[QUOTE=CrashRide;1179799]עם תמונות, שתיים. להביא אותם? ושיהיה כתוב בניק:"אקסמן-הדור הבא"[/QUOTE]
באנגלית נראה לי יהיה יותר טוב לא?
ונראה לי עדיף בלי תמונות.
אתה יודע מה? תביא אחת אבל באיכות טובה.
Printable View
[QUOTE=CrashRide;1179799]עם תמונות, שתיים. להביא אותם? ושיהיה כתוב בניק:"אקסמן-הדור הבא"[/QUOTE]
באנגלית נראה לי יהיה יותר טוב לא?
אתה יודע מה? תביא אחת אבל באיכות טובה.
ביי
חזרתי :)
דניס לא כאן O:
סוף סוף!
חחח
עומר מאיפה קיבלת את הווינר?
[QUOTE=danger;1179806]חחח[/QUOTE]
אני רציני, הבן אדם הזה חורש את החיים שלו בנו"ד
[QUOTE=Daniel;1179807]עומר מאיפה קיבלת את הווינר?[/QUOTE]
זה ווינר שקסיות, אני כזה שקסי אז נתנו לי ווינר :)
הפעם היחידה שקיבלתי ווינר זה היה כשזיכיתי בתחרות מלך/ת היופי של הפורום Xddd
[QUOTE=Daniel;1179803]באנגלית נראה לי יהיה יותר טוב לא?
אתה יודע מה? תביא אחת אבל באיכות טובה.[/QUOTE]
אוקיי, אני בוחר להכניס אותו:
[IMG]http://www.superostrich.net/recent/cyclops_x-men3.jpg[/IMG]
אח שלי חזר מבה"ד 1 הלכתי ביי
הווינר שלי זה מאתגר בפורום מכוניות...
שיעשו עוד אתגרים בנושאים שאני מבין ו-אמן!
יואב:
תמונה איכותית...
יואב, הוא לא הגיבור הכי מעפנון של הירו אפ..?
בקשר לקבוצה של דניס ויואב, Xמן טים זה לא נכון לקרוא לזה ככה, לחבורה עצמה קוראים Marvel ובקרוב יצא האיחוד של כל הסרטים ביחד (וואלברין, ספיידרמן, הענק הירוק, איירון מן, קפטן אמריקה ועוד) שירכז את כולם כחבורה בסרט אחד.
[QUOTE=Druddigon man;1179813]יואב, הוא לא הגיבור הכי מעפנון של הירו אפ..?[/QUOTE]
הוא אחד הגיבורים הכי טובים שם מבחינת כישורי קרב, והוא גם המנהיג בפועל של האקסמן.
[QUOTE=Rest_In_Peace;1179814]בקשר לקבוצה של דניס ויואב, Xמן טים זה לא נכון לקרוא לזה ככה, לחבורה עצמה קוראים Marvel ובקרוב יצא האיחוד של כל הסרטים ביחד (וואלברין, ספיידרמן, הענק הירוק, איירון מן, קפטן אמריקה ועוד) שירכז את כולם כחבורה בסרט אחד.[/QUOTE]
בתוך יקום מארוול יש קבוצות נפרדות,האקסמן היא אחת מהן. ולקבוצה שדיברת עליה, יש לך שתי טעויות-1.זאת קבוצה מסוימת שנקראת האוונג'רס-הנוקמים.2.לא כל גיבורי העל משתתפים בה. במשך הגלגולים של הקבוצה באמת הרבה גיבורים של מארוול היו בקבוצה, אבל יש כאלה שגם לא היו, כמו פאלקון ודרדוויל. בסרט שיצא בקרוב מופיע הגלגול הראשון של הקבוצה, שהם הוקאיי,האלמנה השחורה,איירון מן,ניק פיורי משילד,הענק הירוק,ת'ור, וקפטן אמריקה.
[QUOTE=Daniel;1179812]הווינר שלי זה מאתגר בפורום מכוניות...
שיעשו עוד אתגרים בנושאים שאני מבין ו-אמן!
יואב:
תמונה איכותית...[/QUOTE]
אמרת משהו על זה שחבר שלך חפר על זה... S:
[QUOTE=CrashRide;1179815]הוא אחד הגיבורים הכי טובים שם מבחינת כישורי קרב, והוא גם המנהיג בפועל של האקסמן.[/QUOTE]
ממש לא, לפי הסרטים מאז ומתמיד גם בסרט ההתחלה סקוט היה המנהיג העתידי אחרי סופה ובסרט השלישי הוא בכלל מת...