-
[QUOTE=שלמח''הם;1042329][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
טוטויל מוכן להילחם נגד הג'יודוד הפראי שמולכם.אתה מוריד את משקפי השמש שלך ואז מצוה על טוטודיל לתקוף באקדח מים.טוטודיל מיד מקשיב לך ותוקף באקדח מים חזק וארוך את ג'יודוד.ג'יודוד מנסה להתחמק מן אקדח המים של טוטודיך אך לא מצליח בזה.אקדח המים פוגע בגופו של ג'יודוד חזק.ג'יודוד נפגע חזק מאוד.הוא מתאווש מהפגיעה ומתחיל להתגלגל במהירות לעבר טוטדיל.ג'יעודוד משתמש בגילגול על טוטודיל.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי טוטודיל, תשתמש בעוד אקדח מים אבל על האדמה כדי שהוא יחליק ולא ישלוט בגלגול שלו ואז תתחמק ממנו. אחרי זה תשתמש בנשיכה ותרסק אותו על האדמה!" אומר לטוטודיל בלחץ.
-
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה ניגש אל אור ונג'י ומפסיק את מעשיהם.נג'י אומר לך"אני מבין שהפרופסורים שלחו נערים כדי לגלות מי עומד אחר הירח הסגול ואתה אחד מהנערים.טוב אז אין טעם אתיר מימךך תאמת.במילא כול מי שעומד על האי עומד למות בקרוב.טוב לפני שנה הצלחתי להגיע לאי.כשהגעתי לאי פגשתי את הפ]וקימון מדוזה שיכולה להקרפיא לאבן את כול מי שמסתכל עליה.אבל היו לי משקפי מש אז כוחתיה לא עבדו עליה.היא הבינה זאת וראתה שיש לה כוחות שיעזרו לה.אז התמזגתי איתה לישות אחת.והפכתי את הירח לסגול וכל מי שצופה בו הופך לאבן.וכשהיה ירח מלא וזה בעוד יום כול האי יהפוך לאבן ויושמד.ובגלל זה צצות ניוטק רוצה להרוג אותם לפני שאני יהרוג אותם ויחיד גזע שלם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
טטודיל יורה אקדח מים על האדמה כדי שג'יודוד יחליק.ג'יודוד מתגלל במקום טווטדיל פגע בו עם אקדח מים.הוא מתחיל לא ללוט בגלגול שלו הוא מתגלגל ישירות לתוך הקיר.ג'יודוד נדפק בקיר של במכרה.טוטודיל רץ במהירות לעבר ג'יודוד ומשתמש עליו בנשיכה.ג'יודוד מצליח להתחמק מהנשיכה של טוטודיל בקלות רבה.ג'יודוד משתמש בבירית בוץ על טוטודיל.הוא יורה בוץ לעבר טוטודיל.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042349]
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
טטודיל יורה אקדח מים על האדמה כדי שג'יודוד יחליק.ג'יודוד מתגלל במקום טווטדיל פגע בו עם אקדח מים.הוא מתחיל לא ללוט בגלגול שלו הוא מתגלגל ישירות לתוך הקיר.ג'יודוד נדפק בקיר של במכרה.טוטודיל רץ במהירות לעבר ג'יודוד ומשתמש עליו בנשיכה.ג'יודוד מצליח להתחמק מהנשיכה של טוטודיל בקלות רבה.ג'יודוד משתמש בבירית בוץ על טוטודיל.הוא יורה בוץ לעבר טוטודיל.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מהר טוטודיל, תשכב ארצה כדי שהבוץ יפגע בעיר ואז תקום ותרוץ אליו ותנסה שוב להחזיק אותו בנשיחה ולרסק אותו על הקרקע!" אצעק לטוטודיל.
-
[quote=שלמח''הם;1042252]היה לי אתמול יום הולדת ולכן כול שחקן רשאי לבחור פוקימון אחד מבין הפוקימונים שלו שילמד מתקפה חדשה.תוכליח להגיד לי את זה פה או בה.פ
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ספיל מקפץ לו ומצליח להתחמק מן כדור הצל ששולח לעברו כרברוס.סאלאמנס תוקף במשאבת הידרו שוב על כרברוס.כרברוס זז במהירות ומצליח להתחמק מן משאבת הידרו של סאלאמנס.סאלאמנס שוב יורה משאבת הידרו חזקה על כרברוס.הפעם כרברוס לא מצליח להתחמק מן משאבת הידרו של סאלאמנס ונפגע קשה.כרברוס משתמש ביום שימשי.שמש מופיעה מעל כרברוס.השמש מחזקת כול מתקפת אש.כרברוס תוקף בלהביור את סאלאמנס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]"[/COLOR][/B][/quote]
[B]אני רוצה שסאלמנס ילמד להביור,[/B]
[B]!~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
"סאלמנס! תתחמק ותשתמש שוב במשאבת הידרו! אתה סםיל תתקוף ברסיסי קרח ואז באקדח מים!,קדימה בכל הכוח!" אני אומר לספיל ולסאלמנס,[/B]
[B]'מעניין עוד כמה זמן אני יצטרך להילחם בו!' אני חושב לעצמי.[/B]
-
[quote]ברוס
אתה ניגש אל אור ונג'י ומפסיק את מעשיהם.נג'י אומר לך"אני מבין שהפרופסורים שלחו נערים כדי לגלות מי עומד אחר הירח הסגול ואתה אחד מהנערים.טוב אז אין טעם אתיר מימךך תאמת.במילא כול מי שעומד על האי עומד למות בקרוב.טוב לפני שנה הצלחתי להגיע לאי.כשהגעתי לאי פגשתי את הפ]וקימון מדוזה שיכולה להקרפיא לאבן את כול מי שמסתכל עליה.אבל היו לי משקפי מש אז כוחתיה לא עבדו עליה.היא הבינה זאת וראתה שיש לה כוחות שיעזרו לה.אז התמזגתי איתה לישות אחת.והפכתי את הירח לסגול וכל מי שצופה בו הופך לאבן.וכשהיה ירח מלא וזה בעוד יום כול האי יהפוך לאבן ויושמד.ובגלל זה צצות ניוטק רוצה להרוג אותם לפני שאני יהרוג אותם ויחיד גזע שלם"[/quote]
"אני לא מאמין למה שאני אעשה עכשיו וזה חד פעמי," אומר בזעם "אור-" ואפנה לאור "תהרוג אותו מיד!" ואצביע לכיוון נג'י.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042312][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה רואה שגאלאד פתאום משתמש בקרב צמוד.אתה מבין שגאלאד למד קרב צמוד.שניכם ניגשים לים ואתם עומדים בתוך הים.גם גאלאד עומד בתוך הים.המאמנת אומרת לך"אתה מוזמן לשחור בים באמצע הקרב שהפוקימונים שלנו נלחמים.טוב צא היטמולני לקרב.רוץ על המים ואז תשתמש בשבירת לבנים על גאלאד".המאמנת זורקת פוכדור ומימנהו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/106.png[/IMG] היטמונלי.היטמונלי מתחיל לרוץ ל המים ומשתמש בשביר ת לבנים.בזמן הזה המאמנת מתחילה לשחות.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"גאלאד תשתמש בשיגור כדי להתחמק ואז תפתיע אותו בעל חושי, תעיף אותו למים ותטביע אותו למוות!"אומר לגאלאד בשמחה בגלל שהניצחון כבר בידי.
