[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple][B]הוא מחייך. "אני רוצה להרוג אותך." הוא אומר. "אתה רוצח. מגיע לך למות."[/B][/COLOR][/spoiler]
Printable View
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple][B]הוא מחייך. "אני רוצה להרוג אותך." הוא אומר. "אתה רוצח. מגיע לך למות."[/B][/COLOR][/spoiler]
[QUOTE=הראשון מהסוף;603727][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple][B]הוא מחייך. "אני רוצה להרוג אותך." הוא אומר. "אתה רוצח. מגיע לך למות."[/B][/COLOR][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"אני רוצח? אתה כרגע רצחת פה אדם,ואני על הרצח שלי ישבתי שנתיים. ומאיפה אתה מכיר את ברוס?" אשאל אותו.[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]"בוא נגיד שאני יודע לקרוא אנשים." הוא אומר, ולפני שאתה מבין אתה מקבל מכה חזקה בראש, והכל נעשה שחור. אתה מתעורר אחרי כמה זמן, אין לך מושג אם עברו שעתיים או יומיים. הראש שלך מאוד כואב ואתה מאוד מטושטש. אתה באותו חדר עדיין, רק שאתה יושב קשור על הכיסא. אתה לא רואה דם, אז כנראה שהוא נוקה מהרצפה. "בוקר טוב יפיפייה נרדמת." אומר ג'יימס. הוא לובש בגדים אחרים כרגע, ונראה במצב רוח טוב. "הבאתי לך הפתעה."[/COLOR][/B][/spoiler]
[QUOTE=הראשון מהסוף;603732][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]"בוא נגיד שאני יודע לקרוא אנשים." הוא אומר, ולפני שאתה מבין אתה מקבל מכה חזקה בראש, והכל נעשה שחור. אתה מתעורר אחרי כמה זמן, אין לך מושג אם עברו שעתיים או יומיים. הראש שלך מאוד כואב ואתה מאוד מטושטש. אתה באותו חדר עדיין, רק שאתה יושב קשור על הכיסא. אתה לא רואה דם, אז כנראה שהוא נוקה מהרצפה. "בוקר טוב יפיפייה נרדמת." אומר ג'יימס. הוא לובש בגדים אחרים כרגע, ונראה במצב רוח טוב. "הבאתי לך הפתעה."[/COLOR][/B][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"מה אתה רוצה ממני? יואו הראש שלי כואב,אתה ממש משוגע." אגיד לו ואסתכל עליו ועל החדר.[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][spoiler] [B][COLOR=Purple]הוא מוציא פתק קטן מהכיס ומראה לך אותו. זהו פתק לבן שרשום עליו מילה באנגלית:[/COLOR]
[COLOR=DarkRed][SIZE=3]Infernal [COLOR=Purple][SIZE=2]. "מעניין תוך כמה זמן זה יעבוד." הוא תוהה לעצמו.[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][/spoiler]
[QUOTE=הראשון מהסוף;603734][B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][spoiler] [B][COLOR=Purple]הוא מוציא פתק קטן מהכיס ומראה לך אותו. זהו פתק לבן שרשום עליו מילה באנגלית:[/COLOR]
[COLOR=DarkRed][SIZE=3]Infernal [COLOR=Purple][SIZE=2]. "מעניין תוך כמה זמן זה יעבוד." הוא תוהה לעצמו.[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"אינפרנל? מה זה אומר. מה אתה עשית לי!?" אצרח עליו את השאלה.[/SPOILER]
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=Purple][B]"שחררתי אותך." הוא אומר. "אתה כבר לא כבול למגבלות של אלה שמתחתינו. כעת אתה אחד מאיתנו. אל." נראה שהוא באמת מאמין במילים שלו. "נשאר רק לגלות איזה כוחות תקבל בתור אל, ואז אני אחליט על גורלך."[/B][/COLOR][/spoiler]
[QUOTE=הראשון מהסוף;603737][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=Purple][B]"שחררתי אותך." הוא אומר. "אתה כבר לא כבול למגבלות של אלה שמתחתינו. כעת אתה אחד מאיתנו. אל." נראה שהוא באמת מאמין במילים שלו. "נשאר רק לגלות איזה כוחות תקבל בתור אל, ואז אני אחליט על גורלך."[/B][/COLOR][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"מה הכוונה באל? ולמי אתה מתכוון כשאתה אומר אחד מאיתנו?" אשאל,אחשוב על כל מה שהוא אמר לי.[/SPOILER]
[COLOR=Purple][B]אנדרו-[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B] הוא נראה משועמם. "תחשוב על מספר, כל מספר."[/B][/COLOR][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;603748][COLOR=Purple][B]אנדרו-[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B] הוא נראה משועמם. "תחשוב על מספר, כל מספר."[/B][/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"חשבתי. להגיד לך את המספר?" אשאל אותו.[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]הוא אומר לך בדיוק את המספר שחשבת עליו ואז קד קידה קטנה. "אהא! מגניב לא?"[/COLOR][/B][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;603753][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]הוא אומר לך בדיוק את המספר שחשבת עליו ואז קד קידה קטנה. "אהא! מגניב לא?"[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"ואו מגניב מאוד,אתה קורא מחשבות או משהו? זה הכח שלך?"[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple] "המפ, קורא מחשבות." הוא נראה נעלב. "אני עושה הרבה יותר מזה, אנדרו הית' שבגיל 3 נפל משיח ואבא שלו עורך דין."[/COLOR][/B][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;603756][B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple] "המפ, קורא מחשבות." הוא נראה נעלב. "אני עושה הרבה יותר מזה, אנדרו הית' שבגיל 3 נפל משיח ואבא שלו עורך דין."[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אהה.. אז אתה בעצם מסוגל לקרוא כמו ספר פתוח את האדם שבנוכחותך.. מגניב מאוד,ושימושי."[/SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;603721][B][COLOR=royalblue]אריאל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=royalblue]נייס לא חשבתי על זה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]--------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתה מתחיל לעוף לכיוון האי. הגעת אליו ואתה מהלך ברחובות. נראה כאילו אתה האדם היחיד בכל האי.[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
[SPOILER]:sorry:
~~~~~~~~~~~
"אמשיך להלך חייב להיות אדם כלשהו באי, אחפש בתוך חנות כלשהי או מוסד ציבורי אחר.[/SPOILER]