-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 01:54 PM
[b] ניתאי
"תשתחררי שוב!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת מהחוטים, ובזמן שהיא קורעת אותם, וורמפל דוחף את קלפייבל. [/b][/quote]
"מצוין וורמפל!,עכשיו תירה על קלפייבל כמות חוטים שהיא לא תוכל לקרוע ואז תשתמש בדחיפה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 01:54 PM
[b] דודי
קלפייבל נפגעה ממכת הברק, אבל המשיכה ופגעה לבסוף בשינקס.
"קלפייבל השתמשי כעת במטרונום!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"נשיכה!"
-
מקס
סטארלי קם ומנקר את רטיקייט.
"כעת רטיקייט השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. רטיקייט נושך את סטארלי ועוזב אותו.
ניתאי
"מטרונום!" אומר פול מורפי. החוטים קושרים את קלפייבל, ובינתיים קלפייבלה עושה מטרונום. וורמפל דוחף את קלפייבל, ולאחר מכן המטרונום של קלפייבל הפך לגל חום ששורף את החוטים ופוגע בוורמפל.
דודי
המטרונום של קלפייבל הופך לזרע עלוקה, אבל שינקס מתחמק ממנו ולבסוף נושך את קלפייבל.
"קלפייבל, השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 02:34 PM
[b] מקס
סטארלי קם ומנקר את רטיקייט.
"כעת רטיקייט השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. רטיקייט נושך את סטארלי ועוזב אותו. [/b][/quote]
"תקום מהר ותעוף למעלה ואז תאיץ אליו בדחיפה!"
-
[b] ניתאי
"מטרונום!" אומר פול מורפי. החוטים קושרים את קלפייבל, ובינתיים קלפייבלה עושה מטרונום. וורמפל דוחף את קלפייבל, ולאחר מכן המטרונום של קלפייבל הפך לגל חום ששורף את החוטים ופוגע בוורמפל. [/b][/quote]
"תמשיך ככה וורמפל!,תקשור אותו שוב ואז תנה למשוך את החוט אליך ותתקע בו עם דחיפה!"
-
[b] דודי
המטרונום של קלפייבל הופך לזרע עלוקה, אבל שינקס מתחמק ממנו ולבסוף נושך את קלפייבל.
"קלפייבל, השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
יווו אני יותר מה 15 עמודים נילחם נגדו
-------------------------------------
"טעינה ומכת ברק בכול הכוח!"
-
מקס
"אחריו חבטת גוף!" אומר פול מורפי. סטארלי ממריא, ומסתובב כדי לדחוף את רטיקייט, ורטיקייט קופץ לעבר סטארלי ומתנגש איתו. הנזק הקשה יותר הוא לסטארלי. רטיקייט מתעייף מעט, וגם סטארלי
ניתאי
"טוב קלפייבל, בואי נפסיק לשחק עם המשחקים האלה, תפסי את החוט שלו ותזרקי אותו הצידה!" אומר פול מורפי. וורמפל שולח את החוט, אבל קלפייבל תופסת אותו ומסתובב, ומעיפה את וורמפל.
דודי
יש בזה משהו.
--
"מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת בחזקה מהמכה, ולאחר מכן מסיימת את המטרונום, שהופך לקרן על שפוגעת בשינקס. קלפייבל מתחילה להתעייף, אולי בגלל קרן העל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 03:43 PM
[b] ניתאי
"טוב קלפייבל, בואי נפסיק לשחק עם המשחקים האלה, תפסי את החוט שלו ותזרקי אותו הצידה!" אומר פול מורפי. וורמפל שולח את החוט, אבל קלפייבל תופסת אותו ומסתובב, ומעיפה את וורמפל. [/b][/quote]
"וורמפל,תירה חוטים על כל הרצפה שמסביב לקלפייבל ותגביל את תנועתו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 12:41 PM
[b] תמיר
אהא!!!
--
"רטיקייט, קפוץ ותן לו ניב על!" אומר פול מורפי. הופיפ יורה כדורי אנרגיה על האדמה, אבל רטיקייט קופץ ופוגע בהופיפ, שעסוק בלייצר חורים. [/b][/quote]
'ואו,כבר ממש נימאס לי מהקרב הזה!' אני חושב לעצמי בכעס
"הופיפ,חזור!" אני קורא ומחזיר את הופיפ לפוכדור.
