-
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין יוצא ומשתמש בנשיכה וסטארביה מתחמק ,ארקניין מכין גלגל להבה,אך באותו זמן פאניין צועק "סטארביה ציפור אמיצה!" אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]וסארביה יוצא כנגד ארקניין .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]שניהם מתנגשים ונוצר פיצוץ קטן.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
"קדימה תשתמש בחפירה ואז תמצא את המומנטום הטוב וישר תצא משם עם גלגל להבה בכל הכוח""
-
[QUOTE=ErWiN;612315][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הורסי משתמש במסך עשן סמיך במיוחד לאחר מכן הורסי תוקפת במתקפת בוץ וחושבת שפגעה[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אבל אתה רואה שהעשן מתפזר וסטארביה לא שם ,פתאום הוא מגיח משום מקום עם מהירות עצומה ומתקיף במתקפת כנף עוצמתית ביותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הורסי נופלת ומושמדת ,היא לא יכולה להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"היית מצויינת הורסי , תודה רבה" אגיד לה ואז אחזיק את הפוכדור של מארקרו
"האחד" אצעק ואזרוק את הפוכדור לאוויר במסתוריות .
לאחר שמארקרו ייחשף אצעק לו "מארקרו , אני שמח לראות אותך
השתמש בהפחדה ואז במתקפת כנף !!!!" אגיד לו בשביל ליצור אווירה של פחד
אצל סטרביה
-
[quote=ErWiN;612315]
[COLOR=blue][B][I][U]תמיר-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה בודק היכן תוכל להחליף פוקימונים ואתה רואה שיש בעיר אטרנה בית עם איש שסוחר פוקימונים להחלפה.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא גר ממש ליד המרכז פוקימונים[/B][/COLOR][/quote]
WTF מי אמר החלפה כזאת? אמרתי החלפת פוקימונים עם המעבדה XD
~~~~~~~~~~~~~
אני מתארגן לשינה לאחר מקלחת והולך לישון.
-
[COLOR=blue][B]לא הבנתי מה זה החלפת פוקימונים עם המעבדה.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה הולך לישון אחרי שאתה מתארגן לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הפוקימונים רוצים לישון גם הם מחוץ לפוכדור.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מארקרוו יוצא ומתפהר בפני השופט ,פאניין וסאטרביה[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]כאשר סטרביה לא נבהל ממנו בצורה ממשית .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מארקרוו משתמש בהפחדה שלא פועלת ואז במתקפת כנף ,סטרביה עף ומתחמקת מהמתקפה .סטרביה הוא מאוד מהיר.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא יוצא לעוד מתקפה והפעם "סטרביה ציפור אמיצה עכשיו!" אומר פאניין .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#696969][/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]ארקניין חופר ונכנס לאדמה כאשר סטרביה מעופף לו ארקניין מזנק מן האדמה ויוצא בהפתעה ומהירות עם גלגל להבה סופר מהיר וחזק שפוגע בסטרביה ,אך פתאום סטרביה משתמש בצוות כפול .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"סטרביה ואני נחזה כל מה שאתה עומד לעשות ,לפגוע בסטרביה יהיה לך קשה" אומר פאניין בחיוך.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פאניין מחייך כאשר אקדח המים מפספס את פידג'יוטו ומרטיב קצת את מקורו ולהפך. הוא מרענן קצת את פידג'יוטו לתחילת הקרב.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לאחר מכן פידג'יוטו יוצא בהסתערות של מתקפת כנף.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אמממ כן " אומר הפרופסור ואתה מקשיב בקול רם[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"יש מישהו שיכול לעזור לך ולדעתי הוא נמצא ממש בעיר אטרנה ,תפנה לאחות ג'וי ותשאל אותה איפה מוצאים את המגדל של העיר .היא תעזור לך כבר" אומר לך הפרופסור[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;612538][COLOR=blue][B][I][U]תמיר-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לא הבנתי מה זה החלפת פוקימונים עם המעבדה.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה הולך לישון אחרי שאתה מתארגן לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הפוקימונים רוצים לישון גם הם מחוץ לפוכדור.[/B][/COLOR][/quote]
לשלוח למעבדה פוקימון ולקחת משם אחד, כאילו דה? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני נשכב במיטה ומנסה להירדם, חושב על טקטיקות לקראת קרב המכון מחר.
