היא התבאסה שלא גנבו את האוטו Xd היא רוצה לקנות אוטו חדש Xd
Printable View
היא התבאסה שלא גנבו את האוטו Xd היא רוצה לקנות אוטו חדש Xd
[quote=Tigraro;1241941]היא התבאסה שלא גנבו את האוטו Xd היא רוצה לקנות אוטו חדש Xd[/quote]
אז למה היא לא מוכרת אותו וקונה חדש?
[quote=Tigraro;1241930]יחס?~[/quote]
לנו קרה משהו דומה רק הרבה יותר מגעיל.
אבא שלי קיבל בונוס ענק בעבודה, כי הוא עובד מצטיין ונחשק בתחום שלו. אבא שלי החליט למכור את הסוזוקי יד שלישית המעפנה שהייתה לנו (שיש לנו יחד עם המכונית מהעבודה שהוא מקבל) ולקנות מכונית חדשה, יפה, שיהיה לנו כיף לנסוע בה.
לא עבר יותר מחודש- חודשיים. ולפני שבוע מישהו שבר לנו את המראה הצדדית וטמן אותה בפח אשפה שלנו.
זה כבר לא שריטה שמדי פעם שמעתי שעושים לרכבים חדשים. זה אשכרה לשבור את האוטו. למה? כי מישהו מקנא.
לא יאמן איזה אנשים מגעילים יש בארץ שלנו. רק בגלל זה שווה לנסוע לארצות הברית.
[QUOTE=Astral;1241936]מישהו נפגע?[חוץ מהאוטו]
ותגיד מה אם מה שביקשתי ממך אתמול?[/QUOTE]
אתמול לא הייתי הרבה בבית אז לא ממש התייחסתי לה"פ.
אני אמרתי לך אני אגיב אחרי ארוחת צהריים/אחה"צ(כי יש לי ללמוד למבחן בביולוגיה).
מישהו מכיר את הVisual novel של Fate/stay night? לא האנימה (שתכנית מבוססת על המשחק)
בסיפור השני מגלים כל כך הרבה על ארצ'ר הוא פתאום יותר מגניב ממה שנראה לפי הסיפור הראשון שהוא לא עושה שם כלום כי הוא צריך להתרפא PFFT
זה פשוט כיף לחפור על דברים רנדומליים כאלה~
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=yk1_KLmMVpA[/YOUTUBE]
אבל עמית יש לבן דוד שלי יומהולדת ואנחנו נוסעים לסבתא שלי אז לא יהיה לי זמן להגיב
[QUOTE=Astral;1241943]אז למה היא לא מוכרת אותו וקונה חדש?[/QUOTE]
כי מקבלים ערך פחות יותר משחברת הביטוח תשלם.
אם זה נניח אותו יד שנייה, אז הביטוח ישלם לך על זה כמו על רכב יד שנייה ולמכור אותו זה יהיה מחיר של רכב יד שלישית.
עמית אני ארשם תכף למ"ת שלך
[quote=Pizza;1241944]לנו קרה משהו דומה רק הרבה יותר מגעיל.
אבא שלי קיבל בונוס ענק בעבודה, כי הוא עובד מצטיין ונחשק בתחום שלו. אבא שלי החליט למכור את הסוזוקי יד שלישית המעפנה שהייתה לנו (שיש לנו יחד עם המכונית מהעבודה שהוא מקבל) ולקנות מכונית חדשה, יפה, שיהיה לנו כיף לנסוע בה.
לא עבר יותר מחודש- חודשיים. ולפני שבוע מישהו שבר לנו את המראה הצדדית וטמן אותה בפח אשפה שלנו.
זה כבר לא שריטה שמדי פעם שמעתי שעושים לרכבים חדשים. זה אשכרה לשבור את האוטו. למה? כי מישהו מקנא.
לא יאמן איזה אנשים מגעילים יש בארץ שלנו. רק בגלל זה שווה לנסוע לארצות הברית.[/quote]
גם אני לא מקבל את הצומי שציפיתי לקבל.
[quote=Pizza;1241957]גם אני לא מקבל את הצומי שציפיתי לקבל.[/quote]
מסכן :sorry:
עכשיו קיבלת? XDD
[QUOTE=Tigraro;1241956]עמית אני ארשם תכף למ"ת שלך[/QUOTE]
אני כבר מתחיל לפתח עלילה.
עשרה אנשים שהגיעו/נולדו בסין, למדו מהמאסטר והחליטו להתמחות באחת מסיגנונות הלחימה של הפייטר'ס:
דיפ, ג'ון, הנרי, וכו'...
עכשיו יש את האנטגוניסטים, שרוצים לעשות משהו ויש להם משהו חשוב שרוצים להחזיר.
זה ביינתים מה שיש לי, מה אתה אומר.
ואני יודע שהציטוט הוא לא עלי...
אוקיי
אתה שומר לי את וודי, כע?
[QUOTE=Tigraro;1241963]אוקיי
אתה שומר לי את וודי, כע?[/QUOTE]
אם אתה רוצה את וודי אז זה עסקת חבילה, אולי תרצה לשקול שוב את האחד שאתה רוצה כשתראה למה אני מתכוון.
רמז, יש מקום רק לחמישה שחקנים...
אוקיי, אני אחכה..
הגבתי במ''ת.
ואני הולכת לאכול, ביי ^^