-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 06:00 PM
[b] ניב-
"תעיף את מילוטיק במתקפת קרן" אומר היריב, נידוקינג יוצא מילוטיק במתקפת קרן אבל מילוטיק מעיפה את נידוקינג בזנב אקווה חזק. לאחר מכן מילוטיק תופסת את נידוקינג עד שהוא לא יכול להילחם יותר. "חזר נידוקינג. צא דסטוקס" אומר היריב "רוח כסף" [/b][/quote]
"פעאימת מים ואז הבארה וריענון, ואחרי זה משאבת הידרו, זנב אקווה ותפיסה!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 06:20 PM
[b] ארתור-
"תודה רבה" אומרת הילדה, מפסיקות לצאת דמעות וחיוך עולה על פניה. היא נותנת לך את הפוכדור והולכת. אבל בעיה! יש לך כבר שישה פוקימונים! [/b][/quote]
אני בודק בפוקפון מי הכי פחות קרוב להתפתחות
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 06:20 PM
[b] עומר-
"תגמור את השטות הזאת באגרוף שאיבה" אומרת גרטה. טוקסיקרואק מזנק עם אגרוף שאיבה, הרקרוס מבין שזו התקפה אחרונה ומתקדם בכל הכוח עם חיתוך לילה, השניים מתנגשים זב בזה ונוצר פיצוץ ענקי. אחרי כמה דקות של לחץ העשן מתפוגג, אתה רואה שטוטקסי קרואק מעולף והרקרוס עדיין מחזיק מעמד. "עומר והרקרוס הם המנצחים" מכריז השופט
[/b][/quote]
"יופי הרקרוס!" אני אומר באושר ורץ ומחבק אותו "קרב נהדר גרטה!" אני אומר לה באושר.
-
[quote][b]לורן-
סקורפי מנצל את ההיזדמנות ותוקף את סניזל בעוקץ רעל, סניזל המוטש מנסה לברוח בזחילה אל מחוץ למערת הירח [/b][/quote]אל תתן לו! טיל סיכות!" אני רודף אחריו ומנסה לחסום לו את הדרך, וברגע שסקורפי פוגע בו אני זורק עליו פוקדור
-
ארתור-
אן פאפינים ופוקוביות בקנטו. עליך להגביר את יופיו של פיבאס בדרכים אחרות כמו תחרויות סרט
----------------------
~נוספאס אינו קרוב להיתפתח~
~בלדום אינו קרוב להיתפתח~
~גרוטל אינו קרוב להיתפתח~
~מטפוד אינו קרוב להיתפתח~
~פידגי עומד להיתפתח עוד היום~
עומר-
"שים את זה על הרקרוס" אומרת גרטה ומגישה לך חגורה שחורה "כאשר תשים זאת עליו ותאטמן אותו אני מבטיחה לך שייקרו דברים שלא חלמת עליהם" אומרת גרטה והולכת לחדרה. "קרב מדהים" אומר פיליפ, "כן, באמת היית לא רע. אך כדי לנצח אותי תצטרך להישתפר הרבה יותר" אומר רובי
ניב-
פעימת המים ורוח הכסף מתנגשת וכך שתי המתקפות מחוסלות, מילוטיק מנצל את יכולתו ומרפא את עצמו. לאחר מכן הוא מעיף את דסטוקס במשאבת הידרו-דסטוקס די מסוחרר. "תתחמק" אומר היריב, דסטוקס מצליח להיתחמק מהתפיסה. "קרן על חושית"
לורן-
סניזל מנסה לזחול אך אינו יכול יותר וסקורפי חוסם לו את הדרך. אתה זורק את הפוכדור והוא מתחיל להיתנדנד.... אושר! ברכותיי! תפסת סניזל!
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 06:44 PM
[b] ניב-
פעימת המים ורוח הכסף מתנגשת וכך שתי המתקפות מחוסלות, מילוטיק מנצל את יכולתו ומרפא את עצמו. לאחר מכן הוא מעיף את דסטוקס במשאבת הידרו-דסטוקס די מסוחרר. "תתחמק" אומר היריב, דסטוקס מצליח להיתחמק מהתפיסה. "קרן על חושית" [/b][/quote]
"אקדח מים ואז מעגל מים!"
