-
[QUOTE=Eustass Kid;698033][B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר תוקף בנזב ברזל וזנבו הופך להיות כולו לבן.הזנב הברזל של צ'ימצ'אר ושל סניזל מתנגשים ויוצר ענן אבק ואתה לא רואה את צ'ימצ'אר.כעבור שניה אתה רואה את צ'ימצ'אר וסניזל עפים לאחור.צ'ימצ'אר מתאושש מהר ומיד מבצע אגרוף אש.האגרוף שלו הופך לאש ופוגע בסניזל מכיון שסניזל עוד לא התאושש.המאמן אומר לסניזל"תתאוש ונסה לפגוע בצ'ימצ'אר עם זנב ברזל."סניזל משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה זורק פןכדור על הרקרוס.אור אדוםעוטף את הרקרוס והרקרוס נכנכס לפוכדור שלך.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ולבסוף נעצר אתה מבין שלכדת הרקרוס. מרק אומר לך" כל הכבוד תפסת פוקימון חדש ברכותי" אתה גם שמח על תפיסת הרקרוס.אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לעיר המכון ה1 וכעבור מס'דקות מגיעים לאחות ג'וי האחות ג'וי אומרת" מה תרצו" מרק אומר"תרפאי את הפוקימונים שלי" הא נותן את הפוקימונים שלו ואחות ג'ו אומר לך"מה אתה תרצה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
תשתמש בחפירה ואז תצא קצת מתחתיו ותמשוך את הזנב שלו ואותו לבור ואז תחסל אותו שם בהרבה אדרופי אש!
-
[quote=Eustass Kid;698033][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צ'ימצ'אר תוקף בנזב ברזל וזנבו הופך להיות כולו לבן.הזנב הברזל של צ'ימצ'אר ושל סניזל מתנגשים ויוצר ענן אבק ואתה לא רואה את צ'ימצ'אר.כעבור שניה אתה רואה את צ'ימצ'אר וסניזל עפים לאחור.צ'ימצ'אר מתאושש מהר ומיד מבצע אגרוף אש.האגרוף שלו הופך לאש ופוגע בסניזל מכיון שסניזל עוד לא התאושש.המאמן אומר לסניזל"תתאוש ונסה לפגוע בצ'ימצ'אר עם זנב ברזל."סניזל משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה זורק פןכדור על הרקרוס.אור אדוםעוטף את הרקרוס והרקרוס נכנכס לפוכדור שלך.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ולבסוף נעצר אתה מבין שלכדת הרקרוס. מרק אומר לך" כל הכבוד תפסת פוקימון חדש ברכותי" אתה גם שמח על תפיסת הרקרוס.אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לעיר המכון ה1 וכעבור מס'דקות מגיעים לאחות ג'וי האחות ג'וי אומרת" מה תרצו" מרק אומר"תרפאי את הפוקימונים שלי" הא נותן את הפוקימונים שלו ואחות ג'ו אומר לך"מה אתה תרצה"[/COLOR][/B][/quote]
"תרפאי את הפוקימונים שלי" אמרתי.
-
[QUOTE=Eustass Kid;697978][B][COLOR="Blue"]מרי
את השגת את התגה1 האחות ג'וי אומרת "טוב בהצלחה במטרה שלך" וניא הולכת וגם את וצאת מהמרכז וממשיכה בדרך.כעבור מס'דקות של הלכה את רואה3 כנופיותפוקימון שרבות בינין מי ישלוט על השטח הזה.אחד מהפוקימוננים רואה אותך ותוקף בלהביור חזק מאוד שעומד לפגוע בך בעו דמס'שניות מה תעשי?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני לא ...אתה לא זוכר ?אני התאמנתי למכון וכשהגעתי לאגם ג'נג'ר החלטתי שאני רוצה להשתתף בתחרויות .
תשמעי יש בעיה המשחק קשור למכוהות ולא לתחריות אז לא תיכננתי תחריות
מרשטופ שומע אותך ומשתמש בגלישה לפתע מתיו יש מים והוא חוסם אתה להביור .כול 3הכנופיות שראו אתזה ברחו מהמקום הם פחדו ממרשטטופ שלך.את ממשיכה בדרך ורואה שני מאמנים שרבים בינהים על פיקאצו.את מבינה שהם רבים מי יקח את הפיקאצו' הזה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה נותן לה את הפוכדורים שלך ולוקחת אותם.כעבור מס'דקות האחות ג'וי חוזרת ונותנת לכם את הפוכדורים שלכם.מרק אומר לך"לאן תירצה ללכת לחזור שוב ליער,או למקדש של העיר אומרים שאפשר שם לראות את גראודון האגדי אם יש לנו מזל.או לקרב המכון ה1 שלך.תחליט לאן אני ממליץ למקדש כי שם תוכל לאמן את הפוקימונים שלך.אבל אני אלך איתך לאן שתבחר לא איכפת לי לאיזה מקום"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס
צ'ימצ'אר שומע אותך ומתמש בחפירה.בעזרת ידיו הקטנות הוא חופר בור ונעלם מהשדה הריאה של סניזל.לפתע צ'ימצ'אר תופס את זנבו של סניזל ומכניס אותו לבבור.צ'מצ'אר משתמש באגרופי אש.האגרופים שלו עטופים באשו פוגעים בסניזל.סניזל לא מצליח להתחמק ולכן נפגע ונמובס בקרב.החיל מחזיר את סניזל ואמר לך"טוב נו ביי הפסדתי בהצלחה במטרות שלך"והחיל הולך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;698138][B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ שומע אותך ומשתמש בגלישה לפתע מתיו יש מים והוא חוסם אתה להביור .כול 3הכנופיות שראו אתזה ברחו מהמקום הם פחדו ממרשטטופ שלך.את ממשיכה בדרך ורואה שני מאמנים שרבים בינהים על פיקאצו.את מבינה שהם רבים מי יקח את הפיקאצו' הזה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה נותן לה את הפוכדורים שלך ולוקחת אותם.כעבור מס'דקות האחות ג'וי חוזרת ונותנת לכם את הפוכדורים שלכם.מרק אומר לך"לאן תירצה ללכת לחזור שוב ליער,או למקדש של העיר אומרים שאפשר שם לראות את גראודון האגדי אם יש לנו מזל.או לקרב המכון ה1 שלך.תחליט לאן אני ממליץ למקדש כי שם תוכל לאמן את הפוקימונים שלך.אבל אני אלך איתך לאן שתבחר לא איכפת לי לאיזה מקום"[/COLOR][/B]
צ'ימצ'אר שומע אותך ומתמש בחפירה.בעזרת ידיו הקטנות הוא חופר בור ונעלם מהשדה הריאה של סניזל.לפתע צ'ימצ'אר תופס את זנבו של סניזל ומכניס אותו לבבור.צ'מצ'אר משתמש באגרופי אש.האגרופים שלו עטופים באשו פוגעים בסניזל.סניזל לא מצליח להתחמק ולכן נפגע ונמובס בקרב.החיל מחזיר את סניזל ואמר לך"טוב נו ביי הפסדתי בהצלחה במטרות שלך"והחיל הולך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אוקיי אז נגיד שבא לי ללכת למכונים אחרים ואחרי זה המכון הזה טוב ?
