[QUOTE=ttrrtte;1231182]ג'ון-כה הוא לקח
''תודה'' יומאר ריק ואז ישתחווה ויאמר ''אני כאן עד שלישי''[/QUOTE]
אז אתה יודע על הנבואה מה אומר.
נ.ב איפה לילה? פשוט אחרי יום כיפור שכחתי דברים.
Printable View
[QUOTE=ttrrtte;1231182]ג'ון-כה הוא לקח
''תודה'' יומאר ריק ואז ישתחווה ויאמר ''אני כאן עד שלישי''[/QUOTE]
אז אתה יודע על הנבואה מה אומר.
נ.ב איפה לילה? פשוט אחרי יום כיפור שכחתי דברים.
ג'ון-אתה נזכר שלפני השינה לילה הצונפה ליידך בצורת הליפיאון,ואתה מבין שבטח שמו אותה בכלוב אתה נזכר גם שהיא אמרה לך שהיא לא יכולה להיות במקומות סגורים
"אני לא מרים אותה רק את אני מרים את הארקרוס"
[QUOTE=ttrrtte;1231193]ג'ון-אתה נזכר שלפני השינה לילה הצונפה ליידך בצורת הליפיאון,ואתה מבין שבטח שמו אותה בכלוב אתה נזכר גם שהיא אמרה לך שהיא לא יכולה להיות במקומות סגורים[/QUOTE]
מה עשיתם ללילה אצעק להם ואז אנסה לרוץ מהר מאוד.
אופק-
מיי תתתקע בך מבט זועם ותאמר ''תסתכל איפה היידים שלי? גם אני מרימה את לילה!!!''
נ.ב תקרא שוב ותחשוב טוב טוב מה אתה מפספס פה
ג'ון-ריק יסתכל עלייך ויאמר ''לילה מי?!'' אתה מנסה לרוץ אבל ריק עוצר אותך במכת חשמל אחת מפיקאצ'ו של אחד החיילים
[QUOTE=ttrrtte;1231199]אופק-
מיי תתתקע בך מבט זועם ותאמר ''תסתכל איפה היידים שלי? גם אני מרימה את לילה!!!''
נ.ב תקרא שוב ותחשוב טוב טוב מה אתה מפספס פה
ג'ון-ריק יסתכל עלייך ויאמר ''לילה מי?!'' אתה מנסה לרוץ אבל ריק עוצר אותך במכת חשמל אחת מפיקאצ'ו של אחד החיילים[/QUOTE]
מה לילה, לא אמרתי לילה אומר לו ואז אעשה כאילו שאני מתעלף.
נ.ב פוקימונים לא יכולים לצאת מהפוקדור בעצמם?
ג'ון-אתה פותח טיפה את העיינים ורואה את ריק מתקרב ואומר ''נו... בדיוק מה שחסר לי עכשיו...'' הוא אמר לכמה חיילים לבוא,לקשור אותך ולדים אוןתך על עלונקה וא זהוא יאמר לטינה ''חייבים לגלות מי זאת לילה''
"טוב" אומר ואז אלך איתה למרכז הפוקימונים
נ.ב לילה של ג'ון נכון?
[QUOTE=ttrrtte;1231215]ג'ון-אתה פותח טיפה את העיינים ורואה את ריק מתקרב ואומר ''נו... בדיוק מה שחסר לי עכשיו...'' הוא אמר לכמה חיילים לבוא,לקשור אותך ולדים אוןתך על עלונקה וא זהוא יאמר לטינה ''חייבים לגלות מי זאת לילה''[/QUOTE]
יש זה עובד אומר לעצמי בלחש ואז אתאפק לא לצחוק ואנסה להוריד ממני את הצמיד.
ג'ון-אתה מנסה להוריד את הצמיד ומצליח!!!
אופק- אתה ומיי תרימו את לילה יחד ותגיעו אל מרכז הפוקימונים במהרה
נ.ב לילה של ג'ון כלואה בכלוב יחד עם ג'ון ממש לא איתך, אני יעזור לך להבין עם זה כל כך קשה-
תסתכל איפה היידים שלי? [b]גם[/b] אני מרימה את לילה!!!''
"מזל שהגענו ומיי אם גם את הרמתאת הארקרוס אז יש לי שאלה ממתי יש לאגדיים שמות ומין בכלל?"
אופק- מיי תסתכל עלייך המומה שאתה לא יודע ותסביר ''לכל האגדיים יש מין ושם,פשוט בני האדם לא חכמים מספיק פשוט בשביל לשאול את האגדיים,חוץ מזה זאת לילה,והיא לא ארכאוס כמו שכולם מכנים אותה,היא הבת של ארכאוס וקריסליה,הכרתי אותה לפני שנה היא חברה ממש טובה שלי''
"טוב מיי אני מת מעייפות אני עולה למעלה לישון"
[QUOTE=ttrrtte;1231242]ג'ון-אתה מנסה להוריד את הצמיד ומצליח!!!
[/QUOTE]
יש אלחש לעצמי ואז אהפוך לאיווי ואירה כדורי אנרגיה על כולם.
אופק-אתה עולה לחדר שלכם ומשאיר את מיי ולילה לבד,אחריי כמה שעות מיי נכנסת לחדר מעט חיוורת ואומרת ''אני לא מאמינה אני לא מאמינה,לילה יולדת!!!''
ג'ון-אתה מדשתנה לאיווי אבל לפני שאתה יורה שני חיילים באים ובשיא המהירות מרכיבים לך מחסום על הפה,ריק אומר ''ידענו שתנסה משהו כזה אז.. התכוננו,ריק יתקרב אלייך וישים לך קולר חום מנוקד עם השם ''ג'ון'' עלייך ויאמר לך שכל תנועה לא נכונה תזכה אותך בחשמול,הוא ישים לך רצוע ויתחיל ללכת כאילו זה ממש טיול רגיל עם פוקימון.
נ.ב לפני שאני שוחכת כל הקטע עם השטיפת מוח-
קרדיט לטוטודייל