-
[quote][b]לורן-
סניזל מנסה לזחול אך אינו יכול יותר וסקורפי חוסם לו את הדרך. אתה זורק את הפוכדור והוא מתחיל להיתנדנד.... אושר! ברכותיי! תפסת סניזל! [/b][/quote]אנ מביט בחטף על המערה, לראות אם אני רואה מאובן. אם לא, יוצא מהמערה ומתחיל ללכת הלאה
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 06:44 PM
[b] ארתור-
אן פאפינים ופוקוביות בקנטו. עליך להגביר את יופיו של פיבאס בדרכים אחרות כמו תחרויות סרט
----------------------
~נוספאס אינו קרוב להיתפתח~
~בלדום אינו קרוב להיתפתח~
~גרוטל אינו קרוב להיתפתח~
~מטפוד אינו קרוב להיתפתח~
~פידגי עומד להיתפתח עוד היום~ [/b][/quote]
במרכז הרבייה הם גם מאמנים לי את הפוקימון לא רק מרבים נכון?
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 09:48 AM
[b] לון-
קריינידוס תוקף בלהביור חזק במיוחד אך קרוקנוו מצליח להדוף את ההתקפה ולפגוע די חזק בקריינידוס בעזרת פעימת מים-קריינידוס מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
"סיים את זה בפעימת מים נשכנית (קרוקנוו נושך את הנתקף ורק אז יורה את פעימת המים)" אני אומר
-
[b]
עומר-
"שים את זה על הרקרוס" אומרת גרטה ומגישה לך חגורה שחורה "כאשר תשים זאת עליו ותאטמן אותו אני מבטיחה לך שייקרו דברים שלא חלמת עליהם" אומרת גרטה והולכת לחדרה. "קרב מדהים" אומר פיליפ, "כן, באמת היית לא רע. אך כדי לנצח אותי תצטרך להישתפר הרבה יותר" אומר רובי
[/b][/quote]
"אל תדאג עד שאני אסיים את כולם אני אחסל אותך" אני אומר בצחוק וקושר את החגורה להרקרוס.
"עכשיו בוא נלך למרכז הפוקימונים ואח"F אני רוצה לאתגר את מיסטי!" אני אומר
-
לון-
לא ניתן לשלב דברים כאלו, רד מזה
----------------------
קרוקונוו שולח פעימת מים, קריינידוס המסוחרר אינו מנסה להיתחמק ופעימת המים מחסלת אותו. הקהל מודהם מהקרב. "לא רע חבר" אומר ברוק ומחזיר את קריינידוס "צא גרוולר" אומר ברוק ומוציא גרוולר-[img]http://i41.tinypic.com/l9nav.png[/img]. "זריקת אבנים" אומר ברוק
ארתור-
לא חייבים להרבות. ואתה לא חייב להשים את הפוקימון במרכז הרבייה-אתה יכול לשמור אצל הפרופסור.
ובקשר לתחרויות-יש בוורמיליון אחת.
-----------------------
~פרס אינו עומד להיתפתח~
לורן-
אתה מחפש די טוב אך לא מוצא שום מאובן. אתה יוצא ממערת הירח החשוכה לאזור הפתוח. אתה ממשיך בדרככך ורואה בצד אזור מלא גזים, לפני האזור יש שלט ובו רשום:"אין כניסה! אזור זה הוא אזור הרעל, הינו מלא בהמון פוקימוני רעל"
ניב-
מילוטיק הודף את ההתקפה בפעימת מים, לאחר מכן הוא שולח מעגל מים אך דסטוקס לא מגן-דסטוקס מפסיד. "אני הולך מהטימטום הזה" אומר היריב-הוא זורק את הפוכדורים באוויר ויוצא כעוס ממפעל הקרב.
"האם תרצה לקחת אחד מפוקימוניו של באיש?" שואל האיש
עומר-
אתה הולך למכון של מיסטי, אתה נכנס למכון ורואה רק בריכה ריקה עם משטחי מים. "הנה היא" מגיעים רןבי ופיליפ ומביאים איתם את מנהיגת מכון סרולין-[img]http://i42.tinypic.com/xe53wk.png[/img], "האם באת לאתגר אותי?" היא שואלת
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 07:56 PM
[b] ארתור-
לא חייבים להרבות. ואתה לא חייב להשים את הפוקימון במרכז הרבייה-אתה יכול לשמור אצל הפרופסור.
ובקשר לתחרויות-יש בוורמיליון אחת.