--------------------
אני אומרת ,
"אתם שניכם רוצים את הפיקצ'ו הזה ?תעשו קרב פוקימונים !
אני מתדבת להיות שופטת.
-
[quote=Eustass Kid;698138][B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]תשמעי יש בעיה המשחק קשור למכוהות ולא לתחריות אז לא תיכננתי תחריות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטופ שומע אותך ומשתמש בגלישה לפתע מתיו יש מים והוא חוסם אתה להביור .כול 3הכנופיות שראו אתזה ברחו מהמקום הם פחדו ממרשטטופ שלך.את ממשיכה בדרך ורואה שני מאמנים שרבים בינהים על פיקאצו.את מבינה שהם רבים מי יקח את הפיקאצו' הזה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נותן לה את הפוכדורים שלך ולוקחת אותם.כעבור מס'דקות האחות ג'וי חוזרת ונותנת לכם את הפוכדורים שלכם.מרק אומר לך"לאן תירצה ללכת לחזור שוב ליער,או למקדש של העיר אומרים שאפשר שם לראות את גראודון האגדי אם יש לנו מזל.או לקרב המכון ה1 שלך.תחליט לאן אני ממליץ למקדש כי שם תוכל לאמן את הפוקימונים שלך.אבל אני אלך איתך לאן שתבחר לא איכפת לי לאיזה מקום"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]צ'ימצ'אר שומע אותך ומתמש בחפירה.בעזרת ידיו הקטנות הוא חופר בור ונעלם מהשדה הריאה של סניזל.לפתע צ'ימצ'אר תופס את זנבו של סניזל ומכניס אותו לבבור.צ'מצ'אר משתמש באגרופי אש.האגרופים שלו עטופים באשו פוגעים בסניזל.סניזל לא מצליח להתחמק ולכן נפגע ונמובס בקרב.החיל מחזיר את סניזל ואמר לך"טוב נו ביי הפסדתי בהצלחה במטרות שלך"והחיל הולך[/COLOR][/B][/quote]
"למקדש של העיר" אמרתי.
-
[QUOTE=Eustass Kid;698138][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Green"]ג'ון
צ'ימצ'אר שומע אותך ומתמש בחפירה.בעזרת ידיו הקטנות הוא חופר בור ונעלם מהשדה הריאה של סניזל.לפתע צ'ימצ'אר תופס את זנבו של סניזל ומכניס אותו לבבור.צ'מצ'אר משתמש באגרופי אש.האגרופים שלו עטופים באשו פוגעים בסניזל.סניזל לא מצליח להתחמק ולכן נפגע ונמובס בקרב.החיל מחזיר את סניזל ואמר לך"טוב נו ביי הפסדתי בהצלחה במטרות שלך"והחיל הולך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב נו כנראה אני חזק מידי" אני אומר לעצמי כגאווה וממשיך בדרכי "אני לא אתן למישהו להיות שותף שלי אם לא יצליח לנצח אותי פעם אחת!"
-
[quote=Eustass Kid;697941][B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]את שואלת את גליגר"תרצה להצטרף אלי?" גליגר שמח על הצעתך והוא אומר"גלי גלי"את מבינה שהוא אומר כן.את מוציאה את אחד הפוכדורים מכיסך השמאלי.את פותחת את הפוכדור ואור אדום נעטף בגליגר ונעלם וההפוכדור נסגר ולא מתנדנד.את מבינה שגליגר נסתפס את שמחה שתפסת גליגר.לפתע נכנכסת האחות ג'וי ואומרת לך"אני מבינה שתתפסת את גליגר הזה אני שמחה בהצלחה במסע שלך ולעבור את 5 המכונים* ביי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]אתה אומר לראיין"למקדש "ריין אומר לך"אין ביעה" אתם יוצאיים מהמרכז הפוקימונים והולכים לכיון המקדש של העיר.לוקח לכם 5 דקות להגיע למקדש.אתם מתפעלים מגבוהה עצום והכטרטורה של המבנה.אתם נכנכסים למקדש ואתם רואים 2מאמנים שנמצאים במקדש ומבחינים בכם ואומרים לך" תצאו מהמקדש הזה צוות ניטק משתלט עליו ואל תפריעו לנו אז תהיו ילדים טובים ותעופו פה טוב אז לכו מפה לפני שנפגע בכם"[/COLOR][/B][/quote]
אני שואל את רין "אתה רוצה להילחם מולם?"
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
אתה הולך אל הדוכן נשמוכרים פוקימונים וכעבור דקה אתה מגיע אליו.אתהרואה שבוכן ניצבת אישה עם שיער שחור היא אומרת לך"אתה רוצה לקנות פוקימון"אתה אומר לה כן" האישה אומר "אוקי יש לנו בויזל.סטארלי,פוניטה,ארון,פאנפי,פאצ'יריסו,מנטי,פיצ' ו,איוי מותר לך לקנות רק אחדמהם כול אחד עולה 1000$ אז במי אתה בוחר החלטת יש לך פה אפשריות מגונות קח לך כמה דקותצ של חשיבה ואז תגיד לי אוקי נער "[/COLOR][/B][/QUOTE]בעמוד הראשי רשום שיש ת'התחלתיים לא?
"אוקקי,לא תודה" אומר למורכת בנימוס.בוא סקוירטל,נלך לעיר הראשונה.
