[quote=Reshiram;1273216]שירים בכללי? O.o[/quote]
כן. לכלי נגינה יש צליל טוב בדרך כלל. לבני אדם יש קול גרוע בדרך כלל. אם משלבים את שניהם ביחד מקבלים בדרך כלל זוועה. לעומת זאת, אם אתה משמיע 50 בני אדם ביחד, אז כל הזוועתיות שלהם מתקזזת ונוצר משהו סביל.
Printable View
[quote=Reshiram;1273216]שירים בכללי? O.o[/quote]
כן. לכלי נגינה יש צליל טוב בדרך כלל. לבני אדם יש קול גרוע בדרך כלל. אם משלבים את שניהם ביחד מקבלים בדרך כלל זוועה. לעומת זאת, אם אתה משמיע 50 בני אדם ביחד, אז כל הזוועתיות שלהם מתקזזת ונוצר משהו סביל.
[QUOTE=LordAbizi;1273218]כן. לכלי נגינה יש צליל טוב בדרך כלל. לבני אדם יש קול גרוע בדרך כלל. אם משלבים את שניהם ביחד מקבלים בדרך כלל זוועה. לעומת זאת, אם אתה משמיע 50 בני אדם ביחד, אז כל הזוועתיות שלהם מתקזזת ונוצר משהו סביל.[/QUOTE]
בדיוק כמו שמינוס כפול מינוס שווה פלוס 3:
מינוס בחזקת 50 זה פלוס גם כן 3:
O:
משעמם..
למישהו יש רעיון לשילוב?
זה כן או לא? Xd
אולי תשלב פייקים
what is your proeblom..its not harmony its hardstyle!!!
mommmmmmmmmmmmmm!he said he hate music!!!i sorry but i go to suicide OMFG! :(
[quote=Sakurai Tomoki;1273219]בדיוק כמו שמינוס כפול מינוס שווה פלוס 3:
מינוס בחזקת 50 זה פלוס גם כן 3:[/quote]
זה לא בדיוק הקבלה נכונה. אלא כאן האנאלוג המתמטי זה כשאתה לוקח הרבה מאוד תוצאות ועושה איתן איזשהי פעולה, אתה תקבל משהו באמצע. שזה הריעון של ממוצע, ולכן גם הרעיון של אינטגרל (כי אינטגרל מבטא ממוצע).
@1UP:
אני לא אמרתי שאני שונא מוזיקה; אני שונא שירים (את הרוב.) יש רק שני שירים שאני מקשיב להם: Civilization 4 Opening Theme (Baba Yetu) ו-Code Geass All Hail Britannia!!!.
מעבר להם, כל הקטעים שאני מקשיב להם הם מנגינות בלי מילים.
[QUOTE=Reshiram;1273222]what is your proeblom..its not harmony its hardstyle!!!
mommmmmmmmmmmmmm!he said he hate music!!!i sorry but i go to suicide OMFG! :([/QUOTE]
לא ענית לי על השאלה בעמוד הקודם O:
[QUOTE=LordAbizi;1273223]זה לא בדיוק הקבלה נכונה. אלא כאן האנאלוג המתמטי זה כשאתה לוקח הרבה מאוד תוצאות ועושה איתן איזשהי פעולה, אתה תקבל משהו באמצע. שזה הריעון של ממוצע, ולכן גם הרעיון של אינטגרל (כי אינטגרל מבטא ממוצע).
@1UP:
אני לא אמרתי שאני שונא מוזיקה; אני שונא שירים (את הרוב.) יש רק שני שירים שאני מקשיב להם: Civilization 4 Opening Theme (Baba Yetu) ו-Code Geass All Hail Britannia!!!.
מעבר להם, כל הקטעים שאני מקשיב להם הם מנגינות בלי מילים.[/QUOTE]
אתה יכול לעשות אינטגרל עם מינוסים?
ההארד סטיייל מערב מלודיה וקצב הרבה יותר מהיר,הארדסטייל משמש לריקודים שנקראים בקט':הארד דאנס כמו:
Hardstyle Shuffle/malborune shuffle/JUmpStyle
המוסיקה מערבת מלודיה קצת מעורפלת אבל חזקה שניתן להבין ולפעמים גם מילים קח דוגמא:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=oHb_Izo8tTo[/YOUTUBE]
שונא לכתוב הרבה שאף אחד לא מבין ><"
[quote=Sakurai Tomoki;1273226]אתה יכול לעשות אינטגרל עם מינוסים?[/quote]
אפשר לעשות אינטגרל על כל פונקציה "אינטגרבילית". ההגדרה של אינטגרבילית עוסקת בכל מיני מושגים שקוראים להם סכומי רימן וחלוקות של קטעים. אבל זה טכני ומשעמם. לצורך העניין, כל פונקציה שאתה יכול לצייר את הגרף שלה "במשיכת קולמוס אחת" היא אינטגרבילית.
[B]מלודיה-מנגינה
ביט-קצב
באסים-ביט :)
[URL="http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%93%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C"]http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%93%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C[/URL][/B]
[QUOTE=LordAbizi;1273229]אפשר לעשות אינטגרל על כל פונקציה "אינטגרבילית". ההגדרה של אינטגרבילית עוסקת בכל מיני מושגים שקוראים להם סכומי רימן וחלוקות של קטעים. אבל זה טכני ומשעמם. לצורך העניין, כל פונקציה שאתה יכול לצייר את הגרף שלה "במשיכת קולמוס אחת" היא אינטגרבילית.[/QUOTE]
לא הבנתי כמעט כלום 3:
ואין לי כוח לשאול את חבר שלי כי הראש שלי כואב מדי..
[quote=Sakurai Tomoki;1273231]לא הבנתי כמעט כלום 3:
ואין לי כוח לשאול את חבר שלי כי הראש שלי כואב מדי..[/quote]
אני אטלדר לך את זה (מלשון TL;DR):
כל פונקציה שאת הגרף שלה אתה יכול לציין בבת אחת עם העט על הדף, בלי להרים את היד, היא פונקציה שאתה יכול לחשב לה אינטגרל. זה גם כולל את המקרה שבו הפונקציה שלילית בכל מיני מקומות.
שקד אתה יכול להגיד לי עם הצוות שלי בסדר:
גבומון,אנג'למון,פלאקמון,דוטאגומון,דוטפלאקמון,הכלב ים המוזר הזה מאדוונס 1 [ההוא של החננה]