-----------------------
~פרס אינו עומד להיתפתח~ [/b][/quote]
בסדר אבל שלפחות יתחזק במקום להתייבש אצל הפרופסור
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 07:56 PM
[b]
עומר-
אתה הולך למכון של מיסטי, אתה נכנס למכון ורואה רק בריכה ריקה עם משטחי מים. "הנה היא" מגיעים רןבי ופיליפ ומביאים איתם את מנהיגת מכון סרולין-[img]http://i42.tinypic.com/xe53wk.png[/img], "האם באת לאתגר אותי?" היא שואלת [/b][/quote]
"בהחלט" אני אומר בנחישות "אני עומר. אז קרב שלוש על שלוש?" אני שואל
-
ארתור-
אתה מתקדם לעבר דרך 5, אתה רואה חווה ענקית-כנראה שזה מרכז הרבייה. לעומת כל הדרך היבשה רק בשטח החוה יש יש דשא ירוק. יוצא בן אדם מבוגר מתוך הדלת, "שלום לך" הוא אומר "אתה באת לכאן כדי שאשמור לך על פוקימון?" הוא שואל
עומר-
"נעים מאוד, אני מיסטי. ואין לי בעיה עם קרב של 3 כי זה מה שאני עושה בדרך כלל" אומרת המנהיגה. אתם הולכים לבריכה שמתברר זאת הזירה. היא עומדת בצד אחד ואתה בשני, ובקהל צופים רובי ופיליפ, "בהצלחה" מאוד פיליפ. "בוא נתחיל" אומרת מיסטי "צא לומי" אומרת מיסטי ומוציאה לומיניון-[img]http://i43.tinypic.com/20tj9z7.png[/img]
-
[b] לון-
לא ניתן לשלב דברים כאלו, רד מזה
----------------------
קרוקונוו שולח פעימת מים, קריינידוס המסוחרר אינו מנסה להיתחמק ופעימת המים מחסלת אותו. הקהל מודהם מהקרב. "לא רע חבר" אומר ברוק ומחזיר את קריינידוס "צא גרוולר" אומר ברוק ומוציא גרוולר-[img]http://i41.tinypic.com/l9nav.png[/img]. "זריקת אבנים" אומר ברוק [/b][/quote]
"פעימת מים" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 08:20 PM
[b] עומר-
"נעים מאוד, אני מיסטי. ואין לי בעיה עם קרב של 3 כי זה מה שאני עושה בדרך כלל" אומרת המנהיגה. אתם הולכים לבריכה שמתברר זאת הזירה. היא עומדת בצד אחד ואתה בשני, ובקהל צופים רובי ופיליפ, "בהצלחה" מאוד פיליפ. "בוא נתחיל" אומרת מיסטי "צא לומי" אומרת מיסטי ומוציאה לומיניון-[img]http://i43.tinypic.com/20tj9z7.png[/img] [/b][/quote]
"טוב צא בויזל! תתחיל עם בום קולי ואז רדיפה ומתקפת זריזות!"
-
לון-
"זריקת אבנים בחור גדול" קורא ברוק, קרוקונוו שולח פעימת מים אך גרוולר מנפץ אותה באבנים הנזרקות ורבות מהם פוגעות בקרוקונוו-קרוקונוו מתחיל להיסתחרר
עומר-
אקדח מים ואז רוח כסף" קוראת מיסטי, בוויזל שולח בום קולי לעברו של לומיניון, המים משפרים את המהירות. לומיניון שובר את ההתקפה באקדח מים ואקדח מים זה מעיף את בוויזל. בוויזל משתמש ברדיפה אך אינו מצליח להפחיד את לומיניון. לומיניון תוקף בפעימת מים אבל בוויזל מצליח לנפץ אותה בזריזות וגם חלק מההתקפה עצמה פוגע בלומיניון
-
[quote][b]לורן-
אתה מחפש די טוב אך לא מוצא שום מאובן. אתה יוצא ממערת הירח החשוכה לאזור הפתוח. אתה ממשיך בדרככך ורואה בצד אזור מלא גזים, לפני האזור יש שלט ובו רשום:"אין כניסה! אזור זה הוא אזור הרעל, הינו מלא בהמון פוקימוני רעל"[/b][/quote]אני ממשיך ללכת
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 08:33 PM
[b]
עומר-
אקדח מים ואז רוח כסף" קוראת מיסטי, בוויזל שולח בום קולי לעברו של לומיניון, המים משפרים את המהירות. לומיניון שובר את ההתקפה באקדח מים ואקדח מים זה מעיף את בוויזל. בוויזל משתמש ברדיפה אך אינו מצליח להפחיד את לומיניון. לומיניון תוקף בפעימת מים אבל בוויזל מצליח לנפץ אותה בזריזות וגם חלק מההתקפה עצמה פוגע בלומיניון [/b][/quote]
"יופוי בויזק עכשיו אקדח מים ובום קולי בכל הכוח!"