-
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מחליט לתת לאור להרוג את נג'י.אור אומר לך"אין בעיה אני אהרוג את הנג'י הזה אבל אחריו יגיע התור שלך למות.אז חכה לתור שלך למות".אור אומר לחיילו"תקפו את הנג'י הזה הרגו אותו".חחילי צוות ניוטק שולפים חראבות ומתחילים לרוץ ולהסתער על נג'י. נג'י זז במהירות ומצליח התחמק מכול מכה שהם נותנים עם החרב שלו לנג'י..עינו של נג'י מתחילות לזהור באור כחול אתה מסב את פניך וגם אור.אתה רואה שכול חיליי צוות ניוטק קפאו לאבן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אוקי
-----------------------------
סאלאמנס מתחמק במהירות מן הלהביור של כברוס.לפתע סאלאמנס תוקף בלהביור את כרברוס.כרברוס לא מצליח להתחמק ונפגגע קצת.סאלאמנס למד להביור.לאחר מכן סאלאמנס תוקף במשאבת הידרו את כרברוס.כרברוס לא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של סאלאצמנס ונפגע.ספיל תוקף ברסיסי קרח ובאקדח מים את כרברוס.כרברוס לא מצליח להתחמק גם מזה ונפגע.אתה רואה שכרברוס כבר תשוש וכמעט אזלו כוחתיו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
טוטודיל נשכב במהירות על הרצפה.כך טוטודיל מצליח להתחמק מן ירית הבוץ של ג'יודדוד.ירית הבבוץ פוגעת בקיר של המכרה.טוטודיל רץ במהירות לבר ג'יודוד כשהוא משתמש בנשיכה.ג'יודוד לא מצליח להתחמק מן הנשיכה של טוטודיל ונתפס בשינו של טוטודיל.טוטודיל נושך את הגוף של ג'יודוד ואז מרסק אותו באדמה.ג'יודוד נפגע מזה קשה אך שורד בקרב.אתה רואה שג'יודוד תשוש אך למרות שהוא תשוש הוא משתמש בגלגול על טטודיל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש בשיגור וכך הוא מצליח להתחמק משבירת הלבנים של היטמונלי.גאלאד יוצא מהשיגור שלו ותוקף את היטמונלי בעל חושי.העל חושי מפתיע את היטמונלי ופוגע בו.כהיטמולני בסהשפעת העל חושי של גאלאד.גאלאד מטביע אותו בים..המאמנת נראה כבר דאגוה למצבו של היטמונלי.היא צוללת לתוך הים והולכת להציל את יטמונלי.היא מצליחה להוציא את היטמונלי מים.היטמונלי נראה שהוא כבר בסדר.המאמנת אומרת לך"מה שעשיתי חוקי לגמרי.היטמונלי תשתמש בעיטת אש".היטמולני משתמש עיטת אש.הרגל שלו עולה באש[/COLOR][/B]
-
[quote]ברוס
אתה מחליט לתת לאור להרוג את נג'י.אור אומר לך"אין בעיה אני אהרוג את הנג'י הזה אבל אחריו יגיע התור שלך למות.אז חכה לתור שלך למות".אור אומר לחיילו"תקפו את הנג'י הזה הרגו אותו".חחילי צוות ניוטק שולפים חראבות ומתחילים לרוץ ולהסתער על נג'י. נג'י זז במהירות ומצליח התחמק מכול מכה שהם נותנים עם החרב שלו לנג'י..עינו של נג'י מתחילות לזהור באור כחול אתה מסב את פניך וגם אור.אתה רואה שכול חיליי צוות ניוטק קפאו לאבן.[/quote]
עדיין יש לי את יכולת המיזוג?
-------------------------------------
"כנראה שאני אצטרך להרוג אותך!" אומר ואוציא את לוקאריו מהפוכדור ואומר לו:"לוקארי-תשתמש בכדור הילה על נג'י!" אומר ללוקאריו בדאגה לשלומו ואי אכפתיות לחילי צוות ניוטק.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042366][B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש בשיגור וכך הוא מצליח להתחמק משבירת הלבנים של היטמונלי.גאלאד יוצא מהשיגור שלו ותוקף את היטמונלי בעל חושי.העל חושי מפתיע את היטמונלי ופוגע בו.כהיטמולני בסהשפעת העל חושי של גאלאד.גאלאד מטביע אותו בים..המאמנת נראה כבר דאגוה למצבו של היטמונלי.היא צוללת לתוך הים והולכת להציל את יטמונלי.היא מצליחה להוציא את היטמונלי מים.היטמונלי נראה שהוא כבר בסדר.המאמנת אומרת לך"מה שעשיתי חוקי לגמרי.היטמונלי תשתמש בעיטת אש".היטמולני משתמש עיטת אש.הרגל שלו עולה באש[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גאלאד תשתמש בעל-חושי כדי להסיט את המתקפה שלו ואז תשתמש בקרב צמוד שיחסל אותו!"אומר לגאלאד בשמחה רבה וגם בעידוד לעברו.
-
[quote=שלמח''הם;1036761][B][COLOR=darkred]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מחזיר את סניזל לפוכדור שלו ואז עולה במסוק.המסוק מתחיל לעוף לעבר המעבדה של פרופסור אוק.במסוק אתה הופך לדיטו ומשנה את צורת לצלי.לאחר 10 דקות המסוק נוחת מול המעבדה של פרופסור אוק.אתתה חוזר לצורה האנושית שלך ונכנס למבעדה.פרופסור אוק יושב מול המחשב שלו ורואה שנכנסת.הוא ניגש אליךך ואומר לך"טוב קראתי לך לכאן כי יש לי משימה חשובה שעליך לבצע אותה.עליך קודם להגיע לאי המיוחד שבו גרים הפוקימונים המיוחדים ולהעיף משם את צוות ניוטק ולגלות למה הירח בצבע סגול שם.לך למעבורת שנמצאת בעיר ומשם תגיע לאי המיוחד מבין?".[/COLOR][/B]
[COLOR=green][COLOR=red][COLOR=red][COLOR=red][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"סבבה,אני לא צריך כרטיס למעבורת?" אשאל אותו ואתחיל לחייך,אבדוק מה השעה ואחכה לתשובה.