-
[B][COLOR="Cyan"]ג'וני השוק בעמוד הראשי זהויטאולי אתהאומר איזה פוקימון אתה רוצה משם ואנישם לך
אתה אומר לאישה"לא תודה ביי" האישה אומרת לך"טוב ביי בהצלחה במסע שלך" ואתה הולך אל דרך 1
.כעבור חמש דקות אתה מגיע איפה שהתחלת מקודם וממשיך ללכת בדרך 1.כעבור 5דקות של הליכה אתה רואה 2 פיג'י שמשחים להם בהנה שלם בתפוסת.אחד מהם רואה אותך אז הוא בורח מן המקום.והפיג'י השני אמיץ הוא נשאר להילחם נגדך ברקב פוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="rgb(0, 255, 255)"]תומר
ריין אומר לך"כן ברור צוות ניוטק הרג את אימי לפני 1 ומאז אני רוצה לנקום בצוות ניוטק על זה וזאת הזדמנות שלנו.היי אתם אני מסכים לקרב אני צריך לנקום וזאת תהיה נקמה מתוקה בשבילי תתכוננו להפסד שלכם ותעזבו את המקדש." החיל הימני אומר"אם כך נתחיל כול אחדמתחיל עם פוקימון 1 והמנצח הוא זה שמביס את ני הריבים שלו זה היה קרב זוגות.צא מינון"ומינון יוצא החיל השני מוציא פלטאסאל ריין מוציא דונפן מכיסו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה ממשיך בדרכך ושמח על הניצחון חבר צוות ניטק ורואה שלט שכתוב עליו"היציה מהר אקוס" ואתה יוצא מן ההר ואתה ממשיך בדרך 6.אתה נכנכס אלדרך 6 ורואה הרבה דאסקלים עפים להם מעל הדרך.לפתע כולם מבחינים בכך ויוריים לעברך הרבה כדורי צל שעומדים להרוג אותך.אך אתה מוצא מסתור מאורי האבן ולא נפגעמהכדורי צל.אך הדסקל לא מתרים ושולחים לכול הכיונים כדורי צל חזקים מאודשעומדים להרוג אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
אתה אומר למרק"למקדש" מרק אומר לך"איןםביעה בוא נלך למקדש המפואר של העיר"אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים והולכים למקדש העיר.כעבור 5 דקות אתם מגיעים אליו ורואים שהוא מפאור ונכנכסים אליו.כאשראתם נכנכסים למקדש נשמע פיצוץ אדיר מלב המקגדש ואנשים רצים בפחד אל בתיהם המהקדש.אתם לאמבינים ה קורה פה מרק אומר"בוא נשאל מישהו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את אומרת לילדים"תפסיק ותתעשו קרב" הילדים אומרים" לא בוא נלך מפה" והילדים ממשיכים בדרך. אתם ממשיכה בדרך ורואה הרבבה מאמנים במקום 1 את שואלת את האנשים מה קורה פה ועונים" זוהי תחרות המנצח יזכהבפרס מדהים בעוד חצי שעה התחרותת חיל אם את רוצה להירשם אז כדי לך עכשי לרותץ להירשם.אז את רוצה להירשם שם בפינההתיבה שם נרשמים[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;698915][B][COLOR="Cyan"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את אומרת לילדים"תפסיק ותתעשו קרב" הילדים אומרים" לא בוא נלך מפה" והילדים ממשיכים בדרך. אתם ממשיכה בדרך ורואה הרבבה מאמנים במקום 1 את שואלת את האנשים מה קורה פה ועונים" זוהי תחרות המנצח יזכהבפרס מדהים בעוד חצי שעה התחרותת חיל אם את רוצה להירשם אז כדי לך עכשי לרותץ להירשם.אז את רוצה להירשם שם בפינההתיבה שם נרשמים[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב אני מניחה שלהירשם לזה זה לא דבר רע ."
אני נרשמת עם מרשטוף
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
האיש אומר לך"בסדרשם נרשמים"את הולכת לתיבה ומוציה פתק שכתוב עליו שם ופוקימון את כותבת מרי ומרשטופ.כעבור 20 דקות את שומעת את השופט אומר "המתמודדת מרי ועם המרשטופ שלה לעלות"את עולה לבמה והשופט אומר"כדי לעלות לסיסבוב הבא עליך להשיג את מירב הנקודות .תכירי את השופטים"ה1 פרופסור לינה האחת והאגדה. 2האחת ג'ני 3 דון מתצאמת העל."כולם אומרים לך"בהצלחה," השופט אומר"תתחילי מרי ובוא נראהנה אתשווה" [/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;698915][B][COLOR=cyan]ג'וני השוק בעמוד הראשי זהויטאולי אתהאומר איזה פוקימון אתה רוצה משם ואנישם לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=cyan]אתה אומר לאישה"לא תודה ביי" האישה אומרת לך"טוב ביי בהצלחה במסע שלך" ואתה הולך אל דרך 1[/COLOR][/B]
[B][COLOR=cyan].כעבור חמש דקות אתה מגיע איפה שהתחלת מקודם וממשיך ללכת בדרך 1.כעבור 5דקות של הליכה אתה רואה 2 פיג'י שמשחים להם בהנה שלם בתפוסת.אחד מהם רואה אותך אז הוא בורח מן המקום.והפיג'י השני אמיץ הוא נשאר להילחם נגדך ברקב פוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="rgb(0, 255, 255)"]תומר[/color][/B]
[B][COLOR="rgb(0, 255, 255)"]ריין אומר לך"כן ברור צוות ניוטק הרג את אימי לפני 1 ומאז אני רוצה לנקום בצוות ניוטק על זה וזאת הזדמנות שלנו.היי אתם אני מסכים לקרב אני צריך לנקום וזאת תהיה נקמה מתוקה בשבילי תתכוננו להפסד שלכם ותעזבו את המקדש." החיל הימני אומר"אם כך נתחיל כול אחדמתחיל עם פוקימון 1 והמנצח הוא זה שמביס את ני הריבים שלו זה היה קרב זוגות.צא מינון"ומינון יוצא החיל השני מוציא פלטאסאל ריין מוציא דונפן מכיסו[/color][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה ממשיך בדרכך ושמח על הניצחון חבר צוות ניטק ורואה שלט שכתוב עליו"היציה מהר אקוס" ואתה יוצא מן ההר ואתה ממשיך בדרך 6.אתה נכנכס אלדרך 6 ורואה הרבה דאסקלים עפים להם מעל הדרך.