-
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מריפ שולחת גל הלם אך שוב פוגעת בעצמה,סניזל מנצל זאת ופוגע בה במתקפת ציפורן לילה,אתה רואה שסניזל הולך בזריזות רבה על המים המחושמלים ואינו נפגע מהם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה נותן לסניזל לפגוע במריפ שוב או שאתה שולח אותה למתקפה נוספת?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*זה מספיק טוב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב דרומה,אתה רואה שלושה יאנמה קטנים מתרוצצים להם באזור,אתה מגיע לאגם ואתה רואה שהוא כחול וצלול,אתה מסתכל פנימה ולא רואה אף פוקימון,אתה רואה דמות אדם יוצאת מהמים,הדמות אומרת לך:"מצטער,אם ברצונך לחפש פוקימוני מים תלך אל עולם המים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה מקשיב לדמות והולך לעולם המים או שאתה ממשיך לכיוון אחר?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אושווט מסתכל עליך ומחייך הוא מהנהן,ומסתכל על השינקס ועל הסטרלי בעניין רב,אתה רואה קרבי יוצא מהמים,אתה רואה שהקרבי הזה מסיט את צומת ליבו של אושווט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה נותן לו להילחם נגד הקרבי או שאתה פוקד עליו להסתכל על הקרב?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1061800]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אושווט מסתכל עליך ומחייך הוא מהנהן,ומסתכל על השינקס ועל הסטרלי בעניין רב,אתה רואה קרבי יוצא מהמים,אתה רואה שהקרבי הזה מסיט את צומת ליבו של אושווט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה נותן לו להילחם נגד הקרבי או שאתה פוקד עליו להסתכל על הקרב?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"אוושוואט! בוא נתפוס לנו פוקימון! השתמש בחבטה! כשהוא יתקוף אותך השתמש במגן צדף וכך שוב בחבטה עד שהוא יהיה מותש ואז אני אזרוק עליו פוכדור!" אני זורק על קרבי פוכדור אחרי שהוא מותש...
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1061800][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מריפ שולחת גל הלם אך שוב פוגעת בעצמה,סניזל מנצל זאת ופוגע בה במתקפת ציפורן לילה,אתה רואה שסניזל הולך בזריזות רבה על המים המחושמלים ואינו נפגע מהם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה נותן לסניזל לפגוע במריפ שוב או שאתה שולח אותה למתקפה נוספת?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב דרומה,אתה רואה שלושה יאנמה קטנים מתרוצצים להם באזור,אתה מגיע לאגם ואתה רואה שהוא כחול וצלול,אתה מסתכל פנימה ולא רואה אף פוקימון,אתה רואה דמות אדם יוצאת מהמים,הדמות אומרת לך:"מצטער,אם ברצונך לחפש פוקימוני מים תלך אל עולם המים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה מקשיב לדמות והולך לעולם המים או שאתה ממשיך לכיוון אחר?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה נותן לו להילחם נגד הקרבי או שאתה פוקד עליו להסתכל על הקרב?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את מריפ ואומר למאמן ''הקרב נגמר אני לא יכול להמשיך יותר ככה'' ואני הולך למרכז הפוקימונים
-
[quote=Yuma Tsukumo;1061775]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*אורבורג. [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וספיר ממשיכים לכיוון העיר אורבורג,כשאתם יוצאים מהמערה אתה רואה עיר קטנה ומדהימה,חצובה כולה בסלע,ספיר אומרת לך כמו מדריכת טיולים:"שמה זה מכון העיר,דרומית יותר מכרות העיר,ובמזרח העיר יש את המוזיאון,מה אתה רוצה לראות?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]לאן תלך,למוזיאון,למכרה או למכון,או שאולי תתאמן קצת?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"אני אלך למכרה..בטח שם יש פוקימוני אבן לאימון ולתפיסה ! " אומר ואתחיל לרוץ לשם בנחישות !