-
[B][COLOR="SandyBrown"]לוקאס
תבחר פוקיימון שילמד מתקפה אחת שאתה רוצה
----------------------------------------
אוק אומר לך"אתה צריך אתה קונה את הכרטיס שם במעבורת לפני שאתה עולה לספינה.הכרטיס עולה בחינם אתה רק מבקש מהבגרת שנמצאת בדוכן הכרטיסים כרטיס והיא מביאה לך".אתה מסתכל בשעון של הפוקידע שלך ורואה שהשעה כבר 7 בערב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש בעל חושי על בעיטת האש של היטמונלי.העל חושי פוגע בהיטמונלי ומסיט את בעיטת האש שלו לים.לאחר מכן גאלאד רץ על המים לעבר היטמונלי.כשהוא קרוב להיטמונלי הוא משתמש עליו בקרב צמוד.הוא שולח לעברו הרבה אגרופים חזקים שפוגעים ביטמונלי.היטמונלי נפגע קשה אך ממשיך להילחם.המאמנת אומרת לו"היטמונלי שוב בעיטת אש".היטמונלי שוב משתמש בעיטת אש על גאלאד שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]
ברוס
כן
----------------------------------
אתה מוציא את לוקריאו שלך מהפוכדור שלו.לוקאריו יוצא מהפוכדור שלו.הוא שולח כדור הילה חזק ביותר לעבר נג'י.נג'י מצליח להתחמק בקלות מכדור הילה של לוקאריו שלך.אור אומר לך"זה חד פעמי אבל אני מסכים לשתף יתך פעולה רק לרגע זה.אנחנו נלחמים נגד איוב חזק ביותר ואם נשתף פעולה נביס אותו.אני אולי אחובס על חחיך אחרי שנהרוג אותך.ובפעם הבאה שניפגש אהרוג אותך.טוב אתה מסכים לשתף איתי פעולה?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042436][B]
[B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש בעל חושי על בעיטת האש של היטמונלי.העל חושי פוגע בהיטמונלי ומסיט את בעיטת האש שלו לים.לאחר מכן גאלאד רץ על המים לעבר היטמונלי.כשהוא קרוב להיטמונלי הוא משתמש עליו בקרב צמוד.הוא שולח לעברו הרבה אגרופים חזקים שפוגעים ביטמונלי.היטמונלי נפגע קשה אך ממשיך להילחם.המאמנת אומרת לו"היטמונלי שוב בעיטת אש".היטמונלי שוב משתמש בעיטת אש על גאלאד שלך.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"גאלאד יש לי רעיון וככה ננצח את היטמונלי!
עכשיו תשתמש בשיגור כדי להתחמק מהבעיטת אש ואז שתהיה קרוב לעבר היטמונלי תשתמש באגרוף ממוקד על ראשו כד שהוא יתעלף!"אומר לגאלאד בעידוד.
-
[quote]ברוס
כן
----------------------------------
אתה מוציא את לוקריאו שלך מהפוכדור שלו.לוקאריו יוצא מהפוכדור שלו.הוא שולח כדור הילה חזק ביותר לעבר נג'י.נג'י מצליח להתחמק בקלות מכדור הילה של לוקאריו שלך.אור אומר לך"זה חד פעמי אבל אני מסכים לשתף יתך פעולה רק לרגע זה.אנחנו נלחמים נגד איוב חזק ביותר ואם נשתף פעולה נביס אותו.אני אולי אחובס על חחיך אחרי שנהרוג אותך.ובפעם הבאה שניפגש אהרוג אותך.טוב אתה מסכים לשתף איתי פעולה?"[/quote]
"כן,אבל קודם אראה לך משהו.." אומר לא בטון מסתורי ואתמזג עם לוקאריו.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042366][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
טוטודיל נשכב במהירות על הרצפה.כך טוטודיל מצליח להתחמק מן ירית הבוץ של ג'יודדוד.ירית הבבוץ פוגעת בקיר של המכרה.טוטודיל רץ במהירות לבר ג'יודוד כשהוא משתמש בנשיכה.ג'יודוד לא מצליח להתחמק מן הנשיכה של טוטודיל ונתפס בשינו של טוטודיל.טוטודיל נושך את הגוף של ג'יודוד ואז מרסק אותו באדמה.ג'יודוד נפגע מזה קשה אך שורד בקרב.אתה רואה שג'יודוד תשוש אך למרות שהוא תשוש הוא משתמש בגלגול על טטודיל[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
'עוד גלגול.....' אני חושב לעצמי בלגלגול ומיד אומר לטוטודיל "בוא נראה עכשיו כמה אתה חזק! תנסה למקד את כל העוצמה שלך בשרירים בכפות הידיים ותנסה להחזיק אותו! אם תצליח תזרוק אותו על הקיר ואז תמחץ אותו באקדח מים!"
-
[quote=שלמח''הם;1042366]
[B][COLOR=darkred]אוקי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]-----------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]סאלאמנס מתחמק במהירות מן הלהביור של כברוס.לפתע סאלאמנס תוקף בלהביור את כרברוס.כרברוס לא מצליח להתחמק ונפגגע קצת.סאלאמנס למד להביור.לאחר מכן סאלאמנס תוקף במשאבת הידרו את כרברוס.כרברוס לא מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של סאלאצמנס ונפגע.ספיל תוקף ברסיסי קרח ובאקדח מים את כרברוס.כרברוס לא מצליח להתחמק גם מזה ונפגע.אתה רואה שכרברוס כבר תשוש וכמעט אזלו כוחתיו.[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"ספיל! סאלמנס! בואו לפה!" אני קורא לשנייהם אלי, "פוקדור צא!" אני צועק וזורק פוקדור על כרברוס[/B]
[B]'מעניין אם הוא ייתפס' אני חושב לעצמי ומסתכל על הפוקדור[/B]
-
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה קורא לספיל וסאלאמנס לבוא אליך.סאלאמנס עף אליך וספיל זוחל על הבטן שלו אליך.שניהם מגיים אליך במהירות.אתה מוציא פוכדור וזרק אותו על כרברוס התשוש.הפוכדור פוגע בכרברוס.הוא נפתח ואז עוטף את כרברוס באור אדום חזק.כרברוס נכנס לפוכדור.הפוכדור נסגר ואז מתחיל לזוז,לזוז,לזוז ואז הוא נעצר.לכדת כרברוס יעודכן בקרוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
טוטודיל שם את ידו קדימה ומנסה לעצור את הגילגול של ג'יודוד.טוטודיל בכול כוחו משתמש והוא מצליח לעצור את הגלגול של ג'יודוד בידו.ג'יודוד מופתע מזה שטוטודיל מצליח להעצור אותו רק עם שני ידו הקטנות.טוטודיל מרים את ג'יודוד למרות הכובד שלו ואז מעיף אותו לקיר של המכרה.ג'יודוד מתנגש בקיר ונפגע מזה קשה.לאחר מכן טוטודיל יורה אקדח מים לעבר ג'יודוד.אקדח המים מביס את ג'יודוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מחליט להראות לאור את יכולת המיזוג שלך.אתה מתמזג עם לוקאירו והופך את שניכם לישות אחת.אור לא מתרגש מזה ואומר לך"רק שתדע צוות ניוטק יודע עליך ועל היכולת שלך.וגם הוא יודע על שאר היכולו של שאר הנבחרים שמפריעים לנו בתוכניות.טוב אז בוא נביס תנגג'י הזה.גם לי יש כוח מיוחד אני ארה לך אותו לך אותו מיד.מחיצת מימד".הגוף של נג'י מתחיל להעילם למימד אחר.נג'י אומר"יש ל כוח חזק אבל זה לא מספיק בשביל להרוג אותי.ביטול".נג'י מבטל את התקפה של אור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש בשיגור ומצליח להתחמק מן בעיטת האש של היטמונלי.לאחר מכן גלאד רץ על המים לעבר הימונלי.כשהוא קרוב אליו הוא תוקף אותו באגרוף ממוקד.היטמונלי לא מצליח להתחמק מזה.הוא מתמוט על המים ומתעלף.המאמנת אומרת לך"יפה הבסת פוקימון 1שלי.".היא מחזירה את היטמונלי ואז אומרת "צא בסליק לקרב:".היא זורקת פוכדור ומימנו יוצא פוקימון דמוי נחש שדומה לארבוק.בסליק צף על המים ולא שוקע[/COLOR][/B]
-
[quote=שלמח''הם;1042436][B][COLOR=sandybrown]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]תבחר פוקיימון שילמד מתקפה אחת שאתה רוצה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]----------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]אוק אומר לך"אתה צריך אתה קונה את הכרטיס שם במעבורת לפני שאתה עולה לספינה.הכרטיס עולה בחינם אתה רק מבקש מהבגרת שנמצאת בדוכן הכרטיסים כרטיס והיא מביאה לך".אתה מסתכל בשעון של הפוקידע שלך ורואה שהשעה כבר 7 בערב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]"[/COLOR][/B][/quote]
סניזל-כדור אנרגיה.