לפתע כולם מבחינים בכך ויוריים לעברך הרבה כדורי צל שעומדים להרוג אותך.אך אתה מוצא מסתור מאורי האבן ולא נפגעמהכדורי צל.אך הדסקל לא מתרים ושולחים לכול הכיונים כדורי צל חזקים מאודשעומדים להרוג אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה אומר למרק"למקדש" מרק אומר לך"איןםביעה בוא נלך למקדש המפואר של העיר"אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים והולכים למקדש העיר.כעבור 5 דקות אתם מגיעים אליו ורואים שהוא מפאור ונכנכסים אליו.כאשראתם נכנכסים למקדש נשמע פיצוץ אדיר מלב המקגדש ואנשים רצים בפחד אל בתיהם המהקדש.אתם לאמבינים ה קורה פה מרק אומר"בוא נשאל מישהו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]את אומרת לילדים"תפסיק ותתעשו קרב" הילדים אומרים" לא בוא נלך מפה" והילדים ממשיכים בדרך. אתם ממשיכה בדרך ורואה הרבבה מאמנים במקום 1 את שואלת את האנשים מה קורה פה ועונים" זוהי תחרות המנצח יזכהבפרס מדהים בעוד חצי שעה התחרותת חיל אם את רוצה להירשם אז כדי לך עכשי לרותץ להירשם.אז את רוצה להירשם שם בפינההתיבה שם נרשמים[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיפלאפ "פיפלאפ כנס לקרב וקרו בועות"
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
פילאפ נכנכס לקרב ומשתמש בקרן בועות על פלאסאל. מהמקור שללו יוצאות בועות שהופכות לקרן בועות חזקה.פלאסאל מתחמק מזה בקלות ומשתמשבמכת ברק על פילאפ. מהשמיים בא מכת ברק אל פילאפ.הקרב של ריין ריין אומר"דונפן גילגול חזק מאוד.דונפן משתמש בגיגול והופך לכדור.מינון לא מצליח להתחמק מהר מהגיגול ונפגע קשה מהגיגול.המאמן אומר"מינון מכת ברקעל דונפן" מינון משתמש בבמכת ברק על דונפן אך ז הלא משפיע עליו מכיון שהוא פוקימון אדמה[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;698960][B][COLOR=blue]תומר [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פילאפ נכנכס לקרב ומשתמש בקרן בועות על פלאסאל. מהמקור שללו יוצאות בועות שהופכות לקרן בועות חזקה.פלאסאל מתחמק מזה בקלות ומשתמשבמכת ברק על פילאפ. מהשמיים בא מכת ברק אל פילאפ.הקרב של ריין ריין אומר"דונפן גילגול חזק מאוד.דונפן משתמש בגיגול והופך לכדור.מינון לא מצליח להתחמק מהר מהגיגול ונפגע קשה מהגיגול.המאמן אומר"מינון מכת ברקעל דונפן" מינון משתמש בבמכת ברק על דונפן אך ז הלא משפיע עליו מכיון שהוא פוקימון אדמה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיפלאפ "להיתחמק"
-
[quote=Eustass Kid;698915][B][COLOR=cyan]ג'וני השוק בעמוד הראשי זהויטאולי אתהאומר איזה פוקימון אתה רוצה משם ואנישם לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=cyan]אתה אומר לאישה"לא תודה ביי" האישה אומרת לך"טוב ביי בהצלחה במסע שלך" ואתה הולך אל דרך 1[/COLOR][/B]
[B][COLOR=cyan].כעבור חמש דקות אתה מגיע איפה שהתחלת מקודם וממשיך ללכת בדרך 1.כעבור 5דקות של הליכה אתה רואה 2 פיג'י שמשחים להם בהנה שלם בתפוסת.אחד מהם רואה אותך אז הוא בורח מן המקום.והפיג'י השני אמיץ הוא נשאר להילחם נגדך ברקב פוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="rgb(0, 255, 255)"]תומר[/color][/B]
[B][COLOR="rgb(0, 255, 255)"]ריין אומר לך"כן ברור צוות ניוטק הרג את אימי לפני 1 ומאז אני רוצה לנקום בצוות ניוטק על זה וזאת הזדמנות שלנו.היי אתם אני מסכים לקרב אני צריך לנקום וזאת תהיה נקמה מתוקה בשבילי תתכוננו להפסד שלכם ותעזבו את המקדש." החיל הימני אומר"אם כך נתחיל כול אחדמתחיל עם פוקימון 1 והמנצח הוא זה שמביס את ני הריבים שלו זה היה קרב זוגות.צא מינון"ומינון יוצא החיל השני מוציא פלטאסאל ריין מוציא דונפן מכיסו[/color][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה ממשיך בדרכך ושמח על הניצחון חבר צוות ניטק ורואה שלט שכתוב עליו"היציה מהר אקוס" ואתה יוצא מן ההר ואתה ממשיך בדרך 6.אתה נכנכס אלדרך 6 ורואה הרבה דאסקלים עפים להם מעל הדרך.לפתע כולם מבחינים בכך ויוריים לעברך הרבה כדורי צל שעומדים להרוג אותך.אך אתה מוצא מסתור מאורי האבן ולא נפגעמהכדורי צל.אך הדסקל לא מתרים ושולחים לכול הכיונים כדורי צל חזקים מאודשעומדים להרוג אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה אומר למרק"למקדש" מרק אומר לך"איןםביעה בוא נלך למקדש המפואר של העיר"אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים והולכים למקדש העיר.כעבור 5 דקות אתם מגיעים אליו ורואים שהוא מפאור ונכנכסים אליו.כאשראתם נכנכסים למקדש נשמע פיצוץ אדיר מלב המקגדש ואנשים רצים בפחד אל בתיהם המהקדש.אתם לאמבינים ה קורה פה מרק אומר"בוא נשאל מישהו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]את אומרת לילדים"תפסיק ותתעשו קרב" הילדים אומרים" לא בוא נלך מפה" והילדים ממשיכים בדרך. אתם ממשיכה בדרך ורואה הרבבה מאמנים במקום 1 את שואלת את האנשים מה קורה פה ועונים" זוהי תחרות המנצח יזכהבפרס מדהים בעוד חצי שעה התחרותת חיל אם את רוצה להירשם אז כדי לך עכשי לרותץ להירשם.אז את רוצה להירשם שם בפינההתיבה שם נרשמים[/COLOR][/B][/quote]
"סליחה תוכל להגיד לנו מה קורה פה?" שאלתי מישהו שרץ.