-
[COLOR=blue][B]אה הבנתי.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"את מי תרצה לשלוח למעבדה ואת מי תרצה לקבל?" שואל המחשב .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מנסה להירדם ביינתים.[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;612543][COLOR=blue][B][I][U]תמיר-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אה הבנתי.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"את מי תרצה לשלוח למעבדה ואת מי תרצה לקבל?" שואל המחשב .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מנסה להירדם ביינתים.[/B][/COLOR][/quote]
אני מחליט לשלוח לשם את איווי ולקחת במקום את מאנצל'קס.
-
[COLOR=blue][B]תמיר-[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה שולח את איווי לפרופסור רואן ואתה מקבל את מאנצ'לקס[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]ההעברה הצליחה.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה הולך לישון וקם ליום חדש שהשמש זורחת ומעירה אותך[/B][/COLOR]
-
מצטער שאני לא כותב ציטוט כי אז העמוד יצא לי ואני לא יוכל להגיב
----------
"אוקיי ארקניין תשתמש בצוות כפול כדי להקיף את סטרביה ועם כולם תשתמש בגחלת"
-
[QUOTE=ErWiN;612538][COLOR=blue][B][I][U]תמיר-[
[COLOR=purple][B]"אמממ כן " אומר הפרופסור ואתה מקשיב בקול רם[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"יש מישהו שיכול לעזור לך ולדעתי הוא נמצא ממש בעיר אטרנה ,תפנה לאחות ג'וי ותשאל אותה איפה מוצאים את המגדל של העיר .היא תעזור לך כבר" אומר לך הפרופסור[/B][/COLOR][/QUOTE]
"תודה לך פרופסור עזרת לי מאוד" אומר לו ואנתק את השיחה ואחר כך אחזור מהר ואלך למרכז הפוקימונים לשאול איפה נמצא מגדל העיר
-
[quote=ErWiN;612538]
[COLOR=darkorange][B]פאניין מחייך כאשר אקדח המים מפספס את פידג'יוטו ומרטיב קצת את מקורו ולהפך. הוא מרענן קצת את פידג'יוטו לתחילת הקרב.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לאחר מכן פידג'יוטו יוצא בהסתערות של מתקפת כנף.[/B][/COLOR]
[/quote]
"חחח, פאניין עדיין לא הבין שאני לא מתכוון להפסיד פה" אני ממלמל בחיוך מעט טיפשי,
"אוקיי ווטרטרטל!, חכה שפידג'יוטו ייתקרב אליך!, כשהוא קרוב תשתמש בנסיגה לשריון ותחליק הצידה שנייה לפני שפידג'יוטו פוגע בך!, לאחר מכן תצא במהירות מהשריון ותתלה כל הכנף של פידג'יוטו עם נשיכה אדירה!" אני שואג.
-
[quote=ErWiN;612563][COLOR=blue][B]תמיר-[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה שולח את איווי לפרופסור רואן ואתה מקבל את מאנצ'לקס[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]ההעברה הצליחה.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה הולך לישון וקם ליום חדש שהשמש זורחת ומעירה אותך[/B][/COLOR][/quote]
"בוקר חדש והגיע הזמן לקרב המכון" אני ממלמל. אני מתארגן ומחזיר את כולם לפוכדורים שלהם. לאחר מכן, אני יורד למטה ללובי לאכול ארוחת בוקר.