-----------
"פרופסור אני רץ לשם! נמשיך לדבר מהטלפון" אומר לו בחיוך ואצה בריצה מהמעבדה אל המעבורת,אנסה לפתוח את הדלת ואבדוק אם יש שם מישהו.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042524][B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש בשיגור ומצליח להתחמק מן בעיטת האש של היטמונלי.לאחר מכן גלאד רץ על המים לעבר הימונלי.כשהוא קרוב אליו הוא תוקף אותו באגרוף ממוקד.היטמונלי לא מצליח להתחמק מזה.הוא מתמוט על המים ומתעלף.המאמנת אומרת לך"יפה הבסת פוקימון 1שלי.".היא מחזירה את היטמונלי ואז אומרת "צא בסליק לקרב:".היא זורקת פוכדור ומימנו יוצא פוקימון דמוי נחש שדומה לארבוק.בסליק צף על המים ולא שוקע[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב אני מחליט להחיזר את גאלאד שלי לפוקדור שלו בגלל הוא צריך לנוח"אומר לילדה תוך כדי שאני מחזיר את גאלאד לפוקדור שלו
ואז אוציא את סלאמנס ואגיד לו:"סלאמנס תתפוס את בסליק, תשלח לעברו להביור ואז תפיל אותו לעבר המים בעזרת זעם דרקון!"
-
[quote]ברוס
אתה מחליט להראות לאור את יכולת המיזוג שלך.אתה מתמזג עם לוקאירו והופך את שניכם לישות אחת.אור לא מתרגש מזה ואומר לך"רק שתדע צוות ניוטק יודע עליך ועל היכולת שלך.וגם הוא יודע על שאר היכולו של שאר הנבחרים שמפריעים לנו בתוכניות.טוב אז בוא נביס תנגג'י הזה.גם לי יש כוח מיוחד אני ארה לך אותו לך אותו מיד.מחיצת מימד".הגוף של נג'י מתחיל להעילם למימד אחר.נג'י אומר"יש ל כוח חזק אבל זה לא מספיק בשביל להרוג אותי.ביטול".נג'י מבטל את התקפה של אור.
[/quote]
"קדימה-כדור הילה!" אומר ואזרוק כדור הילה על נג'י בתקווה שאצליח.
-
[quote=שלמח''הם;1042524][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה קורא לספיל וסאלאמנס לבוא אליך.סאלאמנס עף אליך וספיל זוחל על הבטן שלו אליך.שניהם מגיים אליך במהירות.אתה מוציא פוכדור וזרק אותו על כרברוס התשוש.הפוכדור פוגע בכרברוס.הוא נפתח ואז עוטף את כרברוס באור אדום חזק.כרברוס נכנס לפוכדור.הפוכדור נסגר ואז מתחיל לזוז,לזוז,לזוז ואז הוא נעצר.לכדת כרברוס יעודכן בקרוב.[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"יופי! כל הכבוד! הצלחנו!" אני אומר בגאווה לספיל ולסאלמנס,[/B]
[B]"ועכשיו בואו נמשיך לטייל באי הזה, נראה מה עוד נגלה.[/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042312]
[B][COLOR="Green"]בר
איזה מתקפה?
-----------------------------
אתה מחליט להשתמש בטראפינץ' שיעזור לך להביס את שני הפיג'יוט.טראפינץ' יוצא מחוץ לפוכדור שלו.הוא משתמש בסופת חול חזקה ומפלג אותה לשנים לעבר שני הפסלים.סופות החול פוגעות בפסלים אך לא עושות לפסלים נזק רב.לפתע הפסלים נשברים ומהם יוצאים פיג'יוטים אבל שונים.האיש ברמקול אומר לך"אלו פיג'יוט זומבי עליך להביס אותם".טראפינץ' משתמש במהירות בחפיקרה לפני שהם יתקפו אותו.הוא חופר בור ונכנס אליו.שני הפיג'יוט זומבי עפים לעבר הבור ומשתמשים בניקור[/COLOR][/B][/QUOTE]
תבחר אתה סומך עליך :wink: אני לא רוצה הלתערב אתה מחליט
- - - -- - - - - - -- - - -
"קדימה טראפינץ' סופת חול מהר בתוך הבור שיכסה את הפתח בחול והם ישתמשו בניקור על החול והמקור של שניהם יתקע שם ולאחר מכן תצא מהבור ותשתמש בפצצות בוץ על שניהם" אגיד לטראפינץ'
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042524][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
טוטודיל שם את ידו קדימה ומנסה לעצור את הגילגול של ג'יודוד.טוטודיל בכול כוחו משתמש והוא מצליח לעצור את הגלגול של ג'יודוד בידו.ג'יודוד מופתע מזה שטוטודיל מצליח להעצור אותו רק עם שני ידו הקטנות.טוטודיל מרים את ג'יודוד למרות הכובד שלו ואז מעיף אותו לקיר של המכרה.ג'יודוד מתנגש בקיר ונפגע מזה קשה.לאחר מכן טוטודיל יורה אקדח מים לעבר ג'יודוד.אקדח המים מביס את ג'יודוד.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"כל הכבוד טוטודיל! רוצה להמשיך לטייל פה או שהתאוששת?" אשאל את טוטודיל ואם הוא ירצה להמשיך,אטייל איתו עוד במכרה ואם הוא ירצה ללכת אני אכניס אותו לפוכדור,אצא מהמכרה ואחפש פוקימונים שולפיקס יתאמן מולם.