-
[b] ניב-
מילוטיק הודף את ההתקפה בפעימת מים, לאחר מכן הוא שולח מעגל מים אך דסטוקס לא מגן-דסטוקס מפסיד. "אני הולך מהטימטום הזה" אומר היריב-הוא זורק את הפוכדורים באוויר ויוצא כעוס ממפעל הקרב.
"האם תרצה לקחת אחד מפוקימוניו של באיש?" שואל האיש [/b][/quote]
"בואו נראה, אני אקח את אלקרוד במקום טוגקיס"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 08:33 PM
[b] לון-
"זריקת אבנים בחור גדול" קורא ברוק, קרוקונוו שולח פעימת מים אך גרוולר מנפץ אותה באבנים הנזרקות ורבות מהם פוגעות בקרוקונוו-קרוקונוו מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
"אוי לא" אני אומר "קדימה קרוקנוו, אקדח מים בשא העוצמה והדיוק!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 24 2009, 08:20 PM
[b] ארתור-
אתה מתקדם לעבר דרך 5, אתה רואה חווה ענקית-כנראה שזה מרכז הרבייה. לעומת כל הדרך היבשה רק בשטח החוה יש יש דשא ירוק. יוצא בן אדם מבוגר מתוך הדלת, "שלום לך" הוא אומר "אתה באת לכאן כדי שאשמור לך על פוקימון?" הוא שואל [/b][/quote]
"כן אני רוצה שתשמרו ותחזקו את בלדום שלי" אומר לאיש הזה בחיוך ואז אוסיף ואשאל "אולי אני גם אתן לכם נוזפאס כדי שתעשו לי ביצה של נוספאס שיצא לי נוזפאס תינוק אפשרי לעשות דבר כזה?"
-
לורן-
אתה מתקדם ומגיע לסרולין, מסביב יש נהרות ואוויר צח מסביב-יש שקט ונעים להיות כאן. אתה נרגע עם השקט ואז שומע רעשים ומהומות מכיוון דרך 24
עומר-
"גם אתה אקדח מים ולאחר גלישה" אומרת מיסטי. בוויזל ולומיניון תוקפים באקדחי מים-והם שווי כוחות, הם ממשיכים לתקוף באקדח המים עד ששניהפ עפים מההדף. בוויזל תוקף בבום קולי ושוב הוא ניהיה חד בעזרת המים, ופתאום לומיניון יוצר גל ענקי שבולע את הבום הקולי. הגח מתקדם ולבוויזל אין לאן לברוח והגל מתנפץ עליו-בוויזל מתחיל להיסתחרר
ניב-
אלו המתקפות של אלקטרוד:טעינה, בלימה, בום קולי, התפרקות, גלגול, שריטה, מכת ברק, זריזות, כדור גירו, התפוצצות, מסך אור, הרס עצמי, קרן טעונה, מגנט עולה
מילוטיק:אקדח מים, תפיסה, השפרצה, ריענון, פעימת מים, מילכוד, הבראה, הקסמה, זנב אקווה, ריקוד גשם, משאבת הידרו, משיכה, מעגל מים
מצ'מפ:בעיטה נמוכה, לייזר מיקוד אנרגיה, מכת קרטה, ראיית הנולד, הטלה ססמית, נקמה, זריקה אנרגטית, הגשה, סטירת רענון, מכת הצלבה, פרצוף מפחיד, אגרוף דינמי
----------------------------
"הנה אלקטרוד" אומר האיש ומראה לך את הפוכדור שלו. אתם מתקדמים לחדר הבא ובדרך אתם עוצרים לרפאות את הפוקימונים וממשיכים. אתם מגיעים לחדר מתכתי ומהצד השני יוצא יריב אחר. "צא מאמוסווין" אומר היריב ומוציא מאמוסווין-[img]http://i43.tinypic.com/wl2k1t.png[/img]
לון-
הקהל במתח מהקרב-פשוט מדהים! "תתחמק בגילגול ואז תתקוף בגילגול" צועק ברוק, גרוולר עומד במקום וקרוקונוו שולח אקדח מים בשיא הכוח ופתאום גרוולר מתגלגל לצד ומעיף את קרוקונוו-"קרוקונוו אינו יכול להילחם יותר" אומר השופט "על לון להוציא פוקימון נוסף"
ארתור-
"כן" אומר האיש "אם תביא לי נוספאס זכר ונוספאס נקבה תוך כמה זמן ייצא ביצה. ובקשר לבלדום-בלדום לא קשה לטיפול ולכן אדרוש רק 200$ ועל כל פעם שהוא מתפתחת זה 200$ נוספים. בסדר?"