-
[SIZE=4][COLOR=mediumturquoise][B][U][I]שימו לב שחקנים! המתקפות של הפוקימונים שלכם השתדרגו ! הוספו מתקפות +הסבר על חלק מהם +החדשות מוגדלות[/I][/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][I][U][SIZE=4][/SIZE][/U][/I][/B]
[COLOR=blue][B]אתה יורד ללובי לאכול ארוחת בוקר [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מגישים לך גבינה צהובה ביצה קשה ,דייסה ואוכל ענקי לפוקימונים שתצטרך לחלק להם ."קח גם מיץ תפוזים" אומרת האחות ומגישה לך[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange][I][U]ניב-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]פידג'יוטו מתקרב לוורטולטול שמתחיל עם נסיגה לשריון מהירה במיוחד[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]והוא מחליק לצד השני של המגרש עם שיטתכם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]פידג'יוטו עומד לתקוף ופתאום וורטולטול יוצא עם נשיכה עצבנית על כנפו הימנית של פידג'יוטו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]"פידג'יוטו קדימה עכשיו בוא נתקוף בניקור ואז ישר טוויסטר!" אומר פאניין[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][I][U]שלומי-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה נכנס למרכז הפוקימונים ואתה רואה עומס [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מן הסתם העיר הזאת ענקית ויש מה לעשות בה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][COLOR=purple]האחות ג'וי ניגשת אלייך ושואלת אותך "במה אוכל לסייע?"[/COLOR] [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]יואב-[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ארקניין משתמש בצוות כפול וכולם משתמשים בבת אחת בגחלת על סטרביה ,סטרביה נראה כאילו הוא מותקף אך גם סטרביה השתמש בצוות כפול והוא השתכפל להרבה סטרביה ,רק שאף אחד לא נמצא במרכז המתקפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]הוא ברח ,והוא מעופף לו למעלה בתקרת המכון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"סטרביה עכשיו ציפור אמיצה!" אומר פאניין.[/COLOR][/B]
-
[B][COLOR=darkred]יואב-[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ארקניין משתמש בצוות כפול וכולם משתמשים בבת אחת בגחלת על סטרביה ,סטרביה נראה כאילו הוא מותקף אך גם סטרביה השתמש בצוות כפול והוא השתכפל להרבה סטרביה ,רק שאף אחד לא נמצא במרכז המתקפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]הוא ברח ,והוא מעופף לו למעלה בתקרת המכון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"סטרביה עכשיו ציפור אמיצה!" אומר פאניין.[/COLOR][/B][/QUOTE]
מה זה יד עוזרת?
---------
"אווקיי תשתמש בשילוב של צוות כפול וגלגל להבה תשתמש בגלגל להבה ואז תשתכפל להרבה ארקניין ואז כשהוא ינסה לפגוע בך עם ציפור אמיצה ויחטיא ישר תפגע בו עם גלגל להבה"
-
[QUOTE=ErWiN;612713][SIZE=4][COLOR=mediumturquoise][B][U][I]שימו לב שחקנים! המתקפות של הפוקימונים שלכם השתדרגו ! הוספו מתקפות +הסבר על חלק מהם +החדשות מוגדלות[/I][/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][I][U][SIZE=4][/SIZE][/U][/I][/B]
[B][COLOR=purple][I][U]שלומי-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה נכנס למרכז הפוקימונים ואתה רואה עומס [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מן הסתם העיר הזאת ענקית ויש מה לעשות בה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][COLOR=purple]האחות ג'וי ניגשת אלייך ושואלת אותך "במה אוכל לסייע?"[/COLOR] [/COLOR][/B][/COLOR][/B][/QUOTE]
לא הבנתי המתקפות השתדרגו?
