מביט באיוויזור ואומר "וואוו... באלבזור התפתחת מה? הלוואי שגם הצ'ארמנדר שלי כבר התפתח!" הוא קורא במין אנחה מיואשת-הומוריסטית.
אתם יוצאים החוצה מן המכון. ולא נותר לכם אלא לפנות או בחזרה לסרוליין או לשטח הפראי במערב העיר שם גם ישנה מערת הדיגלטים, שגם היא איזור מצויין לאימון. לפתע אתה שם לב שבצילו של איזה בית מביטה בך ובאיוויזור גברת זקנה, וכשאתה מבחין בה היא נבהלת ונעלמת למאחורי הבית.
[B]מה תעשה?[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
רגע אז אני פוגש את אריה איפה במערת הדיגלטים אמרת לא? חח והאמת ציפיתי שיתן לי איזה אבן רעם בשביל פיקאצ'ו אם הוא ראה שיש לי אחד וניצחתי אותו, לא מתכוון לפתח אותו עכשיו רק אומר חחח
"מי זאת?" אמלמל לא מבין. אבקש מאיווזור ופיקאצ'ו ללוות אותי, אם דילן ישאל אגיד שראיתי משהו מוזר ושהוא מוזמן לבוא איתי אם ירצה. אלך במהירות לצידם של הפוקימונים שלי לאותה נקודה, אחפש את הזקנה. 'היא נראית לי מסתורית' אחשוב ואהיה דרוך לקראת מה שיקרה.