[QUOTE=ttrrtte;1347019][url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50463[/url][/QUOTE]
טל, הגבתי על זה
לא חושב שזה כל כך עזר...
Printable View
[QUOTE=ttrrtte;1347019][url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50463[/url][/QUOTE]
טל, הגבתי על זה
לא חושב שזה כל כך עזר...
עליתי על רעיון אני יכתוב בסקיפ ויעשה העק הדבק אוי זה מעצבן
צפרא טבא קיסריה.
[QUOTE=ttrrtte;1347026]עליתי על רעיון אני יכתוב בסקיפ ויעשה העק הדבק אוי זה מעצבן[/QUOTE]
חחח...
כתבתי שם עוד משהו...
אני פשוט מחרטט את כל מה שקרה לי בחיים עם השינוי בשפות...
אייל,אתה לא מבין איזה מעולה הספיישל של העבר של ג'יראיה,זה מספר על איך הוא קיבל את התואר שלו [[COLOR=yellow]סאנין[/COLOR][COLOR=black]] ולמה לנארוטו קוראים נארוטו XD [/COLOR]
הכי הרבה מחוברים בו-זמנית היו 320, 06-24-2011 ב: 07:34 PM.
o-o
זה פעל!
עשיתי ריסטארט וזה פועלdd:
[QUOTE=ttrrtte;1347035]זה פעל!
עשיתי ריסטארט וזה פועלdd:[/QUOTE]
יופי ואיך זה קרה לך?<
[QUOTE=ACMilaneZi;1346945][spoiler]איך במנגה יש למאדרה סאסונו ובאנימה לא?[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]כי לא החיו את מאדרה באנימה..
טובי הוא לא מאדרה.[/SPOILER]
[QUOTE=ttrrtte;1347035]זה פעל!
עשיתי ריסטארט וזה פועלdd:[/QUOTE]
הגבתי לך בנושא תגובות|מדריך חפצי התפתחות, עזרתי לך הרבה נראה לי...:D:D:D
[quote=Reborn;1347037][spoiler]כי לא החיו את מאדרה באנימה..
טובי הוא לא מאדרה.[/spoiler][/quote]
[spoiler]אם להגיד את האמת, לטובי אמור להיות סוסאנו (ואפילו לפי דעתי יכול להיות שסוסאנו מושלם כמו שיש למאדרה במנגה). פשוט עוד לא יצא לו להשתמש בו כנראה (ובצדק, יש לו דברים יותר חזקים לעשות P= ) [/spoiler]
קונאן היא [COLOR=yellow]העוזרת של פיין [/COLOR][COLOR=black]יהיקו הוא [/COLOR][COLOR=yellow]פיין [/COLOR][COLOR=black]אבל מה עם נאגאטו? [/COLOR]
[QUOTE=Salamander;1347048]קונאן היא [COLOR=yellow]העוזרת של פיין [/COLOR][COLOR=black]יהיקו הוא [/COLOR][COLOR=yellow]פיין [/COLOR][COLOR=black]אבל מה עם נאגאטו? [/COLOR][/QUOTE]
[SPOILER]נאגאטו זה גם פיין.נאגטו הוא המקורי.יהיקו הוא רק חלק מג'וטסו ששת המעברים שנאגטו עשה.נאגטו שולט על יהיקו ועוד 5 אנשים[לפעמים בו זמנית] בעקבות הג'וטסו הזה[הטכניקה הזאת לא מושלמת כיוון שנאגטו לא יכול להיות איתם והוא צריך להשתמש במוטות האלה,בהמשך טובי משפר אותה].[/SPOILER]
[QUOTE=Mr.Pizza;1347047][spoiler]אם להגיד את האמת, לטובי אמור להיות סוסאנו (ואפילו לפי דעתי יכול להיות שסוסאנו מושלם כמו שיש למאדרה במנגה). פשוט עוד לא יצא לו להשתמש בו כנראה (ובצדק, יש לו דברים יותר חזקים לעשות P= ) [/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]לא נראלי שיהיה לו סוסאנו.לא ראו שום סימנים לאמטארסו או מגנקיו שארינגן אצל טובי אז כמובן שלא יהיה לו סוסאנו.חוצמזה גם לקאקאשי ולדאנזו יש שארינגן ואתה חושב שיש להם סוסאנו?[/SPOILER]
מה נראלכם יותר חזק, אגרוף של נארוטו בקיובי מוד או ההגנה של סוסנואו?
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1347053]מה נראלכם יותר חזק, אגרוף של נארוטו בקיובי מוד או ההגנה של סוסנואו?[/QUOTE]
אגרוף של ריבורן XD
סתם, נראלי שהם חזקים באותה מידה, כמו ראסנגן וצ'ידורי.