"שלום לך אני צריך להגיע למגדל העיר יש לי שם מישהו שאני צריך לפגוש" אומר לה
-
[quote=ErWiN;612713][SIZE=4][COLOR=mediumturquoise][B][U][I]שימו לב שחקנים! המתקפות של הפוקימונים שלכם השתדרגו ! הוספו מתקפות +הסבר על חלק מהם +החדשות מוגדלות[/I][/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][B]אתה יורד ללובי לאכול ארוחת בוקר [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מגישים לך גבינה צהובה ביצה קשה ,דייסה ואוכל ענקי לפוקימונים שתצטרך לחלק להם ."קח גם מיץ תפוזים" אומרת האחות ומגישה לך[/B][/COLOR][B][COLOR=darkred].[/COLOR][/B][/quote]
אני מודה לה, וניגש לשולחן פנוי. לאחר מכן, אני מתיישב ומוציא את כולם החוצה, מחלק לכל אחד אוכל, כאשר למאנצל'קס אני נותן לו בנפר כדי שלא יאכל לכולם XP
-
[quote=ErWiN;612713]
[B][COLOR=darkorange][I][U]ניב-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]פידג'יוטו מתקרב לוורטולטול שמתחיל עם נסיגה לשריון מהירה במיוחד[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]והוא מחליק לצד השני של המגרש עם שיטתכם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]פידג'יוטו עומד לתקוף ופתאום וורטולטול יוצא עם נשיכה עצבנית על כנפו הימנית של פידג'יוטו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]"פידג'יוטו קדימה עכשיו בוא נתקוף בניקור ואז ישר טוויסטר!" אומר פאניין[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred].[/COLOR][/B][/quote]
"תרד במהירות מהכנף שלו ותיכנס לשריון!, משם תשתמש בסחרור מהיר ובאותו זמן באקדח מים מהיר וחזק! צא!" אני מדריך את ווטרטרטל.
-
[QUOTE=ErWiN;612538][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מארקרוו יוצא ומתפהר בפני השופט ,פאניין וסאטרביה[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]כאשר סטרביה לא נבהל ממנו בצורה ממשית .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מארקרוו משתמש בהפחדה שלא פועלת ואז במתקפת כנף ,סטרביה עף ומתחמקת מהמתקפה .סטרביה הוא מאוד מהיר.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא יוצא לעוד מתקפה והפעם "סטרביה ציפור אמיצה עכשיו!" אומר פאניין .[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"השתלט עליו מארקרו ! השתמש בצל לילה ואז במתקפת כנף !" אגיד לו
---
תודה על שדרוג המתקפות
-
[COLOR=dimgray][B]מארקרוו נפגע מציפור אמיצה והוא נפגע קשה בבטנו[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא מחזיק מעמד וממשיך לתקוף .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מארקרוו תוקף בצל לילה חזק ואז במתקפת כנף שמוריד לסטרביה הרבה חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אך הוא מחזיק מעמד.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו תוקף בניקור את וורטולטול כאשר הוא פוגע בגופו באופן עקבי .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]וורטולטול מתקיף בסחרור מהיר וישר באקדח מים עוקצני ועצבני שמורידו לפידג'יוטו את מהירות ההגנה שלו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לאחר מכן פידג'יוטו מתקיף בטוויסטר ומוריד לוורטולטול את מרבית החיים[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]כל הפוקימונים שלך אוכלים בנחת ונחים לקראת היום הגדול הבא שלך במסע.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]היום אתה הולך להילחם במכון אטרנה![/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים לריפוי אחרון והיא אומרת לך [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"זהו..אתה מוכן..בהצלחה!"[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה שואל את האחות איפה זה מגדל העיר ואתה רואה שהיא מציגה לך מפה[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה רואה על המפה שעליך להמשיך מעט צפונה מהעיר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מחזקת את מהירות ההגנה [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין משתכפל ומשתמש בגלגל להבה על סטרביה ,אך סטרביה לא מחטיא[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הוא מוצא את הארקניין הנכון ומוריד לו חיים כפי שמגיע לו[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן ארקניין תוקף בגלגל להבה ופוגע בכנפו השמאלית של סטרביה.[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;613069]
[COLOR=blue][B]כל הפוקימונים שלך אוכלים בנחת ונחים לקראת היום הגדול הבא שלך במסע.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]היום אתה הולך להילחם במכון אטרנה![/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים לריפוי אחרון והיא אומרת לך [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"זהו..אתה מוכן..בהצלחה!"[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B].[/B][/COLOR][/quote]
קודם כל במתקפות זה אחלה, רק כדאי לך להוסיף קצת תיאור לכל מתקפה זה יהיה טוב :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מודה לה ויוצא החוצה, מתחיל לצעוד אל עבר מכון העיר אטרנה, מתרגש.