-
[quote][b]לורן-
אתה מתקדם ומגיע לסרולין, מסביב יש נהרות ואוויר צח מסביב-יש שקט ונעים להיות כאן. אתה נרגע עם השקט ואז שומע רעשים ומהומות מכיוון דרך 24[/b][/quote]אני הולך לשם
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 05:30 AM
[b] ניב-
אלו המתקפות של אלקטרוד:טעינה, בלימה, בום קולי, התפרקות, גלגול, שריטה, מכת ברק, זריזות, כדור גירו, התפוצצות, מסך אור, הרס עצמי, קרן טעונה, מגנט עולה
מילוטיק:אקדח מים, תפיסה, השפרצה, ריענון, פעימת מים, מילכוד, הבראה, הקסמה, זנב אקווה, ריקוד גשם, משאבת הידרו, משיכה, מעגל מים
מצ'מפ:בעיטה נמוכה, לייזר מיקוד אנרגיה, מכת קרטה, ראיית הנולד, הטלה ססמית, נקמה, זריקה אנרגטית, הגשה, סטירת רענון, מכת הצלבה, פרצוף מפחיד, אגרוף דינמי
----------------------------
"הנה אלקטרוד" אומר האיש ומראה לך את הפוכדור שלו. אתם מתקדמים לחדר הבא ובדרך אתם עוצרים לרפאות את הפוקימונים וממשיכים. אתם מגיעים לחדר מתכתי ומהצד השני יוצא יריב אחר. "צא מאמוסווין" אומר היריב ומוציא מאמוסווין-[img]http://i43.tinypic.com/wl2k1t.png[/img] [/b][/quote]
"צא מצ'מפ! תשתמש במיקוד אנרגיה ואז בבעיטה נמוכה, ואחרי זה אגרוף דינמי וזריקה אנרגטית!"
-
לורן-
אתה הולך לכיוון דרך 24 ורואה שם אגם, סביב האגם יש עשרות דייגים והמון מהומות. "איפה החכה שלך?" שואל אחד הדייגים "פה זה המקום הכי טוב בעולם לדוג פוקימונים"
ניב-
"הנחתה מאמוסווין! ואז רעידת אדמה" צועק הריב. מאמוסווים מתקדם בהנחתה לעברו של מצ'מפ העומד לתקוף בבעיטה נמוכה, מצ'מפ מנסה להדוף את ההתקפה אך מאמוסווין הגדול מצליח להעיף את מצ'מפ. מצ'מפ אינו מוותר ורץ לכיוון מאמוסווין באגרוף דינמי-מאמוסווין מרעיד את האדמה ומעיף אץ מצ'מפ שנית. אבל אז בא מצ'מפ לעברו של מאמוסווין וזורק חתיכה מהריצפה בזריקה דינמית-מאמוסווין נפגע
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 09:30 AM
[b] ניב-
"הנחתה מאמוסווין! ואז רעידת אדמה" צועק הריב. מאמוסווים מתקדם בהנחתה לעברו של מצ'מפ העומד לתקוף בבעיטה נמוכה, מצ'מפ מנסה להדוף את ההתקפה אך מאמוסווין הגדול מצליח להעיף את מצ'מפ. מצ'מפ אינו מוותר ורץ לכיוון מאמוסווין באגרוף דינמי-מאמוסווין מרעיד את האדמה ומעיף אץ מצ'מפ שנית. אבל אז בא מצ'מפ לעברו של מאמוסווין וזורק חתיכה מהריצפה בזריקה דינמית-מאמוסווין נפגע [/b][/quote]
"מצ'מפ נקמה ואז מכת הצלבה. ואחרי זה הטלה סייסמית"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 05:30 AM
[b] לון-
הקהל במתח מהקרב-פשוט מדהים! "תתחמק בגילגול ואז תתקוף בגילגול" צועק ברוק, גרוולר עומד במקום וקרוקונוו שולח אקדח מים בשיא הכוח ופתאום גרוולר מתגלגל לצד ומעיף את קרוקונוו-"קרוקונוו אינו יכול להילחם יותר" אומר השופט "על לון להוציא פוקימון נוסף" [/b][/quote]
"נו באמת" אני רוטן "קדימה חבר, תחזור! צא מאנצ'לאקס!"
