ומה אתה חושב על זה? ):
Printable View
ומה אתה חושב על זה? ):
[QUOTE=Panties;1368795]ומה אתה חושב על זה? ):[/QUOTE]
זה טוב )):
אני אוסיף את הכדורסל ההוא לרשימה O:
[QUOTE=Panties;1368797]אני אוסיף את הכדורסל ההוא לרשימה O:[/QUOTE]
חחח יש לך רשימה גדולה מידי ~
[QUOTE=Flupy;1368798]חחח יש לך רשימה גדולה מידי ~[/QUOTE]
כן, אני כל הזמן מוסיף וקורא את החדשים יותר ואז נשארות עוד מנגות ששמתי לפני חודש שעוד לא קראתי את הפרק הראשון שלהן O:
ועוד יש לי דברים שנראים לי נחמד לקרוא אבל אני לא שם כי אני עצלן
וואי אני אוהב מנגות, אנימות זה קקה לעומתן ):
אני שונא שמנגות נגמרות, זה כל כך מבאס, מצדי שימשיכו לנצח )))))):
[QUOTE=Panties;1368799]כן, אני כל הזמן מוסיף וקורא את החדשים יותר ואז נשארות עוד מנגות ששמתי לפני חודש שעוד לא קראתי את הפרק הראשון שלהן O:
וואי אני אוהב מנגות, אנימות זה קקה לעומתן ):
אני שונא שמנגות נגמרות, זה כל כך מבאס, מצדי שימשיכו לנצח )))))):[/QUOTE]
מכיר את זה >>:
הכי מעצבן זה שיש סוף פתוח כמו באיישילד >>>>>>>>>>>:
סיימתי לקרוא עכשיו את הווליום הראשון שלSword Art Online (כולל 16.5... באמת שאני לא יודע למה קראתי גם את 16.5...)
ספויילרס (בערך)
[SPOILER]חבל שבאנימה הם לא עשו כמו בנובל, קודם העלילה ואז הסייד סטורי שקיריטו עובר.
זה היה יכול להיות הרבה יותר מובן ככה
ולפחות בנובל כן הסבירו את הקטע של איך הגוף שלהם שורד מחוץ למשחק.[/SPOILER]
[QUOTE=Flupy;1368800]מכיר את זה >>:
הכי מעצבן זה שיש סוף פתוח כמו באיישילד >>>>>>>>>>>:[/QUOTE]
אני לא אוהב סופים פתוחים, תמיד שאני מסיים מנגות כאלה הדמיון שלי מתחרפן בלילה כשאני ישן ומנסה להמציא מחדש את ההמשך ):
לא אכפת לי שכולם ימותו מפצצת אטום ואז זה יגמר אבל למה לענות אותי ))):
[QUOTE=geostri;1368801]סיימתי לקרוא עכשיו את הווליום הראשון שלSword Art Online (כולל 16.5... באמת שאני לא יודע למה קראתי גם את 16.5...)
ספויילרס (בערך)
[SPOILER]חבל שבאנימה הם לא עשו כמו בנובל קודם העלילה ואז הסייד סטורי שקיריטו עובר זה היה יכול להיות הרבה יותר מובן ככה
ולפחות בנובל כן הסבירו את הקטע של איך הגוף שלהם שורד מחוץ למשחק[/SPOILER][/QUOTE]
לול באמת לא הסבירו את זה XD ?
