-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1298604]שחיק וחצי הכוונה לזה שמשחקים אותו... ועוד חצי?[/QUOTE]
בדיוק :um_face:
[QUOTE=LordAbizi;1298605]גימיק שיווקי! תן לו לעשות את שלו![/QUOTE]
אני לא מבין איך עוזר לך שאתה מפרסם את המשחק בתור אחד שלא ניתן לשחק בו, בכוונה אתה רוצה שלא ינסו בכלל?
-
[quote=ワンピース;1298608]בדיוק :um_face:
אני לא מבין איך עוזר לך שאתה מפרסם את המשחק בתור אחד שלא ניתן לשחק בו, בכוונה אתה רוצה שלא ינסו בכלל?[/quote]
אתה זוכר מה הייתה התגובה שלך כשאמרתי את זה?
זה היה בערך בסגנון:
תפתח אותו השבוע ואני אראה לך שאפשר!
-
[QUOTE=LordAbizi;1298609]אתה זוכר מה הייתה התגובה שלך כשאמרתי את זה?
זה היה בערך בסגנון:
תפתח אותו השבוע ואני אראה לך שאפשר![/QUOTE]
כי אתה כל היום התלוננת והתלבטת, המטרה הייתה להוציא אותך מזה, ושיהיה לי שקט :nose_pick:
חוץ מזה, אני כבר יודע שאפשר, אז לי זה כבר לא משנה O:
-
-
[quote=ワンピース;1298611]כי אתה כל היום התלוננת והתלבטת, המטרה הייתה להוציא אותך מזה, ושיהיה לי שקט :nose_pick:
חוץ מזה, אני כבר יודע שאפשר, אז לי זה כבר לא משנה O:[/quote]
ובכל מקרה, זה עבד. ככל שכתבתי יותר שהמשחק בלתי-שחיק, כך יותר אנשים ניסו לדרבן אותי לפתוח אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1298613]ובכל מקרה, זה עבד. ככל שכתבתי יותר שהמשחק בלתי-שחיק, כך יותר אנשים ניסו לדרבן אותי לפתוח אותו.[/QUOTE]
אז המסקנה היא שאתה צריך לנדנד לכולם עוד פעם? O:
אתה גורם למשחק להישמע כאילו תתנהג ברצינות כלפי הרשומים למרות שכולנו יודעים שלא אכפת לך שיכתבו לך 2 מילים בתגובה..
-
איזה כיף זה כשמתעלמים ממך הא?
-
[quote=ワンピース;1298614]אז המסקנה היא שאתה צריך לנדנד לכולם עוד פעם? O:
אתה גורם למשחק להישמע כאילו תתנהג ברצינות כלפי הרשומים למרות שכולנו יודעים שלא אכפת לך שיכתבו לך 2 מילים בתגובה..[/quote]
2 מילים באמת לא אכפת לי, כל עוד הן 2 מילים שיועילו לשחקן. ובעצם גם אם הן לא מועילות, זו אשמתו הבלעדית שהוא הורס לעצמו את המשחק.
אני די בטוח שלא את המסר של "תכתבו לי הרבה" ניסיתי להעביר.
-
[QUOTE=Itachi;1298615]איזה כיף זה כשמתעלמים ממך הא?[/QUOTE]
זה גם כיף כשמישהו מנסה לגרום בך ריגשות אשם והוא לא מצליח ;)
חח סתם..
מה קורה? אני רואה עכשיו נארוטו ולכן אני לי יענה לך...
-
[QUOTE=LordAbizi;1298616]2 מילים באמת לא אכפת לי, כל עוד הן 2 מילים שיועילו לשחקן. ובעצם גם אם הן לא מועילות, זו אשמתו הבלעדית שהוא הורס לעצמו את המשחק.
אני די בטוח שלא את המסר של "תכתבו לי הרבה" ניסיתי להעביר.[/QUOTE]
אני יודע שזה מה שאתה חושב, רק ציינתי..
לדעתי שחקנים במשחק שאתה השקעת בו הרבה יגיבו 2 מילים הם חרא של שחקנים, אבל איך שתרצה..
לדעתי במשחקים כאלה צריך להיות סינון רציני, אבל שוב, איך שתרצה..
אתה כבר מכיר גם את הדעה שלי בעניין
-
[quote=ワンピース;1298618]אני יודע שזה מה שאתה חושב, רק ציינתי..
לדעתי שחקנים במשחק שאתה השקעת בו הרבה יגיבו 2 מילים הם חרא של שחקנים, אבל איך שתרצה..
לדעתי במשחקים כאלה צריך להיות סינון רציני, אבל שוב, איך שתרצה..
אתה כבר מכיר גם את הדעה שלי בעניין[/quote]
אני חשבתי על לעשות טריק מעניין:
טפסי הרשמה שישלחו לפני שיעברו 24 שעות מפרסום המשחק, לא ייבדקו. אפשר לפרסם טופס לפני זה, אך אז צריך לערוך אותו אחרי שעוברות 24 שעות.
זה כדי שיהיה להם מספיק זמן לעבור שוב ושוב על הדרישות המורכבות של טופס ההרשמה שלי, ולוודא שהם עשו אותו הכי טוב שהם יכולים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1298620]אני חשבתי על לעשות טריק מעניין:
טפסי הרשמה שישלחו לפני שיעברו 24 שעות מפרסום המשחק, לא ייבדקו. אפשר לפרסם טופס לפני זה, אך אז צריך לערוך אותו אחרי שעוברות 24 שעות.
זה כדי שיהיה להם מספיק זמן לעבור שוב ושוב על הדרישות המורכבות של טופס ההרשמה שלי, ולוודא שהם עשו אותו הכי טוב שהם יכולים.[/QUOTE]
אני לא בטוח שהבנתי,
אתה רוצה לתת מגבלה של 24 שעות מהתגובה ההתחלתית (שפותחת את המשחק) שאחריהן תסגור את ההרשמה ותאשר את השחקנים?
-
[quote=ワンピース;1298621]אני לא בטוח שהבנתי,
אתה רוצה לתת מגבלה של 24 שעות מהתגובה ההתחלתית (שפותחת את המשחק) שאחריהן תסגור את ההרשמה ותאשר את השחקנים?[/quote]
לא, אני רוצה לתת אזור מת של 24 שעות, שבהן לא יבדקו בכלל טפסים, ורק אחריהן יהיה ניתן להרשם, ורק טפסים שיוגשו או יערכו אחרי ה-24 השעות יבדקו.
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1298617]זה גם כיף כשמישהו מנסה לגרום בך ריגשות אשם והוא לא מצליח ;)
חח סתם..
מה קורה? אני רואה עכשיו נארוטו ולכן אני לי יענה לך...[/QUOTE]
אתה עושה מעשה טוב לאנושות.
כל פרק של נארוטו שאתה רואה בנארוטו מביא לילד רעב באפריקה לחם,הופך הומו לסטרייט והורג ניאונאצי אחד.
-
[QUOTE=Itachi;1298623]אתה עושה מעשה טוב לאנושות.
כל פרק של נארוטו שאתה רואה בנארוטו מביא לילד רעב באפריקה לחם,הופך הומו לסטרייט והורג ניאונאצי אחד.[/QUOTE]
והגעת למסכנה הזאת כי..?