-
לון-
זה קרב רק של שני פוקימונים
ניב-
"כוח עתיק, ולאחר מכן התקפה כפולה" צועק היריב. מאמוסווין תוקף בכוח עתיק, מצ'מפ מתקדם לעבר ההתקפה בנקמה ומתנגש בה-הוא שורד את ההתקפה. לאחר מכן הוא יוצא באגרוץ הצלבה ותוקף איתו את מאמוסווין, מאמוסווין משתחרר מההתקפה בהתקפה כפולה. מצ'מפ מתאושש מההתקפה ותוקף בהטלה סיסמית-אך מאמוסוין כבד מדי, "הנחתה" אומר היריב, בעוד שמצ'מפ מנסה להעיף את מאמוסווין מאמוסווין מעיף את מצ'מפ בהנחתה
-
[b]
עומר-
"גם אתה אקדח מים ולאחר גלישה" אומרת מיסטי. בוויזל ולומיניון תוקפים באקדחי מים-והם שווי כוחות, הם ממשיכים לתקוף באקדח המים עד ששניהפ עפים מההדף. בוויזל תוקף בבום קולי ושוב הוא ניהיה חד בעזרת המים, ופתאום לומיניון יוצר גל ענקי שבולע את הבום הקולי. הגח מתקדם ולבוויזל אין לאן לברוח והגל מתנפץ עליו-בוויזל מתחיל להיסתחרר
[/b][/quote]
"קדימה בויזק אתה יכול לנצח! תשחה עד שתיהיה מתחת ללומיניון ואז תשתמש בבום קולי חזק!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 11:29 AM
[b] ניב-
"כוח עתיק, ולאחר מכן התקפה כפולה" צועק היריב. מאמוסווין תוקף בכוח עתיק, מצ'מפ מתקדם לעבר ההתקפה בנקמה ומתנגש בה-הוא שורד את ההתקפה. לאחר מכן הוא יוצא באגרוץ הצלבה ותוקף איתו את מאמוסווין, מאמוסווין משתחרר מההתקפה בהתקפה כפולה. מצ'מפ מתאושש מההתקפה ותוקף בהטלה סיסמית-אך מאמוסוין כבד מדי, "הנחתה" אומר היריב, בעוד שמצ'מפ מנסה להעיף את מאמוסווין מאמוסווין מעיף את מצ'מפ בהנחתה [/b][/quote]
"מיקוד אנרגיה ואז אגרוף דינמי, ופרצוץ מפחיד!"