-
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
טוטודיל קופץ מאושר על הצעה שלך להמשיך להטייל במכרה.אתה מקשיב לטוטודיל.אתה משאיר אותו בחוץ וממשיך ללכת במכרה שאתם נמצאים בו.אתם רואים הרבה כורים במכרה.אחד הכורים ניגש אליך ואומר לך"תרצה לקנות מכוש הוא עולה דולר אחד.עםהמקוש תוכל לכרות במכרה וכול חפץ פיתוח שתמצא הוא שלך.או שתוכל למכור כול חפץ בסוף המכרה בדוכן למכירות חפצים.אז תרצה מקוש?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
טוב בחרתי מפולת סלעים
-----------------------------------
טראפינץ' משתמש בסופת חול על הבור שלו.סופת החול שלו מכסה את הבור שלו בחול ומגנה מפני הבור מן שני פיג'יוט הזומבי שתוקפים אותו.הם עפים לבור ומנקרים בחול.המקור שלהם נתקע בחול אך הם מצליחים לשחחר את המקור שלהם מהחול.לאחר מכן טראפינץ' יוצא בפתעה מן הבור ויורה פצצות בוץ לעבר שני הפיג'יוט זומבי.הם מצליחים להתחמק בקלות מן פצצות הבוץ של טראפינץ'.שניהם פים לעבר טראפינץ' ותוקפים באס אווירי אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה שמח שתפסת את כרברוס האדיר.אה שם את הפוכדור שלו בכיס שלך .אתה משאיר את ספיל ואת סאלאמנס מחוץ לפוכדורים שלהם וממשיך ללכת באי המיוחד.אתה מגיע לאי לאזור שבו נמצאים המבנים שלו.אתה רואה מבנה שרשום עלו"מכון".זה כנראה מכון האי לידו אתה רואה מרכז הפוקימונים של האי.אתה ממשיך ללכת באי ורואה עוד פוקימונים רבים מיוחדים כמו דראגן,בסליק ופיג'יוט זומבי.אתה ממשיך ללכת באי ורואה שטח הררי שבו יש הרים גבוהים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מכין כדור הילה ואז זורק את כדור הילה לעבר נג'י.נג'י שולח בעיטה לעבר כדור הילה ושובר אותו.נג'י אומר לכם"עזבו אין לככם סיכוי להביס אותי.היכולות שלכם לא מספיק חזקות בשביל להשמיד אותי.יש לכם 24 שעות מעכשיו למצוא את הבסיס הסודי שלי והשמיד אותי אחרת אתם תמותו וכול האי הזה יושמד בעוד 24 עות.בי ני משתגר למקום שלי".נג'י משתגר לבסיס שלו.אור אומר לך"להתראות ניהולך לבסיס שלו.אין לי מושג אחיפה הא אבל אני מחפש אותו".אור 'ופץ מהצוק ורוכב על הסאלאמנס שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את גאלאד שלך בשביל שינוח קצת על הקרבות שהוא ערך.אתה מוציא במקום גאלאד את סאלאמנס שלך.סאלאמנס יוצא לקרב.הוא עף לעבר בסליקתופס אותו עם הפה שלו ותוקף אותו בלהביור.בסליק נפגע מהלהביור.סאלאמנס משליך את בסליק לים עם זעם דרקון שפוגע בו.אתה רואה שבסליק שרד את כול ובלחי שריטות.בסליק משתמש בעוקץ רעל.הוא יורה עוקץ רעל לעבר סאלאמנס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אוקי
-------------------------------
אתה נפרד מן הפרופסור.אוק אומרא לך"ביי נתראה כבר בעתיד".אתה יוצא מהמבדה ורץ למעבורת של העיר.אתה מגיע למעבורת אחרי 3 דקות של ריצה.שם אתה הולך לדוכן ורואה שיש אישה בדוכן.האישה נותנת לך כרטיס לספינה.אתה לוקח את הכרטיס ועולה לספיה עם עוד מלא מאמנים.הספינה מתחילה לזוז ואז הקפטן אומר לכם"הספינה תגיע לאי עוד חצי שעה עד אז תוכולו לדוג,להילחם נגד השני או לנוח"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042806][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את גאלאד שלך בשביל שינוח קצת על הקרבות שהוא ערך.אתה מוציא במקום גאלאד את סאלאמנס שלך.סאלאמנס יוצא לקרב.הוא עף לעבר בסליקתופס אותו עם הפה שלו ותוקף אותו בלהביור.בסליק נפגע מהלהביור.סאלאמנס משליך את בסליק לים עם זעם דרקון שפוגע בו.אתה רואה שבסליק שרד את כול ובלחי שריטות.בסליק משתמש בעוקץ רעל.הוא יורה עוקץ רעל לעבר סאלאמנס.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"סלאמנס תנופף בכנפיים שלך כדי שיחזור העוקץ רעל לעבר בסליק ואז תתקוף אותו בלהביור בכול הכוח שלך!"אומר לסלאמנס באושר ובעידוד.
-
[quote]ברוס
אתה מכין כדור הילה ואז זורק את כדור הילה לעבר נג'י.נג'י שולח בעיטה לעבר כדור הילה ושובר אותו.נג'י אומר לכם"עזבו אין לככם סיכוי להביס אותי.היכולות שלכם לא מספיק חזקות בשביל להשמיד אותי.יש לכם 24 שעות מעכשיו למצוא את הבסיס הסודי שלי והשמיד אותי אחרת אתם תמותו וכול האי הזה יושמד בעוד 24 עות.בי ני משתגר למקום שלי".נג'י משתגר לבסיס שלו.אור אומר לך"להתראות ניהולך לבסיס שלו.אין לי מושג אחיפה הא אבל אני מחפש אותו".אור 'ופץ מהצוק ורוכב על הסאלאמנס שלו.[/quote]
"חכה לי אור!אני גם רוצה להביס אותו!" אומר, אשבור את המיזוג ביני לבין לוקאריו,אחזיר אותו לפוכדור,אוציא את סייטר וארכב עליו לצד אור.
-
[quote=שלמח''הם;1042806][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה שמח שתפסת את כרברוס האדיר.אה שם את הפוכדור שלו בכיס שלך .אתה משאיר את ספיל ואת סאלאמנס מחוץ לפוכדורים שלהם וממשיך ללכת באי המיוחד.אתה מגיע לאי לאזור שבו נמצאים המבנים שלו.אתה רואה מבנה שרשום עלו"מכון".זה כנראה מכון האי לידו אתה רואה מרכז הפוקימונים של האי.אתה ממשיך ללכת באי ורואה עוד פוקימונים רבים מיוחדים כמו דראגן,בסליק ופיג'יוט זומבי.אתה ממשיך ללכת באי ורואה שטח הררי שבו יש הרים גבוהים.[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"מעניין איזה פוקימונים יש שם" אני אומר בחיוך ומתחיל לרוץ ולטפס על הסלעים,[/B]
[B]"צא סאלמנס!" אני צועק וזורק את הפוקדור ששלו לאוויר תוך כדי טיפוס,[/B]
[B]"סאלמנס! אתה תעוף מעלי ותחפש פוקימונים, כבר הרבה זמן לא עשיתי ספורט אתגרי" אני אומר בחיוך ערמומי לסאלמנס וממשיך לטפס.[/B]
-
[quote]לוק
אתה קורא לסניזל לבוא אליך.סניזל ניגש אליך.אתה משתמש בכוחות המים שלך בשביל לרפא את הכןויה שעל ידו של סניזל.אתה מקפיא את הכויה שלו.סניזל מתרפא ויכול להשתמש ביד שלו שהיתה עם הכויה.אתה נותן לדראגן טיפ אך לחזק את המתקפות שלו.דראגן תוקף בגחלת ואז מסתובב סביב סניזל.לאחר מכן הוא קופץ ומשתמש בזעם דרקוןם.סניזל הפעם מצליח להתחמק מהזעם הדרקון של דראגן.הוא תוקף ברסיסי קרח את דראגן.[/quote]
"דרגן תשתמש בגחלת!" אומר לדראגן שלי "אוקיי עכישיו תתרכז, תאגור אש ותשלח גל של להביור!"