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
פיפלאפ מקשיב לך ומצליח להתחמק מכת ברק. המאמן של פלאסאל אומר"שוב מכת ברק על פיפלאפ" פלאסאל משתמש במכת ברק חזקה שעומדת לפגוע בפיפלאפ.ביינתים הקרב של ריין .ריין"דונפן תגמור את הקרב בגיגול חזק"דונפן יוצא בגיגול חזק שפוגע במינון ומביס אותו.החחיל בורח ממכם ורייןם בא אלך ואומר"צריך עזרה מהדונפן שלי פלאפ לאהיה סיכוי נגד הבחור הזה ולודנפן כן מה אתהאומר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה שואל איש ואומר לכם"צצות ניוטק הרשע מנסה להשטלת עלהמקדש הזה ולתפוס את רגאודון הם נמצאים בפנים וגראדו עומד לקום בכול רגע צרכים להתקשר למשטרה. מרק אומר לך"מה אתה אומר שנכסח את הצורה של צוות ניוטק זה יכול להיות אימון נהדר בשבילך ובשבילי.אבל זה יכול להיו מסוכן.צוות ניטק הם צצות מרושע מאוד וחזק אז מה אתה אומר שנעזורנ לתוןשבי העיר לסלק את צוות ניוטק מפה"[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;698983][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פיפלאפ מקשיב לך ומצליח להתחמק מכת ברק. המאמן של פלאסאל אומר"שוב מכת ברק על פיפלאפ" פלאסאל משתמש במכת ברק חזקה שעומדת לפגוע בפיפלאפ.ביינתים הקרב של ריין .ריין"דונפן תגמור את הקרב בגיגול חזק"דונפן יוצא בגיגול חזק שפוגע במינון ומביס אותו.החחיל בורח ממכם ורייןם בא אלך ואומר"צריך עזרה מהדונפן שלי פלאפ לאהיה סיכוי נגד הבחור הזה ולודנפן כן מה אתהאומר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שואל איש ואומר לכם"צצות ניוטק הרשע מנסה להשטלת עלהמקדש הזה ולתפוס את רגאודון הם נמצאים בפנים וגראדו עומד לקום בכול רגע צרכים להתקשר למשטרה. מרק אומר לך"מה אתה אומר שנכסח את הצורה של צוות ניוטק זה יכול להיות אימון נהדר בשבילך ובשבילי.אבל זה יכול להיו מסוכן.צוות ניטק הם צצות מרושע מאוד וחזק אז מה אתה אומר שנעזורנ לתוןשבי העיר לסלק את צוות ניוטק מפה"[/COLOR][/B][/quote]
"בוא נעשה את זה, אני רוצה לנקום כי הפסדתי לאחד מהם" אני אומר.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך" בסדר יאלה בוא נכנכס זה עומד להיות מסוכן מאוד ג'ון"אתם נכנכסים למקדש בפחד ורואים 3 אלאטרודים שחוסמים לכם את הדרך לחדר כלשהו.הם מבחינים בכם ותוקפים אותכם במכת ברק אך אתתם מתחבאים מאוחרי עמוד.מרק"אוקי אנו בצרה עלינו להביס אתום הם בטח של צצות ניוטק שמואותם כדישאךף אחד לאיפריע להם בשמיה.יש לך איזה רעיון איך לההביס אותם אולי"[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;698983][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פיפלאפ מקשיב לך ומצליח להתחמק מכת ברק. המאמן של פלאסאל אומר"שוב מכת ברק על פיפלאפ" פלאסאל משתמש במכת ברק חזקה שעומדת לפגוע בפיפלאפ.ביינתים הקרב של ריין .ריין"דונפן תגמור את הקרב בגיגול חזק"דונפן יוצא בגיגול חזק שפוגע במינון ומביס אותו.החחיל בורח ממכם ורייןם בא אלך ואומר"צריך עזרה מהדונפן שלי פלאפ לאהיה סיכוי נגד הבחור הזה ולודנפן כן מה אתהאומר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שואל איש ואומר לכם"צצות ניוטק הרשע מנסה להשטלת עלהמקדש הזה ולתפוס את רגאודון הם נמצאים בפנים וגראדו עומד לקום בכול רגע צרכים להתקשר למשטרה. מרק אומר לך"מה אתה אומר שנכסח את הצורה של צוות ניוטק זה יכול להיות אימון נהדר בשבילך ובשבילי.אבל זה יכול להיו מסוכן.צוות ניטק הם צצות מרושע מאוד וחזק אז מה אתה אומר שנעזורנ לתוןשבי העיר לסלק את צוות ניוטק מפה"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לרין"אני יש מח אם תיצתרף לקרב ופיפלאפ תנסה להיתחמק שוב ואז תישתמש בדחיפה
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
פיפלאפ מצליח שוב להתחמק ומשתמש בדחיפה. אך פלאסאל מתחמק מזה בקלות. ריין אומר"אם אתה רוצה שאני יעזור לך בקרב בסדר גמור.צא דונפן תשתמש במקפת גיגול חזקה ביותר ותבס את הפלאסאל הזה." דונפן יוצא ומשתמש במקפת גיגול מהירה.הוא הופך לכדו מהיר וופלאסאל לא מצליח להתחמק ונפגע ומובס ניצחתם בקרב.החיל מחזיר את פלאסאל ואומר לכם"זה לא פייר אנו עוד נתראה והשוב"החיל בורח מהמקום[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;698995][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר לך" בסדר יאלה בוא נכנכס זה עומד להיות מסוכן מאוד ג'ון"אתם נכנכסים למקדש בפחד ורואים 3 אלאטרודים שחוסמים לכם את הדרך לחדר כלשהו.הם מבחינים בכם ותוקפים אותכם במכת ברק אך אתתם מתחבאים מאוחרי עמוד.מרק"אוקי אנו בצרה עלינו להביס אתום הם בטח של צצות ניוטק שמואותם כדישאךף אחד לאיפריע להם בשמיה.יש לך איזה רעיון איך לההביס אותם אולי"[/COLOR][/B][/quote]
"צא הראקרוס, תוציא את פוקימון האדמה שלך ואני ילחם עם הראקרוס" אני אומר.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא את הרקרוס ומרק אומר "טוב בסדר" ומוציא את סנדשרו ואומר לו"סנדרשו גיגול חזק על על האלקטרודים".סנשרו מששתמש בגיגול והוא הופך לכדור אחד וגדול שפוגעב1 האלקטרודים ומובס.הרקרוס יוצא בשבירת לבנים.ידוי הופכת ללגנה ופוגעת באלקטרוד האמצאי.הרקרוס קצת מחושמל ואלקטרוד שנפגעמהשבירת לבנים מובס. אתם שמחים.האחרון תוקף במכת ברק את הרקרוס[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;698915][B][COLOR="Cyan"]ג'וני השוק בעמוד הראשי זהויטאולי אתהאומר איזה פוקימון אתה רוצה משם ואנישם לך
אתה אומר לאישה"לא תודה ביי" האישה אומרת לך"טוב ביי בהצלחה במסע שלך" ואתה הולך אל דרך 1
