כן,הבוט הזה מעצבן
אוהד גם אני זוכר את זה
Printable View
כן,הבוט הזה מעצבן
אוהד גם אני זוכר את זה
חנוכה שמח ובוקר טוב.
שמישהו ירשם לX-man, משעמם לי וזה מטריד שיש רק משתמש 1 שגם הוא לא הכי פעיל.
בוקר טוב.
[QUOTE=HeavySnorlax;1263637]בוקר טוב.[/QUOTE]
אני חושד שחסמת אותי, ולכן אתה גם לא תגיב על הודעה זו.
איזה יום נחמד היום :)
כן. גלעד חסם אותי.
צודק גלעד.
בוקר טוב וחנוכה שמח :)
אמא שלי תוחנת לי את הראש כדי שאני אכין שיעורים, בערך משבע וחצי עם כמה הפסקות קצרות אני עושה שיעורים... סיימתי במתמטיקה, ספרות, מחשבים, פיסיקה וכמעט סיימתי עבודה בתרבות ישראל. לא מגיע לי קצת לנוח?
ד"א, לכל אלה שלא יודעים: אני כותב מהמחשב הנייד שלי שהוא כבר אצלי שבוע! חדש דנדש!
[QUOTE=PizzaBlaster;1263642]צודק גלעד.
בוקר טוב וחנוכה שמח :)
אמא שלי תוחנת לי את הראש כדי שאני אכין שיעורים, בערך משבע וחצי עם כמה הפסקות קצרות אני עושה שיעורים... סיימתי במתמטיקה, ספרות, מחשבים, פיסיקה וכמעט סיימתי עבודה בתרבות ישראל. לא מגיע לי קצת לנוח?
ד"א, לכל אלה שלא יודעים: אני כותב מהמחשב הנייד שלי שהוא כבר אצלי שבוע! חדש דנדש![/QUOTE]
באלך להירשם למ"ת שלי?
[QUOTE=תסתכל למעלה;1263638]אני חושד שחסמת אותי, ולכן אתה גם לא תגיב על הודעה זו.[/QUOTE]
[QUOTE=תסתכל למעלה;1263636]שמישהו ירשם לX-man, משעמם לי וזה מטריד שיש רק משתמש 1 שגם הוא לא הכי פעיל.[/QUOTE]
גלעד, ראית את ההודעות האלה?
[QUOTE=תסתכל למעלה;1263643]באלך להירשם למ"ת שלי?[/QUOTE]
איזה מ"ת?
של הX-man, זה מ"ת שפתחתי.
אני חושב להפוך ותו לליגת חת"ם 2.
בוקר טוב זיו, אתה יודע איך אפשר לשנות הגדרות של חסימת משתמשים?
[QUOTE=תסתכל למעלה;1263645]של הX-man, זה מ"ת שפתחתי.
אני חושב להפוך ותו לליגת חת"ם 2.[/QUOTE]
אני אחשוב על זה.
[QUOTE=HeavySnorlax;1263647]בוקר טוב זיו, אתה יודע איך אפשר לשנות הגדרות של חסימת משתמשים?[/QUOTE]
לא נראלי... אבל אני חושב שכן, אני אבדוק.
[QUOTE=HeavySnorlax;1263647]בוקר טוב זיו, אתה יודע איך אפשר לשנות הגדרות של חסימת משתמשים?[/QUOTE]
הגדרות, ערוך רשימת חסומים.
[QUOTE=תסתכל למעלה;1263650]הגדרות, ערוך רשימת חסומים.[/QUOTE]
גלעד ^^^^^^^
מי פה מכיר את זלדה? יכול להיות שאני אפתח מ"ת על המשחק האגדי the legend of zelda: ocarina of time