-
עומר-
בוויזל צולל למים, מיסטי אינה רואה אותו, "תישאר קשוב לרגע שבו הואיצוץ לומיניון" היא אומרת. פתאום בוויזל מנתר מתוך המים ומעיף את לומיניון-בוויזל למד צלילה! גם לומניון מתחיל להיסתחרר
ניב-
"מתקפת קרן מאמוסווין", מאמוסווין יוצא לעברו של מצ'מפ במתקפת קרן ובדיוק שהוא במרחק נוצה ממצ'מפ מצ'מפ שולח לעברו אגרוף דינמי שמעיף אותו-מאמוסווין ניהייה די מסוחרר. מצ'מפ הולך אל מאמוסווין ומשתמש בפרצוף מפחיד על מנת להפחיד אותו, "גם אתה פרצוף מפחיד", גם מאמוסווין תוקף בפרצוף מפחיד רק ששלה מפחיד הרבה יותר
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 12:45 PM
[b] עומר-
בוויזל צולל למים, מיסטי אינה רואה אותו, "תישאר קשוב לרגע שבו הואיצוץ לומיניון" היא אומרת. פתאום בוויזל מנתר מתוך המים ומעיף את לומיניון-בוויזל למד צלילה! גם לומניון מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
"יופי בויזל! עכשיו מהר כל הוא עדיין לא מפוקס מתקפת זריזות ובום קולי מטווח אפס!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 11:29 AM
[b] לון-
זה קרב רק של שני פוקימונים [/b][/quote]
נו, החזרתי את קרוקנוו והוצאתי את מאנצ'לאקס
-
עומר-
"תתאפס על עצמך ואז אקדח מים" אומרת מיסטי, לומיניון מתאפס על עצמו ולפני שהבום הקולי ששלח בוויזל פוגע בו הוא הודף את ההתקפה באקדח מים וגם מצליח לפגוע איתו בבוויזל-"בוויזל אינו יכול להילחם עוד, לומיניון הוא המנצח" אומר השופט "כעת על עומריקו להחליף פוקימון"
לון-
טעות שלי
------------
"גילגול לעבר מנצ'לאקס בחור קשוח" אומר ברוק
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 12:45 PM
[b] ניב-
"מתקפת קרן מאמוסווין", מאמוסווין יוצא לעברו של מצ'מפ במתקפת קרן ובדיוק שהוא במרחק נוצה ממצ'מפ מצ'מפ שולח לעברו אגרוף דינמי שמעיף אותו-מאמוסווין ניהייה די מסוחרר. מצ'מפ הולך אל מאמוסווין ומשתמש בפרצוף מפחיד על מנת להפחיד אותו, "גם אתה פרצוף מפחיד", גם מאמוסווין תוקף בפרצוף מפחיד רק ששלה מפחיד הרבה יותר [/b][/quote]
"מצמפ מכת קראטה ואז זריקת אנרגטית! תגמור את זה"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 01:21 PM
[b] עומר-
"תתאפס על עצמך ואז אקדח מים" אומרת מיסטי, לומיניון מתאפס על עצמו ולפני שהבום הקולי ששלח בוויזל פוגע בו הוא הודף את ההתקפה באקדח מים וגם מצליח לפגוע איתו בבוויזל-"בוויזל אינו יכול להילחם עוד, לומיניון הוא המנצח" אומר השופט "כעת על עומריקו להחליף פוקימון" [/b][/quote]
"טוב הונטר בא נסיים אותו מהר אגרוף שאיבה ובלבול!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 01:21 PM
[b] לון-
טעות שלי
------------
"גילגול לעבר מנצ'לאקס בחור קשוח" אומר ברוק [/b][/quote]
"שירה" אני אומר
-
[b] ארתור-
"כן" אומר האיש "אם תביא לי נוספאס זכר ונוספאס נקבה תוך כמה זמן ייצא ביצה. ובקשר לבלדום-בלדום לא קשה לטיפול ולכן אדרוש רק 200$ ועל כל פעם שהוא מתפתחת זה 200$ נוספים. בסדר?" [/b][/quote]
"אוקיי הנה קחו את שניהם ותודיעו לי בפוק'פון מתי הןם מתפתחים או לומדים מתקפות חדשות או מתי שתהיה להם ביצה בסדר?" אומר להם בחיוך
-
ארתור-
אתה הבטחת לברוק לפתח את נוספאס-נוספאס יכול להיתפתח רק אחרי שיינצח בקרב באזורי האבן
לון-
למרות קולו נרעשני של מנצ'לאקס הוא מצליח לשיר די יפה וגרוולר אט אט נרדם לו. "קום בחור גדול" צועק ברוק
עומר-
"לא אתם לא תסימו את זה" אומר מיסטי בחיוך "קדימה לומיניון! פעימת מים ואז רוח כסף". לומניון שולח פעימת מים באותו זמן שהנטר תוקף באגרוף שאיבה, האגרוף והפעימה מתנגשים זה בזה והנטר מנפץ את הפעימה. הנטר שולח בילבול לפני שלומיניון תוקף ברוח כסף-לומיניון מבולבל למדי
ניב-
בזמן שמאמוסווין מנסה להפחיד את מצ'מפ מצ'מפ מעיף את מאמוסווין במכת קרטה, בזמן שמאמוסווין מנסה להיתאושש מהמכה מצ'מפ תולש חתיכה מהריצפה ומעיף אותה לעברו של מאמוסווין-מאמוסווין מפסיד. "לא רע מאמוסווין" אומר היריב "צאי בלוסום" אומר היריב ומוציא בלוסום-[img]http://i40.tinypic.com/2w565bq.png[/img]