-
[COLOR=darkred][B]מחזקת את מהירות ההגנה [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין משתכפל ומשתמש בגלגל להבה על סטרביה ,אך סטרביה לא מחטיא[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הוא מוצא את הארקניין הנכון ומוריד לו חיים כפי שמגיע לו[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן ארקניין תוקף בגלגל להבה ופוגע בכנפו השמאלית של סטרביה.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"בסדר ארקניין גם ירד לו חיים מהציפור האמיצה אוקיי תשתמש עכשיו בחפירה ותנסה להתגנב מאחוריו וישר תקוף אותו בנשיכה"
-
[quote=ErWiN;613069]
[COLOR=purple][B]אתה שואל את האחות איפה זה מגדל העיר ואתה רואה שהיא מציגה לך מפה[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה רואה על המפה שעליך להמשיך מעט צפונה מהעיר.[/B][/COLOR]
[/quote]
ארווין מיום רביעי עד יום שבת בערב אני לא אהיה פעיל במשחק כי אני נוסע לאילת
"תודה לך האחות ג'וי" אומר לה ואלך מעט צפונה ממרכז הפוקימונים ואחפש שם את מגדל העיר
-
[quote=ErWiN;613069]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו תוקף בניקור את וורטולטול כאשר הוא פוגע בגופו באופן עקבי .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]וורטולטול מתקיף בסחרור מהיר וישר באקדח מים עוקצני ועצבני שמורידו לפידג'יוטו את מהירות ההגנה שלו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לאחר מכן פידג'יוטו מתקיף בטוויסטר ומוריד לוורטולטול את מרבית החיים[/B][/COLOR]
[/quote]
אם אמרתי לו להיכנס לשריון איך הניקור השפיע? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יופי ווטרטרטל!, עכשיו, תשתמש בזנב שלך כדי לקחת תנופה ולקפוץ כמה שיותר רחוק, כדי לעלות על גבו של פידג'יוטו, ומשם תמשיך עם נשיכה אימתנית לכל כנף!, מצידי תחורר אותם רק תגרום לפידג'יוטו להתרסק! קדימה!" אני מורה לו.
-
[COLOR=darkorange][B]הוא לא נכנס לשריון בסוף [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]וורטולטול משתמש בזנבו ועולה לגובה ומטפס על גבו של פידג'יוטו ,הוא נושך כל כנף של פיג'יוטו כאילו היה סטייק אימתני[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו מאבד חיים וגם את שיווי המשקל ,"פידג'יוטו! תרסק את וורטולטול באדמה!" אומר פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו אוחז עם רגליו בוורטולטול ומחזק אחיזה הוא יורד למטה בחוזקה ומטיל את וורטולטול באדמה!!!!! ווורטולטול מאבד את כל החיים שלו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]וורטולטול לא יכול להילחם.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]תהנה ואני יודע[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה מחפש את מגדל העיר ואתה מוצא מין מגדל נמוך יחסית ונכנס לתוכו[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה לא רואה שם אף אחד...[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]ארקניין משחק במחבואים כאשר פתאום מתפרץ על סטרביה עם נשיכה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה לא מחכה ומתקיף במתקפת כנף .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אני מאמין שאתה יודע מה זה 'אקדח מים ' וכ'ו. אבל בסדר.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]~~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה צועד לעבר המכון ואתה מגיע,אתה עומד מול פתח המכון ואתה נכנס[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה רואה שם פוקימונים מעופפים ואת מנהיג המכון פאניין.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][IMG]http://i41.tinypic.com/24c8i2w.png[/IMG][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;613069][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מארקרוו נפגע מציפור אמיצה והוא נפגע קשה בבטנו[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא מחזיק מעמד וממשיך לתקוף .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מארקרוו תוקף בצל לילה חזק ואז במתקפת כנף שמוריד לסטרביה הרבה חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אך הוא מחזיק מעמד.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"כל הכבוד מארקרו , עכשיו הצמד על סטראביה השתמש באובך ומיד אחרי זה
בצל לילה" אגיד לו בעידוד ובגאווה
-
[COLOR=darkred][B]ארקניין משחק במחבואים כאשר פתאום מתפרץ על סטרביה עם נשיכה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה לא מחכה ומתקיף במתקפת כנף .[/B][/COLOR]
"קדימה נשיכה וישר גלגל להבה בכל הכוח"
-
[quote=ErWiN;613346]
[COLOR=blue][B]אני מאמין שאתה יודע מה זה 'אקדח מים ' וכ'ו. אבל בסדר.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]~~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה צועד לעבר המכון ואתה מגיע,אתה עומד מול פתח המכון ואתה נכנס[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה רואה שם פוקימונים מעופפים ואת מנהיג המכון פאניין.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][IMG]http://i41.tinypic.com/24c8i2w.png[/IMG][/B][/COLOR][/quote]
"אתה מנהיג המכון? אם כן, אני מאתגר אותך לקרב!" אני אומר לו בתקיפות ונחישות.