.כעבור חמש דקות אתה מגיע איפה שהתחלת מקודם וממשיך ללכת בדרך 1.כעבור 5דקות של הליכה אתה רואה 2 פיג'י שמשחים להם בהנה שלם בתפוסת.אחד מהם רואה אותך אז הוא בורח מן המקום.והפיג'י השני אמיץ הוא נשאר להילחם נגדך ברקב פוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="rgb(0, 255, 255)"]תומר
ריין אומר לך"כן ברור צוות ניוטק הרג את אימי לפני 1 ומאז אני רוצה לנקום בצוות ניוטק על זה וזאת הזדמנות שלנו.היי אתם אני מסכים לקרב אני צריך לנקום וזאת תהיה נקמה מתוקה בשבילי תתכוננו להפסד שלכם ותעזבו את המקדש." החיל הימני אומר"אם כך נתחיל כול אחדמתחיל עם פוקימון 1 והמנצח הוא זה שמביס את ני הריבים שלו זה היה קרב זוגות.צא מינון"ומינון יוצא החיל השני מוציא פלטאסאל ריין מוציא דונפן מכיסו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה ממשיך בדרכך ושמח על הניצחון חבר צוות ניטק ורואה שלט שכתוב עליו"היציה מהר אקוס" ואתה יוצא מן ההר ואתה ממשיך בדרך 6.אתה נכנכס אלדרך 6 ורואה הרבה דאסקלים עפים להם מעל הדרך.לפתע כולם מבחינים בכך ויוריים לעברך הרבה כדורי צל שעומדים להרוג אותך.אך אתה מוצא מסתור מאורי האבן ולא נפגעמהכדורי צל.אך הדסקל לא מתרים ושולחים לכול הכיונים כדורי צל חזקים מאודשעומדים להרוג אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
אתה אומר למרק"למקדש" מרק אומר לך"איןםביעה בוא נלך למקדש המפואר של העיר"אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים והולכים למקדש העיר.כעבור 5 דקות אתם מגיעים אליו ורואים שהוא מפאור ונכנכסים אליו.כאשראתם נכנכסים למקדש נשמע פיצוץ אדיר מלב המקגדש ואנשים רצים בפחד אל בתיהם המהקדש.אתם לאמבינים ה קורה פה מרק אומר"בוא נשאל מישהו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את אומרת לילדים"תפסיק ותתעשו קרב" הילדים אומרים" לא בוא נלך מפה" והילדים ממשיכים בדרך. אתם ממשיכה בדרך ורואה הרבבה מאמנים במקום 1 את שואלת את האנשים מה קורה פה ועונים" זוהי תחרות המנצח יזכהבפרס מדהים בעוד חצי שעה התחרותת חיל אם את רוצה להירשם אז כדי לך עכשי לרותץ להירשם.אז את רוצה להירשם שם בפינההתיבה שם נרשמים[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני שונא רוחות..." אני אומר בפחד מכדורי הצל "צאו קראקונה גלאיסקור וצ'ימצ'אר קראקונה פעימות מים גלאיסקור מספרי אקס וצ'ימצ'אר להביור!"
-
[quote=Eustass Kid;699010][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את הרקרוס ומרק אומר "טוב בסדר" ומוציא את סנדשרו ואומר לו"סנדרשו גיגול חזק על על האלקטרודים".סנשרו מששתמש בגיגול והוא הופך לכדור אחד וגדול שפוגעב1 האלקטרודים ומובס.הרקרוס יוצא בשבירת לבנים.ידוי הופכת ללגנה ופוגעת באלקטרוד האמצאי.הרקרוס קצת מחושמל ואלקטרוד שנפגעמהשבירת לבנים מובס. אתם שמחים.האחרון תוקף במכת ברק את הרקרוס[/COLOR][/B][/quote]
"הרקרוס תתחמק ותשתמש באגרוף ממוקד ואז בשבירת לבנים" אני אומר.
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את קאקונה גליסקור וצ'ימצ'אר והם מבצעים את הפקודות שלך.קאקונה משתמש בפעימת מים ויוצא בין הידים שלו כדור מים שפוגע בשני דאסקל והשני דאסקל מובסים בקרב. גליסקור משתמש במספרי איקס.ידיוהופכות ללבנות ומהם יוצא איקס אחד גדול שמביס שני דסקל גם. צ'ימצ'אר משתמש בלהביור חזק מאוד.מפיו יוצא גוש ענק של אש שמביס 2 דסקל .כול הדסקל הובסו בקרב [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס שומע אותך ומתחמק מן המכ ברק של אלחקטרוד.ועף אליו משתמש בשבירת לבנים.ידו הופכת ללבנה והוא פוגע באלקטרוד.האלקטרוד מובס ומרק אומר לך"כל הכבוד זה היה אימון טובסנשרו תחזור" שנשרו חוזר לפוכדור שלו ומרק אומר לך"טוב כדי שנמשיך לחדר שהם חסמו אני לא חושב שעד סיימנו פה.אז מהאתה אומר שנשמיך בחדר או שנחוז למרכז".אתם שומעים עוד פיצוץ [/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;699020][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא את קאקונה גליסקור וצ'ימצ'אר והם מבצעים את הפקודות שלך.קאקונה משתמש בפעימת מים ויוצא בין הידים שלו כדור מים שפוגע בשני דאסקל והשני דאסקל מובסים בקרב. גליסקור משתמש במספרי איקס.ידיוהופכות ללבנות ומהם יוצא איקס אחד גדול שמביס שני דסקל גם. צ'ימצ'אר משתמש בלהביור חזק מאוד.מפיו יוצא גוש ענק של אש שמביס 2 דסקל .כול הדסקל הובסו בקרב [/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס שומע אותך ומתחמק מן המכ ברק של אלחקטרוד.ועף אליו משתמש בשבירת לבנים.ידו הופכת ללבנה והוא פוגע באלקטרוד.האלקטרוד מובס ומרק אומר לך"כל הכבוד זה היה אימון טובסנשרו תחזור" שנשרו חוזר לפוכדור שלו ומרק אומר לך"טוב כדי שנמשיך לחדר שהם חסמו אני לא חושב שעד סיימנו פה.אז מהאתה אומר שנשמיך בחדר או שנחוז למרכז".אתם שומעים עוד פיצוץ [/COLOR][/B][/quote]
"חזור הרקרוס, בוא נלך לראות מה זה הפיצוץ הזה" אמרתי למרק.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק שומע אותך ואמר"יאללה בוא" ואתם הולכים למקור הפיצוץ.אתם מבינים שהוא בה מהחדר שהיה חסום לפני רגע.כעבור דקה של הליכה אתם מגיעים לחדר ורואים שם:את גראדון בשראות כלוא.3 אלטרודים ופיקאצ'ו,5חברי צוות ניוטק וחברצוות ניוטק שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr176.png[/IMG] שנראה הוא המפקד וארי על מה שקורה פה.הם מבחינים ותוקפים אותכם במכות ברק[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;699001][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פיפלאפ מצליח שוב להתחמק ומשתמש בדחיפה. אך פלאסאל מתחמק מזה בקלות. ריין אומר"אם אתה רוצה שאני יעזור לך בקרב בסדר גמור.צא דונפן תשתמש במקפת גיגול חזקה ביותר ותבס את הפלאסאל הזה." דונפן יוצא ומשתמש במקפת גיגול מהירה.הוא הופך לכדו מהיר וופלאסאל לא מצליח להתחמק ונפגע ומובס ניצחתם בקרב.החיל מחזיר את פלאסאל ואומר לכם"זה לא פייר אנו עוד נתראה והשוב"החיל בורח מהמקום[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיפלאפ"היתה טוב" ולריין"תודה על העזרה רין"