-
[quote=Yuma Tsukumo;1061800][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"לא ידעתי שיאנה אוהבים מים,אני מחפש כאן פוקימון חרק ודשא טובים. אתה יודע איפה אפשר למצוא כאלה? כמו נגיד:הורקוס,סקיסור,גלפלטה (עכביש החשמל),לידקלו ,ברלום,טורטה,רוזרלד,פרוטומר? דרך אגב לידיקלו לא אמור להיות באזור הזה?"אני שואל אותו.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וספיר רצים לכיוון המכרה,אתה רואה אבן גדולה,אתה קופץ מעליה אך ספיר לא רואה את האבן ונופלת,אתה מתקרב אליה אתה רואה שהרגל השמאלית שלה נפגעה מהמכה,אתה רואה דמעות כאב בעיניים של ספיר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תנטוש ככה את ספיר או תעזור לה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אם הקרב הזה נגמר בלי מנצחים לא אתן לך שום פוקימון חרק,מצטער,בהצלחה נגד קלייר" המאמן ממשיך בדרכו לכיוון הר קורונט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למרכז הפוקימונים האחות ג'וי מרפאת את הפוקימונים שלך,היא אומרת לך:"אתה רוצה לישון כאן בלילה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות אומרת לך בעצב:"כן כול הפוקימונים האלה אמורים להיות כאן,אבל מאז שהוא נמצא פה כול הפוקימונים ברחו אל היער,אתה מוכן לקחת את הסיכון ולהילחם נגד הדבר המסוכם שפלש לעולמנו?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה מסכים או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אושווט מפסיק לציית לך ברגע שהוא שומע שאתה רוצה לתפוס פוקימון מים נוסף,אתה רואה שאושווט מתיישב על החול הרטוב מעט,אתה רואה גל אדיר מתקרב אל אושווט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,תציל את אושווט או תשאיר אותו שמה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1061828][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וספיר רצים לכיוון המכרה,אתה רואה אבן גדולה,אתה קופץ מעליה אך ספיר לא רואה את האבן ונופלת,אתה מתקרב אליה אתה רואה שהרגל השמאלית שלה נפגעה מהמכה,אתה רואה דמעות כאב בעיניים של ספיר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תנטוש ככה את ספיר או תעזור לה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אם הקרב הזה נגמר בלי מנצחים לא אתן לך שום פוקימון חרק,מצטער,בהצלחה נגד קלייר" המאמן ממשיך בדרכו לכיוון הר קורונט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למרכז הפוקימונים האחות ג'וי מרפאת את הפוקימונים שלך,היא אומרת לך:"אתה רוצה לישון כאן בלילה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות אומרת לך בעצב:"כן כול הפוקימונים האלה אמורים להיות כאן,אבל מאז שהוא נמצא פה כול הפוקימונים ברחו אל היער,אתה מוכן לקחת את הסיכון ולהילחם נגד הדבר המסוכם שפלש לעולמנו?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה מסכים או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אושווט מפסיק לציית לך ברגע שהוא שומע שאתה רוצה לתפוס פוקימון מים נוסף,אתה רואה שאושווט מתיישב על החול הרטוב מעט,אתה רואה גל אדיר מתקרב אל אושווט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,תציל את אושווט או תשאיר אותו שמה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה ''לא תודה'' ואני יוצא לחפש פוקימוני חרק בלילה
-
[quote=Yuma Tsukumo;1061828]
[/quote]
"כן אניצ מוכן לעזור לעולם בכך שאנצח אותו והפוקימנים אחזרו אך בתנאי שתיתן לי רושת לי תפוס פוקימון אחד או שניים מהעולם הזה,דרך אגב אתה מיומן בפוקימוני רעל הלא כן? אם כן תוכל ללמד את גלפין שלי איזה מתקפה שתוכל לעזור לו ולי לנצח בקרב ?"אני אומר לו.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1061775][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]Batista[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה זורק על ג'ון אבנים קטנות,אתה רואה שד יוצא מג'ון ובורח,אתה רואה שג'ון מתעורר,הוא מסתכל עליך ועל שלי ידיו אוחזות בראשו,אתה שומע בכי חרישי,אתה שומע אותו אומר:"אני מצטער על מה שקרה,חברים?".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האם תהיה שוב חבר של ג'ון או לא?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[/QUOTE]
"בתנאי אחד, תביא לי את ראלטס שלך בבקשה."אגיד לג'ון בשמחה תוך כדי שאני מחכה לראלטס שלי מג'ון ואם הוא לא יתן לי ישר אתן לו אגרוף בראש.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1061828][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,תציל את אושווט או תשאיר אותו שמה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"אושוואט,לא!" אני צועק וקופץ כדי להציל אותו ולאחר מכן רץ לאחור. אני מחבק אותו ואומר לו "אני מאוד אוהב אותך פשוט חשבתי שאולי תרצה להתנסות בקרב ום אוליי תרצה חבר שהוא לא בן-אדם אלא פוקימון אבל אם אתה רוצה שאני לא אתפוס עוד פוקימון מסוג מים זה בסדר מבחינתי"
-
[quote=Yuma Tsukumo;1061828][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/quote]
אני אתקרב אל ספיר בדאגה ואשאל "ספיר ? את בסדר ?! " אתחיל לחפש בתיק שלי כמה ברים ואחתוך לה כשמינית מכל ברי,אוציא את סניבי ואומר לו להשתמש בסינתזה לכיוון הברי שימצח ויהיה טוב יותר,ואתן לה אותם ואקווה שתרגיש יותר טוב..