-
[quote=ErWiN;613346][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא לא נכנס לשריון בסוף [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]וורטולטול משתמש בזנבו ועולה לגובה ומטפס על גבו של פידג'יוטו ,הוא נושך כל כנף של פיג'יוטו כאילו היה סטייק אימתני[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו מאבד חיים וגם את שיווי המשקל ,"פידג'יוטו! תרסק את וורטולטול באדמה!" אומר פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו אוחז עם רגליו בוורטולטול ומחזק אחיזה הוא יורד למטה בחוזקה ומטיל את וורטולטול באדמה!!!!! ווורטולטול מאבד את כל החיים שלו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]וורטולטול לא יכול להילחם.[/B][/COLOR]
[/quote]
"קרב מעולה ווטרטרטל, חזור" אני אומר לו ומחזיר אותו לפוכדור,
"עכשיו זה תורך קווילאבה!, צא הנה ותשתמש בגלגל להבה מהיר ומיד לאחר מכן תתחפר באדמה!" אני קורא ומשחרר את קווילאבה מהפוכדור.
-
[quote=ErWiN;613346]
[COLOR=purple][B]תהנה ואני יודע[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה מחפש את מגדל העיר ואתה מוצא מין מגדל נמוך יחסית ונכנס לתוכו[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה לא רואה שם אף אחד...[/B][/COLOR]
[/quote]
לא כי פשוט לא החזרת לי תשובה בה"פ אז חשבתי שלא קיבלת את זה
"מה? איך זה יכול להיות? הפרופסור אמר לי שזה כאן" אומר ואחפש בכל זאת סימן למישהו ואם לא אמצא אצא מהמגדל ואחפש עוד מגדל
-
[COLOR=purple][B]אתה ממשיך לחפש ואתה בודק אם יש מישהו במגדל[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה יוצא מהמגדל ומתבונן סביב ואתה שומע מהמגדל פתאום משהו [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"היי מישהו חיפש אותי?" שואל אותך איש זר.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה נכנס ואתה רואה שהוא חשוך לגמרי ... הוא מתקרב ואז אתה רואה את![IMG]http://i50.tinypic.com/25zmcsy.jpg[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]קווליאבה יוצא במהירות מהפוכדור וישר מקשיב לפקודה שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא מתקיף בגלגל להבה מהיר את פידג'יוטו ,פידג'יוטו נופל מהגלגל להבה ונשרף.קווליאבה חופר בור ונכנס לאדמה עם חפירה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו לא מוצא את קוולאבה.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"כן זה אני" אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מגיע לשם השופט והוא אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"הקרב הזה 3 על 3 ,כל החוקים תקפים" אומר לך השופט.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מתקפת הכנף של סטרביה פוגעת בארקניין ,שישר מגיב עם גלגל להבה אימתני ונשיכה [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אך סטרביה נעלם כאילו לא היה ביחד עם אובך חזק שמפיץ.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה מגיח משום מקום עם מתקפה [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"סטרביה הסתערות ציפור!!!" אומר פאניין כאשר הוא עף במהירות מוריד לעצמו קצת חיים ונותן את המוות לארקניין .