-
[QUOTE=Eustass Kid;699020][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את קאקונה גליסקור וצ'ימצ'אר והם מבצעים את הפקודות שלך.קאקונה משתמש בפעימת מים ויוצא בין הידים שלו כדור מים שפוגע בשני דאסקל והשני דאסקל מובסים בקרב. גליסקור משתמש במספרי איקס.ידיוהופכות ללבנות ומהם יוצא איקס אחד גדול שמביס שני דסקל גם. צ'ימצ'אר משתמש בלהביור חזק מאוד.מפיו יוצא גוש ענק של אש שמביס 2 דסקל .כול הדסקל הובסו בקרב [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס שומע אותך ומתחמק מן המכ ברק של אלחקטרוד.ועף אליו משתמש בשבירת לבנים.ידו הופכת ללבנה והוא פוגע באלקטרוד.האלקטרוד מובס ומרק אומר לך"כל הכבוד זה היה אימון טובסנשרו תחזור" שנשרו חוזר לפוכדור שלו ומרק אומר לך"טוב כדי שנמשיך לחדר שהם חסמו אני לא חושב שעד סיימנו פה.אז מהאתה אומר שנשמיך בחדר או שנחוז למרכז".אתם שומעים עוד פיצוץ [/COLOR][/B][/QUOTE]
"כל הכבוד חברה תחזרו!" אני אומר וממשיך בדרכי 'אני צריך לקנות פוקדורים טובים יותר...'
-
[quote=Eustass Kid;699035][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק שומע אותך ואמר"יאללה בוא" ואתם הולכים למקור הפיצוץ.אתם מבינים שהוא בה מהחדר שהיה חסום לפני רגע.כעבור דקה של הליכה אתם מגיעים לחדר ורואים שם:את גראדון בשראות כלוא.3 אלטרודים ופיקאצ'ו,5חברי צוות ניוטק וחברצוות ניוטק שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr176.png[/IMG] שנראה הוא המפקד וארי על מה שקורה פה.הם מבחינים ותוקפים אותכם במכות ברק[/COLOR][/B][/quote]
"צא הרקרוס וטרטויג!, תוציא אתה גם מרק 2 פוקימונים ותלחם מולם" אני אומר.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר "בסדר" ומוציא סנדרש ובאטראפי שלו ואוממר להם"באטראפי אבקת שיתוק על 3אלקטרוד ואזאתה סנדשרו מכת גיגול."באטרפי מיוצא ומרדים את כל האלקטרוד וסנשרו הופך לכדו ענק ועגול ומשתמש במתקפת גיגול שמביסה את כול האלקטרודים.מרק אומר לך"קדימהג'ון אני נותן לך את 3הפיקאצ'ו אם תצטרך עזרה אני יעזור לך אוקי ג'ון אז קדימה תביס אותם עם טרטויג והרקרוס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה צ'ימצ'אר וגליסקור חוזרים לפוכדור שלהם.אתה מחפשחנות פוכדורים ולאחר3 דקות של הליכה וחיפוש אתה מוצא חנות ואתה ניגש אל המוכרת ואומר לה"אפשר לקנות פוכדורים כמהז העולה" המוכרת עונה לך"פוכדור רגיל 1000$ דאסק בול 2000$ ואולטרה בול 3000$ ומאסטאר בול 5000$ אזבמה תבחר אני מקווה שיש לך הרבה כסף בשביל הפוכדורים האלוכיזה הרבה כסף ך 5פוכדורים [/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]תומר
ריין אומר לך"גם אתה היית טוב .טוב זה היה אימון טוב אז לאן נלך עכשיו למכון אניחושב שאתה מוכן ותצליח להביס את כרינדוס של המאמן המכון.או שנלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים ואז למכון כי אני חושב שסיימנו פה צוות ניוטק ברח והחילים אלו היו חלשים מאוד.אז לאן בחרת תומר ללככת[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;699105][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר "בסדר" ומוציא סנדרש ובאטראפי שלו ואוממר להם"באטראפי אבקת שיתוק על 3אלקטרוד ואזאתה סנדשרו מכת גיגול."באטרפי מיוצא ומרדים את כל האלקטרוד וסנשרו הופך לכדו ענק ועגול ומשתמש במתקפת גיגול שמביסה את כול האלקטרודים.מרק אומר לך"קדימהג'ון אני נותן לך את 3הפיקאצ'ו אם תצטרך עזרה אני יעזור לך אוקי ג'ון אז קדימה תביס אותם עם טרטויג והרקרוס שלך[/COLOR][/B][/quote]
"הרקרוס השתמש באגרוף ממוקד לפיקאצ'ו אחד ואז שבירת לבנים לפיקצ'ו השני, טרטויג השתמש בשוטן גפן על הפיקאצ'ו השלישי" אני אומר לשניהם.
-
[B][COLOR="Blue"]ג'ון
הרקרוס מקשיב לך וגם טרטויג.הרקרוס יוצא באגרוך ממוקד.האגרוף שלו הופך ללבן ופוגע קשה בפיקאצ'ו 1 ומובס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים וידו הופכת ללבנה ופגעת בפיקאצ'ו ה2 וגם מביסה אותו. טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים בפיקאצ'ו האחרון שגם הוא מובס בקרב.כל החילים בורחים חוץ מהאחד הוא אומר לכם"היי שמי סירוס הגיע זמן שתומתו יפה שהצלחת להביס את חילי עכשיו בוא נראה אותכם מבסים אותי ילדים חוצפנים"[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;699123][B][COLOR=blue]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הרקרוס מקשיב לך וגם טרטויג.הרקרוס יוצא באגרוך ממוקד.האגרוף שלו הופך ללבן ופוגע קשה בפיקאצ'ו 1 ומובס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים וידו הופכת ללבנה ופגעת בפיקאצ'ו ה2 וגם מביסה אותו. טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים בפיקאצ'ו האחרון שגם הוא מובס בקרב.כל החילים בורחים חוץ מהאחד הוא אומר לכם"היי שמי סירוס הגיע זמן שתומתו יפה שהצלחת להביס את חילי עכשיו בוא נראה אותכם מבסים אותי ילדים חוצפנים"[/COLOR][/B][/quote]
"בוא נלחם מולו מרק תחזיר פוקימון אחד וגם אני יחזיר" אני אומר לו ומכניס את טרטויג.