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ג'ון מוציא פוכדור הוא עוצם את עיניו ואומר לך בקול בטוח:"בתנאי אחד,שתיתן לי את באגון שלך,החלפה הוגנת,בסדר,אם לא אז יפנה כול איש לדרכו,לעד,בסדר?".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האם תסכים להחלפה או שלא?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]ספיר מסתכלת עליך היא מחייכת אך הדמעות עדיין בעיניה היא אומרת לך:"יש בתיק שלי תחבושות תביא לי אותם בבקשה,זה ממש כואב",אתה לוקח את תיקה של ספיר ומוצא כמעט מיד את התחבושות,אתה עוטף בהם את הפצע,ספיר מסתכלת עליך ואומרת לך:"תודה,אני אלך למרכז לנוח,אתה רוצה להצטרף אליי או שאני אחכה לך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אם אתה הולך עם ספיר למרכז או ממשיך בדרכך?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא בלילה מהמרכז,אתה מסתכל מסביבך,אין פוקימוני חרק בסביבה,אתה שומע קול שאומר לך:"פוקימוני חרק לא נוטעים להסתובב באזור אורבורג,באזור הזה נמצאים רק פוקימוני לחימה,אבן ואדמה,אם אתה רוצה לדעת איפה כול אחד מהם אגלה לך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]איזה סוג פוקימון אתה רוצה לדעת איפה הוא,לחימה,אבן או אדמה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות צוחקת ואומרת לך:"אין פוקימונים באזור היה יותר,רק אם תצליח להציל אותו תצליח לתפוס פוקימונים,ואני אינני מאמן אלא הרוח השומרת על ארץ העשב,האגם הזה שאתה רואה הוא פתח לעולם המים,ההר שאתה ראית הוא דרך לעולם האש,יש ביער דרך לעולם האמיתי ודרך לעולם הברק,לאן תבחר ללכת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה רוצה ללכת לעולם אחר או שאתה בוחר להציל את העולם הזה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אושווט מביט בך ומהנהן הוא מחבק אותך,אתה רואה את הגל מתקרב הוא פוגע בך ובאושווט,הדבר האחרון שאתה זוכר הוא הרבה מים,כשאתה מתעורר אתה רואה שאתה על אי,אתה רואה שאושווט לידך שוכב מעולף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,תעיר את אושווט או תקרא לעזרה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1061914]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]ספיר מסתכלת עליך היא מחייכת אך הדמעות עדיין בעיניה היא אומרת לך:"יש בתיק שלי תחבושות תביא לי אותם בבקשה,זה ממש כואב",אתה לוקח את תיקה של ספיר ומוצא כמעט מיד את התחבושות,אתה עוטף בהם את הפצע,ספיר מסתכלת עליך ואומרת לך:"תודה,אני אלך למרכז לנוח,אתה רוצה להצטרף אליי או שאני אחכה לך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אם אתה הולך עם ספיר למרכז או ממשיך בדרכך?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"אני אמשיך בדרכי..אין בעד מה! תחכי לי שם בינתיים ! " אקרא לה ואתחיל לחפש פוקימונים במכרה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1061914][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ג'ון מוציא פוכדור הוא עוצם את עיניו ואומר לך בקול בטוח:"בתנאי אחד,שתיתן לי את באגון שלך,החלפה הוגנת,בסדר,אם לא אז יפנה כול איש לדרכו,לעד,בסדר?".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"קודם תראה לי את ראלטס ואני אראה לך את באגון." אומר לג'ון תוך כדי שאני מוציא את באגון ומסתכל על ג'ון כדי להיות בטוח שהוא יוציא את ראלטס החוצה.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1061914]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות צוחקת ואומרת לך:"אין פוקימונים באזור היה יותר,רק אם תצליח להציל אותו תצליח לתפוס פוקימונים,ואני אינני מאמן אלא הרוח השומרת על ארץ העשב,האגם הזה שאתה רואה הוא פתח לעולם המים,ההר שאתה ראית הוא דרך לעולם האש,יש ביער דרך לעולם האמיתי ודרך לעולם הברק,לאן תבחר ללכת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה רוצה ללכת לעולם אחר או שאתה בוחר להציל את העולם הזה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"אני אעזור לך,לפי דעתי אותו המטרד מסיק לכל העולמות לא רק לשלך,לא?"אני שואל אותו וממישך "תגיד מה בדיוק אני צריך לנצח כדי לשחרר את העולם שלך?"