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין לא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]נלחמת כבר נגד פידג'יוטו ונוקטאול?[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מארקראוו משתמש באובך ישיר ולאחר מכן צל לילה שמוריד לסטרביה חיים ואת רמת ההגנה באופן משמעותי.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"סטרביה הסתערות ציפור!" אומר פאניין ומחייך[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;614351][COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה ממשיך לחפש ואתה בודק אם יש מישהו במגדל[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה יוצא מהמגדל ומתבונן סביב ואתה שומע מהמגדל פתאום משהו [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"היי מישהו חיפש אותי?" שואל אותך איש זר.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה נכנס ואתה רואה שהוא חשוך לגמרי ... הוא מתקרב ואז אתה רואה את![IMG]http://i50.tinypic.com/25zmcsy.jpg[/IMG][/B][/COLOR]
[/quote]
"וואו זה ברוק!המגדל הכי טוב שיש" אומר בהתרגשות וארוץ אליו ואומר לו תוך כדי שאני לוחץ לו את היד "אני קני נעים מאוד ופרופסוןר רואן אמר שאפגוש פה במגדל מישהו שיוכל לעזור לפוקימון שלי טדאורסה ללמוד מתקפות אז אני מניח שזה אתה וואו אני ממש שמח לפגוש אותך!" אומר לו בהתרגשות
-
[QUOTE=ErWiN;614351][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]נלחמת כבר נגד פידג'יוטו ונוקטאול?[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מארקראוו משתמש באובך ישיר ולאחר מכן צל לילה שמוריד לסטרביה חיים ואת רמת ההגנה באופן משמעותי.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"סטרביה הסתערות ציפור!" אומר פאניין ומחייך[/B][/COLOR][/QUOTE]
כן , וזה הפוקימון האחרון שנשאר לי
--------------------------
"לא הפעם פאניין!" אומר ואחייך גם אני
"מארקרו השתמש בהבטחה ואז בצל לילה !" אגיד לו ואתחיל לצחקק .
-
[quote=ErWiN;614351]
[COLOR=blue][B]"כן זה אני" אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מגיע לשם השופט והוא אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"הקרב הזה 3 על 3 ,כל החוקים תקפים" אומר לך השופט.[/B][/COLOR][/quote]
"בסדר גמור" אני אומר להם ותופס את מקומי בזירה "אני אתחיל עם מאנצל'קס! צא!" אני קורא ומוציא אותו החוצה.
-
מצטער שאני לא מצטט כי אז זה יצא לי מהדף
--------
"אוקיי סטארביה צא החוצה תשתמש במתקפת כנף וישר מתקפה מהירה"
-
[quote=ErWiN;614351]
[COLOR=darkorange][B]קווליאבה יוצא במהירות מהפוכדור וישר מקשיב לפקודה שלך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא מתקיף בגלגל להבה מהיר את פידג'יוטו ,פידג'יוטו נופל מהגלגל להבה ונשרף.קווליאבה חופר בור ונכנס לאדמה עם חפירה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו לא מוצא את קוולאבה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][/COLOR]
[/quote]
"יופי קווילאבה!, עכשיו, תגיח בהפתעה מהאדמה ותקוף את פידג'יוטו בשריטה ועוד הפעם גלגל להבה!, צא!" אני שואג.
