-
[quote=NightWalker;1284995]ויש אנשים שמדברים הרבה שטויות או חיים בעולם בועה משלהם...
תצא מהבועה שלך ותחזור למציאות[/quote]
למה שאני ארצה לעשות דבר כזה??? המציאות מלאה בשקרים ובשטויות חסרות ערך, ואני מעדיף להתרכז באמת שהיא מעל המציאות!!! גם אם האנושות תכחד, 2 עדיין ישאר ראשוני!!! לאמיתות שכזו יש עצמה אדירה!!! זה לא קשור לגודל האוכלוסייה בעולם, לא קשור לאיומים של אחמדיניג'ד, ולא קשור לתכנית הכלכלית של ארופה!! לכן זו אמת אדירה וחזקה, שגדולה יותר מכל שטות יומיומית שתוכל להציב מולי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1284994]יש אנשים שמצליחים לחיות ללא קשר למציאות. אנשים כאלו אני מעריך. זו השאיפה שלי, להתרחק מהמציאות במידת האפשר, ולעסוק באמת שהיא מעל למציאות.[/QUOTE]
הדרך היחידה לחיות באמת שהיא מעל למציאות, היא דרך המציאות עצמה.
-
גלעד, אתה צריך לתקן משהו בחתימה שלך; מעולם לא היית גלעד2009, היית גלעד2011, שזה הגיוני, נרשמת ב2011
-
[quote=NightWalker;1285002]אביזי אתה מדבר הרבה שטויות...[/quote]
או שאתה מאוד צר-מוח...
-
[QUOTE=Ash Is A Nub;1285003]גלעד, אתה צריך לתקן משהו בחתימה שלך; מעולם לא היית גלעד2009, היית גלעד2011, שזה הגיוני, נרשמת ב2011[/QUOTE]
אתה צודק, זה סוג של הרגל ה 2009...
-
-
מי שיש לו סקייפ, אתם מתכתבים בו או מדברים?
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1285010]מי שיש לו סקייפ, אתם מתכתבים בו או מדברים?[/QUOTE]
מתכתבים, המיקרופון שלי התקלקל :um_face:
-
-
דווקא יש, בבית של מישהו אחר
-
לא רשמת שאתה לא מגיב יותר בנו"ד הזה?
-
איתי,סתכל בנושאים שלי בפורום יוגי הו ותגיב,פליז
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1285018]איתי,סתכל בנושאים שלי בפורום יוגי הו ותגיב,פליז[/QUOTE]
ראיתי אתה משקיע מאוד בטוח תהיה מנהל
[QUOTE=DarkTiger;1285017]לא רשמת שאתה לא מגיב יותר בנו"ד הזה?[/QUOTE]
התכוונתי לנושא ההוא
-
אוקיי
אני אעשה את זה מחר כי אני דיי עייף..
-
אני במקומך הייתי מתפלל שלא אהיה מנהל