"צא פוליאג!" אני קורא,וזורק את הפוכדור שלו באוויר "תשתמש בבועות באקראיות על האדמה,ותתחמק מהמתקפות של רטיקייט!"
-
[b] מקס
"אחריו חבטת גוף!" אומר פול מורפי. סטארלי ממריא, ומסתובב כדי לדחוף את רטיקייט, ורטיקייט קופץ לעבר סטארלי ומתנגש איתו. הנזק הקשה יותר הוא לסטארלי. רטיקייט מתעייף מעט, וגם סטארלי [/b][/quote]
"סטארלי, תעוף למעלה ואז קח תנופה אחורה בעזרת הכנפיים ותאיץ לכיוונו בניקור!"
-
[b] דודי
יש בזה משהו.
--
"מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת בחזקה מהמכה, ולאחר מכן מסיימת את המטרונום, שהופך לקרן על שפוגעת בשינקס. קלפייבל מתחילה להתעייף, אולי בגלל קרן העל. [/b][/quote]
אתה רואה בוא נתחיל קצת לקצר את זה
-----------------------------------
"שוב טעינה ומכת ברק בכול הכוח!"
-
ניתאי
"הממ, קלפייבל לא חייבת לזוז, אתה יודע" אומר פול מורפי. "קלפייבל מטרונום!". קלפייבל מתחילה להשתמש במטרונום, והמטרונום הופך לאקדח מים.
תמיר
להקדים תרופה למכה, אתה מנסה שהבועות גם ייצרו חורים קטנים באדמה?
--
"אני מבין את החיבה שלך לתורת הכאוס, אבל לדעתי יש יותר סיכוי שתפגע עם תכוון" אומר פול מורפי. "רטיקייט, השתמש במהירות!" רטיקייט מתחיל לרוץ, נתקע באחד החורים באדמה, מתהפך, אבל קם מיד "אז אני מניח שנצטרך לעוף! רטיקייט חסל סדר עכבר, עבור למצב קנגורו!" רטיקייט מתחיל לקפץ לכיוון פוליואג.
מקס
"רטיקייט ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ לכיוון סטארלי, וסטארלי עושה את הדבר הזה באוויר ופוגע ברטיקייט, ובאותה הזמדנות מתחמק מניב העל.
דודי
לי אין בעיה להמשיך את הקרב הזה עוד 15 עמודים... עשיתי דברים משעממים יותר.
--
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. המטרונום הופך גם הוא למכת ברק, ומתנגש עם מכת הברק של שינקס, רק שמכת הברק של שינקס גובר על זה של קלפייבל. שינקס מתחיל גם להתעייף (מרוב התקפות בכל הכח, ששאובות את הכח שלו)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 08:54 PM
[b] ניתאי
"הממ, קלפייבל לא חייבת לזוז, אתה יודע" אומר פול מורפי. "קלפייבל מטרונום!". קלפייבל מתחילה להשתמש במטרונום, והמטרונום הופך לאקדח מים. [/b][/quote]
"קדימה וורמפל,תכסה לקלפייבל את העיניים כדי שלא תוכל לכוון אליך ואז תשתמש עליה בדחיפה!"
-
[b] מקס
"רטיקייט ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ לכיוון סטארלי, וסטארלי עושה את הדבר הזה באוויר ופוגע ברטיקייט, ובאותה הזמדנות מתחמק מניב העל.
[/b][/quote]
וואו כמה זמן אני נגדו
"סטארלי, תעשה את זה שוב!"
-
[b] דודי
לי אין בעיה להמשיך את הקרב הזה עוד 15 עמודים... עשיתי דברים משעממים יותר.
--
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. המטרונום הופך גם הוא למכת ברק, ומתנגש עם מכת הברק של שינקס, רק שמכת הברק של שינקס גובר על זה של קלפייבל. שינקס מתחיל גם להתעייף (מרוב התקפות בכל הכח, ששאובות את הכח שלו) [/b][/quote]
לא בבקשה לא!
---------------
"תחזור שינקס תנוח צא טרטוויג עלי טער!"