-
[QUOTE=Blackbeard;1321820]לא כל כך משנה, זה משחק כלל פורומי כזה בקטע של מתח וחידות מסתורין כאלו. אבל לא אדבר על זה מילה אם אל ייצא לדרך. בשביל זה אני צריך 1-2 אנשים סופר איכותיים שיסכימו להשקיע בזה. אנשים עם כתיבה טובה למשל.
[/QUOTE]
אני כאן אחי פשוט היית צריך לכתוב תשם שלי ברצינות :)
-
[quote=accelerator;1321832]אני כאן אחי פשוט היית צריך לכתוב תשם שלי ברצינות :)[/quote]
מעניין מאוד מה שאתה אומר ם:
יש היום ארוחה משפחתית [-_-] אבל בקרוב כשיהיה זמן אדבר איתך ם:
-
חחחחחח תהנה בארוחה אני חייב לציין איזה נקודה אבל שלא תבין לא נכון בתור מנהל משחק תפקידים אני משקיע בתגובות אבל חלש בפעילות ובתור שחקן אני טוב בשתיהם =]
-
-
הAMV הכי טוב שראיתי...וראיתי הרבה :P
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=C3BPgyhStLk[/YOUTUBE]
-
[quote=accelerator;1321835]חחחחחח תהנה בארוחה אני חייב לציין איזה נקודה אבל שלא תבין לא נכון בתור מנהל משחק תפקידים אני משקיע בתגובות אבל חלש בפעילות ובתור שחקן אני טוב בשתיהם =][/quote]
זה משהו מצומצם וצורך רק כמה תגובות אתה כבר תבין
-
ליאון,ברגע זה הוכחת לכל הפורום שאתה שקרן,אם היית רואה נארוטו,היה מוצא חצי שנייה לכתוב "צ'ידורי"
-
יש לי רעיון למ"ת מדהים, אבל הוא דורש סופר השקעה ואולי יותר משה"ם אחד... אני לא חושב שאני יכול להתמודד עם זה, מישהו חושב שהוא יכול?
-
-
כן הכוונה לצ׳ידורי.. תפסיקו לצודד לאייל.. אני גם הייתי כזה עד שהבנתי שזה מקרה אבוד.. הוא פשוט בן אדם שקרן..
-
אף אחד לא מתלהב שאני פה?
בושה.
-
גם אני רואה נארוטו וזכרתי שזה צ'ידורי אבל לא הייתי בטוח ולכן לא רשמתי, אז מה. להבין בנארוטו זה לא לדעת מה צ'ידורי אומר, זה להבין תעומק שביצירת דמות כמו סאסקה לדוגמא.
-
חזרתי, משום מה שנכנסתי לנו"ד זה הביא אותי לעמוד שהייתי בו בפעם האחרונה, ולא להכי חדש O.ס
[QUOTE=Death The Kid;1321695]הריקוד החמישי של קימימרו הוא אדיר![/QUOTE]
הא, בדיוק הפרק פלאשבקים/פילר האחרון היה על זה וכל הקטע של רביעיית הצליל D:
כשראיתי פעם אחת בערוץ הילדים שהיה משודר בלילה, ראיתי תקרב של צ'וג'י.. וואי בכיתי שחשבתי שהוא הולך למות LOL
עריכה: הלכתי לאכול.
-
תגידו מה ההבדל בין "לייטינג אדג'" של קאקאשי והצ'ידורי של סאסוקה,אם יש בכלל הבדל [פשוט בקרב נגד זאבוזה קאקאשי השתמש בטכניקה ממש דומה לצ'ידורי אבל עם שם אחר]
-
[QUOTE=Death The Kid;1321843]מגל,תיכנס למסן[/QUOTE]
Done