-
[B][COLOR="Red"]הודעה המשחק שלי חוגג חודש היום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"בסדר אני אשיר את באטארפי ואת סנשרו אני יחזיר" הוא מחזיר את שנשרו ואת את טרטויג .מרק אומר לסירוס"בוא נראה אותך מביס עם פוקימון אחד את שנינו אנו נביסאותך בקלות כמו שאתה חושב."סירוס אומר"איןביעה אני אלחם נגכם 1 נגד 2. צא ארבוק תלמד אותם לקח"ארבוקיוצא ותוקך בעוקץ רעל אותכם[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;699105][B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר "בסדר" ומוציא סנדרש ובאטראפי שלו ואוממר להם"באטראפי אבקת שיתוק על 3אלקטרוד ואזאתה סנדשרו מכת גיגול."באטרפי מיוצא ומרדים את כל האלקטרוד וסנשרו הופך לכדו ענק ועגול ומשתמש במתקפת גיגול שמביסה את כול האלקטרודים.מרק אומר לך"קדימהג'ון אני נותן לך את 3הפיקאצ'ו אם תצטרך עזרה אני יעזור לך אוקי ג'ון אז קדימה תביס אותם עם טרטויג והרקרוס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה צ'ימצ'אר וגליסקור חוזרים לפוכדור שלהם.אתה מחפשחנות פוכדורים ולאחר3 דקות של הליכה וחיפוש אתה מוצא חנות ואתה ניגש אל המוכרת ואומר לה"אפשר לקנות פוכדורים כמהז העולה" המוכרת עונה לך"פוכדור רגיל 1000$ דאסק בול 2000$ ואולטרה בול 3000$ ומאסטאר בול 5000$ אזבמה תבחר אני מקווה שיש לך הרבה כסף בשביל הפוכדורים האלוכיזה הרבה כסף ך 5פוכדורים [/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]תומר
ריין אומר לך"גם אתה היית טוב .טוב זה היה אימון טוב אז לאן נלך עכשיו למכון אניחושב שאתה מוכן ותצליח להביס את כרינדוס של המאמן המכון.או שנלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים ואז למכון כי אני חושב שסיימנו פה צוות ניוטק ברח והחילים אלו היו חלשים מאוד.אז לאן בחרת תומר ללככת[/COLOR][/B][/QUOTE]
"זה נראה לי יקר מידי יש לי רק 4000$" אני אומר וממשיך בדרך (שהמשחק יזכה לחודש הבא!)
-
[quote=Eustass Kid;699137][B][COLOR=red]הודעה המשחק שלי חוגג חודש היום[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר לך"בסדר אני אשיר את באטארפי ואת סנשרו אני יחזיר" הוא מחזיר את שנשרו ואת את טרטויג .מרק אומר לסירוס"בוא נראה אותך מביס עם פוקימון אחד את שנינו אנו נביסאותך בקלות כמו שאתה חושב."סירוס אומר"איןביעה אני אלחם נגכם 1 נגד 2. צא ארבוק תלמד אותם לקח"ארבוקיוצא ותוקך בעוקץ רעל אותכם[/COLOR][/B][/quote]
"הרקרוס התחמק ותשתמש באגרוף ממוקד על ארבוק".
-
כינוי: DoR_Rod
שם במשחק:דור
רקע: כשדור היה קטן הוא היה מאוד סקרן ואף פעם לא נרטע מהביטוי "הסקרנות הרגה את המיאו". כאשר דור גדל,הוא נהיה הרבה פחות סקרן ואולי אפילו להפך,עצלן. יום אחד התעורר דור משנתו בעוד הוא מזועזע מצעקה גדולה. דור רץ מהר אל כיוון הצעקה והוא שם לב לאמו שבוכה. דור רץ אל אימו ושאל אותה מה קרה. אימו אמרה לו שהוא צריך לצאת מחר למסעו הארוך והיא תראה אותו רק בטלוויזיה או במחשב. דור לא ידע אם לשמוח כי מחר הוא יוצא למסעו או שלהיות עצוב כי הוא נפרד מאימו. מאז היום הזה,שהיה רק לפני שהוא יצא למסעו,דור נהיה שוב סקרן וממש לא עצלן. רק כדי לשמח את אימו לפני שילך מביתו. יום למחרת,כשדור קיבל את המכתב,הוא אמר לאימו שזהו,זה היום לצאת למסע הגדול! אימו נרגשה קצת ואפילו עשתה חיוך קטן ודור לקח כל מה שהוא צריך ויצא מהר.
מחוז: מחוז האש
פקימון התחלתי: סינדקוויל
פוקימונים אצל הפרופסור:
כסף: 5000$
ציוד: אוכל לפוקימונים,שתייה,חבל,פנס,שק שינה,ארנק לכסף.
הערות/בקשות: אין
-
דור רקע מצוין רשום התחלה בעמ' 1
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מהעוקץ רעל של ארבוק ותוקף באגרוף ממוקד.האגרוף שלו הופך ללבן ועומד לפגוע בארבוק.אבבל ארבוק מצליח להתחמק מהאגרוף הממוקד של הרקרוס.מרק אומר"באטארפי כנף ברזל"באטארפי משתמש בכנף ברזל וכנפיו הופכים למתכת.ארבוק לא הצליח להתחמק מהכנף ברזל ונפגגע קצת מהתקפה.סירוס אומר לארבוק"עוקץ רעל על שניהם"ארבוק משתמש בעוקץ רעל ומפיו יוצאעוקץ רעל שעומדלפגוע בהרקרוס ובבאטארפי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס תודה
המוכרת אומרת לך" מצטער אבלזה המחירים אין שום הנחות למאמנים מתחילים"אתה ממשיך בדרכך ורואה דסקלופ עצבני מאוד.אתה מבין שהוא האבא של הדסקל הבסת ממש לפני כמהדקות. הוא רואה אותך ועוד יותר מתעצבן.הוא שולח אליך בלי הפסקה כדוריצל.מתוך היד של דסקלופ יוצאים כדורי צל.למזלך אתהמצליח להתחמק מהם ומוצא מסתור מאוחרי אבן גדולה אך דסקלופ ממשיך לירות עליך כדורי צל בלי הפסקה [/COLOR][/B]