טוב אני זזתי אנשים יאללה ביי...
Printable View
טוב אני זזתי אנשים יאללה ביי...
אני אוהב פוקימון ואני מבשל דייסה באותו הזמן יש בעיה?
ביי
[QUOTE=killerbee;717288]לא כי לא דיברתי אבל אכן אני מזלזל באמרות שלכם "הצטרפתי בגלל הקהילה החמה והאוהבת"[/QUOTE]
חחח כע , מה כל כך חם פה? כל דיבור בנו"ד זה: "שלום X מה שלומך?"
"בסדר Y , יש חדש?"
"אין חדש X , מה אתה עושה?"
"סתם מדבר Y מה אתה עושה?"
"גם סתם מדבר , יש חדש?"
וזה כל השיחות זה ככה.
[QUOTE=SexStyle;717281]מספיק אחי,תוריד את הפוזה אתה רק ילד בן 13...
גם אנחנו רוצים שיהיה שינוי אבל אם חצי מהקהילה נגד זה בלתי אפשרי.[/QUOTE]
לא דיברתי על שינוי זה אלף.
בית ספק שבן אדם יעלב מתגובה כזאת , אבל אני ואיש האבטיח (עם הגרעינים) יודעים שאנחנו צוחקים.. אתה יודע שצחקתי איתו.
ברצינות שאני לא מבין את ההנהלה כאן. אתם לא תקבעו בשביל אף אחד אם הוא נעלב. אם הוא אמר לכם שהוא נעלב , רק אז תתן לי אזהרה. אבל אני צחקתי איתו , והוא בכלל לא נעלב. אז תוריד לי את האזהרה.
עוד מעט הולך
[quote=BeHappy;717300]חחח כע , מה כל כך חם פה? כל דיבור בנו"ד זה: "שלום X מה שלומך?"
"בסדר Y , יש חדש?"
"אין חדש X , מה אתה עושה?"
"סתם מדבר Y מה אתה עושה?"
"גם סתם מדבר , יש חדש?"
וזה כל השיחות זה ככה.
בית ספק שבן אדם יעלב מתגובה כזאת , אבל אני ואיש האבטיח (עם הגרעינים) יודעים שאנחנו צוחקים.. אתה יודע שצחקתי איתו.
ברצינות שאני לא מבין את ההנהלה כאן. אתם לא תקבעו בשביל אף אחד אם הוא נעלב. אם הוא אמר לכם שהוא נעלב , רק אז תתן לי אזהרה. אבל אני צחקתי איתו , והוא בכלל לא נעלב. אז תוריד לי את האזהרה.[/quote]
אם נדב יגיד לי שזה היה בצחוק האזהרה תרד.
נדב , תגיד לו שזה היה בצחוק.
אתה יודע שאנחנו צחקנו.
גם אמרתי לו שהקללה תבוא עליו והוא ידע שזה בצחוק :(
[QUOTE=BeHappy;717300]
ברצינות שאני לא מבין את ההנהלה כאן. אתם לא תקבעו בשביל אף אחד אם הוא נעלב. אם הוא אמר לכם שהוא נעלב , רק אז תתן לי אזהרה. אבל אני צחקתי איתו , והוא בכלל לא נעלב. אז תוריד לי את האזהרה.[/QUOTE]
נעלבתי.
ממש פגעת בי, אבל ממש.
אפילו התחלתי לבכות וחתכתי כמה ווירידים וכל העסק הזה, ועכשיו אני במיון בבית חולים והכל בגללך!$@#^$%*)
כותרת O:
[QUOTE=Genesis;717310]כותרת O:[/QUOTE]
ניצן, תשני לי את הכינוי כבר! >:
[quote=איש האבטיח;717309]נעלבתי.
ממש פגעת בי, אבל ממש.
אפילו התחלתי לבכות וחתכתי כמה ווירידים וכל העסק הזה, ועכשיו אני במיון בבית חולים והכל בגללך!$@#^$%*)[/quote]
Xdddddddddddd נו אתה רואה שאנחנו צוחקים.
תוריד לי את האזהרה.
[quote=Genesis;717310]כותרת O:[/quote]
חחח, כותרת טובה :D,
מה קורה ניצן?.
[QUOTE=BeHappy;717313]Xdddddddddddd נו אתה רואה שאנחנו צוחקים.
תוריד לי את האזהרה.[/QUOTE]
מי צוחק?
[quote=איש האבטיח;717318]מי צוחק?[/quote]
נו מה אתה רציני?
אם נעלבת מזה , אני פשוט לא יודע מה להגיד לך Oם
וחוץ מזה אני צחקתי .. לא יודע מה איתך.
[QUOTE=Genesis;717310]כותרת O:[/QUOTE]
אז מה.
אני שיחקתי בפיפא עם חבר,
הוא היה בית''ר ירושלים,אני הייתי באיירן מינכן וניצחתי 3-0 למרות שהוא הרבה יותר טוב ממני..
אופס דוגמא לא טובה,לא משנה.
[SIZE="7"][COLOR="Red"]מ[/COLOR][COLOR="Black"]י[/COLOR][COLOR="Red"]ל[/COLOR][COLOR="Black"]א[/COLOR][COLOR="Red"]ן[/COLOR] [COLOR="Red"]ל[/COLOR][COLOR="Black"]נ[/COLOR][COLOR="Red"]צ[/COLOR][COLOR="Black"]ח[/COLOR] [/SIZE]
[SIZE="7"][COLOR="Black"]לוזראזורי לפח![/COLOR][/SIZE]