-
[quote=שלמח''הם;1040679][B][COLOR=darkorange]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אוק אומר לך"בהצלחה לך".אתה יוצא מהמעבדה של אוק ואז הולך לכיוון המעבורת.תוך 5 דקות של הליכה אתה מגיע למעבורת.אתה לוקח כרטיס ואז עולה ל הספינה עם מאות מאמנים.הספינה מתחילה לזוז לעבר האי המויחד.הקפטן מתחיל לדבר"שלום לכם אני הקפטן שלכם.אנחנו נגיע ליעד בעוד חצי שעה.עד אז תוכלו לדוג פוקימונים,להילחם נגד מאמנים אחרי,או לנוח"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "כדאי שאני ינוח כדי שיהיה לי כוחות להמשך המשימה שלי, אני לא יוכל להלחם עם מאמנים אחרים", אני ינוח ויחכה שהנסיעה תסתיים.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042806]
[B][COLOR="Green"]בר
טוב בחרתי מפולת סלעים
-----------------------------------
טראפינץ' משתמש בסופת חול על הבור שלו.סופת החול שלו מכסה את הבור שלו בחול ומגנה מפני הבור מן שני פיג'יוט הזומבי שתוקפים אותו.הם עפים לבור ומנקרים בחול.המקור שלהם נתקע בחול אך הם מצליחים לשחחר את המקור שלהם מהחול.לאחר מכן טראפינץ' יוצא בפתעה מן הבור ויורה פצצות בוץ לעבר שני הפיג'יוט זומבי.הם מצליחים להתחמק בקלות מן פצצות הבוץ של טראפינץ'.שניהם פים לעבר טראפינץ' ותוקפים באס אווירי אותו.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני רוצה שתשלב את זה בעלילה בקרב הזה למשל עכשיו רשמתי הודעה שקל לשלב בא את המתקפה.
- - - - - - - - - - - - - - - - -
"טראפינץ' אני לא יודע מה לעשות הם ממש מהירים קדימה אתה יכול לעשות משהו, אני סומך עליך" אגיד לטראפינץ' בדאגה ובלחץ
-
[quote=שלמח''הם;1042806]
[B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אוקי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]-------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה נפרד מן הפרופסור.אוק אומרא לך"ביי נתראה כבר בעתיד".אתה יוצא מהמבדה ורץ למעבורת של העיר.אתה מגיע למעבורת אחרי 3 דקות של ריצה.שם אתה הולך לדוכן ורואה שיש אישה בדוכן.האישה נותנת לך כרטיס לספינה.אתה לוקח את הכרטיס ועולה לספיה עם עוד מלא מאמנים.הספינה מתחילה לזוז ואז הקפטן אומר לכם"הספינה תגיע לאי עוד חצי שעה עד אז תוכולו לדוג,להילחם נגד השני או לנוח"[/COLOR][/B][/quote]
"אני חושב שאני אדוג!" אומר לעצמי ואז ארוץ אל הסיפון,הוציא את החכה אפתח כיסא והתחיל לדוג
-
[B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מחליט לדוג על גב הסיפון.אתה רואה מולך דוכן לחקות בחינם.אתה לוקח מן הדוכן חכה אחת בחינם.אתה הולך אל אחד כיסאות ה ונח של הסיפון יושב עליהם וזורג את החכה למים.אתה מחכה שיצוץ איזה תנודה בחכה שלך.אך אף תנודה לא צצה בחכה.לאחר 5 דקות החכה מתחילה לזוז.אתה מושך את החכה מן המים.אתה רואה שדגת אריזשהו פוקימון.אתה רואה שזה [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/32fb9db996dc4b420dfae7da36ee6c4a.png[/IMG] סיקינג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
ראפינץ' מתחמק בקלות מהאס האווירי של שני פיג'יוט זומבי.לאחר מכן טראפינץ' משתמש במפולת סלעים .אתה מבין שטראפינץ' למד מפולת סלעים איכשהו בקרב הזה.אבנים גדולות מתחילות ליפול מן השממיים לעבר שני הפיג'יוט זומבי.האבנים פוגעות בשני הציפורים ומפילות אותם למים.אתה חושב שניצחת אך שני הפג'יוט זומבי שוהרים תאבנים שנופלים עלחיהם ויוצאים ממי הבריכה.הם מעוצבנים ותוקפים בכנף מתכת את טראפינץ'.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
אתה מחליט לנוח על הספינה כדי לאגור כוחות לקרבו שהיו לך כשתהיה באי.אתה מוצא איזה כיסא נוח ואז יושב עליו.כעבור חצי שעה של ישיבה הספינה עוצרת והקפטן אומר"הספינה הגיחעה ליעד שלה.תירדו מן הספינה ובהצלחה במסעכם באי".אתה יורד מן הספינה עם שאר המאמנים שעליה ומגיע לאי.אך הכניסה לאי חסומה על ידי שער ענק.מן השער הענק יוצא איש [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG] שאומר לכם"רק אחד מכם יכנס לאי כול השאר יחזרו למחוזות.כדי להיכנס עליכם לעבור את מבחן הישרדות זה אומר עליכם להילחם נגד המאמנים הוונים עם פוקימון 1מכם ולהבי את כולם.האחרון שיעמוד ינצח.אז תתחילו בקרב הישרדות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
דראגן אוגר כוחות אש בגחלת שלו.הוא פולט את כוחות האש שהוא אגר בתוכו בתור להביור אחד גדול.הלהביור שלו ממיס את רסיסי הקרח של סניזל.סניזל מנסה להתחמק מן הלהביור של דראגן אך הוא לא מצליח.סניזל חוטף מכה חזקה מן הלהביור של דראגן ומתעלף עם כוויות קשות.דראגן למד להביור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה מוציא את סאלאמנס שלך מחוץ לפוכדור שלו.סאלאמנס יוצא ומתחיל לעוף לעבר פסגת ההר שמולך.אתה מחליט לעשות ספורט אתגרי על ההר אתה מתחיל לטפס עליו ולרוץ אליו בדרך לפסגגה.לוקחות לך 6 דקות בשביל להגיע לפסגת ההר ולסאלאמנס חצי דקה.שניכם מגיעים לפסגהולא רואים אף פוקימון שגר שם.אתם רואים שממה גדולה שבמרכזה יש בי גדול מאוד שנראה שיש שם מישהו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מחליט גם לעוף עם אור לעבר הבסיס של נג'יאתה יוצא מהמיזוג שלך עם לוקאריו ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה מוציא במהירות את הפוכדור של סייטר החוצה.סייטר יוצא מחוץ לפוכדור שלו והוא מתחיל לעוף בעקבות סאלאמנס כשאתה עליו.אור אומר לך"אוקי נחפש את הביס שלו ביחד ונשמיד אותו ביחד אך תיזהר.אתם עפים מעל האי במשך שעה ולא מוצאים את הבסיס שלו.לפתע אור רואה משהו וזאלאמנס נוחת.גם סייטר נוחת.אתה רואה מולך בית די גדול שאולי נמצא בו נג'י.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
סאלאמנס מנופמף בחוזקה בכנפיו כוח שיוצר רוח חזקה שמעיפה את העוקץ הרעל של בסליק לעברו.עוקץ הרעל של בסליק פוגע בו אך לא משפיע עליו כלל.סאלאמנס יורה להביור לעבר בסליק.בסליק במהירות מתחמק מן הלהביור של סאלאמנס.הלהביור פוגע במים ונכבה.המאמנת אומרת לבסליק"תשתמש בזנב רעל על סאלאמנס שלו".בסליק משתמש בזנב רעל .זנבו הופך לסגול חזק.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042920][B][COLOR[B][COLOR="Red"]תומר
סאלאמנס מנופמף בחוזקה בכנפיו כוח שיוצר רוח חזקה שמעיפה את העוקץ הרעל של בסליק לעברו.עוקץ הרעל של בסליק פוגע בו אך לא משפיע עליו כלל.סאלאמנס יורה להביור לעבר בסליק.בסליק במהירות מתחמק מן הלהביור של סאלאמנס.הלהביור פוגע במים ונכבה.המאמנת אומרת לבסליק"תשתמש בזנב רעל על סאלאמנס שלו".בסליק משתמש בזנב רעל .זנבו הופך לסגול חזק.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סלאמנס תחזור!"אומר לסלאמנס תוך כדי שאני מחזיר אותו לפוקדור שלו
ואז מוציא את גאלאד שוב ואומר לו:"גאלאד תשתמש בעל-חושי על בסליק ואז באגרוף אש בכול הכוח שיש לך!"
