-
[quote][i]Originally posted by CraZyCatMe[/i]@Jun 22 2009, 02:41 PM
[b] אני מוכן להוריד לך גרי ולזאב על מקל את האזהרה שנתתי לכם אם תבטיחו לא לחזור על מה שעשיתם שעל זה קיבלתם אזהרה זו,מבטיחים? [/b][/quote]
איזו נדיבות, איזה רוחב לב, כמה חבל שזה נמצא רק בהפי הוור של אלכס שבדיוק מתחיל עכשיו ו...
הופ! הוא הסתיים.
-
היי חבריה ^_^
תקשיבו לבדיחה ענקיתתתתתתתת :
איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך ...........
ופתאום ------------------------------------------------------------------------------~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
שניצל XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
[quote][i]Originally posted by charizard kun[/i]@Jun 22 2009, 03:46 PM
[b] היי חבריה ^_^
תקשיבו לבדיחה ענקיתתתתתתתת :
איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך ...........
ופתאום ------------------------------------------------------------------------------~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
שניצל XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [/b][/quote]
ההמשך יבוא... XD
-
בדיחת קרש גדולה ... ואומרים את השניצל בהפתעה כזו XD חזק .......
כמו שאומרים : איש אחד הלך - שם רגל על הקיר ,התלהב , שם את הרגל השניה ונפל XD
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 22 2009, 03:45 PM
[b] שאלה:סאפ זה ספאם? [/b][/quote]
זה ספאם אם זה חוזר על עצמו כל הזמן אחרי אותו סאפ יגיע שוב ספאם זה ספאם...
-
-
איש אחד הלך הלך ופתאום נדפק שקופית המשך יבוא בצורה מפתיעה ומותחת אך בלב כולם יודעים מה יקרה ובגלל זה גם כולם יודעים שההמשך לא באמת יבוא, הוא יגיע.
-
[quote][i]Originally posted by triner[/i]@Jun 22 2009, 03:48 PM
[b] איש אחד הלך הלך ופתאום נדפק שקופית המשך יבוא בצורה מפתיעה ומותחת אך בלב כולם יודעים מה יקרה ובגלל זה גם כולם יודעים שההמשך לא באמת יבוא, הוא יגיע. [/b][/quote]
נדפק שקופית?
-
עשיתי שני סיקורים מושקעים לאללה וסקר אחד בפורום שלי,
תגיבו בבקשה אני צריך את זה!
-
אני מוכן להוריד לך גרי ולזאב על מקל את האזהרה שנתתי לכם אם תבטיחו לא לחזור על מה שעשיתם שעל זה קיבלתם אזהרה זו,מבטיחים?
-
כן.
הידעתם שאם עושים מהר סאפ סאפ סאפ סאפ בקול רם אתם נשמעים מה זה דבילים?
ואם חבר שלכם מצמיד ת'אוזן לפה שלכם תוך כדי זמן, הוא יוכל לשמוע ת'ים. כאילו פחות ת'ים, יותר את מי שנמצא בים.
-
[quote][i]Originally posted by charizard kun[/i]@Jun 22 2009, 02:48 PM
[b] בדיחת קרש גדולה ... ואומרים את השניצל בהפתעה כזו XD חזק .......
כמו שאומרים : איש אחד הלך - שם רגל על הקיר ,התלהב , שם את הרגל השניה ונפל XD [/b][/quote]
זה אומר להיות ככה:
איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך לך...
בום שניצל!
-
[quote][i]Originally posted by CraZyCatMe[/i]@Jun 22 2009, 02:51 PM
[b]אני מוכן להוריד לך גרי ולזאב על מקל את האזהרה שנתתי לכם אם תבטיחו לא לחזור על מה שעשיתם שעל זה קיבלתם אזהרה זו,מבטיחים?[/b][/quote]
איזו נדיבות, איזה רוחב לב, כמה חבל שזה נמצא רק בהפי הוור של אלכס שבדיוק מתחיל עכשיו ו...
הופ! הוא הסתיים.
-
אותו דבר , אבל זה ממש מצחיק XD התפוצצתי מצחוק בשיעור ומזל שהמורה לא שמעה
-
[quote][i]Originally posted by CraZyCatMe[/i]@Jun 22 2009, 02:51 PM
[b] אני מוכן להוריד לך גרי ולזאב על מקל את האזהרה שנתתי לכם אם תבטיחו לא לחזור על מה שעשיתם שעל זה קיבלתם אזהרה זו,מבטיחים? [/b][/quote]
מדבר אליי?
אם כן אז סבבה,
אני מנהל עכשיו ואני מעולם לא יעשה דבר כזה שוב.
חוץ מזה זה כבר היה לפני איזה חודש שהייתי נוב.