-
[COLOR=darkorange][B]קווליאבה יוצא בהתפעה רבה עם שריטה ומוריד לפידג'יוטו חיים לאחר מכן שואב את עצמו ומכין גלגל להבה חזק ככל האפשר ומשגר את הלהט של עצמו לעבר פידג'יוטו שמקבל זעזוע קטן .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו נופל והוא לא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נגד מי נלחמת כבר מהפוקימונים של פאניין?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]נגד מי נלחמת מהפוקימונים של פאניין ?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטארביה יוצא לקרב הבא[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]כאשר סטארביה מתקיף במתקפת כנף ומוריד לסטרביה של פאניין מעט חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן מתקפה מהירה של סטרביה על סטרביה של פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"סטרביה הסתערות ציפור!" אומר פאניין ומחכה שישיב מלחמה[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מוציא את מאנצ'לקס ראשון לקרב המכון ואתה רואה שפאניין מחייך[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"מגניב" הוא אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא שולף פוכדור ומוציא את הפוקימון שלו [IMG]http://i45.tinypic.com/16iic9c.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הקרב הזה מגיע לשיאו כאשר סטרביה משתמש בהסתערות ציפור חזקה שמורידה ומנחיתה את מרקרוו לאדמה [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אך מארקרוו משתמש בצל לילה ובהטבחה![/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]כאשר סטרביה נופל גם הוא. שני הפוקימונים מתאבקים על חייהם כאשר הם גוססים אט אט ,ופתאום סטרביה מתרסק והוא לא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"נעים גם לי " הוא אומר לך באדישות[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"קני.. מה תרצה ללמד את טדיאורסה שלך בדיוק?" שואל אותך ברוק[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;615477\
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/color]
[COLOR=purple][B]"נעים גם לי " הוא אומר לך באדישות[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"קני.. מה תרצה ללמד את טדיאורסה שלך בדיוק?" שואל אותך ברוק[/B][/COLOR][/quote]
אני משלם 10 שקל בשביל 20 דקות מחשב אז אני אוכל להיות קצת פעיל
אוציא את טדיאורסה מהפוכדור ואחזיק אותו ואלטף אתראשו בעדינות ואומר "תכננתי שהוא יתפתח אני אלמד אותו אגרוף קרח,ציפורן צל,פיצוץ ממוקד וריקוד חרבות אבל מה אתה חושב יתאים לטדיאורסה?" אשאל אותו
-
[quote=ErWiN;615477][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הקרב הזה מגיע לשיאו כאשר סטרביה משתמש בהסתערות ציפור חזקה שמורידה ומנחיתה את מרקרוו לאדמה [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אך מארקרוו משתמש בצל לילה ובהטבחה![/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]כאשר סטרביה נופל גם הוא. שני הפוקימונים מתאבקים על חייהם כאשר הם גוססים אט אט ,ופתאום סטרביה מתרסק והוא לא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[/quote]
"היה קרב מעולה , תודה רבה מארקרו היית אדיר !" אגיד לו ואכניס אותו לפוקדור .
"אז בסופו של דבר אתה כן צריך להפרד מתג מכון אחד .
אני חושב שזה היה שווה את זה , לא ?" אשאל את פאניין .
-
[quote=ErWiN;615477][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]קווליאבה יוצא בהתפעה רבה עם שריטה ומוריד לפידג'יוטו חיים לאחר מכן שואב את עצמו ומכין גלגל להבה חזק ככל האפשר ומשגר את הלהט של עצמו לעבר פידג'יוטו שמקבל זעזוע קטן .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו נופל והוא לא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נגד מי נלחמת כבר מהפוקימונים של פאניין?[/B][/COLOR]
[/quote]
פידג'יוטו... והתגובה שלי מיותרת עכשיו, שכחת לומר מי הוא מוציא, שים לב...
~~~~~~~~~~~~
"נו, תוציא כבר את הפוקימון הבא שלך" אני אומר לו בעצבנות, כועס על ההתעכבות שלו.
-
[COLOR=darkred][B]נגד מי נלחמת מהפוקימונים של פאניין ?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטארביה יוצא לקרב הבא[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]כאשר סטארביה מתקיף במתקפת כנף ומוריד לסטרביה של פאניין מעט חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן מתקפה מהירה של סטרביה על סטרביה של פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"סטרביה הסתערות ציפור!" אומר פאניין ומחכה שישיב מלחמה[/B][/COLOR]
"תשתמש בצוות כפול כדי להתחמק מהמתקפה וישר תחסל אותו עם סופת אויר ומתקפה מהירה"