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042806][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
טוטודיל קופץ מאושר על הצעה שלך להמשיך להטייל במכרה.אתה מקשיב לטוטודיל.אתה משאיר אותו בחוץ וממשיך ללכת במכרה שאתם נמצאים בו.אתם רואים הרבה כורים במכרה.אחד הכורים ניגש אליך ואומר לך"תרצה לקנות מכוש הוא עולה דולר אחד.עםהמקוש תוכל לכרות במכרה וכול חפץ פיתוח שתמצא הוא שלך.או שתוכל למכור כול חפץ בסוף המכרה בדוכן למכירות חפצים.אז תרצה מקוש?"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
'יהיה נחמד לקבל כזה דבר,אבל מי אמר שאני צריך לשלם...' אני חושב לעצמי ואז אומר לו "בשמחה! אבל בוא נלך לצד יותר ריק של המכרה כדי שתוכל להסביר לי יותר" ואז אני הולך איתו למקום חסר אנשים במכרה ואז אומר לטוטודיל בחיוך "עכשיו טוטודיל, תשתמש בשריטות ונשיכות עליו עד שימות!"
-
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את סאלאמנס שלך במהירות לפוכדור שלו לפני שיפגע מן זנב הרעל של בסליק.במקום סאלאמנס אתה מוציא את גאלאד שלך לקרב.גאלאד משתמש בעל חושי חזק על בסליק.בסליק לא מצליח להתחמק מהעל חושי ונפגע די קשה מהעל חושי.לאחר מכן גאלאד רץ לעבר בסליק ותוקף אותו באגרוף אש.בסליק לא מצצליח להתחמק גם מזה ונפגע קשה.בסליק לא ממותר להפסיד הוא תוקף בעוקץ רעל את גאלאד שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'יימס
אתה מחליט לקחת את המקוש אך לשלם ליו.האיש אומרכ לך"אוקי נלך לפינה במכרה.אני לא מבין למה אתה צריך שנהיה שם אבל זה לא משנה לי".אתה האיש טוטודיל הולכים לפינה רחוקה במכרה שאף אחד לא רואה מה קורה שם.טוטודיל קופץ על האיש בנשיכות ושריטות שהורגות את האיש למוות.טוטודיל שמח רצח איש.אף אחד מן הכורים שבמכרה לא ראה מה עשיתם לאיש המסכן.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042994][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את סאלאמנס שלך במהירות לפוכדור שלו לפני שיפגע מן זנב הרעל של בסליק.במקום סאלאמנס אתה מוציא את גאלאד שלך לקרב.גאלאד משתמש בעל חושי חזק על בסליק.בסליק לא מצליח להתחמק מהעל חושי ונפגע די קשה מהעל חושי.לאחר מכן גאלאד רץ לעבר בסליק ותוקף אותו באגרוף אש.בסליק לא מצצליח להתחמק גם מזה ונפגע קשה.בסליק לא ממותר להפסיד הוא תוקף בעוקץ רעל את גאלאד שלך.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"גאלאד תשתמש בשיגור כדי להתחמק ואז שתהיה מאחורי בסליק תתקוף אותו בעל-חושי כדי שהוא יתעלף!"אומר לגאלאד בשמחה ובעידוד כדי שהוא ינצח כבר את בסליק.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042994]
[B][COLOR="Teal"]ג'יימס
אתה מחליט לקחת את המקוש אך לשלם ליו.האיש אומרכ לך"אוקי נלך לפינה במכרה.אני לא מבין למה אתה צריך שנהיה שם אבל זה לא משנה לי".אתה האיש טוטודיל הולכים לפינה רחוקה במכרה שאף אחד לא רואה מה קורה שם.טוטודיל קופץ על האיש בנשיכות ושריטות שהורגות את האיש למוות.טוטודיל שמח רצח איש.אף אחד מן הכורים שבמכרה לא ראה מה עשיתם לאיש המסכן.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב טוטודיל!" אני אומר לטוטודיל בגאווה ואחר כך לוקח מהאיש את כל המקושים שיש לו כדי למכור אותם ואז אני קובר אותו מתחת לכמה סלעים. אחרי זה אני אומר לטוטודיל "טוב, זה מספיק להיום.",מכניס אותו לפוכדור ויוצא מהמכרה תוך חיפוש אחר פוקימונים לאימון וולפיקס.
-
[quote]ברוס
אתה מחליט גם לעוף עם אור לעבר הבסיס של נג'יאתה יוצא מהמיזוג שלך עם לוקאריו ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה מוציא במהירות את הפוכדור של סייטר החוצה.סייטר יוצא מחוץ לפוכדור שלו והוא מתחיל לעוף בעקבות סאלאמנס כשאתה עליו.אור אומר לך"אוקי נחפש את הביס שלו ביחד ונשמיד אותו ביחד אך תיזהר.אתם עפים מעל האי במשך שעה ולא מוצאים את הבסיס שלו.לפתע אור רואה משהו וזאלאמנס נוחת.גם סייטר נוחת.אתה רואה מולך בית די גדול שאולי נמצא בו נג'י.[/quote]
"אוקי אור,נכנסים?" אומר לאור כאילו שהוא חבר שלי.
