[quote=LordAbizi;1270306]??? זה פשוט חלק מהבגרות בעל פה באנגלית.. (שהיא חובה, לפחות ב-5 יחידות, ולפי מה שאתה אומר היא חובה בכל כמות של יחידות)[/quote]
עשינו השנה את הפרויקטים ושנה הבאה יש לנו את המבחן עליהם ואת הבגרות עליהם D:
Printable View
[quote=LordAbizi;1270306]??? זה פשוט חלק מהבגרות בעל פה באנגלית.. (שהיא חובה, לפחות ב-5 יחידות, ולפי מה שאתה אומר היא חובה בכל כמות של יחידות)[/quote]
עשינו השנה את הפרויקטים ושנה הבאה יש לנו את המבחן עליהם ואת הבגרות עליהם D:
[quote=Sakurai Tomoki;1270307]עשינו השנה את הפרויקטים ושנה הבאה יש לנו את המבחן עליהם ואת הבגרות עליהם D:[/quote]
כן... אני וחבר שלי עשינו פרוייקט יפהפה על שחמט. אבל אני יודע שאין שום דבר באמת מיוחד בעבודה שלנו, אבל לצערי יש הטיה פסיכולוגיה שגורמת לנו להעריך יתר על המידה דברים שאנחנו עושים. לפחות אני יודע יכול לפעמים להשתלט עליה, כי אני לא מעריך יותר מדי את המשחק הלא-שחיק שיצרתי... (איך שוב הגעתי לנושא הזה? לעזאזל איתי.)
[quote=LordAbizi;1270308]כן... אני וחבר שלי עשינו פרוייקט יפהפה על שחמט. אבל אני יודע שאין שום דבר באמת מיוחד בעבודה שלנו, אבל לצערי יש הטיה פסיכולוגיה שגורמת לנו להעריך יתר על המידה דברים שאנחנו עושים. לפחות אני יודע יכול לפעמים להשתלט עליה, כי אני לא מעריך יותר מדי את המשחק הלא-שחיק שיצרתי... (איך שוב הגעתי לנושא הזה? לעזאזל איתי.)[/quote]
חחחח
קבעו לנו נושא לעבודה, התמכרות..
עשיתי פשוט על התמכרות למשחקי וידיאו..
[quote=Sakurai Tomoki;1270309]חחחח
קבעו לנו נושא לעבודה, התמכרות..
עשיתי פשוט על התמכרות למשחקי וידיאו..[/quote]
אויש, זה קצת דיקטטורי לקבוע נושא גלובלי. נראה לי שנושא כזה היה קצת גורם לי להקיא. לעומת זאת בנושא השחמט יכולנו לתת דרור לדמיוננו ולפרוש את רוב הידע הלא יותר מדי טכני שלנו בנושא שחמט. עכשיו עשיתי לעצמי חשק לקרוא אותה שוב, דא עקא עליי ללמוד למבחן באזרחות שיתקיים בעוד יומיים, וזאת משום שמחר ככל הנראה לא יהיה זמן לעשות כך...
שלום.
שלום יואב? למה heatblast נמצא מחוץ לספוילר בחתימה שלך?
*שיעול*פרויקט בן 10*שיעול*
[QUOTE=חמין זה נאדים;1270313]שלום יואב? למה heatblast נמצא מחוץ לספוילר בחתימה שלך?
*שיעול*פרויקט בן 10*שיעול*[/QUOTE]
בעבודה :)
וזה סתם טעות שאין לי כוח לתקן XD
חצי כאן
רואה המרוץ ומשחק באייפוד בפרסומות
[QUOTE=sandslash;1270298]יו-יו מגב[/QUOTE]
אני אמצתי את השם הזה!!!!
[QUOTE=sandslash;1270291]היי כולם
עוד מעט אני הולך להופעה של להקת 'מג'יקל משהו' שישירו שירים של הביטלס, יהיה אדיר.[/QUOTE]
הביטלס שולטים!!!!
[quote=LordAbizi;1270310]אויש, זה קצת דיקטטורי לקבוע נושא גלובלי. נראה לי שנושא כזה היה קצת גורם לי להקיא. לעומת זאת בנושא השחמט יכולנו לתת דרור לדמיוננו ולפרוש את רוב הידע הלא יותר מדי טכני שלנו בנושא שחמט. עכשיו עשיתי לעצמי חשק לקרוא אותה שוב, דא עקא עליי ללמוד למבחן באזרחות שיתקיים בעוד יומיים, וזאת משום שמחר ככל הנראה לא יהיה זמן לעשות כך...[/quote]
חבר שלי קיבל לכתוב על איזה סופר.. ואחר, כמוך, על מה שבא לו O:
חזרתי מההופעה
איזה חזק היה חבל"ז...
ביוקר...
בוקר..
בוקר טוב
הלכתי