חחח אם אני לא טועה כבר בהתחלה אמרו איך הם שורדים XD
[QUOTE]אני לא אוהב סופים פתוחים, תמיד שאני מסיים מנגות כאלה הדמיון שלי מתחרפן בלילה כשאני ישן ומנסה להמציא מחדש את ההמשך ):
לא אכפת לי שכולם ימותו מפצצת אטום ואז זה יגמר אבל למה לענות אותי ))):[/QUOTE]
תכלס כאילו פאק \:
אני רוצה לדעת מי זכה בMVP >:
[SPOILER]מהרגע שאגון שאל את הירומה אם הוא יוותר לו גם על החוזה פשוט התפללתי שהירומה יזכה, ואז המנגקה הבנזונה הזה עושה סוף פתוח )):[/SPOILER]
אני רוצה המשכים לרוב המנגות שקראתי, חבל שלא מקשיבים לי ):
עריכה:
[spoiler]אני די בטוח שזה לא היה הירומה, אם זה היה הוא אז הפרק האחרון לא נכון (?). למה שיוותר על קריירה של שחקן מקצועי בשביל לעבור לאוניברסיטה, להקים קבוצה חדשה ולתקוע את מאמורי? ):[/spoiler]
[QUOTE=Panties;1368804]אני רוצה המשכים לרוב המנגות שקראתי, חבל שלא מקשיבים לי ):
עריכה:
[spoiler]אני די בטוח שזה לא היה הירומה, אם זה היה הוא אז הפרק האחרון לא נכון (?). למה שיוותר על קריירה של שחקן מקצועי בשביל לעבור לאוניברסיטה, להקים קבוצה חדשה ולתקוע את מאמורי? ):[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]זה הירומה.
לך תדע, יכול להיות שהוא מילה מחברת על כל הקבוצות בNFL ויש לו את היכולת להתקבל לכל קבוצה ):
ובתכלס מגיע לו, הוא הACE לא סנה.[/SPOILER]
[QUOTE=Flupy;1368803]לול באמת לא הסבירו את זה XD ?
חחח אם אני לא טועה כבר בהתחלה אמרו איך הם שורדים XD
תכלס כאילו פאק \:
אני רוצה לדעת מי זכה בMVP >:
[SPOILER]מהרגע שאגון שאל את הירומה אם הוא יוותר לו גם על החוזה פשוט התפללתי שהירומה יזכה, ואז המנגקה הבנזונה הזה עושה סוף פתוח )):[/SPOILER][/QUOTE]
ראיתי עכשיו את הפרק הראשון שוב לפחות את החלק שהוא מסביר למה אי אפשר לצאת.
והדבר היחיד שהוא אומר שכולם צריכים לדעת שאסור לנסות להוציא בכח את הנרב גיר.
[SPOILER]שום דבר על זה שהוא דאג שיעבירו אותם לביתי חולים ושבמקרה של ניתוק מהחשמל יש להם שעתיים עד שהנרב גיר יהרוג אותם וכו' וכו'[/SPOILER]
[QUOTE=geostri;1368806]ראיתי עכשיו את הפרק הראשון שוב לפחות את החלק שהוא מסביר למה אי אפשר לצאת.
והדבר היחיד שהוא אומר שכולם צריכים לדעת שאסור לנסות להוציא בכח את הנרב גיר.
[SPOILER]שום דבר על זה שהוא דאג שיעבירו אותם לביתי חולים ושבמקרה של ניתוק מהחשמל יש להם שעתיים עד שהנרב גיר יהרוג אותם וכו' וכו'[/SPOILER][/QUOTE]
מוזר ~
זה לא משהו שהם לא יכלו להוסיף לשורה וחצי שהם אמרו על זה S:
[QUOTE=Flupy;1368805][SPOILER]זה הירומה.
לך תדע, יכול להיות שהוא מילה מחברת על כל הקבוצות בNFL ויש לו את היכולת להתקבל לכל קבוצה ):
ובתכלס מגיע לו, הוא הACE לא סנה.[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]זה ברור שהוא האס של דיימון, הוא גאון ):
אם לא הירומה סנה בחיים לא היה מגיע לנוטרדם, אין QB אחר שהיה יכול לעשות את זה
עריכה: אני בכל זאת לא חושב שהוא זה שקיבל.. אולי פנתר? בתמונה מרימים אותו או משהו..[/SPOILER]
[QUOTE=Flupy;1368807]מוזר ~
זה לא משהו שהם לא יכלו להוסיף לשורה וחצי שהם אמרו על זה S:[/QUOTE]
תכלס הם החסירו הרבה מידע לא רלוונטי. תמיד עושים את זה, גם בפייט\זירו החסירו מידע לא כל כך חשוב.
אבל איך הגוף שלהם הולך לשרוד מחוץ למשחק.
זה עוד כן נשמע לי איך שהוא מידע שכן היה צריך להוסיף.
אבל שיעשו מה שהם רוצים לא ראיתי הרבה מתלוננים על זה.