-
[quote=שלמח''הם;1042920
[B][COLOR=darkred]אתה מוציא את סאלאמנס שלך מחוץ לפוכדור שלו.סאלאמנס יוצא ומתחיל לעוף לעבר פסגת ההר שמולך.אתה מחליט לעשות ספורט אתגרי על ההר אתה מתחיל לטפס עליו ולרוץ אליו בדרך לפסגגה.לוקחות לך 6 דקות בשביל להגיע לפסגת ההר ולסאלאמנס חצי דקה.שניכם מגיעים לפסגהולא רואים אף פוקימון שגר שם.אתם רואים שממה גדולה שבמרכזה יש בי גדול מאוד שנראה שיש שם מישהו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red].[/COLOR][/B][/quote]
[B]"היי! אתה! מה אתה עושה פה?! ומה זה ה-B הזה שאתה יושב עליו!?" אני שואל בסקרנות אבל בצעקה בשביל לא להתקרב אליו הרבה,[/B]
[B]'מעניין מי זה המשוגע הזה..' אני חושב לעצמי,[/B]
[B]"סאלמנס! בוא עי ידי מיד!" אני מורה לסאלמנס מחשש שיש עוד אנשים עם האיש הזה ואני יתקע לבד.[/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042920]
[B][COLOR="Green"]בר
ראפינץ' מתחמק בקלות מהאס האווירי של שני פיג'יוט זומבי.לאחר מכן טראפינץ' משתמש במפולת סלעים .אתה מבין שטראפינץ' למד מפולת סלעים איכשהו בקרב הזה.אבנים גדולות מתחילות ליפול מן השממיים לעבר שני הפיג'יוט זומבי.האבנים פוגעות בשני הציפורים ומפילות אותם למים.אתה חושב שניצחת אך שני הפג'יוט זומבי שוהרים תאבנים שנופלים עלחיהם ויוצאים ממי הבריכה.הם מעוצבנים ותוקפים בכנף מתכת את טראפינץ'.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
כן ככה אהבתי תשילוב תודה :)
- - - - - - - - - - - - - - -
"יו אני לא מאמין למדת מתקפה חדשה, ואיתה ננצח את שניהם, מהר לתוך האדמה, בחפירה כדי לחמוק ולאחמר מכן תשתמש שאתה בתוך האדמה במפולת סלעים" אגיד לטראפינץ'
-
[QUOTE=שלמח''הם;1042252]היה לי אתמול יום הולדת ולכן כול שחקן רשאי לבחור פוקימון אחד מבין הפוקימונים שלו שילמד מתקפה חדשה.תוכליח להגיד לי את זה פה או בה.פ
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מחזיר את פולויראט שלך לפוכדור שלו שינוח קצת.אתה נכנס דרך הדלת הבאה ולמבחן הבא.אתה מגיע לחדר ענק שבו נמצאת בריכת שחיה ענקית משני צצדי הבריכה נמצאים שני פסלי אבן של פיג'יוט.אחרי הבריכה נמצאת הדלת הבאה שתוביל אותך למבחן הבא.האיש ברמקול אומר לך"המבחן הבא שלך הוא להביס את שני הפיג'יוט האלו שבפסלים.אם תחשוב שזה קל אז לא קל זה היה לך קשה בהצלחה לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
ספיל מקפץ לו ומצליח להתחמק מן כדור הצל ששולח לעברו כרברוס.סאלאמנס תוקף במשאבת הידרו שוב על כרברוס.כרברוס זז במהירות ומצליח להתחמק מן משאבת הידרו של סאלאמנס.סאלאמנס שוב יורה משאבת הידרו חזקה על כרברוס.הפעם כרברוס לא מצליח להתחמק מן משאבת הידרו של סאלאמנס ונפגע קשה.כרברוס משתמש ביום שימשי.שמש מופיעה מעל כרברוס.השמש מחזקת כול מתקפת אש.כרברוס תוקף בלהביור את סאלאמנס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
האיש אומר לך"אז אני מבין שאתה רוצה לתפוס פוקימונים חזקים.טוב יש פה באי הרבה פוקימונים מיוחדים חזקים מאוד.יש באיזור חוף האי המזרחי יש שם הרבה פוקימוני מים חזקים.יש באיזור השדות הפתוחים נמצאים שם פוקימוני דרקון ופוקימוני אש חזקים.על הרים הגבוהים נמצאים פוקימוני חזקים מסוג תעופה.וגם ביער שנמצא פה נמצאים פוקימוני חרק ועשב חזקים מאוד.זהו יש עוד שאלות?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה אומר לולפקיס שהיא היתה טובה.לאחר זאת אתה מוציא את טוטדיל החוצה ששניהם יגלו את סודך.אתה מגלה להם שאתה רוצח אך זה לא משנה להם העיקר שזה אתה.אתה מאושר שזה לא משנה להם שאתה רוצח ושהם יעזרו לך ברציחות השונות.אתה מחליט ללכת עם שניהם בדרך 1.אתם מתחילים ללכת בדרך 1 לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים למכרה סלוק.שלט מולכם שכתוב עליו"מכרה סלוק"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה קורא לסניזל לבוא אליך.סניזל ניגש אליך.אתה משתמש בכוחות המים שלך בשביל לרפא את הכןויה שעל ידו של סניזל.אתה מקפיא את הכויה שלו.סניזל מתרפא ויכול להשתמש ביד שלו שהיתה עם הכויה.אתה נותן לדראגן טיפ אך לחזק את המתקפות שלו.דראגן תוקף בגחלת ואז מסתובב סביב סניזל.לאחר מכן הוא קופץ ומשתמש בזעם דרקוןם.סניזל הפעם מצליח להתחמק מהזעם הדרקון של דראגן.הוא תוקף ברסיסי קרח את דראגן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
פאלי קופץ ואז משתמש בהצלפת זנב על קויסגר.הצלפת הזנב פוגעת בקויסגר חזק ומצליחה להעיף אותו מן הספינה.קויסגר נופל לתוך הים.אחד המאמנים שנלחם נגדך"ניצחת אותנו.הזירה היתה הספינה וקיסגר יצא מהספינה אז הוא פסול ואתם מנצחים.כול הכבוד לכם היתם חזקיים ממש.נתראה אולי בעתיד.".המאמן מחזיר את קויסגר לפוכדור והם הולכים.סאלי גם מחזירה את צ'ארמיליון לפוכדור שלו.הקפטן אומר"הספינה הגיעה ליעד תירדו עכשיו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
היא עוד לא בקעה.בקרוב תבקע והיא כרגע לא תופסת לך מקום בשישיה כשהיא תבקע היא כן תיתפוס לך מקום בשישיה.
---------------------------------------------------
גאלאד גם בענין בלהילחם נגד מאמן אחר ונגד הפוקימונים שלו.אתם הולכים בחוץ ומחפשים מאמן שירה להילחם נגדכם.אתם שואלים מאמנים רבים אך הם מסרבים לכם.אתם רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr086.png[/IMG] מאמנת בלונדינית משתזפת לה על החוף.אתם ניגשים אליה ושואלים אותה אם היא רוצה להילחם נגדכם.המאמנת אומרת לך"כן בוודאי אבל ננהל את הרב שלנו בשפת הים שחלק מהגוף שלו בים וגם של הפוקימונים שלנו.אל תדאג אני א מאמנת פוקימוני מים.זה היה קרב 3 על 3 ביחידים.אתה מסכים להצעה שלי?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
היא עוד לא בקעה.בקרוב תבקע והיא כרגע לא תופסת לך מקום בשישיה כשהיא תבקע היא כן תיתפוס לך מקום בשישיה.
---------------------------------------------------
ברוס אתה שמח שלכדת לקטרוד מאסטר הפוקימון המיוחד הראשון שתפסת.אתה מחליט ללכת לבסיס של צוות ניוטק לרגל שם.לאחר הליכה של כמה דקות אתה מגיע לפתח הבסיס.אתה שומע קול של אנשים מתקרבים.אתה מסתתר מאחורי קופסאות ארגזים גדולים.אתה רואה שני חיילי צוות ניוטק שלא רואים אותך בגלל הקופסאות מדברים"שמעת זה היום האחרון של הירח הסגול כבר גילניו מי אחרי לזה.הוא עומד למות וגם הירח"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו ''טוב'' ואומר למיל ''אני הולך להרים לתפוס פוקימונים'' ואני מתחיל לרוץ להרים